תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 23:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלישע לוי "בלי הקיזוז אנחנו שלוש שנים אלופים"..
הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
לכל אלה שאומרים שהקיזוז לא הוגן בגלל שהקבוצה שהשיגה הכי הרבה נקודות לא זוכה באליפות בוא נציג לכם 2 מצבים:
1.שיטת 2 הנקודות לניצחון ,השיטה הישנה, נגיד שהשיטה עכשיו היא 2 נקודות לניצחון המצב בטבלה הוא -
לחיפה 49 נקודות , לנו 45 נקודות.
*גם את זה יכלו לטעון שזה לא ספורטיבי,אמרו לי שישראל הראשונה שעברה לשיטת 3 נק' לניצחון,מעניין אם מישהו התלונן על זה אז*
עכשיו נחזור לעונה שעברה - שיטת 2 נקודות לניצחון :
הפועל 59 נקודות , חיפה 59 נקודות. להפועל הפרש שערים עדיף.

עכשיו נעבור לשיטת הכפלת נקודות, שום קיזוזים,6 נק' לניצחון בפליאוף (שיטה שלא תעבור כי לא חוקית באופ"א,אבל אף אחד בתקשורת לא היה מתלונן עליה כנארה):
את הליגה הסדירה סיימו בעונה שעברה חיפה עם 77 נקודות והפועל עם 71 נקודות.
אחרי סיום הפליאוף בשיטה הזאת : 97 נקודות להפועל,97 נקודות לחיפה.
מישהו מתלנן על השיטה הזאת? לא לוקחים נקודות לאף קבוצה,פשוט מגדילים את החשיבות של הפליאוף והופכים אותו לא רק לקלישאה שכל משחק הוא על 6 נקודות
.

זה מה שאני טוען כבר זמן רב. מנסה להסביר, להסביר, להסביר, אבל מי שלא רוצה להשתכנע בהגיון ובלגיטימיות של השיטה (רק כי לא היה מספיק טוב כדי לקחת אליפות בדקה ה-90) כנראה גם לעולם לא ישתכנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 11:39 
סלקטר, בחייאת, מספיק עם ה"לוקחים לך את מה שעשית".
אף אחד לא לוקח כלום. השיטה ידועה ואתה יודע בדיוק מה אתה מקבל עבור ניצחון ב30 המחזורים הראשונים. זה לא שבאופן פתאומי באים ו"לוקחים" לך חלק ממה שעשית. תספר נקודה וחצי, תספור 2 ו6 בפלייאוף, איך שאתה רוצה. אף אחד לא "לוקח".

עכשיו שאלה. עמית הורסקי טען במשחק שלכם נגד קריית שמונה ש"זה לא הגיוני! בספורט מי שמנצח הכי הרבה, מי שרץ הכי מהר, מי שקופץ הכי גבוה, מי שמשיג הכי הרבה נקודות, הוא צריך לנצח!". נכון, מי שמשיג הכי הרבה נקודות, לפי השיטה הקיימת. בעונה שעברה זה היה אנחנו, ולא אתם! (למעשה אותו מספר נקודות אבל לא רלוונטי לדיון הספציפי).

עכשיו תענה לי, האם אותו עמית הורסקי אומר שהמדלית זהב של גל פרידמן מאתונה 2004 היא "מדליה עם כוכבית", "מדליה גנובה", והאם ריקרדו סנטוס (אלוהים יודע למה אני זוכר את השם שלו...) מרגיש מקופח, מקלל את המערכת, טוען בכל מקום שדפקו אותו וגנבו לו את המדליה? אסביר למה זה רלוונטי: בשיט, לשיוט האחרון יש ניקוד כפול. ממש ממש כמו בפלייאוף אצלנו כאן בליגה. אם הניקוד היה שווה בכל שיוט, סנטוס, שהגיע למקומות הכי גבוהים וניצח הכי הרבה שיוטים (לא נכנס לססטיסטיקה פנימית, הכוונה מובנת), היה זוכה בזהב ופרידמן בכסף. מכיוון שהניקוד בשיוט האחרון היה כפול, היה זה פרידמן שזכה בזהב.
האם סנטוס מנסה להדביק "כוכבית" ומדליה של גל? לא! אלו היו חוקי התחרות ולפיה שיחקו. החוקים הללו היו ידועים לכל המשתתפים טרם החל השיוט הראשון!
לעומת זאת, אם איטליה, למשל, תזכה באליפות אירופה בכדורסל הקרובה, זה יהייה ביזיון. מכיוון שאיטליה כבר הודחה מהתחרות, ואז פיב"א החליטה להגדיל את כמות המשתתפות מ16 ל24 והיא נכנסה חזרה שוב. פיב"א שינתה את השיטה אחרי תחרות המוקדמות. אם היתה עושה את זה קודם, הייתי מקבל בהשלמה את ההשתתפות של איטליה. כרגע, זה ביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2011, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
אני נגד הקיזוז וכתבתי את זה כבר מיליון פעם בעבר (כמו הרוב המוחלט של הפורום הזה לדעתי..) אבל באמת שההתעסקות עם זה בשבועות האחרונים כבר יותר פאתטית מהשיטה עצמה.

מילא בעונה הקודמת אני עוד מבין, זו היתה הפעם הראשונה וכו' ואני מסכים עם סלקטר שגם אנחנו היינו מרגישים מקופחים אם זה היה הפוך (את שאר קקי השוורים שהוא כתב על מכתבים לעו"ד ומחאות או איך זה אמור לעזור למישהו פחות הבנתי..). אם זה היה אנחנו ואם ואם...אם לסתבא היו גלגלים, אם לטועמה היתה רגל ימין... אם היתה לאורך כל העונה רק הטבלה המקוזזת בעיתונים אולי הייתם סוף סוף מבינים שם בכרמל שהשתנו החוקים ו-"מה שהיה - לא יהא עוד". השתנו החוקים ולא אנחנו שינינו אותם. ניצחון ליגה הרואי ככל שיהיה על איזו קבוצה שקר כלשהו בדקה 87 כבר לא באמת שווה 3 נקודות (ואני לא מזלזל בשום ניצחון ובטח שלא ב-0-1 קטן :HEART2: , אבל מה לעשות שחוקי הניקוד השתנו) ולחילופין הפסד בית למ.ס. אשדוד הוא לא אסון כזה גדול, בטח שלא מבחינת ניקוד.

באמת, מה כל-כך קשה להבין שיש חוקים ולפיהם משחקים למען השם ?!?!

ה"בלי קיזוז אנחנו אלופים" הזה זה בדיוק, אבל בדיוק כמו שאם חבר שלי ייקח לי את המלכה עם הסוס בשחמט אני אגיד לו "אם לסוס היה מותר לזוז שני צעדים קדימה וזהו - בלי אחד הצידה - אז עדיין יש לי מלכה!"

בכיינים נמאסתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: