תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 17:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פריירה + לקס
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2019, 12:30 
פריירה שחקן טוב יותר מלקס. הוא רץ יותר, עושה הגנה, מסוגל להבקיע ולבשל ממצבים נייחים ונותן מידי פעם מסירות קדימה . נכון הוא מעבר לשיאו וזאת עמדת מפתח, אבל זה לא שיש לנו תחליף כרגע ולכן אני לא מצליח להבין את השחרור הזה, אלא אם באמת יש שחקן זר תותח על הכוונת שהולך להגיע במקומו.
אני מקווה שזה לא יהיה כמו רוג'ר בשנה שעברה שפשוט שחררו אותו ולא הגיע אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2019, 12:32 
הוקיץ' כתב:
אצלנו הוא היה מחריד. הזכרון קצר אבל אתה מוזמן לחזור לפורום של אותה תקופה ולראות מה חשבו עליו.
באופן כללי גם אם נניח שהוא היה שחקן טוב, הוא רחוק מלהיות סוג השחקן שאנחנו צריכים.

אני זוכר מצויין את התקופה שלו אצלנו - הוא היה ילד בן 20 שהראה נתונים מרשימים מאוד והבנת משחק נוראית. מעבר לזה, קשטן תקע אותו לא פעם באגף, והוא כמעט לא שיחק בכלל כקשר אחורי, שזאת העמדה הכי מתאימה לו (אני גם זוכר שבדרבי טוטו בעונה שאחרי, ממש לפני שנמכר לבטיס, הוא שיחק במרכז המגרש והיה מצויין). במכבי הוא כבר היה שחקן הרבה יותר בוגר ושיחק בעמדה שמתאימה לו וגם היה יציב מאוד. הוא לא שחקן של מספרים כי הוא בועט כמו נכה, אבל היכולות האתלטיות שלו יחד עם היכולת שלו לצאת קדימה הייתה מאוד משמעותית.

לומר שאיגיבור של מכבי הוא לא אופציה טובה לקבוצה המרוסקת שלנו היום - זאת אמירה מנותקת לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2019, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
Royi כתב:
פריירה שחקן טוב יותר מלקס. הוא רץ יותר, עושה הגנה, מסוגל להבקיע ולבשל ממצבים נייחים ונותן מידי פעם מסירות קדימה . נכון הוא מעבר לשיאו וזאת עמדת מפתח, אבל זה לא שיש לנו תחליף כרגע ולכן אני לא מצליח להבין את השחרור הזה, אלא אם באמת יש שחקן זר תותח על הכוונת שהולך להגיע במקומו.

הודעה מאוד מצחיקה.
נתחיל דווקא עם הסיפא, קלאודימיר עצמו הוא שהגיע במקום רוג'ר בסופו של דבר (באיחור גדול כמו כל דבר עם הניסנובים).
רץ יותר? אולי, אבל במהירות שהוא רץ זה לא נותן כלום. מוסר קדימה? פעמיים במשחק. מצבים נייחים? נראים כמו כלום ובוזגלו גם ככה לוקח אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2019, 12:45 
טוב ששוחרר רק כי לא יפתח בהרכב, לא כי הם יביאו מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2019, 12:51 
RedFox כתב:
Royi כתב:

הודעה מאוד מצחיקה.
נתחיל דווקא עם הסיפא, קלאודימיר עצמו הוא שהגיע במקום רוג'ר בסופו של דבר (באיחור גדול כמו כל דבר עם הניסנובים).
רץ יותר? אולי, אבל במהירות שהוא רץ זה לא נותן כלום. מוסר קדימה? פעמיים במשחק. מצבים נייחים? נראים כמו כלום ובוזגלו גם ככה לוקח אותם.

הגיע רק בינואר אחרי הסתבכות קשה בתחתית - אם זאת הכוונה גם עכשיו - להביא חיזוק בינואר, אז אסור לשחרר אותו כרגע.
מצחיק שאתה רושם "אולי" על עובדות - הוא רץ יותר בוודאות - כל משחק מסיים כשחקן שרץ הכי הרבה וזה גם נותן - לדוגמא יותר מפי 3 חילוצי כדור מלקס במשחק באשדוד (שוב על פי עובדות).
המצבים הנייחים שלו מצויינים - בוזגלו לא לוקח את כולם ובכל מקרה זה לא אסון שיש 2 שחקנים בקבוצה עם היכולת הזאת.

שוב, אם יש כוונה להביא שחקן זר אחר תותח במקומו אז סבבה (וגם נשאלת השאלה למה חיכו עד עכשיו?) - אם מתכננים לא להביא אף אחד או להביא חיזוק בינואר בשביל להציל אותנו מירידת ליגה אז זה טמטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2019, 12:58 
כבר בסוף העונה שעברה ראו את ההחלשות של קלאודימיר,
לא מנע מהממולחים להחתים אותו על חוזה חדש לפני חודשיים.
עכשיו השחרור שלו יעלה לנו כמה עשרות אלפים וזה בהנחה שימצא קבוצה, כמה הם אוהבים לשלם לאנשים שלא נמצאים כאן.
כל זה בלי להתייחס לזה שכרגע יש לנו בסך הכל שני זרים בהרכב והוא אחד מהם, אז כמובן שהוא משוחרר בגלל החוזה ולא בגלל החלטה מקצועית(לפחות לא של המאמן, שכאמור פותח איתו)

מקווה שהמחליף שלו לא יהיה שחקן חופשי בעל עבר בליגה הבלגית, המזוהה עם המועדון ומיוצג על ידי דודו דהאן.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פריירה + לקס
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2019, 14:21 
טעון בדיקה - נכתב איפשהו שהחוזה של פריירה חודש אוטומטית בקיץ בגלל שעמד בכמות משחקים בעונה שעברה, כך שזו לא החלטה מקצועית של ניסו אלא שאריות פליטה מהניסנובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: