תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 16:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רייכרט
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 01:11 
סמל אישי של המשתמש
ביי פאר השחקן הכי גרוע בקבוצה כרגע. כבר אי אפשר לראות אותו.
אחד השחקנים הכי טיפשים שראיתי, בתפקיד שבו קודם כל צריך להיות חכם. אני כבר לא יודע מה יצא ממנו אם בכלל, אבל זה פחות משנה עכשיו. כרגע הוא פשוט גורם נזק עצום בכל רגע שלו על המגרש.
בהגנה הוא חור מהלך. לא זוכה באף כדור. מוסיף לזה גם איבודים או כמעט איבודים והרחקות רעות.
בהתקפה הוא לא תורם כלום. טכניקת מסירה נוראית, בעיטות שלא הולכות לשום מקום, לא זוכר מתי פעם האחרונה הוא עבר שחקן, ומעל הכל פשוט קבלת החלטות הכי גרועה שיש.
ובנוסף לזה הוא גם חמום מוח שמהרגע הראשון רק מחפש לריב ולשחק בצורה אלימה. עכשיו, לא הייתה לי בעיה עם זה אם הוא היה עושה את זה עם טיפת שכל ותורם לקבוצה בקטעים האלה (סטייל אבוקסיס), הבעיה שהוא סתם חמום מוח טיפש ורק גורם נזק לקבוצה ככה. היום מהעצבים של השיוויון, דקה אחרי הגול הוא ישר קיבל צהוב על כניסה מטומטמת במרכז המגרש, וכל ההארכה נצרת-עילית חיפשו להוציא ממנו את האדום. בכלל, זה ששחקן טיפש וחמום מוח כמוהו שעושה כל כך הרבה פאולים ומתעסק רק בשטויות לא קיבל עד עכשיו אדום זה אשכרה נס.

הוא לא צריך לראות מגרש כרגע, ידין ולקס (תורמים פי אלף בהגנה ובמינימום פחות מפריעים בהתקפה) ואוחיון (תורם פי אלף בהתקפה ובמצבים נייחים) חייבים לשחק לפניו ובנוסף צריך להגיע זר למרכז המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רייכרט
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 01:13 
כל דקה שהוא על המגרש זה נזק מצטבר, עם כל הכבטד למיליון יורו, אוהד הפועל, כוכב נבחרת צעירה לשעבר, זה מתחיל להיות ברור שאין פה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 01:14 
ב2 משחקי הליגה האחרונים שפתח הוא היה אחלה. היום לא ראיתי מלבד קפיצות למגרש והוא נראה שוב כמו מלפני חודש. אני דווקא הייתי מנסה לרוץ איתו ועם ידין עד שמגיע זר, לפחות מול קבוצות "קטנות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 01:15 
רייכרט היה לא רע בכלל במשחק הליגה האחרון שלו, ובאופן כללי הוא במגמת שיפור אחרי שהתחיל את העונה בצורה באמת לא טובה.
עם זאת, סבלנות זו לא מידה שמי מאיתנו בורך בה, לצערי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
הייתי שמח לראות אותו ליד ידין מה שיאפשר לו יותר חופש להצטרף קדימה.
ברור אבל שהוא ילד שצריך יד מכוונת ואין יותר מתאים מגוטמן בשביל לכוון אותו.
בנוגע לאינטליגנציה שלו, אני חושב שנצטרך ללמוד לחיות עם מה שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
הוכח בעבר שהוא שחקן לא מאוד חכם אבל כן רואה משחק לא רע, עם כוח פריצה וטכניקה טובה.
צריך מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 02:15 
אני מתחיל להתעייף ממנו, ואני בן אדם עם סבלנות מעל הממוצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 04:43 
רוצה להאמין שגוטמן יוציא ממנו דברים טובים. רחוק מלמחוק אותו עדיין.
בן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 05:43 
עד המ!!ת הפועל כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 06:10 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
יש משחקים שהוא נראה לא מחובר להתרחשויות על המגרש.
מסוגל לשוטט בחוסר תכלית במשך דקות ארוכות.
שיא התסכול ממנו היה בתחילת ההארכה כשמתפרצת של נצרת והוא מהלך באמצע המגרש כשהשחקנים עוברים לידו כמו קונוס.
זה מעבר לתרומה הכמעט אפסית שלו בהתקפה, שכוללת בעיקר מסירות של חמישה מטר לרוחב, או אחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 07:55 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אין שם כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
יש שם, כי כבר ראינו ברמת השרון וגם אצל החארות פה ושם וגם בעונה שעברה, שהוא יכול לתת הרבה יותר מזה. זה לא זר מניקרגואה שאף אחד לא ראה עד היום. ראינו בעונה שעברה שהוא בכמה משחקים נראה רמה וחצי שתיים מעל הקבוצה. יש לו פשוט תג מחיר של כוכב גדול וזה מקשה לפתח סבלנות כלפיו, אבל מראש גם אותו, גם את בומבה, גם את אלטמן ועוד כמה שחקנים, הביאו בשביל לבנות עליהם ככוכבים בעתיד ולא היום, מחר, מחרתיים. יש כאלו שמראים יותר כרגע, כמו אלטמן, אבל צריכה להיות סבלנות גם כלפי בן, בטח אחרי שהוא הראה שזאת לא היכולת שהוא מסוגל לתת.
פוטנציאל יש לו והרבה.
מסכים לגמרי שהמאמן וצוותו, חייבים לעבוד איתו על פזיזות היתר ועל האגרסיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 08:50 
אני בעד סבלנות אבל צריך לציין שהעונה זה לא מוכיח את עצמו. כל מי שהיה חלש מההתחלה (רייכרט, אנטל, שיימן, ביטון וכו׳) ממשיך להיות חלש, מי שטוב עכשיו (שגיב, אלטמן, במידה מסוימת ורטה ואבו עביד) זה השמות שמתחילת העונה שהם היחידים שמתפקדים.
עכשיו תגידו ״זה סבלנות?! עד ינואר?!״ אבל וואלה, עברה כבר חצי עונה. לא צחוק בשביל שחקנים שבאו לפה כשחקני הרכב מוכחים ולא פרוייקטים לעוד 5 שנים.

לגבי רייכרט נקודתית, נושא המסירות הכי אקוטי. בקושי מצליח להעביר פס פשוט ואני לא מדבר אפילו על משהו מתוחכם. לקשר אמצע בתפקיד שלו זו בעיה קשה. ניר לקס במשחק מול בני יהודה נתן יותר מסירות עומק טובות מרייכרט כל העונה וזו לא הגזמה לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 08:52 
אני מאוד אוהב את רייכרט אבל עם יד על הלב הוא לא בא לידי ביטוי העונה
יש לו גם תכונה מאוד מוזרה (לא זכרתי שהוא עשה את זה גם שנה שעברה)
שהוא מסתובב עם הכדור במרכז מוסר לבלם ורץ עד עליו
בכל מקרה אני מקווה שהוא ילמד מידין שכמעט ולא מוסר אחורה ושכמעט תמיד עומד במקומות שנותנות לו יתרון
אם הוא יישם את זה ויביא לידי ביטוי את היכולות ההתקפיות שיש לו אז אולי בקצה הדרך נרוויח משהו ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 08:58 
סימרוטיץ כתב:
בכל מקרה אני מקווה שהוא ילמד מידין שכמעט ולא מוסר אחורה ושכמעט תמיד עומד במקומות שנותנות לו יתרון
אם הוא יישם את זה ויביא לידי ביטוי את היכולות ההתקפיות שיש לו אז אולי בקצה הדרך נרוויח משהו ממנו

כלומר אם רק ילמד להיות שחקן כדורגל יהיה בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 09:07 
Fez כתב:
אני בעד סבלנות אבל צריך לציין שהעונה זה לא מוכיח את עצמו. כל מי שהיה חלש מההתחלה (רייכרט, אנטל, שיימן, ביטון וכו׳) ממשיך להיות חלש, מי שטוב עכשיו (שגיב, אלטמן, במידה מסוימת ורטה ואבו עביד) זה השמות שמתחילת העונה שהם היחידים שמתפקדים.
עכשיו תגידו ״זה סבלנות?! עד ינואר?!״ אבל וואלה, עברה כבר חצי עונה. לא צחוק בשביל שחקנים שבאו לפה כשחקני הרכב מוכחים ולא פרוייקטים לעוד 5 שנים.

לגבי רייכרט נקודתית, נושא המסירות הכי אקוטי. בקושי מצליח להעביר פס פשוט ואני לא מדבר אפילו על משהו מתוחכם. לקשר אמצע בתפקיד שלו זו בעיה קשה. ניר לקס במשחק מול בני יהודה נתן יותר מסירות עומק טובות מרייכרט כל העונה וזו לא הגזמה לצערי.

זה פשוט לא נכון, דווקא בעניין הפסים היו לרייכרט כמה מאוד יפים, בעיקק במתפרצות כשהוא נתן כדור מאחורי שחקן ההגנה והריץ אותנו קדימה. במשחק הקודם שפתח עשה את זה פעמיים, ולפניו גם. יש לו גם המון מסירות טיפשיות זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 09:19 
chimpfive כתב:
סימרוטיץ כתב:

כלומר אם רק ילמד להיות שחקן כדורגל יהיה בסדר?

לא
אלרואי כהן זה שרק צריך ללמוד להיות שחקן כדורגל
לרייכרט יש הרבה כדורגל והמון תכונות טובות במשחק
אבל יש דברים שהוא צריך ללמוד ולשפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ינואר 2016, 10:49 
רייכרט זה פשוט כדור שלג שמתחילת העונה לא נעצר. זה לא השחקן ששיחק אצלנו בשליש האחרון של העונה שעברה ודחף את כל הקבוצה קדימה.

צריך כאן מאמן שיעצור את הסחרור השלילי הזה, ויחזיר את רייכרט לבסיס. יש לו כשרון, אולי לא כזה ששווה לשים עליו מליון יורו, אבל זה שחקן שיכול לתרום הרבה אם רק ימצא את עצמו בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: