תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: משחקים בשבת בצהריים
הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע שאני לא מחדש כלום לאף אחד וזה לא מזיז בשיט לאנשים שקובעים. אבל כמה כיף זה משחקים בשבת בצהריים, כמה קהל זה מביא, כמה היציע מפוצץ ילדים שמתחברים להפועל.
זה כ"כ מייאש שזה ברור לכולם ועדיין 80-90% מהמשחקים הם באמצע שבוע ו/או בשעות שאף ילד לא יכול להגיע.

צ'רלטון :ASS: :ASS: :ASS:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: משחקים בשבת בצהריים
הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 11:55 
מסכים.
חבל שההתאחדות לא לומדת מזה.
כל המשחקים צריכים להיות בשבת החל משעה 15:00, למעט משחק אחד מרכזי באמצע השבוע.

עוד שבועיים אנחנו מארחים את ק"ש בשעה 15:00, מקווה מאד שההנהלה תואיל בטובה ותמכור כרטיסים לשערים 7 ו - 8 במחיר אחיד של 50 ש"ח.
ו - 10 ש"ח לשער 10.
את האין קהל של ק"ש אפשר לשבץ ב 13.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 12:04 
לדעתי זהו נושא שבעלי והפועל צריכים להתערב ולדרוש אותו מההתאחדות. כמו שביתר דרשה ואושר לה לאל לשחק לפני צאת השבת, כך הפועל יכולה לדרוש לשחק בשבת בשעות אחר הצהריים המוקדמות. גם לילידים ובני נוער יש זכויות וגם להם מגיע שיוויון...
לפחות שיוציאו החלטה שלפחות 70% ממשחקי הבית יהיו בשעות 1500 או 1700 בשבת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 13:35 
אדום ותיק כתב:
לדעתי זהו נושא שבעלי והפועל צריכים להתערב ולדרוש אותו מההתאחדות. כמו שביתר דרשה ואושר לה לאל לשחק לפני צאת השבת, כך הפועל יכולה לדרוש לשחק בשבת בשעות אחר הצהריים המוקדמות. גם לילידים ובני נוער יש זכויות וגם להם מגיע שיוויון...

בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 13:55 
אדום ותיק כתב:

כנראה שבמקרה של בית״ר זה לא מתנגש עם הטלויזיה. אם גם פה זה לא יתנגש לא מאמין שתהיה בעיה. אבל תכלס, בכל העולם גורמי השידור קובעים את השעות.
הבעיה אצלנו שיש יחסית מעט משחקים והם פרושים על שלושה ימים (שזו הזיה בפני עצמה) ופה אולי מתחילה הבעיה.
אני חושב ש 70% זה מוגזם, במיוחד אם הפועל מתישהו יתמודדו למעלה, אבל בלי ספק זו שעה מאוד מוצלחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 13:56 
לירון האדום כתב:
מסכים.

עוד שבועיים אנחנו מארחים את ק"ש בשעה 15:00, מקווה מאד שההנהלה תואיל בטובה ותמכור כרטיסים לשערים 7 ו - 8 במחיר אחיד של 50 ש"ח.
ו - 10 ש"ח לשער 10.

אין את זה בשום מקום בעולם ולא סתם. מי שקובע זה מי שמשלם את הכסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אדום ותיק כתב:

כנראה שבמקרה של בית״ר זה לא מתנגש עם הטלויזיה. אם גם פה זה לא יתנגש לא מאמין שתהיה בעיה. אבל תכלס, בכל העולם גורמי השידור קובעים את השעות.
הבעיה אצלנו שיש יחסית מעט משחקים והם פרושים על שלושה ימים (שזו הזיה בפני עצמה) ופה אולי מתחילה הבעיה.
אני חושב ש 70% זה מוגזם, במיוחד אם הפועל מתישהו יתמודדו למעלה, אבל בלי ספק זו שעה מאוד מוצלחת

פה הבעיה ההתחלתית. הסכם השידור היה צריך לקבוע אחוז גבוה של משחקים בשעות שנוחות להגעה, אחרי התייעצות עם הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 14:28 
הפועל כתב:
redrony כתב:
אדום ותיק כתב:

פה הבעיה ההתחלתית. הסכם השידור היה צריך לקבוע אחוז גבוה של משחקים בשעות שנוחות להגעה, אחרי התייעצות עם הקבוצות.

