תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 18:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 29 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ישראל זגורי
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 21:50 
רב"ש עשה יפה לדעתי, בלי התלהמות מיותרת הוא עושה לו סדרת חינוך, קודם כל הקבוצה אחרי זה אתה.
מקווה שיתאפס על עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ישראל זגורי
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:00 
יש מצב שהוא מודה שהוא נכשל איתו? כי זה שחקן שיועד להרכב. והיום טועמה וגורדנה עלו באגף לפניו.
הוא לא הכיר את האופי שלו לפני שהביא אותו לקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
יש מצב שהוא מודה שהוא נכשל איתו? כי זה שחקן שיועד להרכב. והיום טועמה וגורדנה עלו באגף לפניו.

נראה לי שרב"ש הבין שהוא עוד לא בשל להיות בהרכב של קבוצת צמרת
אל תשכח שגם הביאו את עבדורחימי שהוא על העמדה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:08 
וואלה. שכחתי ממנו. שיחלים במהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
אדום כתב:

עבדורחימי ימין, זגורי שמאל.

מה שכן, שון מלכה הראה לרב"ש שיש לו עוד אופציה בצד שמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
זגורי עוד ישחק הרבה ויתרום הרבה. אין לי ספק. יש לו הרבה כדורגל. אבל נראה שהוא עדיין לא עשה את הסוויצ' בראש ועוד לא הפנים שהוא שחקן של הפועל ת"א. לא נורא, גם זה יגיע. בינתיים רן מחנך אותו קצת ואני מאמין שכבר נגד הפועל חיפה הוא יקבל דקות משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:13 
סדרת חינוך נטו. טוב מאוד. רק ככה אולי נראה ממנו גם כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
אדום כתב:

עבדורחימי ימין, זגורי שמאל.

כן אבל בהנחה שורמוט, דמארי ושכטר תמיד בהרכב זה משאיר מקום אחד שהיה אמור להיות של זגורי (כרגע גורדנה תופס אותו), שעכשיו גם עבדורחימי מתחרה עליו. אם הוא יוכיח את עצמו אני מאמין שהוא יפתח בהרכב וורמוט יעבור שמאלה (אם אנחנו משחקים 4-4-2) או שכטר יעבור שמאלה (אם זה 4-3-3)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
על מה מה סדרת חינוך? המשחק נגד פאנדורי היה לפני חודש וחצי ומאז הוא שיחק בשני מחזורי הפתיחה. יכול להיות שהוא לא מספיק טוב באימונים (ושהחילופים של סלים ושי הם פוליטיים), אבל על סמך מה קובעים פה שהוא לא שיחק בגלל עניין משמעתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:21 
ערן כתב:
על מה מה סדרת חינוך? המשחק נגד פאנדורי היה לפני חודש וחצי ומאז הוא שיחק בשני מחזורי הפתיחה. יכול להיות שהוא לא מספיק טוב באימונים (ושהחילופים של סלים ושי הם פוליטיים), אבל על סמך מה קובעים פה שהוא לא שיחק בגלל עניין משמעתי?

אני גם לא הבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:22 
אם מבין ראיוס, עזרא, ידין, בוקולי, גולסה, אבוקרט, ורד וקטן בוחר בנאדו חמישה(ולפעמים ארבעה כי גם תורג'מן ואבוחצירא שחקני הרכב שם בד"כ), גם אצלנו יכולה להיות רוטציה וישראל זגורי יכול להיות שחקן ספסל בהפועל תל אביב
למרות שמאוד האמנתי בו הוא עוד לא הוכיח כלום מאז שהגיע, ואני בטוח שהוא ישחק עוד בעתיד וכשיהיה טוב גם הרבה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:24 
ערן כתב:

על סמך תחושה בלבד, עם או בלי קשר אני חושב שגם לא מגיע לו מקום בהרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
תחושה זה יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:28 
לא שיחק היום רק בגלל התוצאה
אם המחצית היתה נגמרת ב 0:0 ופ"ת ב 11 שחקנים הוא היה עולה כבר במחצית השניה במקום סאשה
ב 3:0 כמו שערן אמר רב"ש העדיף להתעסק בפוליטיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שמדובר בסדרת חינוך בגלל הפנדל ההוא נגד הרומנים.
אני חושב שהשחקן פשוט מבין שהעובדה שהוא רכש, יושב על חוזה יפה והצטיין בקיץ עם הנבחרת לא תקנה לו מקום בהרכב באופן אוטומטי.
רן בעצם מחנך אותו באופן שהוא מראה לו שאם הוא לא יקרע את עצמו באימונים ואח"כ ישחק טוב - אז אפילו ילד כמו מלכה או פנסיונר (ויש שיאמרו גם מדליף) כמו טועמה ישחקו לפניו. ואם הם ישחקו טוב אז הדרך ליציע תהיה מהירה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:30 
ערן כתב:

על מה סדרת חינוך? הוא מתנהג כמו ערס ומשחק כדורגל שכונתי. הרי ברור שזגורי היה יכול לתרום יותר מטועמה, אז חילוף מקצועי זה בטח לא. הוא אחד השחקנים הכי מוכשרים בארץ אבל צריך לקבל סטירה. אי השיתוף שלו מאוד מובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:32 
Oleg Neduda כתב:
ערן כתב:

על מה סדרת חינוך? הוא מתנהג כמו ערס ומשחק כדורגל שכונתי. הרי ברור שזגורי היה יכול לתרום יותר מטועמה. הוא אחד השחקנים הכי מוכשרים בארץ אבל צריך לקבל סטירה. אי השיתוף שלו מאוד מובן

הוא בכלל לא משחק שכונתי, הוא משחק ההיפך, מקבל כדור וישר נותן פס הצידה בלי לנסות לעבור שחקן בכלל.
הוא בספסל כי הוא חלש, לא כי הוא התנהג לא יפה לפני חודש וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
כמה שטויות כמה שטויות.
מה קרה לטיעונים הפשוטים - שהוא לא מספיק טוב באימונים?
למה כל ההשערות חייבות להיות מהזן הרע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך לפתוח בהרכב, לפחות בנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 23:37 
19 כתב:
Oleg Neduda כתב:
ערן כתב:

על מה סדרת חינוך? הוא מתנהג כמו ערס ומשחק כדורגל שכונתי. הרי ברור שזגורי היה יכול לתרום יותר מטועמה. הוא אחד השחקנים הכי מוכשרים בארץ אבל צריך לקבל סטירה. אי השיתוף שלו מאוד מובן

הוא בכלל לא משחק שכונתי, הוא משחק ההיפך, מקבל כדור וישר נותן פס הצידה בלי לנסות לעבור שחקן בכלל.
הוא בספסל כי הוא חלש, לא כי הוא התנהג לא יפה לפני חודש וחצי.

הוא בספסל כי הוא חלש, אבל טועמה שלא ראה דקה חודשיים (וככה זה גם נראה היום) משחק לפניו? למישהו יש ספק שזגורי היה יכול לתרום הרבה יותר מסלים? אני בכל זאת חושב שבן שמעון רוצה לקחת את הילד הזה בידיים ולתת לו להבין שבשביל לשחק הוא צריך לתת מעצמו יותר. אם זה היה מי שטוב יותר משחק/מי שיכול לתרום יותר משחק, אז זגורי היה נכנס על חשבון סלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2013, 23:47 
לא חסר לי בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 05:57 
סמל אישי של המשתמש
היה לא רע ונתן כמה מסירות לגול, כך לפי כמה מתושבי שער 8 שכנראה נחתו בכדור הארץ רק שלשום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 07:41 
אני מבין את השיקול של רן להכניס את סלים במצב הזה, אבל זה מאוד חשוב בשבילנו שזגורי יכנס לעניינים. הוא קשר האגף הלגיטימי היחיד בסגל בערך (יחד עם עבדורחימי שעדיין לא ברור מה איתו). גילי זה כבר מזמן שחקן אמצע גם אם לכאורה הוא מוצב באגף, גורדנה בטח שלא קשור לאגף בשום צורה ולגבי מלכה הזמן יגיד. אמנם עם החזרה של גילי, ההחלמה הפוטנציאלית של עבדורחימי והיכולת של מלכה יהיה לזגורי יותר ויותר קשה לקבל דקות אבל אסור לוותר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד לזגורי, מלכה עשה אתמול בחצי שעה מה שהוא לא עשה בכל המשחקים שהוא שיחק יחד. לא מדובר בסדרת חינוך אלא נטו כדורגל - כרגע אין לו מקום בהרכב. ולמרות כל זה אני בטוח שעוד יצא ממנו שחקן מעולה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד לזגורי, מלכה עשה אתמול בחצי שעה מה שהוא לא עשה בכל המשחקים שהוא שיחק יחד. לא מדובר בסדרת חינוך אלא נטו כדורגל - כרגע אין לו מקום בהרכב. ולמרות כל זה אני בטוח שעוד יצא ממנו שחקן מעולה, אבל יש לו עוד הרבה עבודה קשה כדי להגיע לשם.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 08:06 
Fez כתב:
אני מבין את השיקול של רן להכניס את סלים במצב הזה, אבל זה מאוד חשוב בשבילנו שזגורי יכנס לעניינים. הוא קשר האגף הלגיטימי היחיד בסגל בערך (יחד עם עבדורחימי שעדיין לא ברור מה איתו). גילי זה כבר מזמן שחקן אמצע גם אם לכאורה הוא מוצב באגף, גורדנה בטח שלא קשור לאגף בשום צורה ולגבי מלכה הזמן יגיד. אמנם עם החזרה של גילי, ההחלמה הפוטנציאלית של עבדורחימי והיכולת של מלכה יהיה לזגורי יותר ויותר קשה לקבל דקות אבל אסור לוותר עליו.

מה באמת היה השיקול להכניס את סלים ?
השחקן גמור לגמרי. אפילו קרנות כבר הבינו שאין מה לתת לו להרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 08:15 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לזגורי שלדעתי היה יכול להוסיף הרבה אנרגיה למשחק שלנו והיה עדיף שהוא ייכנס ולא טועמה, מעניין למה ספורי בכלל לא היה היום בסגל
הוא פצוע או משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
ספורי הוחזר לנוער ומשחק שם בקביעות. החלטה נכונה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2013, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
אם המשחק לא גמור סלים לא נכנס גם עוד שנתיים.
רן חיכה לסיטואציה נחיה לתת לו קצת דקות כדי להרגיע אותו, זגורי יקבל את הדקות שלו בהמשך

חייבים להיפטר מהחוזים של שי וסלים בסוף העונה. מרתיח אותי לחשוב על כמה כסף הם יושבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 29 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: