תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חיפה במקדש
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2019, 22:30 
ברור פירסמן הפסיד את המשחק. העיקר אין אג'נדה

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2019, 22:57 
1. דקה 95 פעם ראשונה שהשוער שלהם נגע בכדור במחצית הזו
2. פירסמן אחרי טחינה של משחק שלם צריך לבחור על מי לשמור ומפילים עליו את השער
3. שוב זה היה נראה כמו ילדים מול בוגרים כפי שבוזגלו אמר והטיב ליישים
4. האם אחרי המשחק הזה נדע מה השיטה של אבידן ? כי בראיון הוא אמר שהתחלנו לבועט כדורים למעלה שזה הפוך ממה שהוא רוצה (אבל זה לא איך שאנחנו משחקים כל העונה ?)
5. משחק מצויין של דגני , רק חבל שבטעות הבאה שוב יצאו עליו כאן.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חיפה במקדש
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2019, 22:58 
בני12 כתב:
שוב פירסמן מפסיד לנו את המשחק

אני בהחלט חושב שזה טופ 3 של המשפטים הכי מנותקים שנכתבו בפורום הזה אי פעם.
קבוצה לא מעבירה 2 פאסים מחצית שלמה ופירסמן הפסיד את המשחק. אוקיי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2019, 23:02 
אגב, המחצית השניה היום היתה הדבר הכי מביש מאז שנות סיני. הפועל חדרה נטו. לא עשו התקפה אחת. אחת!. מבזבזים זמן מדקה 50, שחקנים שוכבים. במצב של תיקו.
גם בחצי הראשון אגב הפועל עמדו בושה על המגרש. אם מול הפועל היתה קבוצה מדויקת על המגרש המשחק הזה היה נגמר היום 6 חתיכות.
איפה הקבוצה הזו ואיפה הקבוצה של רפואה מבחינת עמידה על המגרש, לחץ, כדורגל, יו ניים איט. בושה וחרפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2019, 23:07 
redrony כתב:
אגב, המחצית השניה היום היתה הדבר הכי מביש מאז שנות סיני. הפועל חדרה נטו. לא עשו התקפה אחת. אחת!. מבזבזים זמן מדקה 50, שחקנים שוכבים. במצב של תיקו.
גם בחצי הראשון אגב הפועל עמדו בושה על המגרש. אם מול הפועל היתה קבוצה מדויקת על המגרש המשחק הזה היה נגמר היום 6 חתיכות.
איפה הקבוצה הזו ואיפה הקבוצה של רפואה מבחינת עמידה על המגרש, לחץ, כדורגל, יו ניים איט. בושה וחרפה

!!!
בחיים לא נגעלתי ככה מהפועל (אם כי המחצית הראשונה מול כפ"ס בהחלט נותנת תחרות קשה). הגיע לנו לחטוף שביעיה על התצוגה הזו.
היו כבר מאמנים גרועים בקבוצה הזאת, אבל בחיים לא היה מאמן שניסה להפוך אותנו להפועל חדרה.
והכי גרוע? האפס המאופס הזה אפילו לא לוקח אחריות. זה נע איפשהו בין גניבת דעת שאנחנו סובלים מחוסר מזל, לבין הפלת האשמה על השחקנים.
תמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2019, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
כמות הזמן שהכדור חיכה אצלנו לביצוע בעיטה חופשית או חוץ היתה מחרידה. בושה לשופט שאפשר את זה

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2019, 23:11 
אדום נחמד כתב:
כמות הזמן שהכדור חיכה אצלנו לביצוע בעיטה חופשית או חוץ היתה מחרידה. בושה לשופט שאפשר את זה

Sent from my Mi A2 using Tapatalk
לגמרי. פשוט מגעיל לראות אותנו

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2019, 23:26 
כבר בדקה 50 שחקנים נופלים מהרגליים.
היחידי שהחזיק מעמד למרבה האירוניה זה אייזן שמשחק בליגה לנוער, ועוד בהופעת בכורה.
גם בהפסדים הכי מבישים בדרבים לא הרגשתי כל-כך עלוב ומושפל כמו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2019, 23:27 
Asafas כתב:
היחידי שהחזיק מעמד למרבה האירוניה זה אייזן שמשחק בליגה לנוער, ועוד בהופעת בכורה.

טוב די להגזים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2019, 00:29 
redrony כתב:
בני12 כתב:
שוב פירסמן מפסיד לנו את המשחק

אני בהחלט חושב שזה טופ 3 של המשפטים הכי מנותקים שנכתבו בפורום הזה אי פעם.
קבוצה לא מעבירה 2 פאסים מחצית שלמה ופירסמן הפסיד את המשחק. אוקיי...

זה בן אדם שבעונה שעברה באמצע העונה אמר שצריך להחזיר את ינקו להרכב ע"ח לבקוביץ. יש אנשים שפחות מבינים בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2019, 06:45 
קומוניסים כתב:
Asafas כתב:

טוב די להגזים

אולי אני ואתה לא ראינו את אותו משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2019, 08:03 
redrony כתב:

אנחנו כבר מזמן בשפל גדול יותר מהתקופה של משה סיני וזה לגמרי היתה חתיכת תקופה מזעזעת (אם למישהו יש ספק).

אז אם עושים תחרות מה יותר גרוע, הגאונים האלה רוצים לקחת את האיש חסר המושג הזה שהביא אותנו לתקופה חשוכה ולשלב אותו בעידן החשוך עוד יותר שלהם כדי לגמרי לכבות את האור על המועדון הזה.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 05 נובמבר 2019, 12:47, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2019, 08:32 
וכל החרא הזה שאנחנו רואים
זה מול קבוצות חלשות מאוד
הכדורגל בארץ נחלש משמעותית
אני רואה שרשמו גם כאן וגם באתרים שהיה בונקר של הפועל
אם היה בונקר אז הוא היה גרוע מאוד
סתם משחק גרוע בטירוף , זה לא כמו שאתה מגיע כאנדרדוג ועושה משחק הגנה חזק כשיטה זולת אינטר מול ברצלונה במשחק המפורסם ההוא
לא יאמן שזו קבוצה שרצה לאליפות כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2019, 10:12 
שחר כתב:
redrony כתב:

אנחנו כבר מזמן בשפל גדול יותר מהתקופה של משה סיני וזה לגמרי היתה חתיכת תקופה מזעזעת (אם למישהו יש ספק).

כן, אני לא מדבר על איכות הכדורגל. אני מדבר שאתמול בפעם הראשונה מזה הרבה זמן ראיתי קבוצת כדורגל שמושכת זמן שהתואה היא 1:1, שחקנים נשכבים בצורה שמביישת את הפועל עכו במשחק נגדינו לפני כמה שנים וקבוצה בלי שום רצון לנצח או להתקיף.
אני אפילו לא יכול לכנות את מה שהיה אתמול בונקר. זו היתה תצוגה של חבורת כלומניקים שנראה שהקשר בינם לכדורגל ועוד יותר, הקשר בינם לבין המועדון הזה לא קיים.
שהאוהדים של חיפה התחילו לצעוק ליגה א' נשבע לך שרציתי להצטרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2019, 10:14 
סימרוטיץ כתב:
זה מול קבוצות חלשות מאוד
סתם משחק גרוע בטירוף , זה לא כמו שאתה מגיע כאנדרדוג ועושה משחק הגנה חזק כשיטה זולת אינטר מול ברצלונה במשחק המפורסם ההוא

אני מסכים כמעט בהכל. מכבי חיפה לא שיחקה אתמול כדורגל גרוע. היא עשתה את כל הדברים כמעט נכון חוץ מב-16 שם הם היו לא מדוייקים. אם הם כן היו המשחק הזה היה נגמר בתוצאה שהיו זוכרים אותה הרבה זמן. יש להם כמה שחקנים נהדרים. אני לא רואה אותם לוקחים אליפות השנה, אבל שנה הבאה הם יהיו מועמדים רציניים. בעיקר אם ישפרו את עמדת המאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2019, 12:48 
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:
זה מול קבוצות חלשות מאוד

אני מסכים כמעט בהכל. מכבי חיפה לא שיחקה אתמול כדורגל גרוע. היא עשתה את כל הדברים כמעט נכון חוץ מב-16 שם הם היו לא מדוייקים. אם הם כן היו המשחק הזה היה נגמר בתוצאה שהיו זוכרים אותה הרבה זמן. יש להם כמה שחקנים נהדרים. אני לא רואה אותם לוקחים אליפות השנה, אבל שנה הבאה הם יהיו מועמדים רציניים. בעיקר אם ישפרו את עמדת המאמן

אז אם עושים תחרות מה יותר גרוע, הגאונים האלה רוצים לקחת את האיש חסר המושג הזה שהביא אותנו לתקופה חשוכה ולשלב אותו בעידן החשוך עוד יותר שלהם כדי לגמרי לכבות את האור על המועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2019, 13:43 
שחר כתב:
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:
זה מול קבוצות חלשות מאוד

זה מצוין למען האמת. כמו ממשלת ימין צרה. כנראה שעד שלא נהיה ברוק בוטום אנשים לא יבינו. ולי יהיה יותר קל. אפילו בטלויזיה אני לא אראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2019, 15:13 
ביי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: