Serp und Molot כתב:
אם יש כל כך הרבה שחקנים שמושאלים לקבוצות מהלאומית, שהמאמנים שלהם עושים איתם מה שבא להם, מדוע לא לפתוח קבוצה רשמית הפועל ת"א ב' בליגה ג' ולתת לאותם השחקנים לשחק לפי השיטה של הקבוצה?
מההנהלה הנוכחית אין ציפיות לדבר מהסוג הזה. אבל עם הנהלה נורמלית, כמו בכל הליגות הבכירות באירופה, אין סיבה שזה לא יעבוד. כמובן שצריך בשביל זה כסף, גם לשלם להם וגם לא לקבל דמי השאלה, אבל, לחפש קזאחים בתחילת פברואר בשביל לסתום חורים נראה לי עולה יותר יקר.
ההבדל בינינו לליגות האלה(מה שאמרת אגב קורה רק בליגה הספרדית ולעיתים גם באיטלקית למרות שזה גם לא באופן רשמי, כמו צ'יסקו רומא שחצי מהסגל שלהם מורכב משחקנים של רומא ולאציו, למרות שלאלה יש קבוצות מילואים) זה שליגה ג' אצלנו זאת ליגה חובבנים מביכה. בספרד הקבוצות שם משחקות בליגה שלישית, ליגה מקצוענית לכל הדעות.
מה שצריך לעשות ותקנו אותי אם אני טועה היה פעם, זאת ליגת מילואים, לשחקני אחרי גיל נוער שלא נכללים בסגל של הקבוצות שלהם. זה כן קורה בכל ליגה בעולם.
קיים גם בגרמניה ובליגות נוספות באירופה שהן פחות בכירות. באנגליה יש ליגת מילואים, שזה למעשה אותו דבר.
כוונתי היא שקבוצה כזאת תעלה תוך שלוש-ארבע שנים ללאומית, שם השחקנים ישתפשפו, בלי להרוס קבוצות אחרות, כמו שקורה בכדורסל עם טבעון ומגידו.