תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 12:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עומרי קנדה
הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 20:27 
גיא האדום כתב:
el dudernio כתב:
עידן, קטן זה בהחלט שם תואר שהולם אותך.

זה שמשחק הראש של קלאוטי טוב משל קנדה זה לא מידע שמזעזע את אמור הסיפים של אף אחד מאיתנו, כנראה שגם
לא את שלך, ברגע שיש הרמה מדויקת לרחבה המגן לא יכול לעשות יותר מידי, מצד שני המגן כן יכול למנוע ולהפריע
להרמה כזאת.

לגבי הגול השני לא יודע מי זה היה אצל מכבי עבר 2 שחקנים שלנו כמו מיים על סף הרחבה האם הית רוצה שקדנה יכניס רגל לא אחראית ויגרום לפנדל? בטח אז היית מקטר עליו שהוא גורם לפנדלים ללא סוף. קנדה לא הצליח לחטוף,
אבל הסגירה על סף הרחבה של המכביסט היא החלק הבעיתי.

הבעיה בגול הראשון זה שקנדה אפילו לא קרוב אליו. למען האמת בזמן שהכדור מוגבה קנדה לא לוקח אף אחד. הוא עומד לא רחוק מהקורה הימנית ולא עושה כלום. אם במקום להתרכז בכדור הוא היה מחפש את השחקן שלו והיה נצמד לקולטי (מה שמגן טבעי ומנוסה היה עושה) לא היה גול. הכדור לא היה גבוה או מסובך (המגביה הוא לא בדיוק טועמה) וזה נכנס רק כי קולטי היה לבד. העובדה שלקולטי יש משחק ראש יותר טוב היא לא רלוונטית כאן. לא פעם הראשונה שזה קורה לעמרי (לדעתי זה סימפטום לבעיה הכי גדולה שלו) ובדיוק בגלל דברים קטנים שכאלו היה לו השם שיצא לו על מגן שיודע לתקוף ופחות להגן.
הגול השני הוא בעיקר של אניימה. יש עוד שורה של שחקנים שיש להם מניות הגול הטפשי הזה אבל הפרחים לאניימה.

בצילום רואים בבירור שבגול הראשון יש בנוסף לקנדה עוד 4 שחקנים על 2 של מכמבי.
ובהכל בקרבה לרחבת ה-5 שהיא ממלכת הבלמים. האם כולם עשו את שלהם ? הרי קולואטי חלוץ ולא שחקן אגף, איזה בלם כיסה אותו ואת משחק הראש שלו ? מה עם ניתוח התפקוד של כל אחד מ-4 השחקנים האחרים ובעיקר 2 הבלמים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
קנדה רץ עם שחקן לתוך הרחבה, באדיר הלך עם קלאוטי.
יש סיכוי יותר מסביר שקנדה חיפש את השחקן שלו אבל הוא ראה את באדיר שומר עליו.

בא ונעשה את זה פשוט, לך לתקציר של ערוץ הספורט,
בדקה 3:59 רואים את באדיר שומר על קלאוטי ואת קנדה שומר על שחק אחר.
בדקה 4:01 רואים את התנועה של קנדה עם השחקן שלו למרכז הרחבה ואת באדיר מאבד את קלאוטי.
בדקה 4:02 רואים את באדיר שומר על השחקן של קנדה ואת קלאוט לבד ללא שמירה.

אז נכון שהסגירה של קנדה לא מדהימה אבל עיקר הבעיה היא בתיאום של ההגנה, ובמרכזה בווליד באדיר
ושוב כמו שכבר אמרתי הטועות המרכזית בגול היא לא של קנדה ולא של באדיר אלא של אביחי ידין שעשה
גליץ' מפגר ופירק את כל ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2011, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
פותח האשכול, העונה הזו, וגם שתי העונות שלפניה, קנדה כבר קיבל מספיק על הראש.
איך אומר ארקדי דוכין ? נאמר כבר הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 00:18 
וואלה אני אוהב את הבן אדם מאוד אבל הוא פשוט לא מתאים
לעמדה הזאת צריך זר אירופאי מנוסה שמכיר טוב את המשחק ואת התפקיד
עמרי פשוט לא יודע מה לעשות ודני שבכלל גדל כקשר אחורי בכל מקרה עוזב בסוף העונה
החתמה כזאת תשדרג את הפועל בכמה רמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 05:56 
אני מקווה שבן ביטון יחזור מהשאלה מנס ציונה (למרות שלא נראה לי שנתן עונה מבריקה שם),בהתחלה בתור מחליף ובהמשך ישתלב כמגן ימני ראשון

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
וואלה אני אוהב את הבן אדם מאוד אבל הוא פשוט לא מתאים
לעמדה הזאת צריך זר אירופאי מנוסה שמכיר טוב את המשחק ואת התפקיד
עמרי פשוט לא יודע מה לעשות ודני שבכלל גדל כקשר אחורי בכל מקרה עוזב בסוף העונה
החתמה כזאת תשדרג את הפועל בכמה רמות

מדוייק.
שניהם לא מתאימים.
להביא זר לעמדת המגן הימני זאת לא בושה.
קנדה יישאר בעל הספסל,ואפילו אולי לפעמים יעלה לשחק בצד ימין של הקישור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
אני מקווה שבן ביטון יחזור מהשאלה מנס ציונה (למרות שלא נראה לי שנתן עונה מבריקה שם),בהתחלה בתור מחליף ובהמשך ישתלב כמגן ימני ראשון

כן, כי מגן שלא נתן עונה גדולה בנס ציונה הוא התקווה שלנו למגן ימני נורמלי.
להשאיר את עומרי קנדה, ויפה שעה אחת קודם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 13:24 
עמי נאווי כתב:
tadmored כתב:

אני לוקח מתוך הערכה שאם גוטמן נשאר,אז גם קנדה לא נשאר,
את בן ביטון ראיתי בנוער והוא שחקן מצויין שיודע לעשות גם הגנה וגם התקפה ואפילו להרים מדוייק ולבעט כמו שצריך.
יכול להיות שהוא לא משופשף מספיק ומנוסה עדיין לליגת העל.
בנס ציונה לא ראיתי אותו אפילו פעם אחת ואני מתבסס על סיכומי המשחק בעיתונות .
לכן קיוותי שיבוא כמחליף.אני מאמין ומקווה שהוא יהיה המגן הימני הבא של הפועל.
גם לגבי מגן שמאלי.הייתי מאד רוצה שארתור שהוא גם שחקן מצויין (שיחק כחלוץ ועבר הסבה למגן) ושכרגע פצוע (לאחר ניתוח רציני ויחזור למגרשים בעוד6 חודשים) ,יהיה המגן בעתיד שלנו,אם לא בשנה הבאה,לפחות שנה לאחר מכן.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
קנדה שחקן כדורגל נהדר, אבל לצערי לא מגן מספיק טוב. חד משמעית. הוא שיחק לא טוב בדרבי, ונוטה לעשות המון שטויות בצד ההגנתי.
אבל, ומדובר באבל ענקי, בניגוד לבונדר, לקנדה יש פוטנציאל גדול. מישהו פשוט צריך ללמד אותו לעשות הגנה טוב יותר, ואז נרוויח מגן לעוד הרבה שנים. אני חושב שהעובדה שגוטמן לא מת עליו בלשון המעטה תרמה רבות לכך שהוא לא השתפר מהבחינה הזו.
אסור גם לשכוח, שבעוד שבונדר זרק זין על כל העולם ולא טרח אפילו להסתיר את זה, קנדה שחטף זובורים מכל גורם אפשרי ישב בשקט על הספסל, ספג הכל, וחיכה להזדמנות שלו. לפחות בעניין הזה הוא זוכה אצלי להרבה נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 13:59 
מה שקנדה צריך זה הכוונה ומישהו שיחזיק אותו בקו הנכון.
במצב המגנים הימניים בשוק הישראלי - חייבים להשאיר אותו. השנה האחרונה היתה מטלטלת בשבילו ואני מקווה שהוא קיבל את הבום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 14:02 
א.ב כתב:
מה שקנדה צריך זה הכוונה ומישהו שיחזיק אותו בקו הנכון.
במצב המגנים הימניים בשוק הישראלי - חייבים להשאיר אותו. השנה האחרונה היתה מטלטלת בשבילו ואני מקווה שהוא קיבל את הבום.

אם נהיה שנה הבאה קבוצת אמצע טבלה/צמרת עם תקציב בינוני פלוס אז כן אין ברירה להשאיר אותו.
אם תהיה הפתעה והתקציב לעונה הבאה יהיה גבוה והמטרה תהיה אחת ויחידה אליפות , אז מומלץ מאוד להביא מגן ברמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 14:05 
tadmored כתב:
עמי נאווי כתב:
tadmored כתב:

את בן ביטון ראיתי בנוער והוא שחקן מצויין שיודע לעשות גם הגנה וגם התקפה ואפילו להרים מדוייק ולבעט כמו שצריך.
גם לגבי מגן שמאלי.הייתי מאד רוצה שארתור שהוא גם שחקן מצויין (שיחק כחלוץ ועבר הסבה למגן) ושכרגע פצוע (לאחר ניתוח רציני ויחזור למגרשים בעוד6 חודשים) ,יהיה המגן בעתיד שלנו,אם לא בשנה הבאה,לפחות שנה לאחר מכן.

ארתור מספיק מהיר ופיזי בשביל להיות מגן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 14:08 
Karl Marx כתב:
קנדה שחקן כדורגל נהדר, אבל לצערי לא מגן מספיק טוב. חד משמעית. הוא שיחק לא טוב בדרבי, ונוטה לעשות המון שטויות בצד ההגנתי.
אבל, ומדובר באבל ענקי, בניגוד לבונדר, לקנדה יש פוטנציאל גדול. מישהו פשוט צריך ללמד אותו לעשות הגנה טוב יותר, ואז נרוויח מגן לעוד הרבה שנים. אני חושב שהעובדה שגוטמן לא מת עליו בלשון המעטה תרמה רבות לכך שהוא לא השתפר מהבחינה הזו.
אסור גם לשכוח, שבעוד שבונדר זרק זין על כל העולם ולא טרח אפילו להסתיר את זה, קנדה שחטף זובורים מכל גורם אפשרי ישב בשקט על הספסל, ספג הכל, וחיכה להזדמנות שלו. לפחות בעניין הזה הוא זוכה אצלי להרבה נקודות.

האשכול הוא על קנדה ,לכן לא אכתוב על בונדר.
מי שהביא את קנדה להפועל הוא גוטמן.כך שלא ניתן להגיד שהוא לא היה מת עליו.נתן גם עונה מצויינת בעונת ההישרדות ולכן השאיר אותו.הסבות שגוטמן לא רצה/רוצה אותו היו בכלל התנהגותיות ולאו דווקא מקצועיות .יש גם זריקת זין שנעשית מאחורי הקלעים.לצערי אתה מעט נאיבי .קנדה הוא חמד של בחור ,אבל הוא לא מספיק רציני ולכן הוא איבד את האמון והקרדיט של גוטמן.
לדעתי הוא מוגבל הגנתית ולכן הוא לא מתאים להפועל.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 14:10 
אדום כתב:
tadmored כתב:
עמי נאווי כתב:
tadmored כתב:

ארתור מספיק מהיר ופיזי בשביל להיות מגן?

אני לא מספיק מומחה כדי לענות לך .
אני יותר מביע דעתי מתוך הרושם שהוא הותיר בי,
הוא חמד של בחור,רציני וכשרון .אגב הוא יכול גם לשחק כפי ששיחק בנוער ובגביע הטוטו כקשר שמאלי וחלוץ

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 14:12 
כשארתור שיחק בבוגרים זה היה כקשר-חלוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
Karl Marx כתב:

מי שהביא את קנדה להפועל הוא גוטמן.כך שלא ניתן להגיד שהוא לא היה מת עליו.נתן גם עונה מצויינת בעונת ההישרדות ולכן השאיר אותו.הסבות שגוטמן לא רצה/רוצה אותו היו בכלל התנהגותיות ולאו דווקא מקצועיות .יש גם זריקת זין שנעשית מאחורי הקלעים.לצערי אתה מעט נאיבי .קנדה הוא חמד של בחור ,אבל הוא לא מספיק רציני ולכן הוא איבד את האמון והקרדיט של גוטמן.

אני מניח שאתה צודק. אני רק אומר דבר פשוט: כשאני מסתכל על קנדה אני רואה שחקן כדורגל מעולה שחייב לעבוד על כמה נקודות בעייתיות אצלו, כמו העניין האישיותי ותפיסת המשחק כמגן. כשאני מסתכל על בונדר אני לא רואה שום פוטנציאל. בונדר מעולם לא היה שחקן כשרוני וכל מה שהגיע אליו, הוא הגיע בזכות עבודה קשה, אלא שקבוצה כמו הפועל צריכה יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2011, 14:39 
Karl Marx כתב:
tadmored כתב:
Karl Marx כתב:

אני מניח שאתה צודק. אני רק אומר דבר פשוט: כשאני מסתכל על קנדה אני רואה שחקן כדורגל מעולה שחייב לעבוד על כמה נקודות בעייתיות אצלו, כמו העניין האישיותי ותפיסת המשחק כמגן. כשאני מסתכל על בונדר אני לא רואה שום פוטנציאל. בונדר מעולם לא היה שחקן כשרוני וכל מה שהגיע אליו, הוא הגיע בזכות עבודה קשה, אלא שקבוצה כמו הפועל צריכה יותר מזה.

בונדר כבר לא רלוונטי כי הוא עובר לקבוצה אחרת ושיהיה לו הצלחה.
אני מקווה בשביל קנדה ואתה לא היחידי שמציע לו את זה בעיקר בקטע ההתנהגותי שיקח את הדברים ברצינות ואולי אז יוכל להגיע להישגים מקצועיים ברמה האישית.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: