תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי גוטמן
הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 23:49 
תשמע, זה דיון מעניין ורציני.
קשה מאוד לזהות את הנקודה בה הישארות של מאמן לאורך זמן הופכת לערך שמשרת את עצמו ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 01:18 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לא יודע. אלה טעונים שאי אפשר להתווכח איתם. כי הוא טוב, כי הוא בלה בלה בלה.זה לא אומר לי כלום.
גוטמן נכשל השנה כשלון מהדהד שאי אפשר להתעלם ממנו. אני לא יודע מה זה קטסטרופה אבל הניהול של שני המשחקים האחרונים והדרך שבה הקבוצה משחקת בחודשיים האחרונים זה סוג של קטסטרופה.
אני מחסידי הטווח הארוך וזה באמת ערך חשוב בעיני, ככל שאני בוחן את הדברים אני מגיע למסקנה שיש בגוטמן בעיות לא פשוטות שהמרכזית היא שהוא לא לומד מטעויות של עצמו. אני מסתכל קדימה ולא רואה לאן זה הולך.

אגב, איזה מאמנים באירופה נשארים כל כך הרבה חוץ מפרגוסון?

דווקא נראה לי שהוא יודע ללמוד מטעויות. תראה את הפועל של הסיבוב הראשון בליגה ושל הסיבוב השני. תראה את הפועל של הסיבוב הראשון באלופות ושל הסיבוב השני.
ובאמת שקשה לשפוט מאמן שבנה מערך על שני שחקנים מרכזיים, כשאחד מהם נפצע והשני הציג 20% היכולת של שנה שעברה. אז במגבלות שלו(מגבלות =הנהלה) הוא הצליח להעמיד את זהבי וטוטו במקום גילי ושכטר. ובמקום רוקי/זרתותח(שאני משער שלא הסכימו לו להביא בינואר) הוא החזיר את שי לחיים. ועם תקציב של פירורי לחם, הוא חיפש באיזורים הנידחים(סלובקיה) בלם שיתקרב אפילו בקצת לבלם האגדי שעזב, והאמת? לדעתי הוא גם הביא גירסא משופרת שלו. וכל זה כשההנהלה שוכבת עליו ולא מוכנה לפתוח את התא של הכסף הקטן בארנק. וזה לא שהלכת לים במחזור 17, הרבה פעמים היית במקום הראשון.
זה למה אני חושב שהוא חייב להישאר.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 01:51 
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
לא יודע. אלה טעונים שאי אפשר להתווכח איתם. כי הוא טוב, כי הוא בלה בלה בלה.זה לא אומר לי כלום.
גוטמן נכשל השנה כשלון מהדהד שאי אפשר להתעלם ממנו. אני לא יודע מה זה קטסטרופה אבל הניהול של שני המשחקים האחרונים והדרך שבה הקבוצה משחקת בחודשיים האחרונים זה סוג של קטסטרופה.
אני מחסידי הטווח הארוך וזה באמת ערך חשוב בעיני, ככל שאני בוחן את הדברים אני מגיע למסקנה שיש בגוטמן בעיות לא פשוטות שהמרכזית היא שהוא לא לומד מטעויות של עצמו. אני מסתכל קדימה ולא רואה לאן זה הולך.

אגב, איזה מאמנים באירופה נשארים כל כך הרבה חוץ מפרגוסון?

דווקא נראה לי שהוא יודע ללמוד מטעויות. תראה את הפועל של הסיבוב הראשון בליגה ושל הסיבוב השני. תראה את הפועל של הסיבוב הראשון באלופות ושל הסיבוב השני.
ובאמת שקשה לשפוט מאמן שבנה מערך על שני שחקנים מרכזיים, כשאחד מהם נפצע והשני הציג 20% היכולת של שנה שעברה. אז במגבלות שלו(מגבלות =הנהלה) הוא הצליח להעמיד את זהבי וטוטו במקום גילי ושכטר. ובמקום רוקי/זרתותח(שאני משער שלא הסכימו לו להביא בינואר) הוא החזיר את שי לחיים. ועם תקציב של פירורי לחם, הוא חיפש באיזורים הנידחים(סלובקיה) בלם שיתקרב אפילו בקצת לבלם האגדי שעזב, והאמת? לדעתי הוא גם הביא גירסא משופרת שלו. וכל זה כשההנהלה שוכבת עליו ולא מוכנה לפתוח את התא של הכסף הקטן בארנק. וזה לא שהלכת לים במחזור 17, הרבה פעמים היית במקום הראשון.
זה למה אני חושב שהוא חייב להישאר.

לגבי הפציעות והשפעתן אתה צודק.
לגבי התקציב. מה התקציב שלנו ומה של חיפה? או שאתה קורא לו תקציב פירורי לחם כי תקציב נורמלי וסביר לליגת העלק זה התקציב של מכבי תל אביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: