תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שוד לאור זרקורי בלומפילד
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 22:43 
אכן שוד לאור זרקורים - שוד של דעת הקהל
שדרנים ופרשני כדורגל קובעים את דעת הקהל. הרי 90% מהמדינה לא היו בבלומפילד ולא ראו בטלוויזיה, אבל הם בטוחים שביט"ר קופחה.
אמנם שיחקנו איום ונורא, אם כי נלחמנו הרבה יותר מבמשחקים הקודמים, אבל הטימטום של המגן הימני הצהוב שחור עבד לטובתנו.
שחקן תופס ביד בחולצה של שחקן שמוציא מתפרצת - זה לא צהוב מוצדק?, מה רציתם, פרשן פלצן שרף ויורם ארבל המחבל - שהשופט ילטף לו את הראש כמו להוא מהפועל פ"ת שהיה צריך לעוף כבר בצהוב הראשון שקיבל (כי צהוב אחד לא קיבל ובצהוב השני ריחמו עליו)?
שחקן מרים רגל ופוגע בשחקן ברחבה, זו עברה. אם השחקן הנפגע היה יכול להבקיע או לא, זו שאלה פילוסופית ומאוד מעניינת אבל לא ממש קשורה לחוקת הכדורגל. גם אם השחקן הולך אחורה עם הכדור זה פנדל, וגם אם בעט החוצה זה פנדל. רק פנדל - גול זה לא פנדל, זה גול!
שחקן אחרון עושה עברה ברחבה או מחוץ לה- זה אדום. אם זה ברחבה - פנדל. מה לעשות שהמגן הימני הצהוב שחור לא העריך נכון אם השוער יגיע לכדור לפני טוטו או לא ובעט בטוטו - פנדל.
והאפס הזה שרף, שאף פעם לא אימן אותנו אבל היה באופן בולט בעדנו רק כשהחבר שלו שום דבר וכלום אימן אותנו, עוד מסית את הבבונים וטוען שהם קופחו ולכן הוא מבין אותם שהם מתפרעים.
8 שנים הטמבל הזה אימן את נבחרת ישראל כמשחקים אצלו הכשרונות הכי גדולים ששיחקו בנבחרת ישראל, 4 קדנציות של משחקי מוקדמות יורו ומונדיאל, והביא אותנו לשום מקום. עכשיו הוא מדבר מתוך אינטרס כלשהו - אולי עדיף כבר נוימן, לפחות הוא שיחק בביט"ר!
ומעניין איזה עונש תקבל ביט"ר מההתאחדות על ההתפרעות בסיום המשחק, או שאולי יוסיפו להם נקודה על התנהגות מופתית וסיוע לשרף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 22:46 
zink כתב:
וואו איך שוחטים את חכמון ואותנו באתרי הספורט.

פשכצקי המטונף. מצטט את טוטו שאומר שהיה פנדל ואז כותב שגוטמן חושב אחרת. רק מה, כשהוא ראיין את גוטמן
הוא אמר לו שלא היה פנדל בלי שגוטמן ראה את זה ולכן הוא הגיב ש"טעויות הן חלק מהמשחק".
בכלל, ההתנפלות בתקשורת על חכמון היא הזויה ומגוחכת.
ולמי שלא מבין כדורגל- אלי דסה לא היה צריך להרים את הרגל, מהרגע שהוא הרים את הרגל והיא פגעה בטוטו, גם אם הכדור כבר
לא היה שם- זה מאה אחוז פנדל. אין קשר לזה שטוטו לא היה מגיע לכדור. גם כשמרימים קרן ותופסים בחולצה, אפילו שהכדור
לא היה מגיע לשחקן זה עדיין פנדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
אל דוד יקירי,
כניראה לטעמך כל מגע ברחבה גורר אחריו באופן אוטומטי פנדל. להבנתי לא.
להבנתי ולפי מה שאני ריאתי בזמן המשחק ובהילוכים החוזרים הכדור לא היה במשחק בכלל. ולכן לטעמי זה לא פנדל באופן חד משמעי.
על ההרחקה אפשר לדון. אם היא היתה פגיעה בכוונה בהחלט יכול השופט לבוא ולהרחיק את השחקן. לטעמי השופט הרחיק אותו שלא בגלל הסיבה הזו.

כל הוויכוח בינונו מתבסס לדעתי על ההגדרה האם הכדור היה במשחק או לא. לדעתך כן, ולדעתי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 22:52 
זה מזכיר לי קצת משחק נגד הפועל חיפה בבלומפילד בעונה שעברה (2 - 0). היתה שם בעיטה שפגעה ביד של שחקן הפועל חיפה כשהכדור לא הלך למסגרת. היה צריך להיות פנדל שלא נשרק. הכדור כמעט היה בידיים של הרוש, אלי דסה בעט לטוטו ברגל כשהוא בדרך לכדור בלתי ניתן להשגה. זה פאול! עצם העובדה שדסה מטומטם שדפק לקבוצה המסריחה שלו משחק הרואי לא אמורה לשנות את העובדה - היה פנדל!

אותי יותר מדאיג שהאירוע הזה יוביל לכך שבשעת כושר במהלך הפלייאוף אנחנו נידפק ממשהו דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 22:53 
ראצ'ו כתב:
zink כתב:
וואו איך שוחטים את חכמון ואותנו באתרי הספורט.

פשכצקי המטונף. מצטט את טוטו שאומר שהיה פנדל ואז כותב שגוטמן חושב אחרת. רק מה, כשהוא ראיין את גוטמן
הוא אמר לו שלא היה פנדל בלי שגוטמן ראה את זה ולכן הוא הגיב ש"טעויות הן חלק מהמשחק".
בכלל, ההתנפלות בתקשורת על חכמון היא הזויה ומגוחכת.
ולמי שלא מבין כדורגל- אלי דסה לא היה צריך להרים את הרגל, מהרגע שהוא הרים את הרגל והיא פגעה בטוטו, גם אם הכדור כבר
לא היה שם- זה מאה אחוז פנדל. אין קשר לזה שטוטו לא היה מגיע לכדור. גם כשמרימים קרן ותופסים בחולצה, אפילו שהכדור
לא היה מגיע לשחקן זה עדיין פנדל.

:LOL2:

ואח"כ אתה קורא לאחרים אידיוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 22:54 
"שערורייה, ביזיון, שוד. אם אתם מכירים מילה חזקה יותר, אתם מוזמנים להודיע לנו. הפועל תל אביב עלתה היום (רביעי) לחצי גמר גביע המדינה אחרי 0:1 על בית"ר ירושלים בבלומפילד. לא בזכות, אלא בחסדו של השופט אלי חכמון, ששרק לפנדל שלא היה ולא נברא בדקה ה-89. טוטו תמוז ירה פנימה מהנקודה הלבנה והשאיר את הירושלמים מקופחים וזועמים."
פשכצקי הכלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
מה הקשר איפה הכדור היה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:09 
shahar07 כתב:
אנחנו גועל נפש של קבוצה,
פתאום לא מציחים להניע כדור
פתאום כולם עומדים
מגביהים כדורים כמו מפגרים
ומשחקים כדורגל מגעיל,
היחידי שהגיע היום למשחק זה קנדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:11 
אנשים שמשתפים פעולה עם הפסיכוזות והשנאה העצמית הפתולוגית של אחד, אדום אופטימי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:17 
אנחנו חיים על השאריות האחרונות..
הקבוצה לא מתפקדת טוב כבר הרבה משחקים וחצי קבוצה פצועה

אבל קדימה הפועל עוד 6/7 משחקים לתת פוש אחרון !!

:hapoel:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:17 
אנחנו חיים על השאריות האחרונות..
הקבוצה לא מתפקדת טוב כבר הרבה משחקים וחצי קבוצה פצועה

אבל קדימה הפועל עוד 6/7 משחקים לתת פוש אחרון !!

:hapoel:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
שרף ? מי מיתייחס אליו.
אני לא צריך את שרף בכדי לדעת שלא היה פנדל.
המגע של טוטו עם שחקן בית"ר היה כשהכדור היה כמעט בידיים של השוער.

ממש לא
הכדור היה באוויר, ואם הוא מצליח להגיע לזה זה גול.
ההכשלה מנעה ממנו להגיע לזה=מנעה גול=פנדל ואדום.
חד משמעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אשכול טיפשי ומרושע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אדום אופטימי, בדרך כלל אני מסכים עם הרעיונות שלך פה, והפועל באמת שיחקה איום ונורא, אבל להגיד שהיה "שוד" כי עלינו לחצי הגמר?
אתה היית בבלומפילד? ראית מה קרה בשער 11 לקראת שריקת הסיום? אם בית"ר היו עוברים אותנו כאן- זה באמת היה השוד, והכדורגל שלנו היה מקבל מכה גדולה שקבוצה עם קהל כמו של הפועל לא מגיעה לרמות הגבוהות ביותר של הכדורגל הישראלי, והחיות הירושלמים כן!!
לנצח את בית"ר בשביל חלק מהקהל כבר נהיה כמו לנצח דרבי, אם תרצו או לא, הם המיץ של הזבל והם מייצגים בדיוק את ההפך מאיתנו, הלוואי שכל משחק יגמר נגדם כמו היום, איך הם התנהגו בסיום, פשוט התביישתי שככה נראים אנשים שחיים במדינה שבה גדלתי, אם בית"ר ירדו השנה ליגה זה שיא הצדק, וזה לא קשור לאהדת הפועל או לא, זה קשור לתרבות של אנשים שלא ראויים לקבל מקום ברמות הגבוהות ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:25 
אדום אופטימי כתב:
אל דוד יקירי,
להבנתי ולפי מה שאני ריאתי בזמן המשחק ובהילוכים החוזרים הכדור לא היה במשחק בכלל. ולכן לטעמי זה לא פנדל באופן חד משמעי.
על ההרחקה אפשר לדון. אם היא היתה פגיעה בכוונה בהחלט יכול השופט לבוא ולהרחיק את השחקן. לטעמי השופט הרחיק אותו שלא בגלל הסיבה הזו.

כל הוויכוח בינונו מתבסס לדעתי על ההגדרה האם הכדור היה במשחק או לא. לדעתך כן, ולדעתי לא.

אופטימסיטי לפני שאתה יוצא בתרועות בגיבובי שטויות ראוי שתלך ללמוד קצת חוקה. פאול ברחבה זה בפנדל. הכדור היה בשדה המשחק ואם אתה לא רואה את זה בהילוך חוזר יש פתרונות לבעיה (לא עולים הרבה ויש ים מבצעים).
הכדור יכול להיות במרחק 50 מטר מגם אז זה יהיה פנדל. קח לדוגמא את השריקה בגביע העולמי כאשר שוער היכה שחקן כשהכדור היה בכלל בהתקפה לצד השני - השוער הורחק ונקבע פנדל.
לצערי פרשן אוויל יוצר כאן מהומה כנראה עם אינטרס כלשהו (בטח הפועל לא לקחה איזה שחקן של שומרוק) וסוחף אחריו את השדר שלא הצליח לראות את משחק השרוכים. מילא אם לא היה כל מגע אבל אני מקוה שאת המגע אתה כן מצליח לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
אדום אופטימי, בדרך כלל אני מסכים עם הרעיונות שלך פה, והפועל באמת שיחקה איום ונורא, אבל להגיד שהיה "שוד" כי עלינו לחצי הגמר?
אתה היית בבלומפילד? ראית מה קרה בשער 11 לקראת שריקת הסיום? אם בית"ר היו עוברים אותנו כאן- זה באמת היה השוד, והכדורגל שלנו היה מקבל מכה גדולה שקבוצה עם קהל כמו של הפועל לא מגיעה לרמות הגבוהות ביותר של הכדורגל הישראלי, והחיות הירושלמים כן!!
לנצח את בית"ר בשביל חלק מהקהל כבר נהיה כמו לנצח דרבי, אם תרצו או לא, הם המיץ של הזבל והם מייצגים בדיוק את ההפך מאיתנו, הלוואי שכל משחק יגמר נגדם כמו היום, איך הם התנהגו בסיום, פשוט התביישתי שככה נראים אנשים שחיים במדינה שבה גדלתי, אם בית"ר ירדו השנה ליגה זה שיא הצדק, וזה לא קשור לאהדת הפועל או לא, זה קשור לתרבות של אנשים שלא ראויים לקבל מקום ברמות הגבוהות ביותר.

יקירי,
אני שם את ידי על כל מה שכתבת על הקהל של בית"ר.
מן הסתם אתה בוודאי יודא שהקהל של הקבוצות הוא משני מבחינתי ביחס למה שקורה על כר הדשא. לכן, כל מה שכתבת על הקהל שלגביו אני מסכים הוא משני ולא רלוונטי מבחינתי לנושא האשכול.

גם בשבילי לנצח את בית"ר הוא כמעט כמו לנצח דרבי. מבחינתי לא בגלל הקהל אלא בגלל יריבות של שנים. כן אני כמוך נהנה לראות קהל צהוב עוזב בדממה את היציעים לאחר שספג תבוסה.

מצד שני אני מצפה מהפועל בעיקר העונה עם סגל שתאורטית הוא הטוב בליגה למינימום של כדורגל. לכמה פסים ולכמה מצבים במשחק. ב- 180 הדקגות האחרונות בבלומפילד לא הגענו למצב אחד טוב . לבעיטה אחת טובה למסגרת, להצלה אחת של שער ע"י שוער היריב. 180 דקות של קבוצה שאמורה לקחת אליפות ואולי דאבל. בעיני , וזה עיניין של השקפת עולם, לנצח את בית"ר החלשה או אפילו את המחלה החלשה עם עזרה של שופט היא בושה.
בוודאי שאני מעדיף ניצחון מגעיל כמו היום על הפסד, אבל.... עוד כזה ניצחון ואבדנו.
כותרת האשכול מטיבעה מעצימה את ההרגשה שלי דהיינו לוקחת את דעתי האמיתית + טיפה. הרי בסופו של דבר לבית"ר היו הרבה יותר מצבים בין אם מקריים ובין אם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אל דוד יקירי,

יש הגדרה ברורה בחוקה מתי הכדור במשחק וזה אפילו לא כולל את זה שהשוער מחזיק אותו בידיים (ובמיוחד שהכדור עדיין לא היה בשליטתו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 00:37 
אופטימיל'ה,
מעניין למה לא פתחת אשכול דומה כששופט לקח לנו 2 נקודות באשדוד לפני שלושה שבועות.
שלך, דני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
איך איך אתם עונים לדפקט הזה אני לא מבין?
0 תגובות והוא היה תולה את עצמו,נתתם לו בדיוק מה שהוא רצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 00:48 
מי שהולך עם הרגל ככה בתוך הרחבה יכול להאשים רק את עצמו.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 00:49 
מתוך "אדום עולה" http://www.red-fans.com/Article.asp?id=2656

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 01:10 
לא נכנס לפרובוקציה של פותח האשכול לכנות הנצחון שלנו כשוד.
לא רק השופט הזה, אני מעריך שרוב השופטים היו שורקים פנדל. מהזווית שהוא עמד, זה רק פנדל.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 05:25 
סמל אישי של המשתמש
צריך לאמר את האמת, לא היה פנדל והיתה הצגה של טוטו. הרגל של דסה לא הכשילה את טוטו אבל באמת מהזוית של השופט אולי היה לו קשה לראות את זה. בשביל זה בדיוק צריך להשתמש בטלוויזיה.

אין שום הצדקה למה שהתקשורת עושה. טעויות שמכריעות משחקים נעשות כל הזמן, רק בקיץ קיבלנו גביע עולם שבכל משחק שני יש שערוריית שיפוט. בוא נגיד שאם בית"ר היו מקבלים את הפנדל הזה זה בקושי היה מוזכר וכולם היו חוגגים את ניצחון האנדרדוג. אבל אין מה לעשות, בית"ר היום היא הקבוצה הקטנה מהפליאוף התחתון, והפועל ת"א היא האלופה והקבוצה הכי טובה בארץ, והיחס בהתאם. זה המחיר
שמשלמים שנמצאים למעלה וזה בסדר. נחיה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 05:35 
ישנוני כתב:
צריך לאמר את האמת, לא היה פנדל והיתה הצגה של טוטו. הרגל של דסה לא הכשילה את טוטו אבל באמת מהזוית של השופט אולי היה לו קשה לראות את זה. בשביל זה בדיוק צריך להשתמש בטלוויזיה.

אין שום הצדקה למה שהתקשורת עושה. טעויות שמכריעות משחקים נעשות כל הזמן, רק בקיץ קיבלנו גביע עולם שבכל משחק שני יש שערוריית שיפוט. בוא נגיד שאם בית"ר היו מקבלים את הפנדל הזה זה בקושי היה מוזכר וכולם היו חוגגים את ניצחון האנדרדוג. אבל אין מה לעשות, בית"ר היום היא הקבוצה הקטנה מהפליאוף התחתון, והפועל ת"א היא האלופה והקבוצה הכי טובה בארץ, והיחס בהתאם. זה המחיר
שמשלמים שנמצאים למעלה וזה בסדר. נחיה עם זה.

הביטו שוב שתמונה, השופט ראה הכשלה ברורה.
ההתנפלות על הושפט חורגת מכל פרופורציה ביחס לשגיאה שיפוטית.
ארסנל-ליברפול : שופט שרק פנדל בדקה 102 לטובת ליברפול שכנראה חרץ את גורלה של אליפות אנגליה.
ריאל-ברצלונה : פנדל לקראת הסוף לטובת ריאל שהשאיר את ריאל בתמונה.
מה שהיה סביב הפנדל "שלנו" זה בגדר היסטריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 06:48 
מעניין אם היה אינטרנט בשנת 83 כשגילי הבקיע ביד בגמר הגביע מול המחלה, את אחד השערים המתוקים שזכיתי לראות ,
או כשגילי הבקיע את השער באליפות 86 וכבר אז זיינו את השכל על לכאורה נבדל ,באליפות בשער שהביא אותה לרגע המאושר בחיי ,
עוד מעט יפתח אשכול שוד הליגה לאור זרקורים בעקבות הקיזוז,
השאלה אם גם על זה -אופטימי היה פותח אשכול בפורום ,
דיי כבר עם ההלקאה העצמית.אני משוכנע שהיה פנדל אבל זה לא משנה.
מה אנחנו קבענו את התוצא העל המגרש -זה מה שנשרק,היה פנדל ,עלינו לחצי הגמר,
השאר זה בולשיט אחד גדול,איזה כותרת ,איזה בליל של שטויות.
יאאלה יום שני מלחמה :hapoel:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 07:23 
אופטימי , אני בסוף אתחיל להאמין למה שכותבים עלייך פה כבר הרבה זמן
באמת שהאשכול והכותרת שלו חסרי פרופורציה
וההתעקשות שלך לקשר אם הכדור היה ליד טוטו או לא רק מחזקת את החשש הזה
אתה נותן יד לעליהום הפסיכוטי של התקשורת עלינו , עליהום בלי שום בסיס הגיוני כמו כותרת האשכול , ושיכול וכנראה גם יפגע בנו בהמשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2011, 07:28 
מצטער אבל על הזין שלי אם היה או לא היה.
להיפך אני שמח שסוף סוף אני גם נהנה מטעות שיפוט (אם הייתה חחחחחח).
תמותו נבלות צהובות. חחחחחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: