תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מושאלים הפועל 2010-11
הודעהפורסם: 06 פברואר 2011, 14:56 
moshiko כתב:
פותח האשכול נגע בנקודה בהחלט חשובה.
כאשר אלישע לוי הוחתם בחיפה, התחייב למלא אחרי הוראותיו של שחר: לשלב בדרך קבע חמישה-שישה שחקנים שגדלו אצלם (זה לא אומר שצמחו בילדים-נוער שלהם).
אצל גוטמן חלה התקדמות גדולה בשילובם של שחקנים צעירים "שלנו" אבל זה כמו טיפה בים : ביברס, בונדר וזהבי. לפני השלישיה הזו, שי השתלב ולפניו שמעון גרשון (אפשר לצרף את אודי-טועמה-אפק).
אם משאילים שחקנים צעירים כדי לצבור דקות משחק ולחשל אותם אזי מעולה. בפועל, נמוגים אחרי שובם.

שחקן שגדל אצלנו מגביר את החיבור לקבוצה, שולח מסר לכשרונות צעירים שכדאי לבוא אלנו, מדובר גם על יתרון כלכלי של המועדון. אני לא מכיר את רוב השחקנים שהושאלו אבל לא יתכן שניים-שלשה מהם לא שווים מקום בסגל הבוגר גם כיום.

מסכים עם כל מילה של מושיקו.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2011, 15:03 
ההשוואה לחיפה מאד בעייתית בעיני.

השחקנים הצעירים שלהם הם כשרונות ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שיש אצלנו.

אם זה גולסה שכבר היום שייך לסגל הנבחרת הבוגרת, גאדיר שהוא שחקן הרכב באולימפית, וטוואטחה שנכנס לנעליים של מסיללה בלי שבכלל מרגישים בכך.

אם היו לנו צעירים באיכות הזו, אני מאמין שגוטמן היה נותן להם צ'אנס. ממה שראיתי בשנים האחרונות, אין אצלנו שחקני נוער שיכולים להשתלב כרגע כשחקנים לגיטימיים בקבוצה הבוגרת.

מבחינת מדיניות, אין שום הגיון בלתת לחבר'ה האלו לחמם אצלנו את הספסל, דבר שיפגע בהתפתחות המקצועית שלהם, כשאפשר להשאיל אותם כדי שישתפשפו ויצברו דקות משחק. אם הם כ"כ מוכשרים, זה אמור לעבוד רק לטובתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2011, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב, לדעתי הכול היה נראה שונה אם ההחלטה של גוטמן לעלות עם ילדים נגד הפועל חיפה השנה בחוץ(שיש, מרעי, גורדנה) הייתה משתלמת והיינו מנצחים. לי זה נראה שמאז הוא נכנס לפאניקה ולא שיתף את גורדנה אפילו מעט, וגם משיש ניסה להימנע כמה שיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2011, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
Serp und Molot כתב:
אם יש כל כך הרבה שחקנים שמושאלים לקבוצות מהלאומית, שהמאמנים שלהם עושים איתם מה שבא להם, מדוע לא לפתוח קבוצה רשמית הפועל ת"א ב' בליגה ג' ולתת לאותם השחקנים לשחק לפי השיטה של הקבוצה?

מההנהלה הנוכחית אין ציפיות לדבר מהסוג הזה. אבל עם הנהלה נורמלית, כמו בכל הליגות הבכירות באירופה, אין סיבה שזה לא יעבוד. כמובן שצריך בשביל זה כסף, גם לשלם להם וגם לא לקבל דמי השאלה, אבל, לחפש קזאחים בתחילת פברואר בשביל לסתום חורים נראה לי עולה יותר יקר.

ההבדל בינינו לליגות האלה(מה שאמרת אגב קורה רק בליגה הספרדית ולעיתים גם באיטלקית למרות שזה גם לא באופן רשמי, כמו צ'יסקו רומא שחצי מהסגל שלהם מורכב משחקנים של רומא ולאציו, למרות שלאלה יש קבוצות מילואים) זה שליגה ג' אצלנו זאת ליגה חובבנים מביכה. בספרד הקבוצות שם משחקות בליגה שלישית, ליגה מקצוענית לכל הדעות.
מה שצריך לעשות ותקנו אותי אם אני טועה היה פעם, זאת ליגת מילואים, לשחקני אחרי גיל נוער שלא נכללים בסגל של הקבוצות שלהם. זה כן קורה בכל ליגה בעולם.

קיים גם בגרמניה ובליגות נוספות באירופה שהן פחות בכירות. באנגליה יש ליגת מילואים, שזה למעשה אותו דבר.
כוונתי היא שקבוצה כזאת תעלה תוך שלוש-ארבע שנים ללאומית, שם השחקנים ישתפשפו, בלי להרוס קבוצות אחרות, כמו שקורה בכדורסל עם טבעון ומגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2011, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:
Shacham כתב:
Serp und Molot כתב:
אם יש כל כך הרבה שחקנים שמושאלים לקבוצות מהלאומית, שהמאמנים שלהם עושים איתם מה שבא להם, מדוע לא לפתוח קבוצה רשמית הפועל ת"א ב' בליגה ג' ולתת לאותם השחקנים לשחק לפי השיטה של הקבוצה?

מההנהלה הנוכחית אין ציפיות לדבר מהסוג הזה. אבל עם הנהלה נורמלית, כמו בכל הליגות הבכירות באירופה, אין סיבה שזה לא יעבוד. כמובן שצריך בשביל זה כסף, גם לשלם להם וגם לא לקבל דמי השאלה, אבל, לחפש קזאחים בתחילת פברואר בשביל לסתום חורים נראה לי עולה יותר יקר.

ההבדל בינינו לליגות האלה(מה שאמרת אגב קורה רק בליגה הספרדית ולעיתים גם באיטלקית למרות שזה גם לא באופן רשמי, כמו צ'יסקו רומא שחצי מהסגל שלהם מורכב משחקנים של רומא ולאציו, למרות שלאלה יש קבוצות מילואים) זה שליגה ג' אצלנו זאת ליגה חובבנים מביכה. בספרד הקבוצות שם משחקות בליגה שלישית, ליגה מקצוענית לכל הדעות.
מה שצריך לעשות ותקנו אותי אם אני טועה היה פעם, זאת ליגת מילואים, לשחקני אחרי גיל נוער שלא נכללים בסגל של הקבוצות שלהם. זה כן קורה בכל ליגה בעולם.

קיים גם בגרמניה ובליגות נוספות באירופה שהן פחות בכירות. באנגליה יש ליגת מילואים, שזה למעשה אותו דבר.
כוונתי היא שקבוצה כזאת תעלה תוך שלוש-ארבע שנים ללאומית, שם השחקנים ישתפשפו, בלי להרוס קבוצות אחרות, כמו שקורה בכדורסל עם טבעון ומגידו.

לדעתי זה מונע מהקבוצות הקטנות של הפריפריות להגיע לליגה לאומית, כי די ברור שבליגות הנמוכות יהיה לקבוצה כמו שאתה מדבר עליה יתרון, כי אלה יהיו שחקנים מקצוענים ביחס לגיל שלהם נגד שחקנים שכדורגל זה סה"כ תחביב.
מה עוד שבספרד יש סגלים הרבה יותר רחבים והשחקנים האלה מקבלים משכורות גבוהות, כאן חצי משחקני הנוער עוד 3 שנים כבר לא ישחקו כדורגל, ככה שעל מה תבנה את הסגל של קבוצה כזאת? אתה לא מצפה מהפועל לרכוש שחקנים בשביל המילואים, לפחות לא בעתיד הקרוב. אנחנו עדיין לא כאלה עשירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2011, 23:58 
ערן ליברפול מ"one man crowd" אומר שאיתי אלקסלסי שמושאל להפועל ראשון לציון הוא גרזן טורבו , שחקן נהדר שכל משחק נותן 100% מחויבות ולחימה כאילו גדל במועדון המוזרים הכתומים.

מבחינת האוהדים שמשוגעים עליו , הוא שחקן העונה עד כה וראוי להיות הקפטן של הקבוצה , דבר שיכול לקרות בעתיד אם יחתום באופן קבוע במועדון.

כמו כן אסף כהן בוגר מחלקת הנוער של הפועל תל אביב סיכם היום ל3 שנים במועדון.

הוא הצטרך לסער בנבנישיתי שהגיע בתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2011, 02:57 
סמל אישי של המשתמש
תרתו להחשיב או לא- אבל בן סהר הוא שחקן בית לכל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2011, 04:07 
נועם שחם כתב:

אם זה גולסה שכבר היום שייך לסגל הנבחרת הבוגרת, גאדיר שהוא שחקן הרכב באולימפית, וטוואטחה שנכנס לנעליים של מסיללה בלי שבכלל מרגישים בכך.

אם היו לנו צעירים באיכות הזו, אני מאמין שגוטמן היה נותן להם צ'אנס. ממה שראיתי בשנים האחרונות, אין אצלנו שחקני נוער שיכולים להשתלב כרגע כשחקנים לגיטימיים בקבוצה הבוגרת.

מבחינת מדיניות, אין שום הגיון בלתת לחבר'ה האלו לחמם אצלנו את הספסל, דבר שיפגע בהתפתחות המקצועית שלהם, כשאפשר להשאיל אותם כדי שישתפשפו ויצברו דקות משחק. אם הם כ"כ מוכשרים, זה אמור לעבוד רק לטובתם.

גם מכבי חיפה משאילה שחקנים אבל כאשר חזורים, משתלבים כמדיניות מוכתבת על ידי הבעלים. איך יכול להיות שרק אצלם הכשרון? אני מעריך שאצלנו יש שחקנים אל פחות טובים אבל צריך לתת במה ו"להכריח" את המאמן לשלבם. למה אי אפשר לתת לינקו להיות שוער משנה? למה יהודה חוטה לא יכול להיות בלם שלישי? למה גורדנה לא יכול להשתלב פה ושם? זהבי הוא היוצא דופן. עד כה, שחקנים שיצאו "להתחשל" לא ממש השתלבו בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2011, 10:05 
moshiko כתב:
נועם שחם כתב:

גם מכבי חיפה משאילה שחקנים אבל כאשר חזורים, משתלבים כמדיניות מוכתבת על ידי הבעלים. איך יכול להיות שרק אצלם הכשרון? אני מעריך שאצלנו יש שחקנים אל פחות טובים אבל צריך לתת במה ו"להכריח" את המאמן לשלבם. למה אי אפשר לתת לינקו להיות שוער משנה? למה יהודה חוטה לא יכול להיות בלם שלישי? למה גורדנה לא יכול להשתלב פה ושם? זהבי הוא היוצא דופן. עד כה, שחקנים שיצאו "להתחשל" לא ממש השתלבו בחזרה.

לצערי - אצלם יש יותר כשרון בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2011, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
חיפה, או ליתר דיוק, שחר כבר שנים פשוט קונה כל שחקן נערים מוביל שקיים.
קונה, לא מגדל, לא משביח ולא בטיח. קונה!
זה לא קשור רק למחלקת נוער טובה ואיכותית, זה בעיקר קשור למערך סקאוטינג בגילאים הצעירים ולמוכנות ורצון להשקיע כספים בגילאים האלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2011, 11:27 
סומך כתב:
חיפה, או ליתר דיוק, שחר כבר שנים פשוט קונה כל שחקן נערים מוביל שקיים.
קונה , לא מגדל, לא משביח ולא בטיח. קונה!
זה לא קשור רק למחלקת נוער טובה ואיכותית, זה בעיקר קשור למערך סקאוטינג בגילאים הצעירים ולמוכנות ורצון להשקיע כספים בגילאים האלו

לקנות שחקן בגילאי 15-16 זה כל החוכמה בלהשביח. בגיל הזה או בשנה שלפניו אלו סתם ילדים שמפוזרים בחוגים הקרובים לביתם. או שלשחר יש קשרים בכל מקום, או שאשכרה יש לבן אדם מערכת סקאוטרים שעוקבים אחרי צעירים עם פוטנציאל. ככה עובדים נכון. מה שכתבת לא מוריד אפילו בגרם אחד מההצלחה. אולי להפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2011, 03:00 
סמל אישי של המשתמש
רועי גורדנה השלים היום 90 דקות בהפועל פ"ת בניצחון 3-1 על ב"ש, ערן לוי בעט עליו כדור כדי לפגוע(בלי קשר למשחק) שבגללו הוחלף במחצית. יהודה חוטה לא שותף.
מאור אסור שיחק 15 דקות בנתניה בניצחון 2-1 על הפועל חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2011, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
רועי גורדנה השלים היום 90 דקות בהפועל פ"ת בניצחון 3-1 על ב"ש, ערן לוי בעט עליו כדור כדי לפגוע(בלי קשר למשחק) שבגללו הוחלף במחצית. יהודה חוטה לא שותף.
מאור אסור שיחק 15 דקות בנתניה בניצחון 2-1 על הפועל חיפה.

למען האמת, יהודה חוטה נכנס כמחליף כעשר דקות לסיום המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2011, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
רועי גורדנה עם כדור נהדר בשער הראשון של הפועל פ"ת(1:18) והוציא את המתפרצת בשער השלישי(3:31)
http://one.co.il/Cat/Video/Reviews.aspx?c=28

לכו כאן להפועל פ"ת-אשדוד.
לדעתי הילד הזה יכול כבר שנה הבאה בכיף להשתלב כמחליף, ומה שהוא היה השנה זה לא היה מחליף כי הוא לא באמת שיחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
מאור אסור לאחרונה ירד לספסל אבל כל פעם שעולה למגרש נותן תצוגות מרשימות, הוא חתום אתמול על 2 בישולים אחד מדהים ואחד סתם מרגש :)

להלן הביצועים התקציר בחסות הסמרטוטים של מוטי (ובונוס של הקהל של הסמרטוטים כולל הופרדו בלידתם של איתי שכטר מכביסט):

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
הפס בשער השני פשוט מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 09:08 
הגול של דג'אני תאווה לעיניים
איזה כיף שהם קיימים תענוג צרוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2011, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מאור אסור לאחרונה ירד לספסל אבל כל פעם שעולה למגרש נותן תצוגות מרשימות

מאור לא שיחק לאחרונה בנתניה עקב פציעה שהשביתה אותו כחודש.
ועוד הביאו לו על המשבצת את ניר נחום וטרטיאק.לאט לאט הוא יכנס לעיניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: