redrony כתב:
Red Pride כתב:
redrony כתב:
גבעתיים כתב:
ענישה דרקונית ברגעים הנכונים כל כך קלה וכל כך תשנה.
אם היו מרחיקים את זהבי אחרי הפיו-פיו הראשון למספר משחקים וקונסים את מכבי זה היה מיתר את מקרה פואד.
אם היו מחליפים את טב"ח במשחק הראשון ומתנצלים אתמול היה סביר בהרבה.
לא היו צריכים להרחיק אותו למספר משחקים, בוא לא נגזים. פשוט היו צריכים להוקיע את זה. במקום עשו מזה מרצ'נדייז. טב"ח לא אשם במה שהיה בחצי גמר גביע, זו המערכת של מכבי ובנושא הזה הם שינו את החוקים ושוב, כמו שכבר כתבו פה, זה שלא מוציאים כדור כל פעם ששחקן נשכב זה מבורך. ככה צריך להיות. פה היה מקרה אחר
לפי חוקת אופ"א, זהבי היה צריך להיות מורחק ל-2 משחקים על התגרות בקהל יריב, התקשורת הצהובה לא אמרה את זה, אבל זה מופיע בחוקה שחור על גבי לבן.
בישראל, כשהחוק לא תואם את חוקי הפשיזם הלא-כתובים, מתעלמים ממנו.
אולי. אז כל שחקן שעושה שקט לקהל צריך להיות מורחק? סבבה, אין לי בעיה. לא שאני חושב שההתגרות של זהבי באוהדי הפועל שווה לסימון שקט, אבל גם זו התגרות ויש חוק, לא? ואולי גם דמארי באוהדי מכבי חיפה אחרי אחד המשחקים. מה שכן, אני מסכים שאם פעם אחת שחקן היה מורחק לשני משחקים אחרי כל סוג של התגרות, זה כנראה לא היה קורה יותר.
מה הקשר למען השם?
מכבי הפעילה את אותה תעשיית שקרים נגדנו אחרי ההתגרויות של זהבי, ואף הגדילה לעשות שהוציאה חולצות לקהל אוהדיה עם כיתוב האקדחים, אשר נמכרו באלפים. אף אחד לא טרח לקרוא את חוקת הכדורגל כשזה נוגד את האינטרס העליון - לדפוק את הפועל.
למחרת האירוע, כל התקשורת הסיטה את האש עלינו, אמרה שזה בגלל הקללות לזהבי, ושאנחנו בכיינים.
לאחר מכן, תובע ההתאחדות הזהיר מפני התלקחות אם תימשכנה ההתגרויות, ולבסוף קרה מקרה פואד, שהיה צפוי לכל מי שעיניו בראשו - גם אז, כל האש הוסטה אלינו, למרות שאוהדי מכבי הם אלה שפוצצו את המשחק.
אותה תעשיית שקרים פועלת גם עכשיו נגד בני סכנין, ואתה ברוב טרחנותך מנסה לגמד את חומרת הדבר.