תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1916 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 64  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול דיונים מאי
הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 05:22 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

אלי כהן: "לא צריך לחקות את *כבי ת"א

מאמן הפועל ת"א, אלי כהן, שבשבוע שעבר התבשר באופן רשמי על כך שלא ימשיך בעונה הבאה ובמקומו מונה הספרדי סזאר מנדיונדו, החליט אחרי הניצחון על מכבי נתניה לעקוץ את הנהלת המועדון. "הפועל ת"א לא צריכה לחקות את מכבי ת"א או קבוצות אחרות. זו הדעה הפרטית שלי. אני לא רוצה להגיד אם זו טעות או לא להביא צוות זר, ימים יגידו."
כהן המשיך: "לכל קבוצה יש צביון. בכדורסל ירדו ליגה, בנו קבוצה חדשה ועשו אימפריה, אבל חזרו עם דפוס התנהגות שמתאים לרוח המועדון."

מלכת הגארבג.'

שבת בצהריים, חצי שעה לשריקת הפתיחה למשחק בבלומפילד, והאווירה מחוץ לאיצטדיון לא רימזה על כך שמתקיים משחק כדורגל באזור. חניה היתה בשפע ברחובות ליד המגרש, המשטרה נעלמה והתורים בכניסות התאיידו.
גם על כר הדשא קיבלנו הוכחה שמדובר במשחק לפרוטוקול, ולהתמודדות שובץ שופט חסר ניסיון, נאאל עודה, שקיבל מאיגוד השופטים הופעת בכורה בליגה הבכירה. גם השחקנים שיחקו בחופשיות ובלי לחץ.
מי שגנב את ההצגה היה אותו עודה, שאישר שער בספק נבדל של לארי קאיודה ושער מעמדת נבדל ודאית של סארי פלאח. לקראת הסיום הוא איבד את המשחק, עד ששלף אדום מוצדק לבלם נתניה, עידו לוי.
בהפועל כבר חושבים על המהפכה בעונה הבאה, בעוד בנתניה לא יודעים מה יהיה במועדון בימים הקרובים ואיך יצליחו לגייס לשחקנים את שלוש המשכורות האחרונות. המהלכים שיבצעו בתקופה הקרובה בהנהלות של שני המועדונים הגדולים האלה יקבעו אם גם בחודש מאי בעונה הבאה הקבוצות ישחקו בפלייאוף התחתון או יתמודדו בצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים מאי
הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 07:31 
לא יעזור אני אף פעם לא הבין , איך מאשימים שופט בטעויות שהקוון שלו עושה (נבדלים)...
הרי גם אם קולינה היה שופט אתמול , הוא לא היה פוסל את השערים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
לא יעזור אני אף פעם לא הבין , איך מאשימים שופט בטעויות שהקוון שלו עושה (נבדלים)...

ככה זה כשנותנים למטומטמים עט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 07:57 
אדום נחמד כתב:
redead כתב:

ככה זה כשנותנים למטומטמים עט

כן רק שלא מדובר במטומטם אחד , מדובר בדעת רוב.
אני גם בטוח שהציון שהדופט קיבל מהמבקר שלו היה נמוך הודות לאותם "טעויות" שלו בשערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 08:08 
לא רוצה את קליימן. לא הוכיח את עצמו לא אצלנו ולא בביטר. לא נראה לי שזה שוער שאפשר לסמוך עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 08:38 
גם בוואן ירדו על השופט שעשה 2 טעויות, ששניהם של הקוונים.
עיתונאי ספורט עלק. בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
YNET

זעם בהפועל ת"א על אלי כהן: "החזרנו אותו לחיים והוא מדבר בצורה לא הגונה"

האדומים כועסים על המאמן שביקר את ההחלטה להחליפו בצוות ספרדי: "הוא הגיע כדי להביא אותנו לפלייאוף העליון ובסוף מצייר הישארות מביכה כהצלחה". סשה לוקאש החליט

מה הוא החליט?!?!?!?!?!? מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני חייב לדעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עריכה:
נכנסתי לYNET. הוא החליט לעזוב :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 09:33 
בשער של הפועל אין לקוון מה לעשות כל כך, הוא לא יכול לראות גם את הכדור וגם את הנבדל בו זמנית. בטח לא כשהנבדל כזה קטן. זו טעות כי היה נבדל, אבל לא טעות קשה במיוחד ולגיטימית. בשער של נתניה היה יותר קל לראות כי הכדור והשחקן שבנבדל היו באותו איזור, אבל גם זה היה נבדל קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 09:33 
adomi כתב:
לא רוצה את קליימן. לא הוכיח את עצמו לא אצלנו ולא בביטר. לא נראה לי שזה שוער שאפשר לסמוך עליו

הרוש אותו סיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
ישראל היום

מלכת הגארבג.'
שבת בצהריים, חצי שעה לשריקת הפתיחה למשחק בבלומפילד, והאווירה מחוץ לאיצטדיון לא רימזה על כך שמתקיים משחק כדורגל באזור. חניה היתה בשפע ברחובות ליד המגרש, המשטרה נעלמה והתורים בכניסות התאיידו.
גם על כר הדשא קיבלנו הוכחה שמדובר במשחק לפרוטוקול, ולהתמודדות שובץ שופט חסר ניסיון, נאאל עודה, שקיבל מאיגוד השופטים הופעת בכורה בליגה הבכירה. גם השחקנים שיחקו בחופשיות ובלי לחץ.
מי שגנב את ההצגה היה אותו עודה, שאישר שער בספק נבדל של לארי קאיודה ושער מעמדת נבדל ודאית של סארי פלאח. לקראת הסיום הוא איבד את המשחק, עד ששלף אדום מוצדק לבלם נתניה, עידו לוי.
בהפועל כבר חושבים על המהפכה בעונה הבאה, בעוד בנתניה לא יודעים מה יהיה במועדון בימים הקרובים ואיך יצליחו לגייס לשחקנים את שלוש המשכורות האחרונות. המהלכים שיבצעו בתקופה הקרובה בהנהלות של שני המועדונים הגדולים האלה יקבעו אם גם בחודש מאי בעונה הבאה הקבוצות ישחקו בפלייאוף התחתון או יתמודדו בצמרת.

ספק נבדל? מי זה המטומטם שכתב את זה? היה מטר אחרי קו ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
לוקאס סשה לא שווה את ה-150 אלף יורו שהציעו לו, ובטח שלא שווה יורו אחד יותר.
שחקן שלא מסוגל להניע כדור קדימה, אין לו דריבל בסיסי וחוץ ממשחק הגנה סביר אין לו מה לתרום להפועל.

שלום ולהתראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 09:59 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
שחקן שלא מסוגל להניע כדור קדימה, אין לו דריבל בסיסי וחוץ ממשחק הגנה סביר אין לו מה לתרום להפועל.

שלום ולהתראות.

גם אני חושב ככה אבל הנה חוזרים לדבר איתו כנראה מחיאות הכפיים והעידוד משער 5 מחזירים את הדיבורים שאולי ישדרגו בכל זאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 10:03 
יהלום אדום כתב:
גרזן אדום כתב:
ישראל היום

מלכת הגארבג.'

ספק נבדל? מי זה המטומטם שכתב את זה? היה מטר אחרי קו ההגנה.

שני הנבדלים שלא נשרקו היו בערך באותו מרחק אבל מצווה לרמוז תמיד שהפועל היא זו שנהנית מטעויות שיפוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 10:11 
סאשה שחקן מרכז שדה סביר לקבוצה טובה המשחקת עם 3 שחקנים מרכז מגרש. לא גאון-אופנסיבי ולא גאון-דפנסיבי.
ושחקן טוב לקבוצת הפלייאוף התחתון.
כמה זה שווה ? לא בטוח שלהתאבד עליו. אבל, לתת לו מעבר לערכו נטו ככדורגלן כי מוסיף נשמה ומשתלב מצוין במרקם של כל קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:
האדס כתב:

שלום ולהתראות.

גם אני חושב ככה אבל הנה חוזרים לדבר איתו כנראה מחיאות הכפיים והעידוד משער 5 מחזירים את הדיבורים שאולי ישדרגו בכל זאת

שחקן זר בן 25 שהוא קשר אחורי טוב, התחבר למועדון בשנתיים האחרונות ובלט מעל החולשה של הקבוצה, מנהיג ודוגמא לשחקן שתמיד נותן הכל על הדשא ותמיד נמצא בכושר גופני מצויין.
אם חסר לך עוד טיעון אתה מוזמן לפתוח סטטיסטיקה ולהשוות בין המשחקים שהוא שיחק בהם השנה לאלה שלא.
שיגיעו איתו לפשרה ויחתימו אותו ל3-4 שנים בשקט.
ע"ע גוסטבו בוקולי.

יש מעט מאוד שחקנים שראויים להישאר בהפועל מהסגל הנוכחי, ואילו שראויים כדאי מאוד שנשאיר אותם כדי לייצר איזשהי המשכיות, זה ממש לא בריא לקבוצה להחליף 20 שחקנים בעונה ולא משנה מה איכות המחליפים.
בסיטואציה יותר טובה מבחינת ניהול ואימון אני משוכנע ששחקנים כמו סאשה,מתן אוחיון וישראל זגורי יוציאו מעצמם הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
כל מה שאמרת נכון, אבל לא נכון לקבוצה שהתקציב שלה הוא 20 מיליון שקל.
אין כמעט שחקן אחד שיכול להרוויח מעל 150 אלף יורו במצב כזה ואם כן הוא חייב להיות משהו יוצא דופן ולוקאס הוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אין כמעט שחקן אחד שיכול להרוויח מעל 150 אלף יורו במצב כזה ואם כן הוא חייב להיות משהו יוצא דופן ולוקאס הוא לא.

נכון, הוא צריך להיות שי אבוטבול בשביל להרוויח סכום כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 13:10 
סאשה הוא אחלה שחקן והוא בעיקר אמין ויציב שזה סופר חשוב בשבילנו.
למרות זאת, הוא לא שחקן שובר שוויון והוא לא שחקן ששוברים תקציב בשבילו.
150 אלף דולר זה יותר ממכובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
אם הפער הוא באמת 30 אלף דולר,אני משוכנע שאפשר להגיע לפשרה.
קשה לי להאמין שנצליח להביא קשר אחורי ברמה של סאשה ב150 אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
האדס כתב:

נכון, הוא צריך להיות שי אבוטבול בשביל להרוויח סכום כזה.

אם אני המנהל הבא של הפועל,
אני מודיע לשי הוא לא בתוכניות המקצועיות של הקבוצה והוא רשאי לעבור ללא תמורה לכל קבוצה שירצה.
במצב מסוים הייתי מוכן לשלם חלק מהחוזה רק לשחרר אותו ולהפחית את הנזקים (כלכלי ומקצועי) שהוא גורם להם (ונשאיר את החברתי בצד).
באותה נשימה הייתי משחרר את ישראל זגורי שלא תורם מקצועית לקבוצה ביחס לשכר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
בשער של הפועל אין לקוון מה לעשות כל כך, הוא לא יכול לראות גם את הכדור וגם את הנבדל בו זמנית. בטח לא כשהנבדל כזה קטן. זו טעות כי היה נבדל, אבל לא טעות קשה במיוחד ולגיטימית. בשער של נתניה היה יותר קל לראות כי הכדור והשחקן שבנבדל היו באותו איזור, אבל גם זה היה נבדל קטן.

הנבדל היחיד שבאמת הקוון היה צריך לראות זה בשער של נתניה. אבל תתפלא, קוון יכול לראות נבדל גם אם המסירה היא מאזור קו החצי.
לגבי הציון, אני לא בטוח אבל נדמה לי שמזמן כבר לא מורידים לשופט ציון על טעויות של קוונים. כשאני שפטתי לפחות זה לא היה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 14:37 
הוא יכול לראות, אבל במקרה כזה, שזה שחקן אחד בתוך ערבוביית שחקנים, בנבדל זעיר, ליפול עליו על זה זו קטנוניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הוא יכול לראות, אבל במקרה כזה, שזה שחקן אחד בתוך ערבוביית שחקנים, בנבדל זעיר, ליפול עליו על זה זו קטנוניות.

ברור..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 16:49 
כנראה שלא יבוא רוכש ולא יהיה פה סגל נוצץ אז סאשה חייב להישאר
הוא שחקן יציב ועוגן של כל הקבוצה
הוא מוסיף המון ומתכונת הנוכחית של הפועל הוא הכרחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 17:11 
zapta כתב:
כנראה שלא יבוא רוכש ולא יהיה פה סגל נוצץ אז סאשה חייב להישאר
הוא שחקן יציב ועוגן של כל הקבוצה
הוא מוסיף המון ומתכונת הנוכחית של הפועל הוא הכרחי

אני מאוד אוהב את סאשה. אבל אם הסכומים נכונים והוא דורש 150-180 אלף יורו לעונה אפשר וצריך להשקיע את הסכומים האלה על זר אחר שישדרג אותנו משמעותית. זאת העמדה הכי חשובה במגרש ובשורה התחתונה סאשה לא שחקן שובר שוויון בליגה או אפילו בקבוצה. פייטר גדול ושחקן מאוד חרוץ, אבל לא השחקן שהייתי משלם לו את השכר הגבוה בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 18:07 
שיימן והרוש לדעתי חיזוקים טובים,על גוטליב אני מאוד לא סומך אבל פאלח לדעתי בלם שיכול להיות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים מאי
הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
גוטליב אוחיון ופלאח זה בסדר. קשה לי להאמין שנביא מגן זר יותר טוב משיימן, אולי אמבולה מרעננה עדיף. כנ״ל לגבי הרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
מה הסיכוי לקאיודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 18:27 
נו יופי, הבאתם ציטוט מהביביתון, עוד כלי תקשורת "אדום"

האמת, שבשער של נתניה, גם המוסר וגם הכובש נמצאים ממש מול העיניים של הקוון, באותה הזווית, כך שהוא יכול לראות מצוין את המצב ברגע המסירה, גם הנבדל היה חצי מטר עד מטר

דווקא השער של פלאח היה מאוד קשה לצפיה לקוון כי המוסר והכובש היו מאוד רחוקים זויתית זה מזה, גם הנבדל היה קטן יותר - כמה סנטימטרים, וגם דבוקת השחקנים הצפופה הפריעה.

כל זה לא מפריע לתקשורת האוהדת לכתוב מה שהם רוצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
אם באמת ההגנה שלנו עונה הבאה תהיה שבשער הרוש, מגנים שמאליים מנם סאן ושמואל שיימן, מגנים ימנים אבו אל היג'ה וליאור לוי(עדיין יש לי תקווה שישאירו אותו) ובלמים של אוחיון פלאח\גוטליב בלם זר ומישהו מהנוער(טגנייה למשל), אין ספק שבתקציב הזה בנו אחלה הגנה שמתאימה לפלאייוף עליון עם התמודדות על מקומות 3-4 שמוביל לאירופה.
וגם השחקנים שבונים עליהם מהליגה הלאומית, הם באמת כישרונות עם פוטנציאל גבוה בניגוד לשחקנים שהביאו העונה ועונה שעברה.
אם רן יצחק שייך לנו עדיין, הייתי משאיר אותו שיהיה חלוץ שלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1916 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 64  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: