red in blood כתב:
Berger כתב:
עם האווירה סביב הקבוצה הנוכחית לא יכולת למלא את היציעים גם ב-30 שקל. עצוב אבל זה המצב.
מתי בדיוק הייתה אווירה טובה בקבוצה - אחרי הניצחון מול כפר סבא? נו באמת.
סה"כ התרגלנו למחירים של 100 ומשהו שקל למשחקי דרבי ועדיין היה ביקוש מטורף...כאן הציעו ב-200 שקל מקום מובטח לדרבי, חיפה ובית"ר.
האווירה סביב הקבוצה כ"כ גרועה והקבוצה כ"כ מזעזעת על הדשא שלאנשים אין חשק להגיע, ובצדק. זו המציאות שלנו כרגע.
200 שקל ל-3 משחקים זה לא מחיר זול. זה יותר זול מהבושה שהייתה במשך שנים, אבל זה לא מחיר זול ולא מחיר שימשוך אוהדים.
אווירה טובה מביאה קהל, זה נכון, אבל זה לא שקהל לא יבוא כשיש אווירה פחות טובה. פשוט צריך לפעול בהתאם.
אי אפשר להתנהג כרגיל ולהתפלא כשקהל לא מגיע. גם עם הקבוצה הזאת אפשר וצריך להביא הרבה קהל. פשוט צריך להיות מוכן להרוויח פחות. אבל ההנהלה מעדיפה להרוויח יותר עם אוהדי חיפה, מכבי ובית״ר.
אם עושים מבצעי הורה+ילד בחמישים, אם פונים לכל השחקנים בקבוצות הילדים והנוער ואומרים להם שהם יכולים לקנות כרטיסים למשפחות שלהם ב-20 שקל, אם שולחים שחקנים לבתי ספר להפגש עם אוהדים ולקרוא להם לקנות כרטיסים, אם עושים הגרלות של מספר מנויים בין אלו שיקנו כרטיס - אנשים יבואו, ואתה תמלא גם את 13.
תעשה מבצע שבו אתה רק קצת פחות דופק את האוהדים במחיר, ותעביר יציע שלם ליריבה כאמירה שאתה גם לא מצפה מאוהדים להגיע - ומן הסתם מעט יבואו.
כל מה שאמרת היה עוזר למלא אולי את 8...שרחוק מאוד מלהיות מלא. את 8 ואת 13 לא היית יכול למלא בחיים. חוץ מזה שיש רצוי ויש מצוי - היה אפשר וראוי אם היו עושים את מה שאמרת אבל אף הנהלה לא עשתה זאת מעולם אז בטח לא ציפיתי מהניסנובס.
במקרי חירום סטייל משחק על ירידת ליגה הכי הרבה שעשו היה חבר מביא חבר אז מה שאתה מבקש כאן יצירתי מדי ומושקע מדי מכדי שאצפה לכך.
על כל פנים דיי ברור שמלכתחילה הניסנובס בנו על חזרה לבלומפילד בכל הנוגע להקצאת 5000-10,000 כרטיסים לאוהדי קבוצות יריבות ולא לאוהדים שלנו.
אפילו את מעט הכסף שיש לנו ואת העוגה התקציבית הם בנו סביב המשחקים האלה - אז לצפות מהם לתת כרטיסים בחינם זה משהו שפשוט לא ייקרה.
הייתי מאוד שמח לראות יציעים אדומים במקום צהובים או ירוקים אבל במחירים שהניסנובס מוכרים כרטיסים זה מובן לאיזה קהל הם מכוונים ולשם איזו מטרה.
המחיר לשלושת המשחקים הוא לא זיל הזול אבל כן כזה שהיו מסתערים עליו אם הייתה קבוצה תחרותית או בפורמה טובה. אנחנו לא קרובים לא לזה ולא לזה ואם המשחקים הקרובים לא היו כלולים במנוי אני בספק אם יותר מ 6000 אוהדים היו מטריחים את עצמם להגיע.
אני רוצה להדגיש שזה לא שאני לא מסכים איתך, אלא פשוט ריאלי שהבעלים שלנו בנו על הכנסה גבוהה במשחקים האלה בשביל לתחזק את הקבוצה כי הרבה עומק בכיס אין להם.
פחות מעניין אותם בנייה לטווח ארוך ובניית קהל רחב לעתיד ע"י מכירת כרטיסים ב 20-30 שקל. צריך גם לזכור שלמרות שלרוב האוהדים אין בעיה עם כך, בעייתי מבחינת הבעלים להסביר מכירת כרטיסים סופר זולים כאשר התמחור של המשחק במנוי גבוה יותר.