פאביו כתב:
נועם שחם כתב:
אני חייב לומר שלפחות על בסיס מה שאנחנו רואים מהקבוצה לאחרונה, אני לא אופטימי. לא מבחינה מקצועית כמו מבחינה מנטלית.
בשנה שעברה, כשהגענו לשלבי הסיום של העונה הייתה הרגשה שלקבוצה יש הרבה בטחון עצמי, והיא יכולה להסתדר גם בימים פחות טובים. היום התחושה היא שלקבוצה חסרים במגרש אותם מנהיגים שידעו לנווט אותה גם בימים חלשים ואות "קילר אינסטינקט" שצריך כדי לזכות בתואר.
מנגד, חיפה מוכיחה שיש לה את אותו קילר אינסטינקט. נקווה שנצליח להפוך שוב את המומנטום כשנארח אותם בבלומפילד.
אני בדומה לך חושב שהמון יהיה מונח על המשחק עם מכבי חיפה עוד שבועים.
מבחינה העונה,אני חושב שכדאי שתיזכר בשנה שעברה,היינו בפער דיי גדול ממכבי חיפה במחזור 22.
וזו בדיוק הבעיה. כל הנקודות שאיבדנו וזה שחיפה צוברים נקודות בקצב גבוה מביא אותנו למצב שהעונה תלויה בערך על שני משחקים נגד חיפה.
להשוות את המצב השנה למצב בשנה בעברה זה לא נכון כי כמו כל דבר בחיים, הכל יחסי. בשנה שעברה הבנת שאת חיפה לא תוכל כבר להשיג ובנית על הקיזוז וידעת שגם עם הקיזוז, תצטרך לנצח בחיפה.
השנה, אתה קבוצה יותר טובה מחיפה, אם לא תיקח אליפות זה יהיה כשלון באיזה שהוא מקום. הפועל צריכים לסיים במקום הראשון בתום 30 מחזורים. אם זה לא יקרה, זה יכריח אותנו לנצח בחיפה בשביל להיות תלויים בעצמנו שישארו 3-4 משחקים לסיום העונה. זה מצב שהפועל צריכים להימנע ממנו בכל מחיר כי עם כל הכבוד לשני המשחקים האחרונים שם, הסטטיסטיקה עדיין לרעתינו. בשביל שנסיים ראשונים צריכים התעלות יוצאת דופן בתשע המשחקים שנשארו עד לסיום העונה.