תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 23 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שישי 27/5 [אשכול מידע]
הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 03:36 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

תמונה

וואלה

הפועל תל אביב סגרה על מחנה אימון חדש

המחנה הקודם בוטל, אך האדומים ייצאו לאתר אחר באוסטריה. בקבוצה מתכוונים להאיץ את המגעים עם שחקנים בשבוע הבא

אחרי הזכייה בגביע שלשום בהפועל תל אביב לא נחים על זרי הדפנה וכבר היום החלו לעבוד לקראת העונה הבאה. לאחר שמחנה האימונים של הקבוצה באוסטריה בוטל לפני מספר ימים בגלל שהאדומים לא העבירו לאוסטרים את התשלום, הערב סגר המנכ"ל דורון אוסידון מחנה אימונים אחר באותה מדינה והוא ייחל ב-10 ביולי.

מעבר לכך בהפועל תל אביב מבינים שהסגל יעבור תהפוכות מרחיקות לכת בעקבות העזיבות של מספר שחקני מפתח ונראה שהסגל בעונה הבאה יכלול כשבעה-שמונה שחקנים חדשים. בין השמות שהוזכרו לאחרונה כמועמדים לקבוצה ניתן למצוא את מחמוד עבאס, לירוי צעירי, עומר דמארי וטל בן חיים. בקבוצה מעוניינים גם בשוער זר וייתכן שיחפשו גם מגן ימני וחלוץ זרים.

יש לציין שמלבד ההצעה שהוגשה למחמוד עבאס שסיים את חוזהו בהפועל אשקלון, הקבוצה עדיין לא פתחה במשאים ומתנים עם שחקנים אחרים והכוונה היא להתחיל בכאלה בשבוע הבא. במחנה אלי טביב מקווים שהבעיות המשפטיות מול מוני הראל לא יקשו החמת שחקנים. כזכור, אתמול מינה הראל את קובי סידי לנציגו בהנהלה כדי לאפשר לקבוצה להתכונן לעונה הבאה, זאת מאחר שסידי מקובל גם על טביב ואנשיו.

וינסנט אניימה שסיים את חוזהו צפוי לשחק בעונה הבאה במדי אלופת צרפת ליל, דני בונדר יצא הבוקר לחתום בוולגה נובוגראד הרוסית לאחר שבעצמו סיים את חוזהו בקבוצה וגם הקשר ערן זהבי כבר סיכם בפאלרמו האיטלקית. השחקן הבא שאמור לעזוב הוא איתי שכטר, שתנאיו בקייזרסלאוטרן הגרמנית כבר מסוכמים ושממתין לנציג שלה שיגיע לארץ בימים הקרובים.

שכטר הגיע בזמנו לסיכום עם מוני הראל על כך שתג מחירו יהיה 2.4 מיליון יורו וזה הסכום שקייזרסלאוטרן אמורה לשלם עבורו, אך יחד עם זאת, אישור העסקה עדיין תלוי בחתימה של אלי טביב.

הקשר גילי ורמוט, לו סעיף מכירה בגובה 750 אלף יורו, מחפש בעצמו קבוצה באירופה ומקווה להיכנס למשא ומתן עם אחת כזו בתקופה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 27/5 [אשכול מידע]
הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 07:10 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1229411.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 09:00 
אתמול ביציע העתונות - קופמן (מקורב למוני) טוען שהראל הציג שטרות חוב של 20 מיליון ש"ח. שהצדדים הגיעו להסכמה לגבי העיקולים שמוני הסדיר על 2 מיליון ש"ח. יש כעת רצון של הראל למנוע מטביב לגעת בשטרות החוב... ולשחרר לו עוד 4 מיליון ש"ח,מרוב צעקות קשה היה להבין מה בדיוק כרגע הפלונטר בינהם אם מישהו קלט הוא מוזמן לכתוב. קופמן ליגלג על טביב שהוא לא יוציא מכיסיו משהו שאפילו מתקרב לסכום הזה. ושתאומים מרגיש שהוא לא קיבל כותרות על חשבון הקבוצה, והוא דורש ממוני לתת את הבעלות על הקבוצה לטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
ידין: "לא הטובה ביותר זכתה באליפות. אירופה? לא לחוץ"

מוטי פשכצקי|10:00|27/05/2011

קשר הפועל ת"א בראיון נדיר: "אנשים לא מבינים איזו עונה מתישה עברנו. עזיבת השחקנים היא בעיה, אבל סומך על ההנהלה. פיוס הבעלים? אין סיכוי. גדולים יותר נכשלו, למה שאני אצליח?". המנוע השקט מדבר

אביחי ידין לא נוהג להתראיין. מאז הגיע מהפועל כפ"ס הוא לא ממש דיבר, וגם את הראיון הזה ביקש לא להקליט בווידאו. "אני לא אוהב מצלמות", הוא מסביר בשיחה עם אתר ערוץ הספורט, " אני לא אוהב את כל הטרראם הזה. אני איש של שקט, זה בלאגן בשבילי. אני עושה את העבודה והולך הביתה".
ידין הוא האיש השקט, האפור של הפועל ת"א. אין אחד שלא יגיד עליו שהוא מקצוען, כזה שגם ביום חופש עובד עם מאמן אישי. מחוץ למגרש הוא בחור אחר לגמרי. במועדונים, למשל, הוא לא אחד שיושב בצד, אלא עושה שמח, שר ורוקד. לא דופק חשבון, בדיוק כמו במגרש." ההפסד שלנו מול מכבי חיפה בקרית אליעזר בליגה נבע בגלל החיסרון של ידין", אמר אלי גוטמן ואמר בעצם את הכל.

בדיעבד, אתה מצטער על החגיגות שלך מול בית"ר ברבע גמר הגביע, שגרמו להרחקתך ממשחק העונה?
"זו היסטוריה. לא עשיתי משהו שבגללו היו אמורים להרחיק אותי. אני לא מצטער כי אין לי על מה, אבל את האמת לא יודע אם הייתי עושה את זה שוב".

הרבה מאוד שחקנים עוזבים. יש בך את החשש שהעונה הבאה תהיה קשה?
"אני סומך על ההנהלה והצוות המקצועי שיעמידו קבוצה שתתמודד על כל התארים. הפועל ת"א מועדון גדול שיישאר גדול. יש כמה ישראלים צעירים שאפשר להביא אותם, ונהיה חייבים לפגוע בזרים. ברור שעזיבת שחקנים מובילים זה בעיה אבל אני מקווה שיהיה בסדר. בכל מקרה כל אלה שהולכים מגיע להם להתקדם".

יש לך סעיף שחרור, אירופה לא קורצת גם לך?
"אני לא בלחץ לצאת לאירופה. אני מאושר עד השמיים בהפועל ת"א, רק אלוהים יודע אם אעזוב השנה. אני מרוכז כרגע רק בהפועל, וביום מן הימים אם תבוא הצעה טובה אשמח לצאת".

זה לא סוד שמכנים אותך הבייבי של טביב. טוב לך שהוא יהיה הבעלים?
" לא משנה לי מי הבעלים, אני לא מתעסק בזה. אני בסדר עם שניהם".

אז למה לא תנסה לפייס ביניהם?
"אתה יודע איזה אנשים ניסו לעשות סולחה ולא הצליחו? אז איך אני אצליח? אי אפשר לעשות ביניהם סולחה. אני צריך להתעסק רק בכדורגל".

כמה היה קשה לתפקד בהתנהלות בין שני הבעלים?
"כל הכותרות השליליות האלה מעיקות. אנחנו לא רגילים להיות בכותרות שליליות כל הזמן, אחרי שהתרגלנו לראות את עצמנו בתקשורת רק בהקשר של חגיגות גביע ואליפות, כי זה מה שעניין אותנו. מקווה שזה ייגמר כמה שיותר מהר ונתחיל את העונה בצורה הטובה ביותר".

היתה תחושה שלקראת סיום העונה קצת התעייפתם
"אני אישית חש את זה כי שיחקתי חודש שלם עם פגיעה בסחוס. כל העונה אני עם פציעות, עולה עם זריקה ושני כדורים. זריקת הרדמה או וולטרן בתחת. לא אמרתי אף פעם ולא התבכיינתי, שיחקתי שבועות בלי שאני מצליח ליישר את הרגל. לא כל אחד היה משחק עם פציעות כאלה. הפציעות לא יעצרו אותי. אני נלחם גם בזה".

יכול להיות שההצעות מאירופה עוד לפני סיום העונה לחלק מהשחקנים גרמה להם לא להיות מפוקסים בישורת האחרונה?
"כולם פה רוצים את התארים. יכול להיות שלחלק לא היו משחקים טובים בסוף העונה, אבל זה נובע רק מעייפות, בטח לא בגלל שהראש שלהם לא היה פה. אנחנו לא רובוטים, קשה לשמור על אותה יכולת לאורך כל העונה. אנשים לא מבינים שעברנו עונה באמת קשה".

כשאתה מסתכל על העונה הזו, אתה יכול לומר שהקבוצה הטובה ביותר זכתה באליפות?
"לא הטובה ביותר. שיחקנו יותר יפה מהם, ובטוח שהם לא יותר טובים מאיתנו. אני מפרגן למכבי חיפה ומפה אני אומר להם כל הכבוד".

אוהדי הפועל ת"א מודאגים קצת מהעונה הבאה. אתה יכול להרגיע אותם?
"אני רק יכול לומר שאני מקווה לטוב. כמו שהם רוצים להיות רגועים גם אני רוצה להיות רגוע".

לואיס פרננדז החליט שאתה לא מתאים כרגע לנבחרת. איך אתה חי עם זה?
"חי בשלום. מה נעשה? לא הזמין אז לא הזמין. אני מאחל להם המון הצלחה".

כמה גוטמן יחסר לך?
" מאוד מאוד מאוד. אני מאחל לו את כל הטוב שבעולם. מעבר לעובדה שהוא מאמן ענק, אני ממש אוהב אותו. הוא לא יחסר רק לי, אלא לכולנו".

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00601.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 09:51 
YNET:

ציטוט:
השוער המחליף איתמר ניצן עשוי לא להמשיך בקבוצה, כמו גם הקשר שי רביבו והחלוץ ויקטור מרעי.
הקשר יוסי שבחון מתנדנד וגם הוא מועמד למצוא את עצמו מחוץ לקבוצה.
המגן עמרי קנדה, שהיה מועמד לעזוב, צפוי להמשיך בקבוצה אם לא יקבל הצעה מקבוצה באירופה.
יתר השחקנים אמורים להמשיך ללבוש את המדים האדומים.
המהלך הראשון אשר מחזיקת הגביע מעוניינת לבצע הוא החתמת שוער. ל-ynet נודע היום כי האדומים פתחו במו"מ עם שוער נבחרת סרביה, בויאן שאראנוב, בן ה-23, בניסיון להחתימו לקראת העונה הבאה. גם שוער בני יהודה, דלה איינוגבה, נמצא חזק על הכוונת של האדומים.
שחקנים נוספים שהפועל מעוניינת לצרף הם לירוי צעירי, מחמוד עבאס, וויאם עמאשה וכמובן עומר דמארי. לגבי האחרון, הצדדים פתחו במשא ומתן במטרה לסכם את עברתו של החלוץ ממכבי פתח תקווה לשורות מחזיקת הגביע. חברו לקבוצה של דמארי, טל בן חיים, נמצא גם הוא על הכוונת.
אם הבלם וואליד באדיר יחליט לפרוש ייקחו האדומים בחשבון הבאת בלם לסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 10:21 
http://one.co.il/Article/180464.html
מכבי חיפה במגעים עם בויאן שאראנוב מ-OFK
בני זונות?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
ראיון עם סלים טועמה:
http://one.co.il/Article/180460.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 10:48 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00608.html

גם בספורט 5 מדווחים על פניה של חיפה לשוער הסרבי שהפועל רוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 11:05 
הפועל חיפה רוצה את שי רביבו ואת יוסי שבחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 11:51 
עוד מליארדר בדרך לרכוש קבוצה.
דיויד מסר, בית"ר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4074710,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
ראיון עם בן שהר:

http://sports.walla.co.il/?w=//1827306

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
באיחור לא קטן - ישראל היום

כבר שכחו את הגביע
אלי טביב ויוסי אבוקסיס עושים תוכניות לעונה הבאה: עומר דמארי על הכוונת של הפועל ת"א • במכבי חיפה הבהיר יעקב שחר לליאור רפאלוב שלא ישחרר אותו

רותם גרוסמן וליאב נחמני
יממה לאחר הזכייה בגביע
ובהפועל ת"א כבר מנסים לתפוס כיוון לקראת העונה למרות הבעיות בהנהלה.
הבעלים אלי טביב שהחליט להתעלם מהדיון המשפטי בסוגיית חוקיות הבמבי שייערך בסוף החודש הבא צפוי לשבת עם עוזר המאמן יוסי אבוקסיס כדי לסגור איתו את התנאים להחתמתו כמאמן הראשי בעונה הבאה. אבוקסיס מבחינתו מעוניין גם לשמוע מהו גודל התקציב המיועד כדי שיוכל להתחיל בבניית הסגל החדש.
נציגו החדש של מוני הראל בהנהלה קובי סידי יקבל עדכונים בנושא ההחתמות המיועדות ויעבירם להראל ואם יתגלעו חילוקי דעות בין הראל לטביב תפקידו של סידי יהיה לפשר ביניהם לפחות עד להחלטה הסופית של בית המשפט וזאת מבלי שהמועדון יינזק בינתיים. אוהדי הקבוצה שמתכננים כמה פעולות מחאה נגד ההנהלה אם יראו שההכנות נתקעות ייתנו עוד כמה ימים של חסד לפחות עד להכרזה הרשמית על המאמן החדש.
חלוץ מכבי פ"ת עומר דמארי שסומן על ידי טביב עוד בעונה שעברה אמור להיות היעד המרכזי של הקיץ הקרוב וכיוון שבמו"מ הקודם הגיע טביב כבר לסיכום עם עמוס לוזון ההערכה היא כי העניין ייסגר בתוך פחות משבוע. טביב יהיה מוכן להשקיע כמיליון וחצי יורו ברכישת 60 אחוזים מכרטיס השחקן של דמארי.
בן שהר לא צפוי להמשיך לעונה נוספת ואיתי שכטר קרוב לחתימה בקייזרסלאוטרן הגרמנית. מעמדו של שי אבוטבול שסיים חוזה לא ברור ואם לא יקבל העלאה ניכרת במשכורתו הוא יבחר בעזיבת המועדון.
גיל ורמוט שמתאושש מניתוח בקע ממתין להצעה קוסמת מחו"ל. הקשר גם צפוי להיפגש עם טביב שצפוי להגיש הצעה לחוזה משופר שיעמוד על כ300- אלף דולר לעונה לא כולל בונוסים במטרה להשאירו במועדון. הקשר מחמוד עבאס מאשקלון צפוי לחתום במועדון.
בעמדת השוער ינסה טביב להחתים את שוער בני יהודה דלה איינוגבה שלאחר עזיבת חזי מגן ייתכן מאוד כי הכתומים ייאלצו לשחררו במטרה להגדיל את תקציב הרכש לעונה הבאה. אם איינוגבה לא יחתום מי שיצורף הוא אדוארדו לובוס הצ'יליאני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
ONE

דני בונדר סיכם את תנאיו בוולגה ניז'ני נובגרוד

http://www.one.co.il/Article/180481.html

ולמחרימים

מגנה של הפועל תל-אביב, דני בונדר, סיכם את תנאיו בוולגה ניז'ני נובגורוד מהליגה הראשונה ברוסיה. המגן ואביו המריאו לרוסיה כבר אתמול בבוקר, והיום (שישי) אישרו באתר הרשמי של הקבוצה כי הושג סיכום על הצטרפותו.

בונדר, שהתנדנד בין ההרכב לספסל בהפועל תל-אביב וסבל ממספר פציעות העונה, ירוויח כ-450 אלף יורו בכל אחת משלוש השנים הבאות. מחר תישלח טיוטת החוזה לסוכנו, גלעד קצב, שיעבור עליו עם עורך-דין ורק לאחר מכן יחתום השחקן באופן רשמי על חוזהו.

המגן הימני עבר עונה רצופת עליות וירידות וספג לא מעט ביקורת מחבריו לקבוצה ומהאוהדים, שהעדיפו לראות בהרכב את עומרי קנדה, אבל שורשיו הרוסים והעובדה כי סיים את חוזהו בשורות האדומים ונחשב לשחקן חופשי, סייעו במעבר לוולגה.

"בישראל קוראים לי דני, כאן אני עונה לשם דימה". אמר בונדר בראיון לאתר הרשמי של נובגורוד והוסיף: "בחרתי בוולגה כי ראיתי שכאן רוצים אותי הכי הרבה. הליגה הרוסית הרבה יותר חזקה מהליגה הישראלית. התייעצתי עם ביברס נאתכו, שהמליץ לי להגיע לכאן".

בונדר יוכל להתחיל לשחק בשורות קבוצתו החדשה, שנמצאת במקום ה-13 מתוך 16 קבוצות, רק בחודש אוגוסט, לאחר שחלון ההעברות בליגה הרוסית ייפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 15:24 
**בטעות

אם כבר הגבתי, אז דייויד מסר החליט שלא לרכוש את בית"ר ירושלים

נערך לאחרונה על ידי Meitar בתאריך 27 מאי 2011, 15:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
הנה בונדר מוצג רשמית בקבוצתו החדשה ברוסיה

http://fcvolgann.ru/main/news/2413/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 18:35 
הפועל פ"ת בדרך למפרק.
לביתר אין רוכש.
הפועל כ"ס נשארה בליגה השניה ולא בגלל טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2011, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/180495.html
עוד ראיון עם בן שהר : "חלוץ צריך ביטחון, מגוטמן לא קיבלתי אותו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 01:04 
שער בכורה לביבראס נתכאו .שיחק עד כה 10 מתוך 11 מחזורים
ציטוט:
נאתכו כבש את השער הרביעי של הקבוצה בפנדל, כשבעט כדור שטוח לפינה הימנית. לקאזאן היה זה ניצחון ראשון אחרי שאת חמישה משחקיה הקודמים סיימה בתיקו.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?f ... 37&lang=HE

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 07:12 
סמל אישי של המשתמש
ערן זהבי נמצא בדירוג שערי האלופות של ספורט 5:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00633.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000648669
הצרות של מוני הראל: מטיס קפיטל בצניחה, הפועל ת"א אבודה ופרודתו דורשת מזונות של מאות א' ש'
זה לא היה החודש של מוני הראל: מהערות "עסק חי" לחברות בשליטתו, דרך אובדן השליטה בהפועל ת"א לאלי טביב וכלה בבעיות בחיים האישיים ■ "אפשר לצאת מהבוץ הזה", הוא אומר לבעלי האג"ח של החברות בקשיים ■ האם לאיש שבנה אימפריה מנעליים נגמר המזל?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:
הנה בונדר מוצג רשמית בקבוצתו החדשה ברוסיה

http://fcvolgann.ru/main/news/2413/

http://translate.google.com/translate?j ... %2F2413%2F

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 13:49 
איזה כיף:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 00660.html
שכטר ו-ורמוט סיכמו בקייזרסלאטורן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2011, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4074812,00.html

מסתמנת עוד תחרות על שחקן עם מכבי חיפה: במסגרת כתבה על אשדוד מוזכר שנעשו גישושים אצל אשדוד לגבי אוחיון (סיים חוזה) גם מצד מכבי חיפה וגם מצד הפועל ת"א, כששתי הקבוצות לא הגישו הצעה רשמית משום שהן מחכות לראות מי מהשחקנים שלהן יעזוב ומה מצב הסגל.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 23 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: