תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 18:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל 7/4 יום שני
הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 06:51 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל 7/4 יום שני
הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
תכנית הבראה אומרים לכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 07:41 
סמל אישי של המשתמש
sport5
"באר שבע פנתה לגילי ורמוט שסירב"
עוד היה רשום
"לא היה שולל הצעה לחוזה ארוך טווח"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
Daniel כתב:
sport5
"באר שבע פנתה לגילי ורמוט שסירב"
עוד היה רשום
"לא היה שולל הצעה לחוזה ארוך טווח"

יופי אנחנו הזונה של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
מדובר בגירעון הכי חמקמק שנראה אי פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 08:35 
גרעונות יש בכל העולם. החובות של הקבוצות הגדולות בעולם (ברסה,ריאל,יונייטד,ארסנל וכו'..) מסתכמים במיליארדים.
לקבוצה יכול להיות גרעון לטווח הארוך בספר החשבונות.
הבעיה היא מכירת ההכנסות העתידיות של הקבוצה!! רוכש שיבוא מחר, ויגידו לו שאין לו הכנה משילוט/כרטיסים/שחקנים אז
הוא יגיד לעצמו למה לי. חובות לבנקים זה דבר שאפשר תמיד להתמודד איתו וזאת אולי ההלוואה הכי טובה שאפשר לקחת (חבל שלא לקחו
הלוואת בעלים כמו שהבטיחו מכל בעלי המניות הדברנים!).
הייתי מצפה מרמון וחג'ג' לפני שמוכרים לחסות קצת מהגרעון שהביאו עלינו, להכניס את היד לכיס!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2735901

ציטוט:

קובי סידי: "הפועל תל אביב בסיכון כלכלי וקיומי"
מאת: עמית גולדשטיין, מערכת וואלה! ספורט

למרות לחצי הפועל תל אביב, כינס איש העסקים קובי סידי מסיבת עיתונאים ובה חשף, לטענתו, את התחייבויות המועדון: "הפועל מחויבת ל-70 מיליון שקלים, אבל ההכנסות מדגדגות את ה-20. אלה לא אנשים שיודעים לנהל כדורגל". תגובת הקבוצה: "לא ניתן לרעשי רקע זניחים להזיק"

בזמן האחרון יש שקט בצד המקצועי של הפועל תל אביב, וזה כנראה בדיוק הזמן לבלגן בגזרת הניהול. אתמול (ראשון) התעוררה סערה לא קטנה, כאשר קובי סידי, איש העסקים המקורב לקבוצה, הכריז בבוקר כי יערוך אחר הצהריים מסיבת עיתונאים, שבה ידבר, בין היתר, על ראשי המועדון ויחשוף את חובות והתחייבויות הפועל לעונה הבאה. במתחם חודורוב לא נתקלו, מן הסתם, באדישות להודעה הזו. גורמים בהפועל תל אביב החלו בתגובה ללחוץ על כלי התקשורת לא להגיע לאירוע. לטענת האדומים, סידי הוא אדם פרטי, אוהד המועדון שיחסיו עם חבר הדירקטוריון עידו חג'ג' לא תקינים, ובשל כך אסור לתת לדבריו להגיע לתקשורת.

גם לסידי עצמו הגיעו לא מעט דרישות לבטל את מסיבת העיתונאים, אך הוא החליט לא להתקפל וכינס אותה לבסוף: "היה לחץ אדיר לא לדבר, כולל ניסיונות מצד אנשים עליהם אני אמור לדבר, ולגרום לכלי התקשורת לא להגיע לפה. חשוב לי להדגיש, לא באתי לכאן בגלל אדם כזה או אחר שטוען שאני עושה זאת בגלל כרטיסים שלא נתנו לי, כאלה שאני יכול לקנות אלפים כמוהם. אני מלווה את הפועל שנים רבות, ובעקבות לחץ אדיר של אוהדים רבים שפנו אליי הקדשתי מספר שבועות כדי לחקור את המתרחש בקבוצה בנושאים תקציביים".

חשוב לציין, אמירותיו של סידי הן על דעתו בלבד, והחובות וההתחייבויות שעליהם דיבר במסיבת העיתונאים הן תוצאות של חקירה אותה ניהל לבדו ועליה מתבססים דבריו. "המטרה שלי היא להסביר לקהל האוהדים של הפועל מהם פני הדברים בקבוצה שיקרה לליבם. אני מאוכזב מראשי עמותת האוהדים שלא עושים מספיק כדי להביא לשיקוף ההתנהלות בהפועל. לעומת כל אחד אחר, אני חסר אינטרסים. הידיים שלי נקיות והלב שלי אדום. המצב הכלכלי היום דומה למצב שבו כבר הייתה בעבר, דבר שגרם לה לרדת ליגה. אני פה כדי להדליק נורה אדומה לכל האוהדים. מפה הם ידעו איך להתנהל.

"למה המצב הגיע לכך? את השאלה הזו צריך להפנות לחיים רמון", המשיך סידי, "הוא טען כשלקח את הקבוצה שתהיה התנהלות שקופה. כרגע ההיפך הוא זה שקורה. כל הפעולות של הפועל מתבצעות בהחלטה של שני אנשים בלבד- הוא ועידו חג'ג', המחזיק בכחמישה אחוזים ממניות המועדון. למה זה צריך להיות ככה? איפה כל מחזיקי המניות האחרים, איפה כל האוהדים שהתבקשו להביא כסף מהבית, למה לא לשתף אותם ולהסתיר מהם? אין לי ספק שהפועל חשובה לליבו של רמון, אבל זה דבר אחד לאהוד ודבר אחר לנהל. חבל שהוא נסחף על ידי כל מני קשקשנים שהבטיחו, לחצו עליו וגרמו לו להחתים מאמן ושחקנים בסכומים חסרי תקדים, שהביאו את הפועל לסיכון כלכלי ואפילו קיומי. אני, בתור איש עסקים, לא הייתי עושה שום מהלך ללא ערבות מאותם אנשים. כמו שבעסקיי אני נוהג בזהירות, כך צריך לפעול גם בהפועל".

במהלך מסיבת העיתונאים הציג סידי נתונים חדשים. הוא טוען כי הקבוצה מחויבת בעונה הבאה לכ-70 מיליון שקלים: "עלות המועדון בהתחייבויות חוזיות לשחקנים בעונה הבאה הינה בגובה של 26 מיליון ו-700 אלף שקלים", אמר סידי והמשיך: "ההוצאות הקבועות למועדון בסדר גודל כזה הן לא פחות מ-15 מיליון שקלים, שכוללים שמירה, חשמל, מים, ארנונה, תשלום על אצטדיון וכו'. עוד התקבלו הלוואות מחברת פרסום על השלטים, כ-2.2 מיליון שקלים, וממשרד הכרטיסים 'לאן' על חשבון העונה הבאה, כחמישה מיליון שקלים. בנוסף, הפועל חייבת לקריית שמונה כ-750 אלף שקלים על דני עמוס וליאור לוי ולמכבי חיפה ועוד כחצי מיליון שקלים על אוראל דגני.

"בהמשך לזה, כרגע עומדת תביעה מצד קייזרסלאוטרן על איתי שכטר וגילי ורמוט בגובה של 770 אלף יורו, שהם 3.7 מיליון שקל. על זה נוסיף עוד חוב של מיליון שקלים וחצי לחברת השמירה ועלויות של עובדי המועדון ומחלקת נוער, שהן עוד ארבעה מיליון שקלים. אין לי נתון מדויק עדיין על כל האנשים שהלוו כסף להפועל תל אביב, אך אני יודע שחג'ג' נתן הלוואת בעלים של כ-3.5 מיליון שקלים. בנוסף, נלקחה הלוואה של 8 מיליון שקלים שפרוסה למספר שנים".

"לא צריך להיות גאון פיננסי כדי להבין את מצב המועדון", המשיך סידי. "הוא גרוע ביותר. אני שומע אנשים שמדברים על תקציב של עונה פיננסית בגובה של 25 מיליון שקלים וזה אפילו לא מעלה בי גיחוך. זו מתכונת לירידת ליגה. מה יקרה אם השחקנים שחתומים לא ימצאו קבוצה שתשלם להם את השכר? כל ההתנהלות בהפועל קלוקלת, אלה לא אנשים שיודעים לנהל כדורגל. דיברתי עם בעלי המניות לפני כן והדברים שאני מציג כאן מובאים בעידודם. הם מאוד פגועים מהתנהלות. הם מפחדים לבוא ולהגיד את הדברים ואין להם את הכוח להיאבק כבר.

"מי שבנה את המערכת הזאת הוא אדון רמון והוא זה שמכר את האחוזים ולקח את הכסף של אותם אנשים. אני חושב שהדבר המינימלי הוא לתת כבוד בחזרה למי שנתן כסף למועדון. אין לי ספק שחיים לא בא לפה כדי לפרק את הפועל, אבל אני לא אתן להפועל תל אביב ליפול ואעשה את כל מה שביכולתי לעזור. לא בונים תקציב של חמישים מיליון כשההכנסות מדגדגות את ה-20 מיליון. אמירות כמו 'הבטיחו לי' מתאימות לגן ילדים. מי הבטיח לך? תן לנו את השמות של אותם אנשים כדי שאני אוכל להעליב אותם כשיבואו למשחקים בבלומפילד".

בדירקטוריון המועדון הביאו פליאה על דבריו של סידי: "עם כל הכבוד, ויש הרבה לקובי סידי על התרומה שלו להפועל בעיקר למחלקת הנוער, אף אחד לא ביקש ממנו לייצג אותנו בשום דבר", אמר אחד מהחברים בדירקטוריון. "הדברים נאמרו על דעתו בלבד. אם נרצה להתבטא בכלי התקשורת בכל עניין, לא נשתמש בצד שלישי".

תגובת הפועל תל אביב: "קובי סידי הוא אוהד של הפועל תל אביב, אחד מעשרות אלפי האוהדים המסורים שמלווים את הקבוצה לאורך השנים, ועל כך מגיעים לו כל הכבוד וההערכה כפי שמגיע לכל אוהד אחר. אולם הוא אינו קשור להנהלת המועדון או לניהול הפועל תל אביב, והמספרים שהציג מופרכים מן היסוד ואין להם קשר למציאות.

צר לנו שבשל העובדה שההנהלה החליטה שלא לחלק יותר לאף אחד, כולל סידי, הזמנות חינם לתא הכבוד, האיש נפגע וכעת מנסה לפגוע במועדון ובמנהליו באופן אישי. רק כדי להעמיד דברים על דיוקם, חג'ג' הוא היחידי שתרם העונה מכספו על מנת לסייע למצבה הכלכלי של הקבוצה והוא ימשיך להשקיע מכספו ומזמנו לטובת הפועל תל אביב, למרות הניסיון הנואש להכפיש את שמו. הנהלת הפועל תל אביב תמשיך לפעול למען הבטחת עתידו הכלכלי היציב של המועדון, וכל הנתונים ידועים לבעלי המניות שנמצאים בקשר רציף עם חיים רמון ועידו חג'ג'. לא ניתן לרעשי רקע זניחים של אנשים שאינם קשורים למועדון לנסות להזיק לתהליכים להשגת מטרה זו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 09:29 
יופי לקובי סידי על ההצגה
הצלחת להכנס לכל העיתונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 09:32 
קובי סידי :facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 09:38 
redead כתב:
יופי לקובי סידי על ההצגה
הצלחת להכנס לכל העיתונים

עם גלעד שליט הלך לו יותר טוב אבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 09:47 
בואו נצא מנקודת הנחה שקובי סידי הגזים. זה משפר את מצב המועדון?

עברנו לצחוק על קובי סידי כדי להשכיח את הקטסטרופה הניהולית והמצב הכלכלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 09:50 
הצלם כתב:

- המצב של המועדון רע.
- קובי סידי לא רק שלא ישפר את מצב המועדון , בכלל אנשים כמוהו המועדון במצב הזה והוא גם האחרון שיעזור להוציא את המועדון מהמצב הזה

דיי למקורבים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 09:50 
במקרה הזה, תנסו להתייחס למה שנאמר, לא למי שאומר. אם העמותה היית מציגה את כל הנתונים הנ"ל לא היה צריך קובי סידי, אבל היא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
במקרה הזה, תנסו להתייחס למה שנאמר, לא למי שאומר. אם העמותה היית מציגה את כל הנתונים הנ"ל לא היה צריך קובי סידי, אבל היא לא.

:ROSE:

והיא לא כי חיים רמון נתן הוראה ישירה לחשב של המועדון לא להגיע לאסיפה האחרונה ולהציג את הנתונים האלה.
הוא וחג'ג' גם ניסו למנוע את מסיבת העיתונאים של סידי, יותר נוח להם שהאוהדים לא יהיו מודעים למצב האמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
הצלם כתב:

לא. אבל הנקודה היא שהמצב היה חרא לפני סידי, ויהיה אחרי סידי, כלומר מסיבת העיתונאים של סידי היא חסרת משמעות במקרה הטוב, ופאטתית במקרה הפחות טוב.
מעבר לזה, סידי הוא סוג של סימפטום לריקבון הקבוצה. עצם זה שלכלום כמוהו יש גישה חופשית לליבת הקבוצה והמועדון זו עוד תעודת עניות להתנהלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
מדהים איך הדיון מתמקד במי אומר את הדברים ולא בדברים עצמם.
אמרתי אתמול,מצדי שזה יהיה בואנו אם יש לו את הנתונים האמיתיים, כל עוד מישהו יחשוף את מה שמתאמצים כל כך הרבה זמן להסתיר. העתיד של המועדון ממושכן כולו בחובות והלוואות. במצב כזה, לא יגיע רוכש. זו השורה התחתונה וזה הדבר הכי חשוב. ההתנהלות של רמון וחג'ג' מרסקת את הסיכוי הקלוש שיגיע מישהו שיגאל אותנו מכל הקובי סידים ומני ויצמנים ועידו חג'ג'ים. חשבתי שעל זה נלחמנו לפני שנתיים. על העתיד של המועדון. יכול להיות שטעיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
בוא נתמקד במה שהוא אמר.
מה ידוע לנו היום, שלא היה ידוע אתמול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 10:08 
kobster כתב:
אמרתי אתמול,מצדי שזה יהיה בואנו אם יש לו את הנתונים האמיתיים, כל עוד מישהו יחשוף את מה שמתאמצים כל כך הרבה זמן להסתיר. העתיד של המועדון ממושכן כולו בחובות והלוואות. במצב כזה, לא יגיע רוכש. זו השורה התחתונה וזה הדבר הכי חשוב. ההתנהלות של רמון וחג'ג' מרסקת את הסיכוי הקלוש שיגיע מישהו שיגאל אותנו מכל הקובי סידים ומני ויצמנים ועידו חג'ג'ים. חשבתי שעל זה נלחמנו לפני שנתיים. על העתיד של המועדון. יכול להיות שטעיתי.

אתה לא חושב שיש משמעות ומשקל למי שאומר את הדברים ולאמינות שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 10:09 
לפחות גילינו מי המקור של וואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
התשובה צריכה להתחיל במי זה לנו.
לי זה היה ידוע, לך אולי. ליוסי כהן שפותח עיתון פעם ביום, קורא על הקבוצה שלו ושיש מו"מ עם רוכשים מארה"ב ושבמקרה שזה לא יצליח יעמידו תקציב של 28 מיליון שקל זה כנראה לא היה ידוע.
נאהב או לא נאהב, סידי הוא הראשון שפתח את כל הנתונים שמנסים להסתיר בחודשים האחרונים וזה הגיע לשיא באסיפה האחרונה. עמותת האוהדים היא בעלת המניות הגדולה ביותר בהנהלה וחיים רמון מנע מהחשב של המועדון להגיע לאסיפת החברים של העמותה ולהציג את הנתונים שסידי הציג אתמול. ככל שיותר ידעו ויחשפו לנתונים האלה, אולי זה ימנע מרמון וחג'ג' להמשיך לקחת הלוואות ומקדמות ע"ח העתיד של המועדון ואולי זה יעורר את האוהדים לדרוש לקבל תשובות אמיתיות על התוכניות העתידיות שלהם.
בפעם המאה אלף, סידי לא מעניין ולא רלבנטי כבן אדם. הנתונים זה מה שחשוב, והם מצביעים על דרך מהירה מאוד להתרסקות כלכלית ולפירוק של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, נזרום עם ההנחה שקובי סידי צודק בכל מיליון ומיליון בגירעון של הפועל. או שזה היה יכול להיות אלי בואנו או עמותת האוהדים שהיתה מפרסמת בפומבי את המצב הפיננסי. בסדר. נו, ומה עכשיו? כולם יודעים שהפועל מתנהלת כמו שכונה ונמצאת במצב מסוכן. זה אפילו לא דומה למקרה טביב שבו היה צריך לפקוח את עיניהם של רוב הקהל. משער 13 ועד שער 8 יודעים כולם שהמצב נורא ואיום ושחיים רמון הוביל את המועדון למצב יותר מבעייתי. מה הערך המוסף פה? איך זה אמור לשפר את המצב או להוביל לפעולה שתשפר אותו? ולכן, גם אם זה לא היה קובי סידי אלא גורם אחר שהיה יוצא החוצה עם הסקופ הענק הזה, אני לא רואה מה הברכה הגדולה בדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 10:12 
redrony כתב:
kobster כתב:

אני חושב שבמקרה הזה צריך לחרוג מהנוהג ללגלג על כל מה שיוצא מפיו של סידי.

נכון שהוא אוהב תשומת לב, אבל הוא מביא מספרים הגיוניים, ידוע שהוא אולי המקורב הכי מקורב בשנים האחרונות ויש לו גישה לכל חברי ההנהלה והעובדים והשחקנים, כולל במחלקת הנוער.

אני יוצא מנקודת הנחה שהוא כנראה כועס על הכרטיסים או הסתכסך עם חג'ג', אבל גם במקרה כזה- האם הוא ישקר עד כדי כך ויסלף את האמת כדי להחזיר למי שפגע לו באגו?

מהיכרות שלי איתו, אני לא חושב שבמקרה הזה הוא ממציא דברים, גם אם הוא לא דייק בסכומים, הוא אומר דברי אמת שחשוב שייאמרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 10:14 
ערן כתב:
אוקיי, נזרום עם ההנחה שקובי סידי צודק בכל מיליון ומיליון בגירעון של הפועל. או שזה היה יכול להיות אלי בואנו או עמותת האוהדים שהיתה מפרסמת בפומבי את המצב הפיננסי. בסדר. נו, ומה עכשיו? כולם יודעים שהפועל מתנהלת כמו שכונה ונמצאת במצב מסוכן. זה אפילו לא דומה למקרה טביב שבו היה צריך לפקוח את עיניהם של רוב הקהל. משער 13 ועד שער 8 יודעים כולם שהמצב נורא ואיום ושחיים רמון הוביל את המועדון למצב יותר מבעייתי. מה הערך המוסף פה? איך זה אמור לשפר את המצב או להוביל לפעולה שתשפר אותו? ולכן, גם אם זה לא היה קובי סידי אלא גורם אחר שהיה יוצא החוצה עם הסקופ הענק הזה, אני לא רואה מה הברכה הגדולה בדבר.

תקרא את מה שכתב KOBSTER למעלה, עצם הצפת הדברים בתקשורת חזור והצף, מגיע לאנשים שלא קוראים בפורום באופן יומיומי כמו מסעודה משדרות, שמצב הקבוצה יקר לה ואחרי הנצחון על חיפה היא הייתה באופוריה שהכל שוב בסדר.

זה שכולנו יודעים, זה נחמד. זה בטח לא רוב הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
במקרה הזה הקהל מודע טוב מאוד למצב. גם המעגלים הפחות מעורבים והיותר מנומנמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל 7/4 יום שני
הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
מה זה בעצם אומר על האפס הרקוב הזה, אם ליבו האדום גרם לו להתריע בפני כל רק כי רב עם חג׳ג׳ על כרטיסים?
כשקיבל כרטיסים ליבו היה צהוב?
חתיכת אפס, תעוף מהפועל, אתה וכל הזוהמה. נשבר הזין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 10:22 
הצלם כתב:
redrony כתב:
kobster כתב:

נכון שהוא אוהב תשומת לב, אבל הוא מביא מספרים הגיוניים, ידוע שהוא אולי המקורב הכי מקורב בשנים האחרונות ויש לו גישה לכל חברי ההנהלה והעובדים והשחקנים, כולל במחלקת הנוער.

אני יוצא מנקודת הנחה שהוא כנראה כועס על הכרטיסים או הסתכסך עם חג'ג', אבל גם במקרה כזה- האם הוא ישקר עד כדי כך ויסלף את האמת כדי להחזיר למי שפגע לו באגו?

מהיכרות שלי איתו, אני לא חושב שבמקרה הזה הוא ממציא דברים, גם אם הוא לא דייק בסכומים, הוא אומר דברי אמת שחשוב שייאמרו.

השאלה אם הוא נקי לגמרי? האם אין לו אינטרסים מלבד טובת הקבוצה? האם אין לו אינטרס להתנגח במי שמנהל היום את הקבוצה?
שלא תבין, אני האחרון שייגן על מישהו בהנהלה הזו, אבל השאלה היא מה ערך הדברים של סידי.
מקובל עליי שהוא אמין לדעתך. מהשטויות שהוא קישקש במשך השנים האחרונות ומכל ההדלפות המכוערות שלו, אתה יכול להבין למה אני לא קונה את כל מה שהוא אומר בצורה עיוורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
הצלם כתב:
redrony כתב:
kobster כתב:

השאלה אם הוא נקי לגמרי? האם אין לו אינטרסים מלבד טובת הקבוצה? האם אין לו אינטרס להתנגח במי שמנהל היום את הקבוצה?
שלא תבין, אני האחרון שייגן על מישהו בהנהלה הזו, אבל השאלה היא מה ערך הדברים של סידי.
מקובל עליי שהוא אמין לדעתך. מהשטויות שהוא קישקש במשך השנים האחרונות ומכל ההדלפות המכוערות שלו, אתה יכול להבין למה אני לא קונה את כל מה שהוא אומר בצורה עיוורת.

ואם זה אכן האינטרס שלו אבל המידע הוא נכון זה באמת חשוב מה האינטרס?
בהסתכלות שלי לא מעניינים אותי שני הצדדים אלא הקבוצה שהחבל שעליו היא עומדת עתיד להיקרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 10:31 
בן אדם שחשוף למידע כזה, ונמצא בעמדה שהוא יכול לפרסם אותו, לא יכול להיות נקי וטהור ובלי שום נגיעה ואינטרס. בהגדרה.
אלא אם כן הספרים של המועדון נפלו לו מהשמיים על הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 10:39 
לא קשור להפועל, אבל :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4507659,00.html

ציטוט:
גיא לוזון שילש את שכרו בסטנדרד ליאז'

לוזון, שהאריך את חוזהו במוליכת הליגה הבלגית, ירוויח כחצי מיליון יורו לעונה. הפך למאמן הישראלי בעל השכר הגבוה ביותר כיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2014, 11:25 
אוגוסטוס היל כתב:
לא קשור להפועל, אבל :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4507659,00.html

ציטוט:
גיא לוזון שילש את שכרו בסטנדרד ליאז'

לוזון, שהאריך את חוזהו במוליכת הליגה הבלגית, ירוויח כחצי מיליון יורו לעונה. הפך למאמן הישראלי בעל השכר הגבוה ביותר כיום

בעקיפין קשור בהחלט להפועל ואפילו לרן.
כאשר גיא הגיע אלינו הפועל תל אביב + אירופה (בה די הצליח והעיף את סולנה) היתה גדולה עליו למרות שחצנותו. באותה העונה כמעט הוריד אותנו ליגה והמומנטום השלילי (כן, יש דבר כזה) גרם לו לקרטע אפילו במכורתו מכבי פ"ת.
מתברר שבמקרים מסוימים מאמנים ישראלים מסוימים צריכים תקופת חניכה ממושכת עבור הפועל/ מכבי תל אביב. ובעיקר שאין שחר ואפילו שירצקי מאחוריהם אלא נמני ורמון.
רן הצליח יפה בקפריסין והיה קרוב (בעיקר עד לניצחון הקשה בפ"ת אחרי ששחקנה הורחק ויצאנו ממונטום 4 ההפסדים) לדרדר אותנו. כאמור, אם יצליח בפלייאוף יתכן שיהיה למאמן מצליח.
גם אבוקסיס השחצן, המקובל כמאמן לגיטימי בליגת העל, נכנס לורטיגו אצלנו. רן לפחות הצליח לצאת מהורטיגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: