עמי נאווי כתב:
דווקא הלילה, דווקא עכשיו.
כל הזבלים המטונפים שהרימו את השלט במחצית
כל האפסים שעזרו בהכנה שלו
כל הנבלות שהגו וחשבו על הכיתוב
כולכם מוקצים מחמת המיאוס
אולטראס הפועל פשט סופית את הרגל השבוע. החל מההחלטה ההזויה לא להגיע למשחק של הקבוצה שלו, וכלה בשלט המקומם, העלוב והפתאטי שהונף במחצית.
שרפתם את כל הגשרים וחציתם את כל הקווים האדומים. מי שמניף שלט כזה, בטח מתרומות של אחרים, ועוד מתיימר לייצג קהל שלם צריך לשלם, ובגדול.
אני מאוד מקווה שהפועל תתנער מהאירגון הזה מעכשיו ועד הודעה חדשה.
אני מאוד מקווה שהמעצרים בדקה ה87 היו בגלל זה. כן, אני לא מאמין שאני כותב את זה, אבל אם המשטרה נכנסה ליציע בגלל זה, אז כל הכבוד.
אני מאוד מקווה שאף אוהד הפועל לא ישים אפילו חצי שקל בתיבה התרומות שלכם. תרומות לקהל, אעלק. על סולידריות כבר מזמן ויתרתם,
מחלק מהמשחקים של הקבוצה שלכם אתם מבריזים כי לא נוח (דווקא כולם הגיעו בזמן), ועכשיו מסתבר שגם ערכים בסיסים אין לכם.
אתם לא טובים יותר מהקהל של מכבי. למען האמת אתם ב3 רמות גרועים מהם.
ולילד הטמבל (לא נותן לו 15) שעמד לידנו עם דגל ענק ואמר: "אני לא יכול לזוז, קיבלתי הוראה לא לזוז", דע לך שגם אחרים בהיסטוריה אמרו
בדיוק את מה שאתה אמרת לנו. לפרטים אתה מוזמן לפנות ל"מפקדים" שלך באולטראס, שיסבירו לך, כי שיעור היסטוריה לא למדת.
ממש מוצדקת הכניסה של השוטרים ליציע. הרי למה יש 20 מצלמות לכיוון שער 5 אם בשביל לתפוס עבריין צריך להיכנס ולסכן חפים מפשע.
שיוציאו צילומים של האשמים וידפקו להם מחר בבוקר בדלת, אבל שלא ייכנסו כדלק ליציע שעולה באש.