Redfan כתב:
אדום אופטימי, בדרך כלל אני מסכים עם הרעיונות שלך פה, והפועל באמת שיחקה איום ונורא, אבל להגיד שהיה "שוד" כי עלינו לחצי הגמר?
אתה היית בבלומפילד? ראית מה קרה בשער 11 לקראת שריקת הסיום? אם בית"ר היו עוברים אותנו כאן- זה באמת היה השוד, והכדורגל שלנו היה מקבל מכה גדולה שקבוצה עם קהל כמו של הפועל לא מגיעה לרמות הגבוהות ביותר של הכדורגל הישראלי, והחיות הירושלמים כן!!
לנצח את בית"ר בשביל חלק מהקהל כבר נהיה כמו לנצח דרבי, אם תרצו או לא, הם המיץ של הזבל והם מייצגים בדיוק את ההפך מאיתנו, הלוואי שכל משחק יגמר נגדם כמו היום, איך הם התנהגו בסיום, פשוט התביישתי שככה נראים אנשים שחיים במדינה שבה גדלתי, אם בית"ר ירדו השנה ליגה זה שיא הצדק, וזה לא קשור לאהדת הפועל או לא, זה קשור לתרבות של אנשים שלא ראויים לקבל מקום ברמות הגבוהות ביותר.
יקירי,
אני שם את ידי על כל מה שכתבת על הקהל של בית"ר.
מן הסתם אתה בוודאי יודא שהקהל של הקבוצות הוא משני מבחינתי ביחס למה שקורה על כר הדשא. לכן, כל מה שכתבת על הקהל שלגביו אני מסכים הוא משני ולא רלוונטי מבחינתי לנושא האשכול.
גם בשבילי לנצח את בית"ר הוא כמעט כמו לנצח דרבי. מבחינתי לא בגלל הקהל אלא בגלל יריבות של שנים. כן אני כמוך נהנה לראות קהל צהוב עוזב בדממה את היציעים לאחר שספג תבוסה.
מצד שני אני מצפה מהפועל בעיקר העונה עם סגל שתאורטית הוא הטוב בליגה למינימום של כדורגל. לכמה פסים ולכמה מצבים במשחק. ב- 180 הדקגות האחרונות בבלומפילד לא הגענו למצב אחד טוב . לבעיטה אחת טובה למסגרת, להצלה אחת של שער ע"י שוער היריב. 180 דקות של קבוצה שאמורה לקחת אליפות ואולי דאבל. בעיני , וזה עיניין של השקפת עולם, לנצח את בית"ר החלשה או אפילו את המחלה החלשה עם עזרה של שופט היא בושה.
בוודאי שאני מעדיף ניצחון מגעיל כמו היום על הפסד, אבל.... עוד כזה ניצחון ואבדנו.
כותרת האשכול מטיבעה מעצימה את ההרגשה שלי דהיינו לוקחת את דעתי האמיתית + טיפה. הרי בסופו של דבר לבית"ר היו הרבה יותר מצבים בין אם מקריים ובין אם לא.