תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 16:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עזרה למשפחות הפליטים!
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 11:33 
אדומות ואדומים יקרים, כמו בשנים קודמות, גם השנה, אולטראס הפועל לוקח על עצמו לארגן עזרה למשפחות הפליטים בחורף הזה. החורף הזה קשה מאד מכל בחינה עבורם, והערכים האדומים שלנו מנחים אותנו להרתם לעזרה. יש דרישה דחופה לעזרה במוצרי תינוקות וילדים, כמו - חיתולים, מטרנה, סימילאק ושמיכות. כמו כן, כל תרומה אחרת של ציוד חורף תהיה מבורכת. איסוף התרומות יתקיים בעמדת מכירת המוצרים בשני המשחקים הבאים - נגד בני סחנין בחוץ, נגד הפועל באר שבע בבית. חלוקת התרומות מתוכננת להתבצע ביום ששי הראשון של חודש ינואר, במקומות בהם הפליטים זקוקים לציוד בצורה הדחופה ביותר. היוזמה נעשית בשיתוף עם ״מרק לוינסקי״ שפועל למען הפליטים בדרום תל אביב. תודה רבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עזרה למשפחות הפליטים!
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2013, 14:36 
יהיה גם במשחקי הכדורסל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2013, 12:51 
אליהו הנביא כתב:
יהיה גם במשחקי הכדורסל ?

בנס ציונה יהיה ניתן להעביר את התרומה גם כן בעמדת המוצרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2013, 17:16 
UP

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 18:15 
ההתרמה למשפחות הפליטים תימשך ביום חמישי במשחק הכדורסל מול הפועל ירושלים בהדר יוסף 18:45, וגם במשחק מול הפועל באר שבע ביום שני הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
*מהגרי עבודה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 19:21 
mbracha כתב:
*מהגרי עבודה.

בוא נסגור שרק חלק מהגרי עבודה ויש גם פליטים או שאתה רוצה ללכת ולמיין אותם בשבילנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
mbracha כתב:
*מהגרי עבודה.

בוא נסגור שרק חלק מהגרי עבודה ויש גם פליטים או שאתה רוצה ללכת ולמיין אותם בשבילנו?

פליטים היו מוצאים מפלט במדינות שכנות, לא משלמים אלפי דולרים למבריחים כדי לחצות יבשת ולהגיע ספציפית לישראל. 98% מהמסתננים שעוברים בירור ע"י רשות האוכלוסין וההגירה מקבלים כותרת של מהגרי עבודה, מיעוט של המיעוט עונה לקריטריון של פליט. כן, זה ממש לא האשכול לדון בזה ובטח לא הפורום המתאים, אבל מצער אותי לראות שגם אנחנו לוקחים חלק בפארסה הזאת שהרסה לכל-כך הרבה ישראלים טובים את חיי השגרה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
*מהגרי עבודה.

מהגרי עבודה הם אלה שמגיעים לעבוד, בד"כ מהמזרח הרחוק, כשהקבלנים שמביאים אותם גוזרים עליהם קופון כפול.
אלה שמדובר עליהם פה אלה מבקשי מקלט שהמדינה לא מוכנה לבחון את הבקשות שלהם, ועד שלא תיפסל הבקשה שלהם הם בסטאטוס של מבקשי מקלט, ולקרוא להם מהגרי עבודה זה טעות במקרה הטוב ודמגגויה ודיבה במקרה הפחות טוב. גם לקרוא להם פליטים זה לא נכון, אבל בהתחשב בעובדה שרובם ברחו מאריתראה, מדינה שכמעט כל מי שבורח ממנה למדינה מערבית כלשהי מקבל מעמד של פליט כמעט אוטומטית, לקרוא להם "פליטים", ולא "מבקשי מקלט שברחו ממדינות שבכל שאר העולם המערבי מכירים בהם כפליטים ובישראל לא מוכנים לבחון את הבקשות שלהם, ובמקום זה מרכזים חלק קטן מהם בכלא "פתוח" שמי שיוצא ממנו נעצר באלימות, ואת היתר סתם זורקים בשכונות הכי עניות ומקווים שימותו מעצמם", זה, אם כבר, להקטין את המצוקה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 19:40 
mbracha כתב:
פואד כתב:
mbracha כתב:
*מהגרי עבודה.

פליטים היו מוצאים מפלט במדינות שכנות, לא משלמים אלפי דולרים למבריחים כדי לחצות יבשת ולהגיע ספציפית לישראל. 98% מהמסתננים שעוברים בירור ע"י רשות האוכלוסין וההגירה מקבלים כותרת של מהגרי עבודה, מיעוט של המיעוט עונה לקריטריון של פליט. כן, זה ממש לא האשכול לדון בזה ובטח לא הפורום המתאים, אבל מצער אותי לראות שגם אנחנו לוקחים חלק בפארסה הזאת שהרסה לכל-כך הרבה ישראלים טובים את חיי השגרה.

אם היית פליט לאן היית הולך? למדינה שכנה כמו לבנון,ירדן,מצרים או שהיית הולך למדינה שבא יש לך סיכוי להתחיל חיים שקטים וסיכוי למצוא עבודה? רוב המדינות מסביב בסכסוך עם הסודנים והאריתראים, במיוחד תימן והמדינות שכן יכולים ללכת אליהם אין ממה להתפרנס ושם הגזרה למות מרעב.

עכשיו בו נעצור את הויכוח כי האשכול לא נועד בשביל ויכוח אלה בשביל להודיע משהו, מי שבא לו יתן יד ומי שלא לא! הילדים הקטנים שלהם לא מבינים ולא מעניין אותם אם באו לפה בשביל עבודה או כי הם פליטים מעניין אותם ואותנו שיהיה להם משהו חם ללבוש ואוכל לאכול (רוב הבקשה היא ללבוש ואוכל של ילדים).

נערך לאחרונה על ידי פואד בתאריך 23 דצמבר 2013, 19:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
הכי קל לרשום זה לא האשכול לדון בזה ואז להכניס נתון שיקרי ומגמתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
פואד כתב:
mbracha כתב:
*מהגרי עבודה.

רק שכשדובר באנשים שמדינת המוצא שלהם היא סודן או אריתראה, הנתונים יותר קרובים להפך המוחלט ממה שאתה מתאר. כמו כן, מרביתם גם משלמים הרבה יותר בשביל להגיע למדינות אחרות, שבניגוד לישראל אליהן בלתי אפשרי להגיע בדרך יבשתית.
לא שזה האשכול לדון בזה ובטח לא הפורום המתאים, אבל מצער אותי שאנחנו לוקחים חלק בפארסה הזאת שאינטרסנטים במקרה הטוב וגזענים במקרה הרע גורמים לנו לאבד צלם אנוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2013, 21:06 
mbracha כתב:
פואד כתב:
mbracha כתב:
*מהגרי עבודה.

משרד הפנים בקושי בודקים בקשות מקלט של אריתראים, והמעט שנבדקו נדחו כי לא מכירים בעובדה שהם ברחו מאריתראה בגלל הצבא. רבים מהם נחטפו, עונו ואולצו לשלם כופר שפירק את המשפחות שלהם לחתיכות, ואז הובאו לגבול ישראל-סיני בעל כורחם ע"י החוטפים.
אה,ומסתנן תקרא לסבא שלך. אין כמו החוצפה הציונית.

דרך אגב - שיעור ההכרה ברחבי העולם במבקשי מקלט אריתראים כפליטים עומד על כ-88 אחוזים. שיעור ההכרה ברחבי העולם במבקשי מקלט סודאנים כפליטים עומד על כ-64 אחוזים. רק לפה הגיעו כל השקרנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2013, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 00:01 
כל הכבוד לאולטראס. פעילות חשובה מאוד!
ודרך אגב, מה כל כך רע במהגרי עבודה. יש כרגע יותר מ 100000 מהגרי עבודה ישראלים לא חוקיים בארה"ב.. שרוצים לשפר את חייהם ולנסות להרוויח הרבה יותר כסף מאשר במדינת המוצא שלהם. זה נהוג בכל העולם כנראה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2013, 02:48 
100%anti beitar כתב:
mbracha כתב:
פואד כתב:
mbracha כתב:
*מהגרי עבודה.

משרד הפנים בקושי בודקים בקשות מקלט של אריתראים , והמעט שנבדקו נדחו כי לא מכירים בעובדה שהם ברחו מאריתראה בגלל הצבא. רבים מהם נחטפו, עונו ואולצו לשלם כופר שפירק את המשפחות שלהם לחתיכות, ואז הובאו לגבול ישראל-סיני בעל כורחם ע"י החוטפים.

דרך אגב - שיעור ההכרה ברחבי העולם במבקשי מקלט אריתראים כפליטים עומד על כ-88 אחוזים . שיעור ההכרה ברחבי העולם במבקשי מקלט סודאנים כפליטים עומד על כ-64 אחוזים. רק לפה הגיעו כל השקרנים?

mbracha אני שואל את עצמי, אם אנטיביתר מצא את הנתונים האלה בקלות, מה גורם לך לקנות את הסילופי עובדות (שלא נאמר שקרים) של הממשלה שלך בשקיקה ועוד להפיץ אותם שוב באינטרנט? ההכרה בפליטים מאריתראה (שהם רוב הפליטים שמגיעים לישראל) במדינות בהן נעשית בדיקה היא מאד גבוהה, בגרמניה שוויץ קנדה וארה"ב מדובר על כמעט 100 אחוז הכרה. ישראל ממעטת לעשות בדיקה. (בין שאר האינטרסים, הם יחסים חמים של ישראל עם הדיקטור באריתראה שמן הסתם ההכרה במבקשי המבקלט משם כפליטים תפגע בהם)

עוד מידע והפגנה בשבת: https://www.facebook.com/events/402382583226665/

כל הכבוד על היוזמה, חלק מהדברים היותר חשובים שארגון אוהדים יכול לעשות. יש דברים גם מעבר לכדורגל :COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
mbracha כתב:
פואד כתב:
mbracha כתב:
*מהגרי עבודה.

משרד הפנים בקושי בודקים בקשות מקלט של אריתראים, והמעט שנבדקו נדחו כי לא מכירים בעובדה שהם ברחו מאריתראה בגלל הצבא. רבים מהם נחטפו, עונו ואולצו לשלם כופר שפירק את המשפחות שלהם לחתיכות, ואז הובאו לגבול ישראל-סיני בעל כורחם ע"י החוטפים.

דרך אגב - שיעור ההכרה ברחבי העולם במבקשי מקלט אריתראים כפליטים עומד על כ-88 אחוזים. שיעור ההכרה ברחבי העולם במבקשי מקלט סודאנים כפליטים עומד על כ-64 אחוזים. רק לפה הגיעו כל השקרנים?

לא
השקרנים חיכו להם ליד הגבול ובדרום ת"א...

והם מסתננים עד האחרון שבהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: