לירון האדום כתב:
דגלאס אלוהים כתב:
STFUorCCnewB כתב:
"אוסישקין היה מיושן, רעוע, ולא קיבל אישורים של המטרה ולא של העירייה. היה צריך להרוס אותו ממזמן. זאת בעיה של אוהדי הפועל שהם שונאים אותי. יד אליהו אולם מצוין".

הוא צודק.
אוסישקין היה מיושן ורעוע, ואני מניח שאכן לא קיבל אישורים. נכון שביחס לשאר האולמות בארץ הוא דווקא בסדר, אבל זה לא אומר שהאולם כאינדבדואל הוא אולם טוב. מבחינה רגשית והיסטורית הוא היה ענק, אבל לצערינו אלו הם לא השיקולים של עיריית ת"א, ואני יכול להבין את זה. מה שכן, בושה שעוד אין אולם חלופי, במיוחד כשהיום נאמר כי במידה והקבוצה תעלה לליגת העל היא תאלץ לשחק בהיכל נוקיה.
אגב, הוא אכן אוהד של הפועל ת"א, כך בכדורגל לפחות .
על החלק הראשון שמודגש- למה לא הורסים עם כך את אולם הפחים?
לגבי החלק השני-

כנראה שלא טרחת לקרוא את כל הודעתי, כי אמרתי שביחס להרבה אולמות אחרים בארץ אוסישקין הוא הקאמפ-נואו, ושהוא בהחלט לא צריך להיות "הקורבן" המיידי של עיריית ת"א בנושא הזה. אבל כאמור, כאינדיבידואל, ללא השוואה או יחסיות, אלא כאולם בפני עצמו, אוסישקין בכלל לא היה מציאה, וכשהוא ממוקם במקום נחשב כל כך ובשטח ששווה מליונים, אני יכול להבין את המהלך של עיריית ת"א שכמובן נובע משיקולים כלכליים, בניגוד לאוהדים שמונעים מהלב והרגש (מה שכאמור, נותן חשיבות גדולה כל כך לאולם המרגש הזה).
ולגבי החלק השני, אמרתי זאת משום שאני יודע שהמשפחה של חולדאי עוד מקיבוץ חולדה היו אוהדי הפועל. אני מאמין שלפני האהדה שלו להפועל הוא שם את מקצועו ותפקידו כראש העיר, אבל לאף אחד מאיתנו אין הזכות להגיד שהוא לא אוהד, אם כך הוא מרגיש עם עצמו.