fankrashkin כתב:
עשיתם חסד עם האצטדיון.
אני אוהב את בלומפילד ואת כל הזכרונות הטמונים בו - אבל לאור המצב כיום,
בלומפילד = 0 ביתיות.
1.אקוסטיקה - למעט רגעים מאוד ספורים במשחק, לא שמעו בכלל את האוהדים. האקוסטיקה מזעזעת. היינו בשער 5 ולא הצלחנו לשמוע בכלל את הקהל. אז בטח ששער 7 לא שמעו אותו. העיניים ראו מחזה של 5000 אוהדים קופצים וצועקים - האוזניים לא שמעו כלום. וזה עוד במשחק של 15,000 אוהדים - מעניין מה יהיה במחזור הבא שההתלהבות תיעלם ונחזור לגודלנו הטבעי. אני מתחיל להתגעגע לגג במושבה ששמר על הסאונד - שם הקהל היה מעודד והאדמה הייתה רועדת. לא כך המצב בבלומפילד המחודש. ובטח שלא הרגשתי שהקהל הצליח לסחוף את הקבוצה ברגעי מומנטום (שאותם ניתן לספור על יד אחת אבל זה כבר בעיה אחרת).
2. דרכי הגעה לאצטדיון - בעוד אני כותב כאן, אלפי אוהדים בוודאי עוד עושים את דרכם בחזרה לביתם. לא יכול להיות שאני גר 15 שעה מהאיצטדיון בנסיעה ולוקח שעתיים להגיע. הכל פקוק, אי אפשר באמת לנסוע בין כל האנשים עם קורקינט או אופניים, התחבורה הציבורית לא מגיעה בזמן, אין באמת מוניות באזור שמוכנות לקחת את האוהדים שלא בשחור וסכומי עתק. מדובר בבדיחה עצובה. לגבי המשחקים הבאים - כל עוד אנו לא מכבי ונביא 10,000 אוהדים כמו שהבאנו לבלומפילד הישן, אין סיבה שלא לבוא עם רכב. תעזבו אותנו בשקט ותנו להנות מהמשחק ולא להפוך אותו למסלול ייסורים.
3. מזנון, מים, שירותים - אמנם הייתי קצת אופטימי מדי שחשבתי שאולי זהו שובם של הגרעינים השחורים, אבל לא יכול להיות שעל כוס בגודל כוסית פלסטיק של פיקניק בטיול שנתי לוקחים 10 שקלים, ולא יכול שאין להם מים ואין קולר ביציע. החום כמעט הרג אותי ואין שום דבר ביציע שיעצור אותך מלמות. עכשיו זה מצחיק - במשחק הבא, תהנו בחיפושים אחר משהו לשתות.
לא יודע על מה אתה מדבר- הייתי בשער 7 למעלה ושומעים הכל. האוירה היתה מצוינת.
דרכי ההגעה באמת הפכו זוועתיות והמזנון מאוכלס על ידי שודדים. אהבתי את בלומפילד המחודש. ברוכים הבאים לקידמה.