Eros Ramazzotti כתב:
זה פשוט מדהים כמה הקהל של הפועל הוא קהל נוח.
כבר שנים שאנשים כאן בפורום מנתחים. מנתחים אחוזי שליטה, דיבידנדים, גרעון, שטרי חוב, דוחות כספיים, מבנה בעלות ומניות בנאמנות. כל היום מנתחים.
הגולשים בפורום הזה כבר הפכו מזמן למומחים בדיני חברות, מיסוי בינלאומי ומיזוגים ורכישות. בינתיים, שכחנו דבר אחד: להיות אוהדי כדורגל.
למה הכוונה? אני אסביר. לי אישית בקיץ האחרון נמאס. פשוט נמאס לי מהשמועות, מהרחשים, מכל החרא שסובב את הפועל. אני החלטתי להיות אוהד מטומטם של שחור או לבן.
אם הבעלים מעמיד קבוצה שמתחרה על האליפות - אני בעדו. אם הבעלים לא מעמיד קבוצה שמתחרה על האליפות - אני נגדו. והיום אני חד משמעית נגדו.
עכשיו אפשר להגיד שהוא "נתן לגוטמן כל מה שהוא רצה", שזה קשקוש אחד גדול, כי "מה שגוטמן רצה" מלכתחילה תאם את התקציב הנמוך שלנו ביחס לקבוצות הצמרת (ואני עוזב שנייה בצד את מה שגוטמן עשה עם התקציב הזה, שאת זה עדיין מוקדם לשפוט במחזור ה-5). בשורה התחתונה, אין כיום להפועל ת"א תקציב שיכול להביא אותה לזכות באליפות, וכמו שזה נראה כרגע זה לא הולך להשתנות בשנים הקרובות. אנחנו נדשדש בין עונות טובות (מקום 3-4), עונות בינוניות ומשעממות (מקום 5-9) לבין היאבקות על הירידה.
זה לא מצב שאני כאוהד הפועל ת"א מוכן לקבל, ואני לא מבין למה שאר האוהדים של הפועל מקבלים את זה. אני לא אוהד בני יהודה, זה לא מה שגדלתי עליו.
לא אכפת לי מה הגרעון. לא אכפת לי שיש תביעות ולא אכפת לי מתזרים המזומנים. פשוט לא אכפת לי מכלום, זו לא הבעיה שלי. אם כבירי הוא הבעלים של הפועל ת"א אני רוצה שבעונה הבאה אנחנו נתחרה על כל שחקן בכיר בישראל ואני רוצה שנביא את הזרים הכי יקרים שיש בליגה, בדיוק כמו שעושים במכבי ת"א, הפועל ב"ש ומכבי חיפה. אם כבירי לא מסוגל לגרום לזה לקרות אני מצפה ממנו שיעוף מכאן על טיל.
ככה אני, אוהד כדורגל. שחור או לבן.
עכשיו תמשיכו לחלק פרחים. נתראה במשחק העונה נגד אשקלון.
סבבה. איזה תקציב אתה מצפה מהבעלים החדש, כשיהיה כזה, שיעמיד כל עונה?