תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תכנית הריאליטי החדשה : הקללה של המדינה
הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 12:48 
די נו, במקום לקלל תעודדו את הקבוצה שלכם. זה דבר ראשון.
דבר שני, זה שלא מענישים אותם זה לא בסדר אבל זה לא נותן ליגיטימציה לקלל.
כל הקללות האלה הם תופעה חולה במדינה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 14:26 
אמרתי את זה כבר באשכול אחר, ואני אגיד את זה שוב-

הדבר שהכי מציק לי ומצער אותי בקטע של השירי שואה,
מעבר לעניין הרגיל שכבר דובר בו המון של פגיעה ברגשות של ניצולי שואה או קרובים של ניצולים-

הקטע הזה הוא כל כך לא מתוחכם

לא שנון

לא מצחיק

מטופש ברמות

לא באמת מרגיז אף אחד מהאוהדים של היריבות

לא מעליב אף אחד

סתם מוציא אותנו קקות
על פארש, ובעיקר ילדותיים

ונותן לכל העולם ואחותו סיבה (די טובה) להיכנס בנו
ולחפש אותנו על שטות הכי קטנה אחרת

ובעיקר לוקח מאיתנו כל זכות מוסרית לבוא בטענות לאוהדים של היריבות כשהם שרים על טועמה ועל אבא של ביברס, לדוגמה. מחרפן אותי שכל כך הרבה אנשים כאן לא מבינים את זה

יש כל כך הרבה דברים אחרים שאפשר לשיר עליהם, דברים נאסטיים שיכולים לגרום ליריבים שלנו להתבאס (דוגמה בשלוף- "אווווו... תנו לחיות לחיות....", "ג'ון האאאאארטסון , אוהההההההו...."), אבל שיהיו לגיטימיים בקטע של ביקורת ציבורית, בדיוק כמו שאוהדי המחלה וחיפה שרים לנו שאוסישקין הוא חניון (ומבאסים אותי רצח כל פעם מחדש). יש כל כך הרבה ממי ללמוד בקטע הזה.. קחו למשל שירי אוהדים של קבוצות מסויימות באנגליה- הם יורדים על קבוצות אחרות על ימין ועל שמאל, אבל בצורה שנונה!
ומה שהכי מצער אותי זה שלאנשים שכותבים את השירים האלה יש השנינות הזאת ובכמויות (ע"ע האדמו"ר סוקולובסקי), ורק צריך טיפה יותר להביא אותה לביטוי

לכל אנשי האולטראס שנמצאים כאן בפורום- אתם בתור אלה שמובילים את הקהל בכל מה שנוגע לעידוד ותפאורות וכו (ועושים עבודה נהדרת)-
זה לא מאוחר עדיין להתעשת ולהבין את הנזק האמיתי שהעניין הזה גורם לנו בטווח הארוך, ולעבוד על סט חדש של שירים ומשפטים
במקום "שתהיה שואה למכבי" ו-"שער 11 גטו"!

והיי, אני מוכן לעזור, אני טוב בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 פברואר 2011, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד לכל ילדי האולטראס ויש הרבה כבוד על כל התפאורות וכל התמיכה המדהימה..

זה ניהיה מסריח וזה מגיע לנו... שכל אחד יתסכל על עצמו במראה וישאל את עצמו מה זה בעצם שואה..
ושלא יתחילו לזיין ת'שכל על מושגים שואה זה שואה ...כולם יודעים מה זה..
אני מאוד מקווה שהאולטראס (עם כל ההערכה) יקבל ת'סטירה משאר הקהל בשיר השואה הבא בבלומפילד..
כמו כל ילד טוב לפעמים צריך לקבל סטירה...

ויותר מזה.. בואו נסתכל על עצמנו, הנבלות מעבר לכביש והבבונים מירושלים לא שוים יריקה...

לתומת ליבכם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2011, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
HapoelTelAvivFc כתב:
כל פעם שאני שר שתיהיה שואה למכבי אני נדהם מכמה שזה יוצא לי כל כך עמוק מהגוף.
כן,סבא רבא שלי נקבר בבורות מוות בעודו בחיים
כן,אני כן מבין מה המשמעות
וכן,כן אני רוצה שזה מה שיהיה לרוב המכביסטים מעומק הלב.

אתה אידיוט

בנימה אישית, בשנה שעברה הייתי בפולין שבוע וחצי. 13 וחצי שעות אחרי הנחיתה (ו- 47 שעות על הרגליים) התייצבתי באצטדיון הברפלד לראות את הפועל מנצחת 5:0. שמעתי שם "שתהיה שואה למכבי" והשיא מבחינתי היה שראיתי משמאלי ילד קטן ששר את זה במין טבעיות. שבוע וחצי אני רואה איך מאדישות וחוק העדר מתו מליונים ואז אני רואה ילד עושה אותו דבר בלי לחשוב פה (אלף אלפי הבדלות של המעשה - אני מדבר על חוק העדר. ושואה במובן חורבן - יופי ההתפלפלות במושגים. כולנו יודעים למה הכוונה כשמאחלים שואה למכבי באותה נשימה של לקרוא להם נאצים).
משמאלי נעמד מר סוקולובסקי הנכבד. אוהד יקר, בזכותו הרבה אוהדים מגיעים למשחקים בחו"ל. אני מודה, גם משורר ענק. השיר על שיח ג'ראח מבריק וגם רוב שירי חברים שרים טייב. אני רואה את עצמי מוקף באידיוטים שרים שירי שואה ונגררים בלי לחשוב, ולידי נעמד אחד האחראים לזה. נהייתה לי מין צמרמורת.
צריך להעיף את הקריאות האלה לעזאזל. אני באופן אישי מעדיף לשיר שיר פתטי כמו שירי ה"אמא שלכם זונה" מאשר לאחל למישהו, לא משנה מי, שואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
HapoelTelAvivFc כתב:
כל פעם שאני שר שתיהיה שואה למכבי אני נדהם מכמה שזה יוצא לי כל כך עמוק מהגוף.
כן,סבא רבא שלי נקבר בבורות מוות בעודו בחיים
כן,אני כן מבין מה המשמעות
וכן,כן אני רוצה שזה מה שיהיה לרוב המכביסטים מעומק הלב.

אתה אידיוט

בנימה אישית, בשנה שעברה הייתי בפולין שבוע וחצי. 13 וחצי שעות אחרי הנחיתה (ו- 47 שעות על הרגליים) התייצבתי באצטדיון הברפלד לראות את הפועל מנצחת 5:0. שמעתי שם "שתהיה שואה למכבי" והשיא מבחינתי היה שראיתי משמאלי ילד קטן ששר את זה במין טבעיות. שבוע וחצי אני רואה איך מאדישות וחוק העדר מתו מליונים ואז אני רואה ילד עושה אותו דבר בלי לחשוב פה (אלף אלפי הבדלות של המעשה - אני מדבר על חוק העדר. ושואה במובן חורבן - יופי ההתפלפלות במושגים. כולנו יודעים למה הכוונה כשמאחלים שואה למכבי באותה נשימה של לקרוא להם נאצים).
משמאלי נעמד מר סוקולובסקי הנכבד. אוהד יקר, בזכותו הרבה אוהדים מגיעים למשחקים בחו"ל. אני מודה, גם משורר ענק. השיר על שיח ג'ראח מבריק וגם רוב שירי חברים שרים טייב. אני רואה את עצמי מוקף באידיוטים שרים שירי שואה ונגררים בלי לחשוב, ולידי נעמד אחד האחראים לזה. נהייתה לי מין צמרמורת.
צריך להעיף את הקריאות האלה לעזאזל. אני באופן אישי מעדיף לשיר שיר פתטי כמו שירי ה"אמא שלכם זונה" מאשר לאחל למישהו, לא משנה מי, שואה.

אני לא מבין ... כל כך קשה להיות שפוי...???

איכס איכס..כל המאמץ של אותם אנשים למען הקבוצה שווה לתחת אחרי שירים כאלה...
אנשים מפגרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
אני קורא לרוב השפוי לעשות מה שאני עושה, להתחבק עם אבא שלי (כלומר עם אבא שלכם או מי שלידכם. אל תתחבקו עם אבא שלי :D ) בזמן השירים האלה ולהצטרף בחזרה כשיגמרו. ומי שמכיר אותי שאני שר הכל וכל הזמן, חוץ מאותם שירים.

עוד לא יצא לי לשרוק בוז לקריאות כאלה, אבל אם תתחיל מגמה כזו אני אצטרף בשמחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 00:43 
כמה אתם יכולים לשקר לעצמכם? האוהד שכתב פה שאוהדי הפועל בנים לניצולי שואה וניצולי שואה שניפגעים מהשירה הזאת... היתומים לא ניפגעים מ"שמעון מזרחי הוא יתום"? הנכים שיושבים בשער 7 למטה לא ניפגעים מ"בכסא הגלגלים איך נפלו התאומים"? החולי סרטן לא ניפגעים מ"נימני אתה שקרן זה לא דלקת בראות אתה חולה סרטן"? בוא לא נקלל בכלל ואחרי שנפסיק לקלל אני מבטיח לכם שימצאו משהו אחרי כדי להידבק אלינו ולחפש לפגוע בקבוצה (גם בכדורגל גם בכדורסל).
אל תשכחו גם לא לצעוק חזק כי זה יכול להפריע למהלך המשחק ואז יתנו לנו עונש, אחרי זה בטח גם לא יכניסו תופים כי זה מפריע לאנשים בגלל הרעש החזק. קודם תלחמו בכל הזונות מהתקשורת,המשטרה,וההתאחדות של הכדורגל והכדורסל ואחרי זה תבואו ותנסו לשנות דברים ולמנוע צעקות כאלה, אתם עכשיו ניכנעים לעלהום שעושים עלינו ובפעם הבאה זה לא יהיה עלהום זה יהיה לינץ שאפילו בשטחים לא ראו. אתם אלה שמסבכים את המצב עוד יותר! כמו שבקריית אתא שר אוהד אחד וקיבלנו עונש... תמיד יהיה את האחד שיגיד את המשהו שאסור להגיד ולא משנה כמה תנסו לחנך או לשרוק או לא יודע מה, גם שהיה אסור לזרוק שום דבר לדשא כי היה לנו עונש אנשים זרקו...תמיד יש את האחד הזה שיעשה מעשה ואף אחד בעולם לא יכול לשנות את זה, לא עם חוקים ולא עם שום דבר אחר. אנחנו צריכים לגרום להתאחדות לשנות את דרכיה בדיוק כמו שגרמנו לשוטרים לצאת מתוך היציע ולהוציע את רובם מחוץ למגרש ובדיוק כמו שגרמנו בסופו של דבר שעל כל אבוקה שנידלקת לא יעצרו 10 אנשים מסביב. הכוח בידיים שלנו רק חבל שאתם משתמשים בו הפוך, בגלל זה אנשים יעשו לכם עוד יותר דווקא וניראה לאן נגיע וניראה אם קריאות הנאצה למינהם יפסקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
כמה אתם יכולים לשקר לעצמכם? האוהד שכתב פה שאוהדי הפועל בנים לניצולי שואה וניצולי שואה שניפגעים מהשירה הזאת... היתומים לא ניפגעים מ"שמעון מזרחי הוא יתום"? הנכים שיושבים בשער 7 למטה לא ניפגעים מ"בכסא הגלגלים איך נפלו התאומים"? החולי סרטן לא ניפגעים מ"נימני אתה שקרן זה לא דלקת בראות אתה חולה סרטן"? בוא לא נקלל בכלל ואחרי שנפסיק לקלל אני מבטיח לכם שימצאו משהו אחרי כדי להידבק אלינו ולחפש לפגוע בקבוצה (גם בכדורגל גם בכדורסל).
אל תשכחו גם לא לצעוק חזק כי זה יכול להפריע למהלך המשחק ואז יתנו לנו עונש, אחרי זה בטח גם לא יכניסו תופים כי זה מפריע לאנשים בגלל הרעש החזק. קודם תלחמו בכל הזונות מהתקשורת,המשטרה,וההתאחדות של הכדורגל והכדורסל ואחרי זה תבואו ותנסו לשנות דברים ולמנוע צעקות כאלה, אתם עכשיו ניכנעים לעלהום שעושים עלינו ובפעם הבאה זה לא יהיה עלהום זה יהיה לינץ שאפילו בשטחים לא ראו. אתם אלה שמסבכים את המצב עוד יותר! כמו שבקריית אתא שר אוהד אחד וקיבלנו עונש... תמיד יהיה את האחד שיגיד את המשהו שאסור להגיד ולא משנה כמה תנסו לחנך או לשרוק או לא יודע מה, גם שהיה אסור לזרוק שום דבר לדשא כי היה לנו עונש אנשים זרקו...תמיד יש את האחד הזה שיעשה מעשה ואף אחד בעולם לא יכול לשנות את זה, לא עם חוקים ולא עם שום דבר אחר. אנחנו צריכים לגרום להתאחדות לשנות את דרכיה בדיוק כמו שגרמנו לשוטרים לצאת מתוך היציע ולהוציע את רובם מחוץ למגרש ובדיוק כמו שגרמנו בסופו של דבר שעל כל אבוקה שנידלקת לא יעצרו 10 אנשים מסביב. הכוח בידיים שלנו רק חבל שאתם משתמשים בו הפוך, בגלל זה אנשים יעשו לכם עוד יותר דווקא וניראה לאן נגיע וניראה אם קריאות הנאצה למינהם יפסקו.

אני מאמין שהאנשים שלא שרים שירי שואה גם לא שרים על מזרחי. אני לא לפחות.
אני נגד אלימות שוטרים והשניים ששרו על אהובה תומר לא צריכים להיות בכדורגל לדעתי, אבל הסיפור מסביב מביש ואולי גם לא חוקי.

הנקודה היא לא לשיר שירי שואה כדי לגרום לכולם לקבל אותנו. אלא להפסיק. ואתה חייב לשים גבול בין שירי שואה לתוף ביציע (אני אפילו לא מאמין מה אני כותב).
אתה מבין בדיוק על מה אני מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 02:35 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהמשתמש(והארביטמן של האקסבול) כיפה אדומה אוהב תותים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 10:16 
יוחנן כתב:
אמרתי את זה כבר באשכול אחר, ואני אגיד את זה שוב-

הדבר שהכי מציק לי ומצער אותי בקטע של השירי שואה,
מעבר לעניין הרגיל שכבר דובר בו המון של פגיעה ברגשות של ניצולי שואה או קרובים של ניצולים-

הקטע הזה הוא כל כך לא מתוחכם

לא שנון

לא מצחיק

מטופש ברמות

לא באמת מרגיז אף אחד מהאוהדים של היריבות

לא מעליב אף אחד

סתם מוציא אותנו קקות
על פארש, ובעיקר ילדותיים

ונותן לכל העולם ואחותו סיבה (די טובה) להיכנס בנו
ולחפש אותנו על שטות הכי קטנה אחרת

ובעיקר לוקח מאיתנו כל זכות מוסרית לבוא בטענות לאוהדים של היריבות כשהם שרים על טועמה ועל אבא של ביברס, לדוגמה. מחרפן אותי שכל כך הרבה אנשים כאן לא מבינים את זה

יש כל כך הרבה דברים אחרים שאפשר לשיר עליהם, דברים נאסטיים שיכולים לגרום ליריבים שלנו להתבאס (דוגמה בשלוף- "אווווו... תנו לחיות לחיות....", "ג'ון האאאאארטסון , אוהההההההו...."), אבל שיהיו לגיטימיים בקטע של ביקורת ציבורית, בדיוק כמו שאוהדי המחלה וחיפה שרים לנו שאוסישקין הוא חניון (ומבאסים אותי רצח כל פעם מחדש). יש כל כך הרבה ממי ללמוד בקטע הזה.. קחו למשל שירי אוהדים של קבוצות מסויימות באנגליה- הם יורדים על קבוצות אחרות על ימין ועל שמאל, אבל בצורה שנונה!
ומה שהכי מצער אותי זה שלאנשים שכותבים את השירים האלה יש השנינות הזאת ובכמויות (ע"ע האדמו"ר סוקולובסקי), ורק צריך טיפה יותר להביא אותה לביטוי

לכל אנשי האולטראס שנמצאים כאן בפורום- אתם בתור אלה שמובילים את הקהל בכל מה שנוגע לעידוד ותפאורות וכו (ועושים עבודה נהדרת)-
זה לא מאוחר עדיין להתעשת ולהבין את הנזק האמיתי שהעניין הזה גורם לנו בטווח הארוך, ולעבוד על סט חדש של שירים ומשפטים
במקום "שתהיה שואה למכבי" ו-"שער 11 גטו"!

והיי, אני מוכן לעזור, אני טוב בזה

+1
הכי צודק בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 10:25 
פואד כתב:

יש בעולם דבר שנקרא קומון סנס. אני מציע לך להשתמש בו.
אם אתה חושב שהפסקת שירי שואה תוביל, בסופו של דבר, להפסקה מלאה של שירי עידוד אתה טיפש מוחלט. ולדעתי אתה לא, אלא סתם דמגוג.
שירי שואה זה דבר דוחה שמקומם את "האדם הסביר" (ואתה מוזמן לעשות סקר בקרב כל החברים שלך (בהנחה שיש לך כאלה) שהם לא אוהדי כדורגל בכלל).

יש מספיק דרכים לגרום לאוהדי מכבי לאכול את הלב מבלי לאחל להם שואה.

אגב, חברים שלי שהם אוהדי מכבי מתרגזים הרבה יותר כשנוגעים להם בנקודות רגישות (ואנחנו ממש טובים בזה) מאשר כשמאחלים להם שואה (זו כמו ההרגשה שלך כשאוהדי ביתר צועקים "אמא שלך זונה" יותר רחמים מאשר כל דבר אחר).

איפה השנינות שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 11:22 
שלום לכולם ונאחל לעצמנו שבוע ספורטיבי מוצלח (לאחר הרגשת הפספוס הקטנה השבוע).
עד עכשו לא הגבתי לדיון המעניין שהצלחתי לפתוח פה ואני אנסה לתמצת את מה שנאמר כאן. אגב אם הייתה נשלחת דמות קצת יותר רצינית למשרדי ההתאחדות השבוע מאשר מורדי הייתי מציע לה להשתמש בכתוב כאן על מנת להוכיח לאדון מני סלע שדמות אוהדי הפועל היא שונה ממה שהוא חושב אם כי מהיכרות אישית שלי עם האיש זה כנראה לא יעזור. עד אשר הוא ושלום בן עזרא נמצאים בבית הדין של ההתאחדות מצבנו בכי רע להמשיל כאילו ארדואן היה ראש בית הדין הבינלאומי בהאג. נושא דייני בית הדין ומעמדנו שם הוא חלק מהסיכום לכן הרחבתי בו. בוא נחזור לסיכום :
1. מעמד הפועל היום בבית הדין, התקשורת וכו' על הפנים ובלשון המעטה. כמובן שמאז ומתמיד היו לנו שונאים (אם כי פעם היו כמה מליצי יושר שאינם קיימים עוד). כמובן שמנצלים את העובדה שבעלי קבוצת הכדורגל ומנהליה לא עושים דבר בנושא להבדיל מתאומים (לטוב ולרע) שכן עסק בנושא בניית התדמית (ואין מה לעשות זה חלק מהעולם). בניית תמיד היא תחום בפני עצמו הדורש מומחיות וקשרים ות זה היה לתאומים.
2.צודקים מי שאמרו שהתקשורת וההתאחדות תחפש אותנו , ותמצא , אבל עכשו עלינו לנסות ולשלוט על מה תתפוס אותנו. נאמר פה וצדקהשאם לא על שיר כזה על שיר אחר - אבל האם זה מצדיק כל שיר. לדוגמא אשתמש בחוק השימוש במכשיר סלולרי בזמן נהיגה. החוק אינו על דיבור אלא שימוש וזה אומר שגם אם סתם החזקתם אותו ביד תקבלו 1000 שח. עכשו כשנתפסת יש לך אפשרות להגיד לשוטר שהוא סתם נפל לך על היד ואולי הוא יוותר (אני משער שאם הרווח במחשוף מספיק רציני אז הוא יוותר או שאם תוציא מנוי מכקי זה גם יעזור).אם נתפסת על דיבור כנראה שדבר לא יעזור (אם כי במבחן השבוע גם שופט שראה או טלביזיה שתעדה לא היו מספיקים כדי להעמיד אותם לדין) עכשו לנו הבחירה האם לשחק לידי השוטר ולאחוז במכשיר או להיות קצת יותר חכמים לקנות פלסטיק ב- 50 שקל להעמיד אותו על החלון ולהמנע מהעונש. אני חושב שבשביל הקבוצה (והיא מעל הכל ) עלינו לפעול למענה. אם בסופו של דבר במשחק מסויים הקבוצה תהיה ללא קהל וכבר היו לנו משחקים ללא קהל כמו נגד מכבי חיפה זה לא לטובת הקבוצה.לפחות בוא נשתדל עד יעבור זעם להיות אלו שלא נתנו את הסיבה.
3. נושא השואה הוא טאבו במדינת ישראל. למרות שכבר קמו אנשים שהעלו תגר על כך והשימוש במושג (כמו החמישיה הקאמרית) עדיין הוא טאבו אז מוטב לנו שנכבד אותו (למרות שכדור שני לניצולים , ואחד שלא מצטרף לשיר אני כן חושב שקיימת הזכות לשיר , ציינתי ששואה אינה השואה). שוב אני חוזר על טובת הקבוצה.. יש גם מי שנפגע מכך (ובצדק) אז בוא נכבד אותו ולקוות שהפגיעה בכבוד האם או האחות היא פחותה.
4. אדומים - אין ספק שאין פה אמת אחת אבל יש עובדה שעלולה לפגוע בקבוצה, באוהדים (אנחנו הרי כן רוצים ללווות אותה), במקרה של אוסישקין אז כספם של כ-50 חברי עמותה שצרפנו הלך לטמיון (אני צרפתי בכוח 4 חברים וקשה לי להסביר להם את המקרה.
5. אני מרגיש שלכם ניתן להסביר אז בוא נמנע ונלחם בנושא לטובתנו וגם לאותם אנשים שנפגעים מכך ולחלק כן יש את ההצדקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
והערת אגב: חלק מהמשתמשים ממשיכים פה את בדיחת התותים המטומטמת הזאת.
מה שקרה השבוע עם שירי השואה העלה את הנושא הזה לסדר היום בלהיטות הרבה יותר גבוהה מבעבר. די כבר לברוח מדיונים כאלה.
זה לגיטימי, ועד כמה שאני יודע הקהל של הפועל לא נמצא בבעלות של האולטרס (עם כל ההערכה. באמת) ודיון כזה הוא לגיטימי וחשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2011, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
שלום לכולם ונאחל לעצמנו שבוע ספורטיבי מוצלח (לאחר הרגשת הפספוס הקטנה השבוע).
עד עכשו לא הגבתי לדיון המעניין שהצלחתי לפתוח פה ואני אנסה לתמצת את מה שנאמר כאן. אגב אם הייתה נשלחת דמות קצת יותר רצינית למשרדי ההתאחדות השבוע מאשר מורדי הייתי מציע לה להשתמש בכתוב כאן על מנת להוכיח לאדון מני סלע שדמות אוהדי הפועל היא שונה ממה שהוא חושב אם כי מהיכרות אישית שלי עם האיש זה כנראה לא יעזור. עד אשר הוא ושלום בן עזרא נמצאים בבית הדין של ההתאחדות מצבנו בכי רע להמשיל כאילו ארדואן היה ראש בית הדין הבינלאומי בהאג. נושא דייני בית הדין ומעמדנו שם הוא חלק מהסיכום לכן הרחבתי בו. בוא נחזור לסיכום :
1. מעמד הפועל היום בבית הדין, התקשורת וכו' על הפנים ובלשון המעטה . כמובן שמאז ומתמיד היו לנו שונאים (אם כי פעם היו כמה מליצי יושר שאינם קיימים עוד). כמובן שמנצלים את העובדה שבעלי קבוצת הכדורגל ומנהליה לא עושים דבר בנושא להבדיל מתאומים (לטוב ולרע) שכן עסק בנושא בניית התדמית (ואין מה לעשות זה חלק מהעולם). בניית תמיד היא תחום בפני עצמו הדורש מומחיות וקשרים ות זה היה לתאומים.
2.צודקים מי שאמרו שהתקשורת וההתאחדות תחפש אותנו , ותמצא , אבל עכשו עלינו לנסות ולשלוט על מה תתפוס אותנו. נאמר פה וצדקהשאם לא על שיר כזה על שיר אחר - אבל האם זה מצדיק כל שיר. לדוגמא אשתמש בחוק השימוש במכשיר סלולרי בזמן נהיגה. החוק אינו על דיבור אלא שימוש וזה אומר שגם אם סתם החזקתם אותו ביד תקבלו 1000 שח. עכשו כשנתפסת יש לך אפשרות להגיד לשוטר שהוא סתם נפל לך על היד ואולי הוא יוותר (אני משער שאם הרווח במחשוף מספיק רציני אז הוא יוותר או שאם תוציא מנוי מכקי זה גם יעזור).אם נתפסת על דיבור כנראה שדבר לא יעזור (אם כי במבחן השבוע גם שופט שראה או טלביזיה שתעדה לא היו מספיקים כדי להעמיד אותם לדין) עכשו לנו הבחירה האם לשחק לידי השוטר ולאחוז במכשיר או להיות קצת יותר חכמים לקנות פלסטיק ב- 50 שקל להעמיד אותו על החלון ולהמנע מהעונש. אני חושב ש בשביל הקבוצה (והיא מעל הכל ) עלינו לפעול למענה. אם בסופו של דבר במשחק מסויים הקבוצה תהיה ללא קהל וכבר היו לנו משחקים ללא קהל כמו נגד מכבי חיפה זה לא לטובת הקבוצה.לפחות בוא נשתדל עד יעבור זעם להיות אלו שלא נתנו את הסיבה.
3. נושא השואה הוא טאבו במדינת ישראל . למרות שכבר קמו אנשים שהעלו תגר על כך והשימוש במושג (כמו החמישיה הקאמרית) עדיין הוא טאבו אז מוטב לנו שנכבד אותו (למרות שכדור שני לניצולים , ואחד שלא מצטרף לשיר אני כן חושב שקיימת הזכות לשיר , ציינתי ששואה אינה השואה). שוב אני חוזר על טובת הקבוצה.. יש גם מי שנפגע מכך (ובצדק) אז בוא נכבד אותו ולקוות שהפגיעה בכבוד האם או האחות היא פחותה.
4. אדומים - אין ספק שאין פה אמת אחת אבל יש עובדה שעלולה לפגוע בקבוצה, באוהדים (אנחנו הרי כן רוצים ללווות אותה), במקרה של אוסישקין אז כספם של כ-50 חברי עמותה שצרפנו הלך לטמיון (אני צרפתי בכוח 4 חברים וקשה לי להסביר להם את המקרה.
5. אני מרגיש שלכם ניתן להסביר אז בוא נמנע ונלחם בנושא לטובתנו וגם לאותם אנשים שנפגעים מכך ולחלק כן יש את ההצדקה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2011, 03:40 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
אי אפשר לשנות אף אחד , לטוב ולרע .

כי אלו ששרים שירי שואה אמרו "שואה" ו"במבה" כמילים הראשונות לאחר שנולדו?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: