בני יעקבי כתב:
איפה כל האשכולות הללו שדנו בכך שהרב"ש לא שווה כלום? מה קרה? נסתמה לכם הלשון ונתקעה לכם באחורים שלכם? פתאום יש דרך? או אין דרך? למה בגלל ארבעה משחקים? מה אתם לא רוצים יותר לפטר אותו? לא רוצים שיסע לקפריסין? מה הוא טוב בעבורכם?
מתי תבינו שאתם התפקיד שלכם זה לשיר ביציע איך אפשר כל כך לאהוב אותך ולא להחליט מי יאמן ומי ישחק ולתת גיבוי גם לשחקנים גם להנהלה ובעיקר למאמן לא בהחלטות המוצלחות שלהם? אלא בשגויות והגרועות.
עכשיו יסבירו פה כל הגאונים כל מיני הסברים בדיעבד ואני אזכיר שעוד לא קרה כלום וכולה ארבעה נצחונות רצופים ופתאום? מכירה של דמארי (שאני מאד מקווה שלא תקרה) היא לא אסון. ומי שמבין משהו בכדורגל יודע שאנחנו היום במצב שבו אנו יכולים למצא את עצמנו גם מתמודדים על אליפות וגם נגד ירידה ועוד שום דבר לא סגור.
הדבר היחידי שבאמת קרה בזמן האחרון ? זה שנתתם מנוח לרב"ש ולשחקנים. אומנם כי אבדתם בהם תקווה זה לא משנה עזבתם אותם ? התחילו לשחק רק תתארו לעצמכם מה היה קורה אם הייתם תומכים בהם.
הנה אני פה
ואני עדיין אומר שבמידה והיה כסף בקופה הוא לא היה צריך להיות פה
איך אני??
מה אתה חושב? שזה שבינואר הקבוצה מתחילה להיראות כמו משהו שדומה לקבוצת כדורגל ומחברת כמה ניצחונות יכפר כל כך מהר על זה שהוא שיחק סיבוב שלם עם רמזי ספורי ועלה איתו למשחק הכי קריטי של העונה נגד פאנדורי? שהוא ממשיך לתת גיבוי לשוער האומלל שהוא הביא מק"ש? שהוא היה עולה משחקים שלמים עם 4 קשרי אמצע שהרגו את המשחק? שהוא שיחק סיבוב שלם עם מגן ימני בתור מגן שמאלי?
אני באמת מאושר שאחרי שעפנו מאירופה, הגענו למצב של מינוס 16 מהמקום הראשון והושפלנו נגד חצי ליגה, אנחנו מצליחים לנצח כמה משחקים, אבל זה עדיין לא מנקה אותו מאחריות ישירה ובלעדית על היכולת העלובה עד עכשיו, התוצאות המבישות והעובדה שאיבדנו עניין בליגה כבר אחרי סיבוב (ולא, אני לא מחשיב "מקום באירופה" כעניין)