אבל זה לא מה שמעניין את גורמי השידור. הם משלמים הרבה כסף ורוצים להכניס גם כסף. אני מבין את הצד שלך (שהוא גם הצד שלי), אבל אתה חייב גם לראות שיש פה עוד צד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין. לכן אני אומר - היו צריכים להכתיב להם מראש בהסכם השידור שאחוז גבוה מהמשחקים יהיו בשבת בצהריים. המנהלת חותמת על הסכם השידור, והתפקיד שלה זה לחשוב על אינטרסים מעבר למיקסום הכנסות מהסכם השידור. היא צריכה גם לשרת את האוהדים וגם לחשוב על הכנסות של הקבוצות מעבר להסכם השידור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 15:01 
הפועל כתב:
אני מבין. לכן אני אומר - היו צריכים להכתיב להם מראש בהסכם השידור שאחוז גבוה מהמשחקים יהיו בשבת בצהריים. המנהלת חותמת על הסכם השידור, והתפקיד שלה זה לחשוב על אינטרסים מעבר למיקסום הכנסות מהסכם השידור. היא צריכה גם לשרת את האוהדים וגם לחשוב על הכנסות של הקבוצות מעבר להסכם השידור.

גם אני מבין :)
אבל בסוף אתה בעל זכויות שידור שיודע שאת רב הכסף שלו הוא מכניס מהקבוצות הגדולות בשידורים בשעות מסוימות. המנהלת יכולה להגיד עד מחר מה האינטרס של האוהדים, כל עוד בעל זכויות השידור לא יוכל להכניס מזה כסף הוא לא יקנה.
ברור שזה מבאס, אבל לצערינו זה העולם היום וכל הספורט מושפע מזה, זה קודם כל כסף. כמובן שבסוף הכסף הזה חוזר אל הקבוצות והוא נתח גדול מהתקציב שלהם ומכאן שבסוף זה גם לטובת האוהדים.
אם אתה רוצה דוגמא קלאסית זה כמובן ליגת האלופות עם הסכומים שרצים שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 15:31 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
מסכים.

ו - 10 ש"ח לשער 10.

אם אני לא טועה יש הרבה משחקים מרכזיים בליגות הגדולות שמשוחקות בשעות הצהריים.

דרך אגב, גם מבחינה בטיחותית/אלימות/אבוקות וכו', במשחקים שמושחקים בשעות היום יש פחות מקרי אלימות מאשר משחקים לאחר רדת החשיכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 15:32 
הפועל כתב:

מדויק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
הפועל כתב:

אבל בסוף אתה בעל זכויות שידור שיודע שאת רב הכסף שלו הוא מכניס מהקבוצות הגדולות בשידורים בשעות מסוימות. המנהלת יכולה להגיד עד מחר מה האינטרס של האוהדים, כל עוד בעל זכויות השידור לא יוכל להכניס מזה כסף הוא לא יקנה.
ברור שזה מבאס, אבל לצערינו זה העולם היום וכל הספורט מושפע מזה, זה קודם כל כסף. כמובן שבסוף הכסף הזה חוזר אל הקבוצות והוא נתח גדול מהתקציב שלהם ומכאן שבסוף זה גם לטובת האוהדים.

מה זה לא יקנו? הם יקנו, רק אולי ישלמו פחות. מבחינת האינטרסים של האוהדים זה בפירוש ושוה את זה. גם מבחינה תועלתנית - האם תוספת ההכנסות לטווח קצר ממכירת יותר כרטיסים ולטווח ארוך משימור והגדלת מאגר האוהדים שווה את זה? לדעתי בטוח.
אם המשחק של אתמול למשל היה ביום ראשון 20:30 אין מצב שהיו שם 6000 אוהדים של הפועל. כפר סבא רק בזכות זה שהמשחק היה בשבת בצהריים מכרה לפחות 2000 כרטיסים שלא היתה מוכרת אחרת. זה מאה אלף שקל רק על זה. נכון ש לא כל משחק זה מול קבוצה גדולה במומנטום, אבל עדיין הפוטנציאל לגידול בהכנסות על פני עונה שלמה ועשרות משחקים הוא ברור ויגיע בקלות לדעתי לעשרות מיליונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 15:55 
הפועל כתב:
redrony כתב:
הפועל כתב:

מה זה לא יקנו? הם יקנו, רק אולי ישלמו פחות. מבחינת האינטרסים של האוהדים זה בפירוש ושוה את זה. גם מבחינה תועלתנית - האם תוספת ההכנסות לטווח קצר ממכירת יותר כרטיסים ולטווח ארוך משימור והגדלת מאגר האוהדים שווה את זה? לדעתי בטוח.
אם המשחק של אתמול למשל היה ביום ראשון 20:30 אין מצב שהיו שם 6000 אוהדים של הפועל. כפר סבא רק בזכות זה שהמשחק היה בשבת בצהריים מכרה לפחות 2000 כרטיסים שלא היתה מוכרת אחרת. זה מאה אלף שקל רק על זה. נכון ש לא כל משחק זה מול קבוצה גדולה במומנטום, אבל עדיין הפוטנציאל לגידול בהכנסות על פני עונה שלמה ועשרות משחקים הוא ברור ויגיע בקלות לדעתי לעשרות מיליונים.

לא יודע איך הגעת לעשרות מיליונים. יש 4 וחצי קבוצות בליגה שמביאות קהל. אחת מהן לא משחקת בכלל בשעות האלה, השניה היא קבוצה יחסית חדשה ב״גדולות״ והשתיים האחרות מביאות את המספרים האלה גם בשבע וחצי (תוריד אולי 1000 איש לפעמים).
מכבי חיפה, מכבי ת״א וב״ש מכרו מספיק מנויים (ביחס לתפוסת האצטדיון שלהן) כך שזה בכל מקרה לא עושה אצלן הבדל גדול (שווה לבדוק האמת במכבי וחיפה במשחקים של שלוש כמה קהל בא).
ואתה חייב להבין משהו, זה שהן ישלמו פחות זה לא משהו שאפשר לבטל ככה. כי מה שהן משלמות זו הכנסה מובטחת לקבוצות. ללא עלויות שיטורף ללא סיכון שהמשחקים יפלו על ימי גשם או סתם שהגדולות לא יהיו אטרקטיביות מספיק (הרי בוא נודה, בלי החמש נצחונות האלה הפועל לא מביאים את הכמות של אתמול גם אם מכניסים חינם).

ובאמת, זה ככה בכל אירופה. אני מסכים שהשעה המרכזית צריכה להיות שלוש, אבל אני לא יודע עד הסוף מה השיקולים של הגופים המשדרים ובליגה של 7 משחקים במחזור ברור שיהיו פחות בשעה הזו. הרי ברב הליגות הגדולות באירופה שאצלן יש 10 משחקים, חלק גדול מהמשחקים גם מפוזר בשביל הטלויזיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 16:28 
רוני,
אתמול מכבי שיחקה ב20:00 והביאה 16 אלף, כלומר אפילו לא כל המנויים.
אם המשחק היה בשלוש היו שם יותר מ20.
גם אצל חיפה זה אותו דבר. משחק בית נגד קבוצה קטנה בשבת בשלוש/חמש לעומת שבת בשמונה זה ההבדל בין 15 אלף לבין 20+.
וזה נכון כמובן גם למשחקי החוץ שלהן.
אגב - אני משוכנע באלף אחוז שאפילו בית"ר היתה מביאה יותר קהל למשחקים בשבת בצהריים מאשר במוצ"ש. בכלל, בתחילת שנות ה90 טדי היה מלא כל משחק (על 13-14 אלף מקומותיו אמנם) והמשחקים היו בצהריים.
עלינו בכלל אין על מה לדבר.
אחת הבעיות זה שהלובי של שומרי השבת חזק מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 16:46 
segev כתב:
רוני,
אתמול מכבי שיחקה ב20:00 והביאה 16 אלף, כלומר אפילו לא כל המנויים.
אם המשחק היה בשלוש היו שם יותר מ20.
גם אצל חיפה זה אותו דבר. משחק בית נגד קבוצה קטנה בשבת בשלוש/חמש לעומת שבת בשמונה זה ההבדל בין 15 אלף לבין 20+.
וזה נכון כמובן גם למשחקי החוץ שלהן.
אגב - אני משוכנע באלף אחוז שאפילו בית"ר היתה מביאה יותר קהל למשחקים בשבת בצהריים מאשר במוצ"ש. בכלל, בתחילת שנות ה90 טדי היה מלא כל משחק (על 13-14 אלף מקומותיו אמנם) והמשחקים היו בצהריים.
עלינו בכלל אין על מה לדבר.
אחת הבעיות זה שהלובי של שומרי השבת חזק מדי.

אין בכלל ויכוח. בשלוש באים יותר, יותר כיף. אני יותר נהנה, הילדים יותר נהנים. את שומרי השבת אני כרגע שם בצד, למרות שגם הם שווים דיון (מצד אחד אני אומר עזבו אותי, מצד שני אני חי במדינה הזו ויש עוד אנשים חוץ ממני).
עכשיו שים את עצמך בתור צרלטון או ערוץ הספורט או מי שזה לא יהיה. אתה צריך לבוא ולשים יותר מ100 מיליון (?) על זכויות שידור. יש לך במקביל ליגה אנגלית (נתח מאוד חזק אצלם) וליגה גרמנית (פחות חזק, אבל עדיין) ובנוסף, הרייטינג בשעות האלה נמוך יותר.
זה אולי נכון שבאו רק 16 למכבי, אבל תחשוב שיש להם 18 אלף מנויים (שוב, אין לי מושג כמה) ונניח היו מגיעים 21. זה עוד 3000 כרטיסים במשחק (במקרה הטוב) כפול, כמה פעמים בשנה, 8-9? יעני עוד קצת יותר ממליון שקל שאני לא יודע אם גופי השידור היו נותנים אם היית קובע להם מתי המשחקים (בפריסה לקבוצות כמובן).
ופה אני מדבר על הגדולות. קח עכשיו את הקבוצות הקטנות. יש להם נגיד 5 משחקים מושכי קהל בשנה. בהנחה שכל אחת מהקבוצות האלה מביאה 6000 איש בשבת בשלוש (והיא הרי לא. בטח לא לק״ש או אשדוד ובוא, כמה פעמים הפועל יביאו 6000 איש לפ״ת בצהריים אם אנחנולא בפורמה מטורפת) אז הרווח היה 4000 כרטיסים למשחק נגיד כפול 60 שקל, זה 240 אלף שקל ברוטו, כפול 5, מיליון 200 ברוטו לעונה. הכסף מהשידורים גדול יותר משמעותית.
מכבי חיפה הביאו השנה לפ״ת 7000 איש גם בשבע בערב.
כל המתמטיקה הזו היא בשביל להגיד שהכסף הנוכחי שנכנס כרגע לקבוצות מהשידורים משמעותית גבוה, במיוחד לקבוצות הקטנות מאשר אם הוא היה נחתך כי גופי שידור לא היו מוכנים לשלם את הסכומים האלה.
וגם הקבוצות הגדולות, רב ההכנסות שלהם זה ממנויים ושידורי טלויזיה.
ואני מדבר איתך על כסף מובטח לעומת כסף על העץ. גבוה על העץ.
זה נכון שבטווח הארוך זו תרבות כדורגל ונורא כיף כדורגל בשבת בצהריים, אבל בליגה של 14 קבוצות זה נראה לי בעייתי, בטח שחמש מהן הן פוטנציאל של 300 איש למשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: משחקים בשבת בצהריים
הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שהייתה משמעות לשעה בכמות הקהל, אבל זה הביא אולי עוד אלף אוהדים.
רוב הקהל שבדרך כלל לא מגיע, הגיע בעיקר בזכות התוצאות הלא רגילות יחסית לשנים האחרונות לצד השעה הנוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 17:05 
כיפה אדומה כתב:
אין ספק שהייתה משמעות לשעה בכמות הקהל, אבל זה הביא אולי עוד אלף אוהדים.
רוב הקהל שבדרך כלל לא מגיע, הגיע בעיקר בזכות התוצאות הלא רגילות יחסית לשנים האחרונות לצד השעה הנוחה.

הרבה יותר מ 1000. אם המשחק הזה בראשון שני באים 2000 בלחץ ואם הוא בשבע וחצי מגיעים שלוש, שלוש וחצי גג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 17:14 
השאלה אם זה משהו ריאלי
בכללי אני לא מבין את מערכת השידורים של הכדורגל הישראלי
את המעט משחקים שיש מפצלים ל3 ימים לפחות
זה נובע ממחסור במגרשים? דת ומדינה או נטו החלטות של הטלויזיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 17:15 
zapta כתב:
השאלה אם זה משהו ריאלי
בכללי אני לא מבין את מערכת השידורים של הכדורגל הישראלי
את המעט משחקים שיש מפצלים ל3 ימים לפחות
זה נובע ממחסור במגרשים? דת ומדינה או נטו החלטות של הטלויזיה?

לדעתי טלויזיה וטוטו וינר (עוד אסון. העיקר פוקר לא חוקי...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
הפועל כתב:
redrony כתב:
הפועל כתב:

לא יודע איך הגעת לעשרות מיליונים. יש 4 וחצי קבוצות בליגה שמביאות קהל. אחת מהן לא משחקת בכלל בשעות האלה, השניה היא קבוצה יחסית חדשה ב״גדולות״ והשתיים האחרות מביאות את המספרים האלה גם בשבע וחצי (תוריד אולי 1000 איש לפעמים).
מכבי חיפה, מכבי ת״א וב״ש מכרו מספיק מנויים (ביחס לתפוסת האצטדיון שלהן) כך שזה בכל מקרה לא עושה אצלן הבדל גדול (שווה לבדוק האמת במכבי וחיפה במשחקים של שלוש כמה קהל בא).
ואתה חייב להבין משהו, זה שהן ישלמו פחות זה לא משהו שאפשר לבטל ככה. כי מה שהן משלמות זו הכנסה מובטחת לקבוצות. ללא עלויות שיטורף ללא סיכון שהמשחקים יפלו על ימי גשם או סתם שהגדולות לא יהיו אטרקטיביות מספיק (הרי בוא נודה, בלי החמש נצחונות האלה הפועל לא מביאים את הכמות של אתמול גם אם מכניסים חינם).

בוא ניקח תסריט שמרני יחסית. עוד שני משחקים בשבת בצהריים לפחות. נניח שמוכרים עוד 5000 כרטיסים בזכות השעה והיום. לדעתי זאת הערכת חסר, כי מספיק שאחת מהקבוצות הגדולות מארחת בבית וכבר מגיעים לזה לדעתי.
נניח 60 ש"ח לכרטיס בממוצע (זה יותר, אבל נניח).
5000 כפול 60 = 300,000. זה רק מהכנסות כרטיסים, בלי מרצנדייז וכאלה שכל הגדולות חוץ מאיתנו יודעות לעשות די טוב. נכון שיש הוצאות, אבל שוליות, כי את האצטדיון שכרת, ואבטחה שכרת, וקייטרינג, והכל. צריך עוד כמה עשרות אנשי אבטחה אולי בתכלס וזה בטח יתאזן עם הכנסות האקסטרה ממרצנדייז אפילו.

עכשיו תכפיל 300,000 ב-36 מחזורים. הגעתי ל10 מיליון. ולכן אני אומר שלדעתי אלו סדרי הגודל שאנחנו מדברים עליהם. ולאורך השנים זה יגדיל את עצמו, כי ברגע שאנשים ידעו בוודאות שיש הרבה משחקים בשבת אז יעשו יותר מנויים, גם לעצמם וגם לילדים. ומאגר האוהדים יגדל.

אפילו אם בטווח הקצר יפסידו איזה 10-20 מיליון מהכנסות, בטווח ארוך ירוויחו את זה. ובדיוק עכשיו חיפשתי באינטרנט וראיתי ראיון עם יו"ר המנהלת החדש שמדבר בדיוק על זה ומאותם טיעונים.
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-820910
ציטוט:
כלפון מדבר על משחקים שיחלו בחורף בשבת בשעה 15:00, ואפילו כמה משחקים במקביל. הוא מדבר על שינוי בשעת המשחק המרכזית ל-20:15, וזאת לאחר מחקר שבו התברר כי הגיל הממוצע של אוהדי כדורגל בעולם עומד על 44, וזה רק הולך ועולה. "גילינו שאוהדים רוצים משחקים בשעות יותר מוקדמות", הוא מספר, "לראות משחק בתשע בערב, ביום שני, כשאוהד הפועל ת"א נוסע לבאר שבע, ועד שהוא מגיע הביתה בליל חורף קר זה אחרי 1 בלילה, זה לא כדורגל. הוא כבר לא ייקח את הילד. הדור הצעיר לא רואה כדורגל. בעוד 40 שנה אתה ואני נשב לבד באצטדיונים. זה אסון. הילד הזה שווה יותר מ-200 מיליון שקל זכויות שידור, ואת זה אמרתי לקבוצות. צריך שהאצטדיונים יהיו מלאים, שאוהדים יבואו, שיקנו את המרצ'נדייז. הכדורגל הוא בשביל קהל. עכשיו אנשים יסיימו משחק ב-22:00 לכל היותר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 19:45 
כדי לפתור את בעיית ההתנגשות החלקית מול הליגה האנגלית הייתי מוסיף שני משחקים בשבת ב12:30 (המשחק הראשון באנגליה מתחיל בשבת ב14:30) ע"ח המשחקים של ראשון ושני (לא המשחק המרכזי).
זאת שעה מתה מבחינת שעות שידור, נוחה מאוד לילדים ולהורים, ובחורף זאת אחלה שעה לכדורגל.
אם רוצים אז אפשר למצוא פתרונות יצירתיים, השאלה אם מישהו שם בכלל חושב בכיוון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 20:57 
redrony כתב:
לירון האדום כתב:
מסכים.

ו - 10 ש"ח לשער 10.

בונדסליגה מחזור קרוב, חמישה משחקים מתוך 9 בשבת בארבע וחצי.
פריימר ליג, שישה משחקים מתוך 10 בשבת בחמש.
באמת לא כל המשחקים אבל רובם, זה נראה לי התחלה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2020, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
גם בליגה הספרדית 5 מתוך 10 הם ב14:00 או 17:00. כולם בשבת/ראשון, אף משחק אמצע שבוע.
באיטלקית כנ"ל, חוץ ממשחק אחד ביום שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2020, 03:20 
נכון, אבל בליגות האלה יש עשרה משחקים מה שנותן להם אקסטרה משחקים בפריים טיים.
אגב, לא צריך לשכנע אותי מה עדיף לאוהדים, אני רק אומר שיש פה עוד שחקן.
אני מניח שאם זה היה כלכלית מתאים לקבוצות זה כבר היה משתנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2020, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
להתערב ?!
שיחקנו שלושה חודשים רצוף בראשון ורביעי, מישהו אמר משהו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2020, 09:51 
redrony כתב:
, אני רק אומר שיש פה עוד שחקן.

אכן יש עוד שחקן, וזה הקונה של זכויות השידור.
אבל, יש מומ , ומו מתחיל בזה שהמוכר מוציא "מפרט" למוצר ובו הוא מציב את התנאים שלו שאחד מהם יהיה קיום של % משמעותי של משחקי הליגה בשעה 1500 בשבת ועוד ואז מתנהל מומ על המחיר שיתן הגוף הזוכה. פונקציית המטרה אינה רק הכסף! צריך לכלול בה גם היבט של עידוד קהל לבוא למגרשים עי משחקים בשעה מוקדמת וחשיפה מוגברת לילדים ובני נוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2020, 10:42 
אדום ותיק כתב:
redrony כתב:
, אני רק אומר שיש פה עוד שחקן.

אכן יש עוד שחקן, וזה הקונה של זכויות השידור.
אבל, יש מומ , ומו מתחיל בזה שהמוכר מוציא "מפרט" למוצר ובו הוא מציב את התנאים שלו שאחד מהם יהיה קיום של % משמעותי של משחקי הליגה בשעה 1500 בשבת ועוד ואז מתנהל מומ על המחיר שיתן הגוף הזוכה. פונקציית המטרה אינה רק הכסף! צריך לכלול בה גם היבט של עידוד קהל לבוא למגרשים עי משחקים בשעה מוקדמת וחשיפה מוגברת לילדים ובני נוער.

שוב אני חוזר ואומר, אין ויכוח. בטח לא בעיניים שלי כאוהד ואפילו אם הייתי בעל קבוצה (כמו הפועל). אבל אני באמת מנסה להראות לכם שיש פה עוד צד. גופי השידור שרוצים כסף עכשיו (מה אכפת להם מה יהיה עוד 20 שנה) ושל הקבוצות הקטנות שבטח בכדורגל הישראלי מטרתן היא לשרוד ולטווח הקצר. הרי תמיד יש מאבק בין הקטנות לגדולות ולא סתם.
בדיוק כמו שאני חושב שהפועל צריכים ללכת ולמכור מנויים במחירי רצפה למשפחות (1000 שקל הורה +2 לשער 8 וכאלה) בשביל למכור 15 אלף מנויים לבלומפילד. אבל במקרה של הפועל זה שיווקי נטו עם חשיבה קדימה. לצר׳לטון ואשר אלון, כנראה שקצת פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2020, 10:53 
המשתמש הפועל (ההודעות פשוט ארוכות מדי), איפה תמכור עוד 5000 כרטיסים?
הקבוצות הגדולות מתבססות על מנויים וזה כבר רב האוהדים. לחיפה ומכבי יש קרוב ל 20 אלף ולמשחקים ״קטנים״ רב פוטנציאל האוהדים ממומש. ב״ש לא רלוונטית לחישוב שלך בכלל וכנראה שגם לא בית״ר. הפועל אולי, למרות שהמטרה צריכה להיות 15 אלף מנויים וזה גם נורא תלוי במצב הקבוצה.
איפה שזה כן יכול לעזור זה במשחקי חוץ במושבה ובנתניה, אבל זה תלוי ביותר מדי גורמים (הצלחת הקבוצות, מזג אוויר) וזה גם לא יהיה עוד 5000

אני לגמרי מסכים שכדורגל צריך להיות משוחק בשעות שנח לאנשים להגיע וזה אכן ייצור את האפקט שאתה מדבר עליו לטווח הארוך, למרות שגם פה יהיו כאלה שיחלקו עלינו (כמו שכתבת, שומרי השבת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2020, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
למכבי חיפה יש 15 אלף מנויים לדעתי.

זה קצת ספקולטיבי כמובן. אבל בכל זאת אנסה לחזור על הרציונל שלי - לדעתי חיפה ומכבי בטוח ימכרו עוד כמה אלפי כרטיסים, וכנראה גם מנויים. הפועל לדעתי גם כן. ברגע שיודעים שיש משחקים בשבת בצהרים זה יהיה שיקול להרבה מאד אנשים. אפילו בתקופה רעה אם נשחק בבלומפילד בשבת ב3 יגיעו עוד כמה אלפי אנשים שלא היו מגיעים אחרת. כי זה פשוט אחלה בילוי לשבת בצהרים.

מכבי חיפה ומכבי ת"א מביאות "רק" 20-21 אלף צופים בממוצע, וזה עוד בעונה טובה. זה אומר 10 אלף מקומות ריקים לפחות שלא נמכרו. במשחקי חוץ גם כמובן יש פוטנציאל גדול.
באר שבע בעונה רעה ולא ממלאת את האצטדיון כל משחק. גם שם יש פוטנציאל.
וכמובן שלכולן יש פטנציאל להגדיל במשחקי חוץ. אני לא יודע אם ביתר משחקת בחוץ בשבת בצהרים, אבל אם כן, אז גם שם יש פוטנציאל גדול.

בקיצור מספיק שאחת מהקבוצות האלו משחקת בבית בשבת בצהריים ומגיעים עוד נניח 3000-4000 הורים עם ילדים, ושעוד משחק מתקיים במקביל של קבוצות קטנות ועוד 1000 צופים מגיעים וכבר הגענו לקרוב ל5000 איש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: