תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 04:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ד' 23/10
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 06:05 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

"אנחנו לא דומים לכלום"

גם 24 שעות אחרי ההפסד המביך בטדי, בהפועל ת"א עדיין לא מעכלים • גורם בכיר תוקף את המאמן והשחקנים • מעמדו של רן בן שמעון מתערער בקרב האוהדים, אבל משרתו לא בסכנה • במועדון מאוכזבים מיכולתו של איתי שכטר: "צריך לנער אותו" • סאשה לוקאש ועבדורחימי צפויים לעזוב

הפועל ת"א התעוררה אתמול
לבוקר שחור. ההפסד לבית"ר ירושלים בטדי היה אמנם מינימלי מבחינת התוצאה, אבל עשה המון רעש מכיוון שמדובר בהפסד ליריבה המרה והשנואה מעיר הבירה.
התחושות בקבוצה קשות. כבר בחדר ההלבשה בסיום המשחק הורגשו תסכול אדיר ואכזבה מחוסר ההצלחה לה אחראי יותר מכל המאמן רן בן שמעון, שממנו היו תקוות גדולות ובעיקר ציפיות לשינוי עם חזרתו ארצה מקפריסין. כרגע נראה שהקונספט שבו בחר עד כה נוחל כישלון מקצועי טוטאלי.
"אחרי הכישלון באירופה נפגענו בצורה אדירה בקטע הכלכלי, אבל אמרנו 'נו, לפחות בליגה נבוא בראש שקט,"' התוודה אתמול גורם בהנהלת האדומים והוסיף: "לצערי, לא דובים ולא יער. אנחנו לא דומים לכלום, לא מסוגלים לתת יותר ממחצית אחת נורמלית ושחקנים שהביאו במיליונים לא פוגעים. האכזבה מבן שמעון עד עכשיו היא עצומה, לא אשקר."
בסיטואציות דומות הפסד כמו זה של שלשום בטדי, שהשאיר את הקבוצה במקום השמיני בלבד אחרי שישה מחזורים, היה מנדנד היטב את כיסא המאמן, אבל במקרה של בן שמעון הסבלנות עדיין, לפחות בגיזרת ההנהלה, קיימת.
יתאוששו מול רמה"ש?
הפועל נכנסת לרצף של שלושה משחקים נוחים על הנייר: רמה"ש בבלומפילד, עכו בחוץ ובני יהודה. במקרה שבן שמעון לא יצליח לנפק לפחות שבע נקודות, כך לדברי גורמים במערכת, מעמדו צפוי להתערער עד מאוד.
הבעלים חיים רמון לא הגיע למשחק בטדי והעדיף לצפות בטלוויזיה.
נוסף על כך, בכל הקשור לגיזרת האוהדים והרשתות החברתיות, בן שמעון איבד את התמיכה, ככל הנראה באופן סופי. הלחץ של הקהל על רמון הביא בזמנו לפיטוריו של יוסי אבוקסיס, והפעם הפלגים המשפיעים בקהל כבר מלחששים ומפנטזים על חזרה של אלי גוטמן לאדום, או רוני לוי שמוערך מקצועית, וביציעים קיים קונצנזוס שהשניים האלה ישיגו תוצאות טובות פי כמה מאלו של בן שמעון.
מצד שני, גם בטרם מינויו של בן שמעון היו רבים בקרב האוהדים שתמכו בו לעמדת המאמן הראשי.
"מישהו כאן איבד את זה"
הסיפור הגדול בגיזרת השחקנים בימים האחרונים הוא מעמדם של הוותיקים שי אבוטבול וסלים טועמה. מהראשון המאמן לא מחזיק והפך את הקפטן לשחקן ספסל שמלקט דקות בודדות, אם בכלל. טועמה מסתובב היום עם מעמד נמוך משל שחקן במחלקת הנוער. אלא ששני הסמלים הבלתי מעורערים של הפועל הם קונצנזוס בקרב השחקנים, מה שבן שמעון מסרב להפנים. בתגובה, הדיבורים על המאמן מאחורי הגב הפכו לשיגרה.
בהנהלה המומים מהמהלך שעשה בן שמעון עם השניים, אך הבהירו לצמד השחקנים כי אין ביכולתם לעשות דבר. מכבי פ"ת הציעה לטועמה חוזה לשלוש שנים ולא מן הנמנע שבינואר העיסקה תצא לפועל, כך שהסמל הגדול של הפועל יסיים את הקריירה דווקא במלאבס.
אבוטבול, שעדיין מחכה לכסף שהמועדון חייב לו ומסרב לשלם, עשוי לעבור לקבוצה אחרת שבה יקבל דקות משחק והערכה מקצועית.
"אתה יכול להשוות את סאשה לוקאס לשי אבוטבול? מישהו כאן איבד את זה. סלים הוא היחיד שיכול לאיים על השער מחוץ לרחבה. אין ספק שמה שקורה איתו לא נראה על רקע מקצועי לכאורה," אמר אתמול חבר של השניים לקבוצה.
נוסף על כך, העובדה שהקבוצה לא הבקיעה בארבעה מששת המחזורים שעברו, מפנה אצבע מאשימה וישירה לעבר איתי שכטר, שלולא ההחמצות מסמרות השיער שלו שלשום בטדי, הפועל היתה יוצאת עם שלוש נקודות כמעט קלות.
"שכטר צריך זעזוע. מישהו צריך לנער אותו, זה לא יכול להמשיך ככה," הודו אתמול במועדון, "הוא אמנם הראה דברים טובים שלא ראינו ממנו השנה, אבל הוא רחוק מלהיות בכושר. אולי לא נוכל לקבל בחזרה את שכטר הישן וצריך להתחיל להתרגל לזה."
במועדון טענו אתמול כי הקשר הברזילאי סאשה לוקאס והקרואטי בסארט עבדורחימי הפצוע עשויים להיחתך בחודש ינואר. על עבדורחימי כבר דובר ונאמר הכל ונוסף על כך, גם אחרי שחזר לאימונים מלאים, הוא מציג יכולת רעה, ואף ספג נזיפה מבן שמעון באימון המסכם לפני המשחק מול בית"ר.

רב"ש קראש

1 קשים חייו של מאמן כדורגל בכלל, ובביצה הישראלית בפרט. תראו את המשחק שהיה שלשום בטדי. מחצית ראשונה דורסנית ורווית מצבים של הפועל ת"א הסתיימה באפס שערים, במפח נפש גדול ובידיעה של כל המעורבים שהמומנטום אבד ושיש יותר סיכוי שהכל יתהפך במחצית השנייה.
אז שכטר לא הוריד את החלודה, ואריאל הרוש נתן את אחד המשחקים הטובים שלו בשנים האחרונות, ובנקודה הזו בדיוק נגמרים ענייני המזל ומתחילה 2
ההשפעה של המאמן - לטובה או לרעה.
למרבה צערם של אוהדי הפועל, זה היה
לרעה. החילופים של בן שמעון היו הזויים. אנטבי לא יכול כבר לשחזר את ימיו; שון מלכה ועומר פדידה צעירים וחסרי ניסיון במעמדים כאלה; בדקות הכרעה של משחקים גדולים צריכים שח- 3
קני הכרעה מנוסים. איפה היו אבוטבול וטועמה?
מכל המהלכים של בן שמעון מתחילת העונה עולה ריח כבד של זחיחות. כולם יודעים ששכטר שחקן אגף מצוין? בן שמעון יציב אותו כחלוץ מרכזי. וההפך עם עומר דמארי. הכנסתם של הילדים למשחק מול 30 אלף צופים? מעין ניסיון להוכיח כמה הוא מבין וכמה הוא גדול וכמה כולם טועים. למרות זאת, הבעיה של הפועל עמוקה יותר. רב"ש מוקף בהנהלה נטולת בעלי מקצוע בכדורגל . רמון, חג'ג,' לובין והאחרים לא ממש מבינים בכדורגל. במצב כזה אין מי שייתן פידבק, יאפס כשצריך ויעזור. להנהלה זה נוח כי האש תמיד תופנה לכיוון אחד - לא שלהם.
עד שלא יאמצו בהפועל את מודל קרויף מהצד השני של הכביש, דברים לא ישתנו באופן מהותי. בשלב הביניים הנוכחי עדיף להם לחשב מסלול מחדש, לבנות את הנוער, לשלב כמה שיותר שחקני נוער ולפגוע בול בזרים.
הם יכולים גם לעשות את הטעות ולפטר את בן שמעון ולשלם פיצויים לו ולאבוקסיס. ואז להחתים מאמן חדש שידרוש שחקנים חדשים בינואר. ואז בעוד שנה כל העסק יגיע להליך פירוק בבית המשפט כי נגמר הכסף.
אם לשפוט לפי הקדנציה הנוכחית של חיים רמון בהפועל ת•א וגם זו שקדמה לה לפני כעשור, אי אפשר לפסול את האפשרות שבן שמעון יקבל את המכתב, והמערכת האדומה תיכנס שוב לסחרור. ואולי לשנייה אחת בלבד יחלוף לו רגש של געגוע לימי הבמבי העליזים של טביב והראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 06:14 
כרגיל, אגדות ישראל היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ד' 23/10
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 06:38 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 06:41 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 06:43 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 06:50 
תקשורת הספורט ממשיכה להיות מגוחכת.
צריך לעטוף את הקבוצה בצמר גפן להכניס לחדר אטום ולקוות שאף אחד לא מקשיב לשטויות שמדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 06:51 
סמל אישי של המשתמש
עושה רושם שחדר ההלבשה לא בריא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 07:02 
סמל אישי של המשתמש
הדיבורים האלה על שי וסלים מרתיחים את הדם, איזה קונצנזוס? על מה מדובר? שני ישישים שהקריירה שלהם עברה את השיא כבר מזמן אבל מה זה מזמן...
שיעיפו אותם בינואר על טיל, על מי הם מאיימים ועושים פוזות? סמלים של הדולר לא של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 07:05 
קונצזוס עם העיתונאים.
זה נכון בערך כמו ש
ציטוט:
בכל הקשור לגיזרת האוהדים והרשתות החברתיות, בן שמעון איבד את התמיכה, ככל הנראה באופן סופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 07:05 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שהכל המצאות אבל אם לא אז הגורם בהנהלה וחברם לקבוצה יכולים למצוץ לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 07:08 
למיטב הבנתי, יש הרבה "עיתונאים" שדי שונאים את רב"ש.
הם נותנים עבודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 07:11 
כשהקבוצה נראית לא טוב על המגרש ולא מנצחת אז כל הרפש צף למעלה. זה נכון להפועל, מכבי, חיפה וכל העולם בערך. לא חושב שיש לזה קשר ליחסים של כל מיני עיתונאים עם רב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
כשהקבוצה נראית לא טוב על המגרש ולא מנצחת אז כל הרפש צף למעלה. זה נכון להפועל, מכבי, חיפה וכל העולם בערך. לא חושב שיש לזה קשר ליחסים של כל מיני עיתונאים עם רב"ש.

לא יודע, על מכבי חיפה שנמצאת במצב יותר קשה משלנו לא שמעתי כל כך הרבה רפש וכתבות אין סופיות באתרי "הספורט".
לא יודע אם זה משהו נגד רב"ש, משהו נגד הפועל, או שזה כל מיני גורמים/מקורבים/שחקנים ממורמרים אבל החרא בהפועל מתנקז הרבה פחות טוב מבכל קבוצה אחרת בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 07:17 
אוגוסטוס היל כתב:
למיטב הבנתי, יש הרבה "עיתונאים" שדי שונאים את רב"ש.
הם נותנים עבודה

103fm... רב"ש לא מסכים להתראיין לשם וכל פעם שמדברים על הפועל הם מדברים על כמה שרב"ש מערבב ומבלבלים את המוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
קונצזוס עם העיתונאים.
זה נכון בערך כמו ש
ציטוט:
בכל הקשור לגיזרת האוהדים והרשתות החברתיות, בן שמעון איבד את התמיכה, ככל הנראה באופן סופי.

כן? על סמך מה אתה אומר את זה?
כי במגרש ביום שני זה נראה ונשמע בדיוק כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ככה זה כשהדג מסריח מהראש, כשאין ניהול כל אחד עושה מה שבא לו וכשראש המערכת בעצמו הוא הספיניונר מספר אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 07:20 
השטויות שאנשים רושמים על הבוקר
כשרע הכל רע ,כשטוב הכל טוב וזה נכון לכולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום ד' 23/10
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 07:32 
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
קונצזוס עם העיתונאים.
זה נכון בערך כמו ש
ציטוט:

אתה באמת חושב שרב"ש איבד סופית את התמיכה שלו? אפילו כאן יש רק מיעוט שאמורים שהוא צריך ללכת. מה שאומרים באצטדיון בתוך תחושת תסכול ואכזבה זה לא אינדיקציה לכלום.
ואגב, הוא זה שצריך לכתוב על מה הוא מבסס את הטענה. מאחר וזה כנראה מבוסס על כמה סטטוסים בפייסבוק ועל כמה תגובות כאן, זה קשקוש מקושקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
קונצזוס עם העיתונאים.
זה נכון בערך כמו ש
ציטוט:

אתה באמת חושב שרב"ש איבד סופית את התמיכה שלו? אפילו כאן יש רק מיעוט שאמורים שהוא צריך ללכת. מה שאומרים באצטדיון בתוך תחושת תסכול ואכזבה זה לא אינדיקציה לכלום.
ואגב, הוא זה שצריך לכתוב על מה הוא מבסס את הטענה. מאחר וזה כנראה מבוסס על כמה סטטוסים בפייסבוק ועל כמה תגובות כאן, זה קשקוש מקושקש.

"אפילו כאן"? הרשה לי לספר לך שהתאורטיקנים הדגולים שמברברים כל הזמן על "שיטה", "דרך", "בנייה" ו-"תהליך" לא קיימים בהמוניהם מחוץ לפורום.
וכן, בן שמעון איבד את התמיכה בו. זה לא אומר בהכרח שיש דרישה להתפטרות מיידית, כי זה מצב יותר קיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 07:44 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
קונצזוס עם העיתונאים.
זה נכון בערך כמו ש
ציטוט:

לא יודע מה איתך אבל אפשר לאבד את התמיכה בבן שמעון ולא לרצות שיתפטר.
דעתי על בן שמעון השתנתה ב-180 מעלות מאז שהוא התמנה למאמן הפועל ואני עדיין לא רוצה שהוא יתפטר אלא במקרה הספציפי שאלי גוטמן ירש את מקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 07:52 
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
קונצזוס עם העיתונאים.
זה נכון בערך כמו ש
ציטוט:

"אפילו כאן"? הרשה לי לספר לך שהתאורטיקנים הדגולים שמברברים כל הזמן על "שיטה", "דרך", "בנייה" ו-"תהליך" לא קיימים בהמוניהם מחוץ לפורום.
וכן, בן שמעון איבד את התמיכה בו. זה לא אומר בהכרח שיש דרישה להתפטרות מיידית, כי זה מצב יותר קיצוני.

ואתה יודע מה קורה "מחוץ לפורום" יותר מישהו אחר? דחילאק. כל אחד מחובר למעגלים אחרים וניזון מהם. יש אנשים שחושבים על דרך ושיטה ויש כאלה שאומרים שזה זיוני שכל. שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה ואם מישהו רוצה גם לזלזל זה ולהיות ציני (לא אתה) זה גם סבבה. אבל אל תתיימר לחשוב שאתה יודע מה הלך הרוח האמיתי. טענה של עיתונאי כמו "איבד סופית את התמיכה בו", דורשת לכל הפחות הסבר.

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 23 אוקטובר 2013, 07:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 07:53 
עד עכשיו הוא עשה מהלכים שבמובהק מפריעים לקבוצה.
להוציא את שכטר או את דמארי, או כן או לא טועמה בסגל אלה דברים בגבולות הסביר, גם אם לא כולם מסכימים עליהם, כמו 95% מההחלטות של מאמנים בזמן משחקים. להכניס את אנטבי זה ב5% שפשוט מזיקים במובהק.

ובבניית הסגל, שזה הדבר הכי חשוב בעבודה של מאמן, אני חושב שיש הסכמה שלא נעשתה עבודה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 07:58 
נדמה לי שיובל הולך למשחקי חוץ ובית, ככה שהוא שומע מקרוב את ה"רחשים" ביציע, משהו שגם אני שומע ביציע 13, אני מאמין שזה נכון לגבי הכלל, אז כן הוא יודע יותר טוב מאוהדים ששומעים רחשים רק בטלוויזיה ובפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 07:59 
מסכים, אבל הוא גם לקח קבוצה של שחקנים והביא אותם להיות קבוצת כדורגל שהולכת ומשתפרת, שהשחקנים יודעים מה תפקידם ובחלקים גדולים משחקים טוב מאוד.
יש דרך ושיטה (ומי שרוצה מוזמן לזלזל עד מחרתיים ואז לקפוץ לי).
אני מקווה שהוא יישתפר ויילמד ולא יפעל מתוך האגו שלו. אני מסכים שאם לא יהיה כך- תהיה בעיה גדולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 08:02 
chimpfive כתב:
נדמה לי שיובל הולך למשחקי חוץ ובית, ככה שהוא שומע מקרוב את ה"רחשים" ביציע, משהו שגם אני שומע ביציע 13, אני מאמין שזה נכון לגבי הכלל, אז כן הוא יודע יותר טוב מאוהדים ששומעים רחשים רק בטלוויזיה ובפורום.

אין אף אחד ששומע רחשים רק בטלוויזיה ובפורום. יש אנשים שהולכים מעט למשחקים (כמוני) יש שיותר ויש שמגיעים לכולם וכל הכבוד להם.
יש אנשים שיושבים עם חברים, בברים, בבתי קפה, בעבודה, מדברים, מקשיבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 08:04 
אני כבר מבולבל אז כן להקשיב לאוהדים או לא להקשיב לאוהדים ?
מה הדעה הרווחת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 08:14 
אוגוסטוס היל כתב:
chimpfive כתב:

אין אף אחד ששומע רחשים רק בטלוויזיה ובפורום. יש אנשים שהולכים מעט למשחקים (כמוני) יש שיותר ויש שמגיעים לכולם וכל הכבוד להם.

אני חושב שמדברים על אווירה כללית מייצגת ובדרך כלל אתה מקבל אתה זה מהמונים ביציע, שזה אני חושב יותר מייצג מפייסבוק פורום בתי קפה ברים או טלוויזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
chimpfive כתב:

אני חושב שמדברים על אווירה כללית מייצגת ובדרך כלל אתה מקבל אתה זה מהמונים ביציע, שזה אני חושב יותר מייצג מפייסבוק פורום בתי קפה ברים או טלוויזיה.

גם אם אדם הולך לכל משחק ומשחק, הוא מתקשר גג עם העשרה שלידו.
בזה זה מתחיל ובזה זה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 08:19 
אני לא בטוח. לפחות בחוויה הפרטית שלי ביציע יש סוג אחר של "דיבור". יותר אימפולסיבי ופחות רציונלי. יותר ילדותי ונחרץ. מה שכן, נכון שזה, בסופו של יום, המקום החשוב ביותר מבחינת ההשפעה על מה הדברים והתחושות של השחקנים והמאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
כן כן תקשורת הזויה וזה , תסתכלו על הודעות הפורום מאתמול בלילה ואולי תבינו איך כותבים דברים כאלו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: