תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מה אתם דפוקים בראש? (פנדל ואלי חכמון)
הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 09:25 
MaRtIn kay כתב:
mkorman1 כתב:
לא היה שום פנדל
וזה לא כיף לנצח ככה
אפילו לא את ביתר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
וואלה שראיתי את המשחק כשלא שומעים את הפרשנים (מי רוצה את הבלבולי מח שלהם) וכולם אמרו שהיה פנדל ברור.
אפילו אוהדי ביטר ומכבי אמרו שהיה פנדל אף אחד בכלל לא חשב על אופציה שזה טעות. כאילו שבגלל כמה בלבלני שכל כולם אכולי סרט שהיה שלא היה פנדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
טוב, ראיתי עכשיו את התקציר.
קודם כל, לפי החוק היבש, פנדל 100%. בעיטה לרגל של שחקן בתוך הרחכה בזמן שהכדור במשחק.
שני דברים: קודם כל, גם אם פנדל, למה אדום, לא ברור (אולי השחקן דיבר שטויות קצת לשופט). שנית, אם היה נשרק פנדל כזה נגדי, הייתי משתגע. כי אמנם היה פאול ברור, אבל באמת שהכדור לא היה כבר בסביבה. זה פנדל סטייל הפנדל שחיפה קיבלה נגד מכבי בשנה שעברה ששופט זר שרק את המשחק. לא שורקים דברים כאלה. אני באמת לא מצפה מהפורום פה שיהיה אובייקטיבי, ומאנשים ששמים 12 פריימים של באדיר מכשיל שחקן של אשדוד בפנדל ברור וטוענים שלא היה פנדל, אני לא מצפה להודות שלא היה פנדל במקרה הזה, אבל היות ולי יש את האינטגריטי שלי, ברור לי שאם זה היה הפוך, הפורום היה מתהפך ומאשים את ההתאחדות בקונספירציה.

כל מילה.

גם אני הייתי משתגע אם זה היה הפוך, השאלה היא אם גם כותרות העיתונים/אינטרנט היו משתגעות כמו עכשיו אם זה היה הפוך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 09:58 
אוגוסטוס היל כתב:
cheabuksis כתב:
שאלה לכל הטוענים שלא היה פנדל....

אם זה היה על קו האמצע המקרה? אתם באמת חושבים שזה לא פאול?

זאת נקודה מעניינת, ולדעתי התשובה היא חד משמעית פאול.
גם אם "יש דברים שלא נהוג לשרוק עליהם פנדל", זה בוודאי לא חד משמעי.

מחוץ לרחבה תמוז לא היה מפיל את עצמו אלא רץ לכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 10:02 
הכי כיף לנצח ככה. בטח ובטח את בית''ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
MaRtIn kay כתב:
mkorman1 כתב:
לא היה שום פנדל
וזה לא כיף לנצח ככה
אפילו לא את ביתר

חולק עליכם.
אולי על אחרים היה מזיז לי אם היה פנדל או לא.
נגד בית"ר זה מבורך,ההתנהגות שלהם והניסיונות שלהם לפרוץ למגרש רק הוכיחו שככה הכי טוב לנצח אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
MaRtIn kay כתב:
mkorman1 כתב:
לא היה שום פנדל
וזה לא כיף לנצח ככה
אפילו לא את ביתר

רציתם שתמוז יחמיץ את הפנדל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
rubin de la red כתב:
redrony כתב:
טוב, ראיתי עכשיו את התקציר.
קודם כל, לפי החוק היבש, פנדל 100%. בעיטה לרגל של שחקן בתוך הרחכה בזמן שהכדור במשחק.
שני דברים: קודם כל, גם אם פנדל, למה אדום, לא ברור (אולי השחקן דיבר שטויות קצת לשופט). שנית, אם היה נשרק פנדל כזה נגדי, הייתי משתגע. כי אמנם היה פאול ברור, אבל באמת שהכדור לא היה כבר בסביבה. זה פנדל סטייל הפנדל שחיפה קיבלה נגד מכבי בשנה שעברה ששופט זר שרק את המשחק. לא שורקים דברים כאלה. אני באמת לא מצפה מהפורום פה שיהיה אובייקטיבי, ומאנשים ששמים 12 פריימים של באדיר מכשיל שחקן של אשדוד בפנדל ברור וטוענים שלא היה פנדל, אני לא מצפה להודות שלא היה פנדל במקרה הזה, אבל היות ולי יש את האינטגריטי שלי, ברור לי שאם זה היה הפוך, הפורום היה מתהפך ומאשים את ההתאחדות בקונספירציה.

כל מילה.

גם אני הייתי משתגע אם זה היה הפוך, השאלה היא אם גם כותרות העיתונים/אינטרנט היו משתגעות כמו עכשיו אם זה היה הפוך...

רוני מכיוון שאמרתי בווודאות שהיה פנדל של באדיר נגד אשדוד, בגלל שהוא כמו מפגר שלח רגל מיותר בתוך הרחבה,
אני גם אומר כאן בווודאות מהתחלה שהיה פנדל. כאן לא רק שהשליחת רגל והקמיקזה דסה לא היה קרוב לכדור הרמת הרגל
שלא נכסת גם לקטגוריה של משחק מסוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
beatla2 כתב:
מצטער בשביל אלה שמשכנעים את עצמם אבל בחיים לא פנדל.
רק תעצרו לשנייה ותחשבו איך הייתם מגיבים על פנדל כזה נגד הפועל , שחקן ההגנה הרים את הרגל ועשה את כל מה שהוא יכל כדי להימנע ממגע , הכדור מאה מטר משם ותמוז זורק את עצמו על הרגל של השחקן.
כלום ושום דבר.

מהיציע זה היה נראה שלא היה כלום, אבל מצפייה בתקציר אני יכול להגיד לך שראיתי כבר הרבה הרבה פנדלים שנשרקו שהם הרבה פחות פנדלים מזה...

וכפי שכבר כתבתי - הייתי משתגע אם השריקה הזאת היתה נגדינו. העיתונים, האינטרנט, הפרשנים והשדרים היו כנראה פחות משתגעים...

בכל אופן, אם אתה כותב פה אני חושב שמן הראוי שתגיד לנו את מי אתה אוהד, ככה שנדע עם מי אנחנו מדברים...(תשובות כמו "בוסטון בכדורסל ובכדורגל אין לי קבוצה" לא יתקבלו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: