adomi כתב:
איך אפשר להתנתק מהפועל? אני מבטל עבודה סידורים דברים נוספים שאני אוהב בשבילם וזה פשוט פוגע לי בבריאות. מצד שני אני אובססיבי לקבוצה הזאת ואלך לדרבי כמו מניאק ונקבל בראש, שוב.
אשכרה. יגידו מה שיגידו. לא הרבה יגידו את מה שאני הולך להגיד עכשיו, אבל אני מניאק אם לא יהיו המון אנשים שיהיו מוכנים בכיף לשכוח את הרגע שהתחילו לאהוד קבוצת כדורגל. ובלי קשר רק להפועל. אמנם יש לך המון רגעי שמחה שחקוקים בלב ויזכרו לנצח לטובה, אבל מצד שני יש לך המון רגעים שיכולים להשפיע לך היטב על המצב רוח והשגרה היום-יומית. אבל כשנכנסים לזה כבר אי אפשר לצאת מזה, פשוט ככה, אצלי זה התחיל ממשפחה אוהדת הפועל שנים על גבי שנים, המשיך למנוי לשער 5 במשך 7 שנים עד שהתגייסתי לקרבי 3 שנים, אני זוכר את עצמי בגיל 14-15 תופס טרמפים עם חבר לחורים כמו סכנין, באר שבע, נצרת... זה הופך להיות חלק ממך, פשוט אי אפשר לשנות את זה ואי אפשר לברוח מזה, כל מי שמסביבך אם זה משפחה, חברים, כל השכונה בערך, יודעים שזה אתה וגם אם לא תדבר על זה, כל הצלחה/כישלון של הפועל ואתה מקבל את התגובות הקבועות מהאנשים הקבועים כאילו אתה זה ששיחק על הדשא.
אבל בזה בחרנו, ואמנם דווקא על המצב עכשיו אי אפשר להגיד "עברנו דברים קשים יותר" גם אם זה מבחינת ניהול, גם אם זה מבחינה פיננסית, משברים בתוך הקהל, הכל מהכל, אבל תמיד טוב שיש רף שפל חדש שגם אותו נעבור, כדי שבמצבים אחר כך נוכל להגיד "עברנו דברים קשים יותר".
לגבי הדרבי - צריך לחשוב רגע מעבר למסגרת, אמנם קיבלנו הפסד הכי כואב בכל היסטוריית הדרבים מאז ומעולם, אבל אל תשכחו ששיחקנו הרבה יותר טוב, ההגנה מפורקת ושבורה זה נכון, אבל עם קצת רצון, אפשר לעשות הכל, פריצה לא משחק ויש להם בעיה גדולה בהתקפה. רק לשמור את זהבי הכלב כי הוא עשה הכל, והם כלום בלעדיו פשוט ככה.
אל תשכחו דבר אחד, שאולי ייתן תקווה, האימפריות הכי גדולות בעולם כבשו כמעט את כל הגלובוס ובסוף קרסו, בית''ר של גאידמק הייתה כזאת מפחידה ורעדנו לשחק מולם, בסוף הם נשארו כלום ושום דבר, מכבי זאת קבוצה שבנויה על שכירי חרב שבעיקר הגיעו מאצלנו, השחקן שהם כרגע סוגדים ומשתחווים אליו זה שחקן שכבש מולם בדרבים נתן לנו דאבל ועשה את הסמל של הפועל במו ידיו, זאת אהבה עיוורת של אוהדי הצלחות מפונקים שפתאום צצו מהחורים שלהם, אתם יכולים לראות את זה בעצמכם על אנשים שאתם מכירים שלא היה להם מושג בענף ופתאום דופקים סטטוס "פיו פיו פיו זהבי" בפייסבוק, זה אומר הכל.
צריכים להגיע לדרבי הזה עם אש בעיניים, כי אנחנו לא מזויפים, לא משנה כל השלטים של "אנחנו מכבי מי אתם" , הם יודעים בתוך תוכם, בפנים עמוק, שזה סתם זמן שעשוע של איש עסקים מאוד מאוד משועמם וחסר חיים שהיה לו בעיות בילדות אז הוא משקיע פי 3 מכל הליגת פח הזאת ומתלהב מזה כמו ילד קטן. הם יודעים בעצמם עמוק שהם חלטורה אחת גדולה וזהבי משחק בשביל הכסף כמו כל חבריו השכירי חרב. בחיים החכמה זה לא לדעת לנצח כל הזמן, זה לדעת לקום מהקרשים ולהתקדם הלאה כי
אין אין אין אופציה אחרת. חייבים להגיע לדרבי הקרוב ולתמוך כי זה מה שבחרנו.
קדימה