תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 23:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סאשה
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
נכון שלא שיחק הרבה אבל מרגע שנכנס חילץ 4-5 כדורים וסחט עבירה.
אני נהנה לראות אותו למרות שהפועל טובה יותר עם שחקן כמו זגורי על המגרש.
הוא עוד יתרום לנו הרבה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סאשה
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 22:35 
הוא אחלה הגנתית, בהתקפה אין לו מושג. היה אפשר לראות את זה כשהפועל זכתה בכדור על ה-16 של היריבה כשהיינו עם גילי ועוד שחקן עם הפנים לשער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 22:41 
טוב שיש אחד כזה.
קלאסי לפתוח איתו ועם בריאן בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
הוכיח בפעם המיליון כמה הוא שחקן חלש עם אפס תרומה התקפית.
איך הוא הצליח לחרב התקפה של שלושה על אחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו לא מפסידים שומדבר בלעדיו ולא מרוויחים שומדבר איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

די נו, יש גבול לכל תעלול ואג'נדה.
אתה יודע טוב מאוד מה אני חושב על סאשה, אתה יודע שאני חושב שהוא לא מתאים להפועל ושהוא שחקן בינוני עד מאוד.
אבל היום הוא לא הוכיח שום דבר לא לרעה ולא לטובה, מנגד צר לי שגורדנה לא פינה את מקומו עוד במחצית הראשונה לאותו סאשה בגלל שהוא היה פשוט מביך, חירב לא התקפה אחת ולא שתיים, שלא נדבר על איך שהשתדל לא לרוץ או להתאמץ בעיקר בהגנה.
שיחק היום בושה וחרפה ואנשים ישכחו לו את זה בגלל הגול שהוא כבש. חבל שאין מעקב של מספר הקילומטרים ששחקנים רצים במשחק בליגת העל, אני בטוח שהיו רואים שגורדנה רץ בפער משמעותי הכי קצת היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 23:27 
רץ? ממתי גורדנה רץ, הוא במצב הליכה או הליכה קלילה, יש לו רצף משחקים מתחת לכל ביקורת. חבל חשבתי שהוא במגמת שיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
יובל כתב:

די נו, יש גבול לכל תעלול ואג'נדה.
אתה יודע טוב מאוד מה אני חושב על סאשה, אתה יודע שאני חושב שהוא לא מתאים להפועל ושהוא שחקן בינוני עד מאוד.
אבל היום הוא לא הוכיח שום דבר לא לרעה ולא לטובה, מנגד צר לי שגורדנה לא פינה את מקומו עוד במחצית הראשונה לאותו סאשה בגלל שהוא היה פשוט מביך, חירב לא התקפה אחת ולא שתיים, שלא נדבר על איך שהשתדל לא לרוץ או להתאמץ בעיקר בהגנה.
שיחק היום בושה וחרפה ואנשים ישכחו לו את זה בגלל הגול שהוא כבש. חבל שאין מעקב של מספר הקילומטרים ששחקנים רצים במשחק בליגת העל, אני בטוח שהיו רואים שגורדנה רץ בפער משמעותי הכי קצת היום.

זה שגורדנה, שחקן מוכשר אבל עם המון בעיות ידועות (כושר גופני, מועד לפציעות, חוסר יציבות, טיפש), צריך להיות שחקן הרכב בלית ברירה רק מראה איזה רכש עלוב נעשה למרכז המגרש. כי הוא עדיין עדיף על שחקן שהתרומה ההתקפית שלו היא אפס עגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 23:38 
אכפת לך אם אקרא לך יובל אג'נדה מעכשיו? (שכמובן מזלזל ואך מעליב אישית כל אדם שלא מסכים איתו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 23:38 
ערן כתב:
אנחנו לא מפסידים שומדבר בלעדיו ולא מרוויחים שומדבר איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
אכפת לך אם אקרא לך יובל אג'נדה מעכשיו? (שכמובן מזלזל ואך מעליב אישית כל אדם שלא מסכים איתו)

ממש מפריע לך שכבר כמה חודשים אתה רק מנסה להיכנס בי ולא מצליח? נראה לי שאתה מתקרב לעשר הודעות אישיות בלי שום תוכן ענייני. אין ספק שאתה אחד היצורים המביכים בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 23:40 
אני מחבב אותו והוא באמת שחקן לא רע. ייתכן שהוא יכול להתפתח להיות שחקן טוב כי הוא בסה"כ צעיר, אבל כרגע זה לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סאשה
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 23:41 
יובל כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

ממש מפריע לך שכבר כמה חודשים אתה רק מנסה להיכנס בי ולא מצליח? נראה לי שאתה מתקרב לעשר הודעות אישיות בלי שום תוכן ענייני. אין ספק שאתה אחד היצורים המביכים בפורום.

שמת לב שזלזלת בי אישית עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
יובל כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

שמת לב שזלזלת בי אישית עכשיו?

שמת לב שאתה בן אדם די טיפש שלא מנסה אפילו לכתוב עניינית מדי פעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 23:43 
"שמת לב שאתה אדם די טיפש"
אין אתה כזה קריקטורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 00:04 
גורדנה לא עדיף על אוויר, כלום ושום דבר.
סאשה היה אחלה בדקות שלו, פתאום הנענו כדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 00:08 
השפן הקטן שחקן נהדר, והחזיק את האמצע מעולה בדקות ששיחק. חבל שהוא לא בהרכב.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
ביחס לשכר שלו - יופי של שחקן.
ביחס להפועל - לא מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
1. לא היה צריך להיכנס.
2. אחרי המשחק, כשכולם הלכו, הבן אדם נשאר כמעט לבד באיצטדיון, ודפק ספרינטים מסביב למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 01:08 
סמל אישי של המשתמש
עם חזרתו של דגני, ההרכב שלנו טוב מאוד למעט עמדת הקשר ליד בריאן.
רב"ש מתעקש על גורדנה למרות שהוא לא רץ, מאבד כדורים בסיטונות ויכול להחזיק ל 70 דקות מקסימום.
לא היה מזיק משחק אחד לפתוח עם סאשה במקומו ולראות איך המשחק שלנו שוטף.
דבר אחד בטוח - את הספרינט שהוא עשה מהאמצע לאגף השמאלי כדי לחפות על מלכה, גורדנה לא עושה אפילו בדקה הראשונה. נגד קבוצות עם אמצע יותר אגרסיבי, אנחנו נהיה בבעיה עם גורדנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 01:18 
סמל אישי של המשתמש
משחק אחד? הוא פתח ליד גרזיצ'יץ' עשר פעמים. כל משחק עד השניים האחרונים. לא היה מזיק? כבר הזיק.
גורדנה יכול להחזיק 70 דקות, לא רץ ומאבד כדורים בסיטונות, ולמרות זאת ב-70 דקות האלה הוא תורם הרבה יותר להתקפה, ביצירת יתרון מספרי בהתקפה דרך כדרור, באיום מרחוק, והיום גם שם שער נפלא אחרי הצטרפות שאם סאשה היה עושה לא היינו מפסיקים לשמוע על זה.

לפחות נגמר הבלוף הזה על התרומה שלא תסולא בפז למשחק של הפועל, כי אף אחד כבר לא טוען את זה אחרי שני משחקים שבהם הוא לא פתח ולא קרה כלום (כמו שכתב ערן: לא מפסידים שומדבר בלעדיו ולא מרוויחים שומדבר איתו), והתקדמנו לכך שהטיעון היחיד בעד הצבה שלו בהרכב הוא האלטרנטיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
משחק אחד? הוא פתח ליד גרזיצ'יץ' עשר פעמים. כל משחק עד השניים האחרונים. לא היה מזיק? כבר הזיק.
גורדנה יכול להחזיק 70 דקות, לא רץ ומאבד כדורים בסיטונות, ולמרות זאת ב-70 דקות האלה הוא תורם הרבה יותר להתקפה, ביצירת יתרון מספרי בהתקפה דרך כדרור, באיום מרחוק, והיום גם שם שער נפלא אחרי הצטרפות שאם סאשה היה עושה לא היינו מפסיקים לשמוע על זה.

לפחות נגמר הבלוף הזה על התרומה שלא תסולא בפז למשחק של הפועל, כי אף אחד כבר לא טוען את זה אחרי שני משחקים שבהם הוא לא פתח ולא קרה כלום (כמו שכתב ערן: לא מפסידים שומדבר בלעדיו ולא מרוויחים שומדבר איתו), והתקדמנו לכך שהטיעון היחיד בעד הצבה שלו בהרכב הוא האלטרנטיבות.

הוא לא פתח ליד בריאן ב 4-4-2 כמו שאנחנו משחקים כיום.
אני לא שלם בעמדה הזו איתו או עם גורדנה, העניין הוא שעל כל פעולה אחת טובה של גורדנה צריך לסבול 3 פעולות של ראש בקיר וכלום הגנתי אחד גדול. בקבוצות קטנות שיבואו לצופף יכול להיות שגורדנה עדיף, בקבוצות שילחצו אותך עם אמצע חזק יותר, אנחנו נהיה בבעיה עם גורדנה.
לא יקרה שומדבר אם סאשה יפתח משחק אחד ליד בריאן בהרכב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 02:03 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יובל כתב:

אני לא שלם בעמדה הזו איתו או עם גורדנה, העניין הוא שעל כל פעולה אחת טובה של גורדנה צריך לסבול 3 פעולות של ראש בקיר וכלום הגנתי אחד גדול. בקבוצות קטנות שיבואו לצופף יכול להיות שגורדנה עדיף, בקבוצות שילחצו אותך עם אמצע חזק יותר, אנחנו נהיה בבעיה עם גורדנה.

שוב, עובדתית, זה לא נכון.
המשחק היחיד שבו שיחקנו 442 עם שניהם בלי גורדנה היה במשחק הבית הנוראי נגד פאנדורי. שיחקנו 442 עם גורדנה כקשר ימני גם נגד פ"ת, חיפה ורעננה. זה פשוט קישור אחורי עם אפס תרומה להתקפה שגומר לנו את המשחק. אי אפשר להתעלם מהנזק שעשה קישור אחורי כל כך מוגבל רק בגלל שלא שיחקנו בקומבינציה המדויקת של 442 עם סאשה, גרזיצ'יץ' וארבעה שחקני התקפה.
הרכש הבא של הפועל (בינואר, בקיץ, כשיבוא רוכש) צריך להיות קשר מרכזי רציני וצריך לאגור כל שקל בלי להוציא על אף עמדה אחרת עד שיהיה מספיק כסף לאחד כזה (בדיוק כמו שהיה צריך להיעשות בקיץ, ולא נעשה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 06:33 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kobster כתב:
יובל כתב:

שוב, עובדתית, זה לא נכון.
המשחק היחיד שבו שיחקנו 442 עם שניהם בלי גורדנה היה במשחק הבית הנוראי נגד פאנדורי. שיחקנו 442 עם גורדנה כקשר ימני גם נגד פ"ת, חיפה ורעננה. זה פשוט קישור אחורי עם אפס תרומה להתקפה שגומר לנו את המשחק. אי אפשר להתעלם מהנזק שעשה קישור אחורי כל כך מוגבל רק בגלל שלא שיחקנו בקומבינציה המדויקת של 442 עם סאשה, גרזיצ'יץ' וארבעה שחקני התקפה.
הרכש הבא של הפועל (בינואר, בקיץ, כשיבוא רוכש) צריך להיות קשר מרכזי רציני וצריך לאגור כל שקל בלי להוציא על אף עמדה אחרת עד שיהיה מספיק כסף לאחד כזה (בדיוק כמו שהיה צריך להיעשות בקיץ, ולא נעשה).

נגד פאנדורי בבית עלית עם ספורי ששיחק יותר באמצע מאשר על הקו ועם זגורי בשמאל ולכן נראינו כמו כלום ושום דבר.
אני בכוונה התעלמתי מהמשחקים בהם גורדנה תיפקד כקשר ימני (זה התחיל בב"ש בחוץ) כי גורדנה הוא לא קשר ימני והתנועה שלו היתה כל הזמן לאמצע כך שהוא דרך על הרגליים של סאשה והפך אותו למיותר במשחק של הפועל.
ה 4-4-2 שאנחנו משחקים כרגע מאוד מזכיר את הדרך שבה שיחקנו בדאבל אחרי שביבראס עזב עם זגורי,בריאן ודמארי ע"ת דה רידר,ידין ולאלה.
מה שחסר זה את הקשר באמצע ליד הגרזן, זה שמצופף בהתקפות נגדנו, לוחץ את האמצע של הקבוצה השניה, דוחף אותנו קדימה ומצטרף מהקו השני לתוך הרחבה. יש שחקן אחד בארץ שעושה את זה בצורה מושלמת וגם הוא לובש כרגע את החולצה מס' 7 אבל בצבע הלא נכון. חסרה לי אצל גורדנה את הדינמית שהתפקיד הזה דורש ונגד אמצע יותר אגרסיבי מזה של רעננה,רמה"ש ועכו אנחנו נהיה בבעיה. כשבית"ר התחילו לדחוף קדימה במחצית השניה לא היתה לנו תשובה, וזה בדיוק מה שיקרה במשחקים שאחרי הפגרה (רצף של חיפה-ק"ש-אשדוד-מחלה).
כהכנה למשחקים האלה, לא יזיק אם רב"ש יתרגל את סאשה במקום גורדנה לפרקים יותר ארוכים, בטח שלא להכניס את שי (שנראה על הפנים לצערי) ליד בריאן.
מיותר לציין שאני מסכים לחלוטין עם המשפט האחרון שלך. סיכוי קלוש שזה יקרה העונה ולכן רב"ש יצטרך להסתדר עם מה שיש כרגע בסגל ולדעת לשחק עם העמדה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 14:11 
הגלמוד מלוד כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 14:16 
לא יודע אג'נדה או לא, אבל העובדות מדברות - כשהוא בחוץ אנחנו יותר מסוכנים ומשחק ההגנה שלנו לא פחות טוב.
לצערי גם לי לא ברור מה הוא תורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 14:19 
אגב, אני לא בא לסנגר על יובל, אבל בשום מקום הוא לא טען שסאשה שחקן גרוע או משהו בסגנון. הוא טען שסאשה פשוט לא מספיק טוב. אני חושב שזה נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
טוב שיש עוד קשר אחורי בסגל ביחד עם בראיין
למשחקים נגד הגדולות עדיף לפתוח איתו,
ובמשחקים נגד קבוצות קטנות שבאות להסתגר צריך לפתוח עם זגורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 23:51 
אחלה שחקן, עד עכשיו העונה רועי היה טוב אבל אתמול הוא היה רע מאוד, ואם זה ימשיך אז לוקאס צריך לקבל צ'אנס על חשבונו
אני גם לא מסכים שיש לו אפס תמיכה בהתקפה וצריך לראות אותו עם ארבעה שחקנים יותר התקפיים ממנו כמו שפותחים עכשיו ולא כמו לפני כמה מחזוריםכשגורדנה תפקד כאחד מהם ולא הגיע מספיק לרחבה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2013, 23:53 
עולה איתו לפני גורדנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: