נועם שחם כתב:
גיא האדום כתב:
קלדרון כתב:
במקרה נודע לי ומטוב לב אני מספר .
הנצחון של אתמול מוכיח שאין על מה להתלונן. הקבוצה משחקת נפלא. לא צריך רכש. ההגנה מבוצרת וההתקפה שוטפת. ההנהלה שגיבה. הקישור כביר. הבעלים מרגשים. וזה מבלי שהיללנו וקילסנו את ההתאחדות, השופטים, ומנהלי איצטדיון בלומפילד לדורותהם. כלום לא עצוב, הכל כרגיל. השמש פורחת. הציפורים מצייצות. עם ישראל חי.
הקבוצה לא משחקת נפלא, אבל מנצחת ברוב המשחקים שלה. רכש צריך, אבל עדין יש לנו סגל מכובד. ההגנה ספגה 20 שערים, כשרק מכבי חיפה ומכבי ת"א ספגו פחות. ההתקפה שלנו היא הפורייה בליגה, והפרש השערים שלנו הוא ב+8 מחיפה ו+12 ממכבי ת"א.
אז נכון שהמצב רחוק מלהיות אידיאלי, ואולי בהמשך המצב יהיה פחות טוב, אבל גם פרופורציות צריך.
הקבוצה מנצחת את רוב המשחקים כי הליגה גדולה מידי וקלה מידי. לכן גם קבוצה כמו חיפה, שעוברת עונה די פיננסית, עם סגל חלש משלך, עם מאמן די זוועתי, ולאחר טראומה לא קלה בעונה שעברה, מנצחת את רוב המשחקים שלה. אפילו קבוצה חולה כמו מכבי, עם המאמן הלא מנוסה שלה, מנצחת את רוב המשחקים שלה.
הפועל התחילה את העונה עם סגל מעולה שגדול על הקבוצות הגדולות האחרות ובכלל לא רואה את שאר 12-13 הקבוצות האחרות בליגה ועם תנופה גדולה מסוף העונה שעברה. הפועל גם צברה מספיק כסף שיכול לאפשר לה בקלות לחזק את הסגל הזה לאורך העונה איפה ומתי שצריך. הפועל הייתה צריכה להוביל את הליגה באופן ברור. היא לא, ויהיה לה מאוד קשה לסיים את הסיבוב השני במקום הראשון ולארח את משחק העונה.
הפרופורציות הן פונקציה של הקבוצה. ברור שאם הייתי אוהד הפועל פ"ת, מכבי נתניה או בני יהודה והן היו משיגות תוצאות קרובות להפועל של השנה הייתי המאושר באדם, אבל בשביל הפועל זה לא רלוונטי.
או במילים אחרות, איפה בדיוק ראית שאנשים איבדו פרופורציות וכיצד?