תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מנויים
הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 11:17 
אם הדיווחים נכונים לפיהם ההנהלה מתכוונת לזיין את האוהדים עם מחירי מנויים מופקעים, ולפגוע בקבוצה - זאת ההחלטה הכי רעה שהיא יכולה לקבל.
ולהיפך- מחירי מנויים סבירים, שלא לומר מוזלים, יסללו את הדרך לרכישה המונית של מנויים שידחפו את הקבוצה בדרך למימוש הציפיות והשאיפות.
אמירות כאלה של "העונה התקציב יבוסס על מנויים ללא הבאת 'כסף הבית'" מכעיס עוד יותר.

מעצבן אותי שאנחנו נתפסים כקהל שבוי, כנאמנים בלי גבול. או במילה אחת- פראיירים.
אני לא מטיף לאף אחד מה לעשות, אני אישית שתכננתי לרכוש 2 מנויים, לא אעשה זאת אם המחיר יהיה מעבר למה שמקובל בליגה הלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מנויים
הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 11:18 
גרינברג יוזם: תקציב הפועל ללא "כסף מהבית"
תכנית הקיצוץ: מחירים יקרים למנויים, מכירה עצמאית וקיצוץ במנהלה

http://www.one.co.il/Article/16-17/1,1, ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
800 זה יותר מכל מנוי בליגת העל כמעט. שיצאו מהסרט דחוף.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יודע מה היו מחירי המנויים בשנה שעברה לליגה הלאומית לפי קבוצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 11:50 
לפני כל ההצהרות שלכם רק ע״פ עיתונות השקר בישראל בואו נמתין למה שבאמת יהיה בפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
כן, בוא נחכה שהמחיר יהיה 800 ואז נצעק. ולא נגיב לכתבות יח"צ שבעלים מדליפים לאתרי שקר.
אני לא חושב שאתרי הספורט הם הדבר הכי אמין בעולם, אבל הכתבה שיצאה אתמול זה הדבר הכי מוזמן שקראתי בתקופה האחרונה.
לתחושתי כתבה שיצאה כדי לבדוק את הקרקע ואת הקהל. קיבלו תגובה הולמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
Elia כתב:
מישהו יודע מה היו מחירי המנויים בשנה שעברה לליגה הלאומית לפי קבוצות?

אנטיגונה כתב:
נתניה היה 600 למחדש ו-700 לחדש.
פ"ת גם גבוה. אני חושב באזור ה-600-700 (ואצלם כרטיס כניסה עולה 50 ש"ח. אנחנו כנראה נצטרף אליהם במחיר הזה. כל השאר ב-40).
אחריהם שעריים וקטמון 500 (קטמון גם משלמים על חברות).
שעריים משאירים את המנוי ב-500 גם בליגה א' (או 550 ברכישה מ"לאן").
.

אני מקווה שיהיה בין 700 ל600.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
בנתניה היה מבצע 2 מנויים ב-750
ככה הרוב הכמעט מוחלט רכש בקיץ הקודם
(השותף מנוי - מקור אמין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 13:48 
יצא לי ללכת לכמה משחקים בהרצליה ופ"ת, לקחו לי בד"כ 20-40 ש"ח כרטיס.
בליגה א' (מרמורק) מכרו לנו ב- 15 נוער ו-20 מבוגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
מקווה מאוד שהאולטראס יוציאו הודעה לפיה הוא מחרים כל אצטדיון שבו כרטיס יימכר בלמעלה מ- 40 שקלים.
צריך לעשות את זה חד, גורף ולפני שמתחילה העונה. מעל 40 לא מגיעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
קטמון מנסים כל שנה לעשות חרם על המשחק בפ"ת, בגלל שהם גובים 50 ש"ח עבור כרטיס ובלי נוער, אבל זה לא מצליח להם וכרגיל הם מביאים את ה-200-300 שלהם.
גם בשעריים גבו 50 ש"ח (אבל היה גם נוער), ניסו להחרים ולא עזר כלום.
נציין שמדובר במחירים קבועים של הקבוצות הללו. זה לא שמשנים אותם בגלל משחק מול קבוצה מסויימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 16:00 
תבדילו בין מלחמה בעלויות כרטיסים למשחקי חוץ, שעל זה השליטה שלנו כנראה מוגבלת, לבין מחירי מנויים וכרטיסים למשחקי הבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה המרכזית במשחקי חוץ תהיה התורים הארוכים מול קופה וחצי.
קטמון סבלו בר"ג מול קופה אחת ל-300 אוהדים, וגם נתניה בכמה וכמה מגרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 16:36 
אני כבר מחכה למסיבת עיתונאים המרגשת שיקראו לנו לעזור לקבוצה, לפתוח את הכיס ולתרום להצלחת הקבוצה כ-800 שקלים...
כמו שירו של א.גולן "ימים יגידו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 16:53 
פרוספר כתב:
אני כבר מחכה למסיבת עיתונאים המרגשת שיקראו לנו לעזור לקבוצה, לפתוח את הכיס ולתרום להצלחת הקבוצה כ-800 שקלים...
כמו שירו של א.גולן "ימים יגידו..."

הסכום של 800 ש"ח נשמע קצת מוגזם, אבל גם הציפיות של אנשים כאן לגבי מחיר המנויים לא רציניות.

מצד אחד אנחנו רוצים בעלים שיבנו תקציב שתואם את ההכנסות של הקבוצה ולא יסתבכו בהרפתקאות כלכליות, מצד שני אנחנו רוצים מנויים בזול ומצד שלישי רוצים את התקציב הכי גבוה בלאומית.

נדמה לי שכולנו כבר הבנו שאין כרגע בשוק שום בעלים שיביא מליוני שקלים מהבית, והגיע הזמן להפסיק לפנטז. אולי יהיה אחד כזה בעתיד, כרגע יש לנו בעלים שאין להם כוונה לפשוט רגל, וטוב שכך. ברגע שיתחילו לשפוך כספים על החתמות מופרכות, אז אתחיל לדאוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 17:05 
מה זה מיליוני שקלים?
גם 2 זה מליוני.
ברור שמצפים מבעלים להביא כמה מליונים מהבית.
למה זאת בקשה מוגזמת?

ובלי קשר, שיביאו/לא יביאו. שים את זה בצד.
לא מצפה למנויים ב200 שקל. אבל 500 זה לגמרי סביר לצפות למנוי בלאומית. יש לא מעט אוהדים שהפער הזה משמעותי עבורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 17:15 
קומוניסים כתב:
מה זה מיליוני שקלים?
גם 2 זה מליוני.
למה זאת בקשה מוגזמת?

לא מצפה למנויים ב200 שקל. אבל 500 זה לגמרי סביר לצפות למנוי בלאומית. יש לא מעט אוהדים שהפער הזה משמעותי עבורם.

לצפות זה יפה, ואתה יכול להיות בטוח שהם יביאו כסף מהבית, אבל הם גם מראש הצהירו שהם לא הולכים להסתבך כלכלית או לקפוץ מעל הפופיק, ואני מעריך אותם על זה. אני רוצה שישקיעו לפי היכולת שלהם, ולא יגיעו למצב שבו הם צריכים לפרק את הקבוצה כדי להחזיר חובות או שלא יהיו מסוגלים לשלם לשחקנים ולמאמנים. מספיק עם העבודה בעיניים.

ולגבי מחיר המנוי, אם יש 19 משחקי בית בעונה, מחיר של 30-35 ש"ח (ז"א מנוי בין 570-650 ש"ח) זה מחיר נמוך ויותר מסביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 17:50 
מסכים עם נועם.
יש לי תחושה שהולכים להגזים עם המחירים, אבל אם זה יהיה באיזור ה600-630 זה מחיר הגיוני ממש. לא הגיוני לצפות ל500 ש"ח כשיש קבוצות אחרות בלאומית שלוקחות יותר.
הפחד שלי שהם יבואו באיזה יציאה של 700-800.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2017, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
קומוניסים כתב:
מה זה מיליוני שקלים?
גם 2 זה מליוני.
למה זאת בקשה מוגזמת?

לצפות זה יפה, ואתה יכול להיות בטוח שהם יביאו כסף מהבית, אבל הם גם מראש הצהירו שהם לא הולכים להסתבך כלכלית או לקפוץ מעל הפופיק, ואני מעריך אותם על זה. אני רוצה שישקיעו לפי היכולת שלהם, ולא יגיעו למצב שבו הם צריכים לפרק את הקבוצה כדי להחזיר חובות או שלא יהיו מסוגלים לשלם לשחקנים ולמאמנים. מספיק עם העבודה בעיניים.

ולגבי מחיר המנוי, אם יש 19 משחקי בית בעונה, מחיר של 30-35 ש"ח (ז"א מנוי בין 570-650 ש"ח) זה מחיר נמוך ויותר מסביר.

מסכים עם נועם.

הורגת המחירים אמורה להיות בדילים למשפחות.

למשל אנחנו שני הורים וילד.
אם בגדול עלות 3 מנויים היתה ( 600+600+400) 1600 ונוכל לרכוש ב 1300 זה חיסכון משמעותי של כמעט מנוי לילד חינם.
אם למשל לחבר יש 2 ילדים הוא יוכל לעשות מנוי ב 1150 ל מבוגר 2 ילדים זה יחסית סביר (חיסכון של 250 שקל). וכן אלאה.

זה אמור להיות הכיוון.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2017, 07:58 
נועם שחם כתב:
קומוניסים כתב:
מה זה מיליוני שקלים?
גם 2 זה מליוני.
למה זאת בקשה מוגזמת?

זה נכון, רק שעל מי שעובדים בעיניים זה עליך. הם רוצים להיות בעלים בלי לשים שקל מהבית, זה גם אני ואתה יכולים להיות. וזה מה שאתה צריך לרצות כמו כל אוהד.

לגבי המנוי - 600 ש"ח גג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2017, 08:14 
בינתיים עד היום הם הביאו הרבה יותר מאשר שקל מהבית, לכן היו להם אחוזי בעלות במועדון.

מעבר לכך, גם אם הם לא רוצים להביא שקל מהבית, לא תהיה לי טענה אליהם. מזכיר לך שהם לקחו את הקבוצה שניה לפני שהלכה לפירוק, ולא ראיתי שם את התור של המליונרים שרוצים להשקיע את כספם במועדון.

אני מעדיף בעלים שלא רוצים להביא שקל מהבית מבעלים שיפסידו מליונים ואז יצטרכו לפרק את הקבוצה כדי להתמודד עם הבור.

בכל מקרה, אני חולק על הטענה שלך שהם "לא רוצים לשים שקל" ואני בטוח שאם יהיה צורך, יכניסו את היד לכיס. לגבי מחיר המנוי, גם 700 למנוי מבוגר זה סביר לגמרי בעיני. כל מה שהוא פחות מ40 ש"ח למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2017, 08:41 
שיחפשו תורמים/ספונסרים.
שינסו ככמה שיותר מהר להגיע להסדר חובות מול פיפא
ושימכרו את הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2017, 08:53 
לירון האדום כתב:
שיחפשו תורמים/ספונסרים.
שינסו ככמה שיותר מהר להגיע להסדר חובות מול פיפא
ושימכרו את הקבוצה

למה אתה חושב שלא מחפשים ספונסרים? לגבי מכירת הקבוצה, כבר לעסנו את הענין מספיק. בינתיים אין אנשים שעומדים בתור לקנות את המועדון, ויש עוד הרבה פעולות שחשוב לבצע לפני שהולכים למכירה. כרגע המיקוד העיקרי הוא בבניית קבוצה לעונה הקרובה, זה בעדיפות לפני כל דבר אחר. ממש לא הגיע הזמן למכור את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2017, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
קומוניסים כתב:
מה זה מיליוני שקלים?
גם 2 זה מליוני.
למה זאת בקשה מוגזמת?

זה נכון, רק שעל מי שעובדים בעיניים זה עליך. הם רוצים להיות בעלים בלי לשים שקל מהבית, זה גם אני ואתה יכולים להיות. וזה מה שאתה צריך לרצות כמו כל אוהד.

לגבי המנוי - 600 ש"ח גג.

א. סוס אנחנו לא יכולים כי אין לנו את הכסף לששים ערבויות.
ב. אנחנו לא יכולים כי אין לנו את ה 7-8 מליון שהם כבר שמו בקבוצה.

אז כן הם לא אלונה שתפסיד מדי שנה 20-25 מליון ולא גולדהאר שיפסיד 40. הם גם לא איזי שמפסיד 10 לפחות לבד. אבל הם כן יכולים לשים במידת הצורך 7-8 מליון שאתה לא.

אז די כבר עם סיסמאות ריקות מתוכן שלא מחזיקות מים בשביל להיות אנטי מגניב. כי אם אתה מכיר את הבן אדם שישים עכשיו 50 מליון שקל בשביל להריץ את הקבוצה קדימה תפדאל אבל תתעורר אין אדם כזה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: