נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:
mbracha כתב:
כל עוד מדובר בהשאלה נטו זה לא מופרך, לדעתי אפילו לטובת שני הצדדים. במקרה הספציפי הזה, עם גוזלן או בלעדיו, להפועל אין חלוץ בסגל. אם אין כסף להביא חלוץ נורמאלי צריך לנסות דברים יצירתיים, אולי לנסות להסב את ספורי או מלכה לחלוצים או פשוט לעלות בלי חלוץ טבעי ולשחק במשהו שדומה ל- 4-6-0 של דל בוסקה.
גוזלן, אזולאי ושרם פשוט מיותרים בעיני, ועושים יותר נזק מתועלת ברוב המשחקים.
אין לך מושג. גוזלן מצויין.
לא שאין לו מה לשפר, יש הרבה, אבל הוא שחקן טוב מאד. אתמול הוא עשה לסוארז את המוות, לחץ עליו והטריד אותו, חטף הרבה כדורים ולא היה רחוק מלכבוש.
אהבתי את ה"אין לך מושג".
לא יודע מה יהיה עם גוזלן, אולי הוא עוד יהיה חלוץ גדול, אבל על אף ההטרדות שלו אתמול, זה חלוץ שלא מסוגל לייצר לעצמו מצב לגול, שהוא כבר מגיע למצבים הוא מחמיץ. על החמצות אפשר לסלוח, אבל בסוף חלוץ כמוהו, שלא ממש מסוגל לעבור שחקן והדבר היחיד שהוא אמור לעשות זה להיות חלוץ רחבה ולתת גולים, אז כרגע את הסחורה הוא לא מספק. יכול להיות שמתישהוא כן, רק שהוא לא יהיה פה בשביל שנהנה מזה.
החסרונות של גוזלן ידועים - אין לו דריבל, והוא לא מאד מהיר. אבל יש לו גם יתרונות והוא רחוק מלהיות חלוץ רע. יש לו מיקום מצויין, יש לו קריאה מצויינת של מצבים ברחבה, הוא נוגח טוב, הוא מסוכן במצבים נייחים, והוא עובד קשה. אתמול הוא התמודד עם הבלם הכי פיזי בליגה ועשה לו הרבה צרות.
להגיד שהוא "לא מספק את הסחורה" זה בעיני הגזמה פראית. יש לו שלושה שערים בינתיים, זה לא המון אבל זה בטח שווה משהו. גם לא מדובר בשערי גארבג' טיים אלא בשערים שהשפיעו על המשחק.
ואני מסכים שהיה עדיף שיהיה לנו בעמדה הזו שחקן שאפשר לבנות עליו לשנים הבאות או מישהו ברמה של דמארי, אבל זה מה שיש כרגע, וזה בסדר גמור.
שלושה או שניים? אני זוכר חיפה ורעננה. היה עוד?
אבל לא משנה, אני יודע מה היתרונות שלו, הקבוצה כמו הפועל, שאין אף חלוץ קו (יחזקאל כרגע פצוע והוא עוד ילד) או לפחות חלוץ שמסוגל לעבור שחקן, הוא הולך לאיבוד לגמרי. ברור שההרכבים ההזויים של דומב לא עוזרים לו.
כמובן שאם הפועל ישחקו כמו אתמול, עם לחץ, עם 4 שחקני התקפה, כולם יראו הרבה יותר טוב וגם לו יהיה יותר קל.
אני עדיין טוען שלהפועל לא יהיה ממנו שום רווח. אני מעריך שהוא יתחיל לתת תוצרת בסביבות מחזור 20 ואז זה כבר מאוחר מדי בעיניי.