תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 12:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ההשלכות 2
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 08:41 
כרגיל, מטומטמים משער 5 חייבים להשליך חפצים למגרש כשמשהו לא נראה להם, וכולנו נאכל אותה.
כמובן שעכשיו אני אקבל תגובות שמי שאשם זה ערן זהבי/ההתאחדות/השופטים/ההנהלה/התקשורת, רק לא המטומטמים האלה.

עד מתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ההשלכות 2
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 08:44 
עד שיפסיקו להוריד שחקני מכבי משער 5.
אותו דבר היה קורה בכל מקום פה. נסה לתת לאבוטבול לרדת משער 11.
מטוטמים תמיד יהיו בכל מקום.
מילא אם זה היה פוגע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
אתה צודק, וצריך להענש על זה.
אבל על השלכת כוסות לא מקבלים הורדת נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 10:23 
המקרה עם זהבי זה מקרה מיוחד, ועדיין, אני לא מבין מה אלה שזרקו דברים חשבו לעצמם....
יורים לכל שאר הקהל ברגליים, עם כל זה שאתם פאנאטים מאגניבים ואולטראס שמולטראס, איפה הימים שכמו עם שמעון גרשון, זה היה נגמר מקסימום בקונפטי עם דולרים ובבוז גדול? חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
המקרה עם זהבי זה מקרה מיוחד, ועדיין, אני לא מבין מה אלה שזרקו דברים חשבו לעצמם....
יורים לכל שאר הקהל ברגליים, עם כל זה שאתם פאנאטים מאגניבים ואולטראס שמולטראס, איפה הימים שכמו עם שמעון גרשון, זה היה נגמר מקסימום בקונפטי עם דולרים ובבוז גדול? חבל.

אני מסכים איתך העיקרון אבל זה שנתת את הדוגמא של הבוגד הראשון זה מצחיק
כי ממה שזכור לי ניסו להשליך עליו רימון הלם פעם וזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 10:26 
Redfan כתב:

לזרוק חפצים למגרש זה חרא , אי אפשר להפיל את זה רק על האולטראס .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 10:34 
אליהו הנביא כתב:
Redfan כתב:

אתה צודק, זה גם אשמת שאר יושבי שערים 4-5 שנתנו לסרטן הזה לגדול ולגדול, הם היו צריכים להעיף לקיבינימט את כל האנשים המטונפים שאכפת להם שם רק מאלימות ובלאגן, ואני אומר את זה בתור אחד שהיה כמה וכמה פעמים בשערים האלה, אוהדים מסויימים שם מחפשים רק את ההתגרויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2014, 10:51 
Redfan כתב:
אליהו הנביא כתב:
Redfan כתב:

אתה צודק, זה גם אשמת שאר יושבי שערים 4-5 שנתנו לסרטן הזה לגדול ולגדול, הם היו צריכים להעיף לקיבינימט את כל האנשים המטונפים שאכפת להם שם רק מאלימות ובלאגן, ואני אומר את זה בתור אחד שהיה כמה וכמה פעמים בשערים האלה, אוהדים מסויימים שם מחפשים רק את ההתגרויות.

יותר התכוונתי שפשוט יש הרבה אוהדים שהם לא שזורקים כוסות למגרש , ולא צריך להיות שייך להתארגנות אוהדים בישביל זה , פשוט להיות טיפש .
לרוב זה גם אוהדים שיושבים בשורות הראשונות ולא בגוש המעודד .
אל תנסה לקדם את האג'נדה שלך נגד האולטראס בכוח .
אני דרך אגב לא קשור לאולטראס, והרבה פעמים גם לא אוהב את מעשיהם . אבל הפעם באמת אין קשר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: