RedMan כתב:
mkorman1 כתב:
RedMan כתב:
צור ש. כתב:
אפשר לעשות 200 שיטות, 200 חילופים ולהביא גם את פרגסון, אבל כשכל השבוע ערן זהבי מתעסק באם בא לו איטליה או פורטוגל, בונדר כבר קונה בתים ברוסיה, אניימה מטייל לו ברחבי ניגריה והשחקנים שבעים - אין מה לעשות.
חלק מזה קשור לזה שאין מי שמנהל את המועדון הזה, אין מי שיגיד לאדון זהבי שהוא תחת חוזה ויתעסק בהכל רק בסוף העונה או יגיד לאדון ורמוט שאם הוא לא משתפר הוא יורד לספסל כבר לפני חודש וכנ''ל שאר השחקנים.
גוטמן לא נקי, בכלל לא, גם אני הייתי מכניס את טועמה במקום פאצ'לקה ועושה עוד דברים אחרת, אבל הטעויות שלו הן רק אקורד סיום לכל מה שקורה סביב המועדון הזה.
סוף סוף תגובה אחת עניינית. כולם כותבים פה מגילות על גבי מגילות.
שורה תחתונה, שום מאמן לא היה מצליח בהפועל של התקופה האחרונה כי היו את כל הסיבות בעולם לכישלון ושום סיבה להצלחה ואין צורך לפרט.
אלי גוטמן מבחינתי המאמן הטוב ביותר שהיה להפועל בתקופה האחרונה עם השיגים מדהימים והיחידי שנתן הכל למועדון גם בתקופה האחרונה כשכל השאר כבר יצאו למקומות אחרים, לפחות בראש.
אפילו זה לא נכון
גם הראש שלו כבר מזמן במקומות אחרים
אבל על זה אני לא מאשים אף אחד- הספינה טובעת וכולם נאבקים על מקום בסירות ההצלה
איפה?
איפה מה?
הספינה הטובעת -במתחם חודורוב
אניימה כבר כמה חודשים טובים לא כאן לסירה שלו קוראים ליל ואולי הוא סתם יעבור מעבר לכביש
זהבי מאז המספרת די נעלם לסירה שלו קוראים פלרמו או בנפיקה
בונדר חותר לרוסיה גם הוא כבר כמה חודשים
שכטר לומד גרמנית
וורמוט משפשף את הפלמית הרצוצה שלו
קנדה יחזור לפתח תקווה עם שבחון או שיחתום בעולה החדשה רמת השרון
באדיר יבנה בית חדש ומרווח יותר בכפר
אלרואי כהן יחטף ע"י מכבי אבל במחיר הפסד
דדי יחזור לנתניה
בן שהר יחזור לאספניול ויושאל לאחת מהעולות החדשות לליגה הראשונה בספרד
סלים ישוחרר (או שממילא גומר חוזה) ויחתום אצל קשטן (במקביל תוגש על ידו תביעת ענק נוספת נגד המועדון שתתקבל בהעדר הגנה)
מרעי ילך לקבוצה כלשהי בלאומית
לאלא יחתום בסכנין
וגם גוטמן ילך-יחתום אצל דון קסקט