el dudernio כתב:
חברי? חבריך. עושה רושם שהם ואתה באותו רצון. להמשיך להתבוסס בבין השופכין של התחתית. לכן אתה מפחד לצאת לידים בריאות ומתעקש להיצמד לסחלה.
וגביע השוקו לא מענין אותי.
אתמול נשדדנו ואני מהיחידים שצועק את זהמובא על זה בטענות להנהלה / מאמן. מבחינתך זה ששופט לקח לני 3 נקודות זה בסדר כי הרי כבר קבעת שניפגש בימי שישי בלאומית.
ומה יתן לי 3 נקודות? אתה רציני? ייתן לי מאוד. ואחרי ה 3 האלו נשיג עוד 3 כי כמו שלא נפלת באמת מנתניה וגם שם שופט לקח לך פנדל ככה אתה לא נופל מעוד 3 קובוצות בליגה הזאת ( הפועל חיפה, בני יהודה , ק"ש) ועולה על 5 אחרות ( נס ציונה, רעננה, כ"ס, חדרה, אשדוד, רעננה).
אני מפחד לצאת לידיים בריאות?
כל הקיץ זיינתי פה את השכל לא לעשות מנויים כדי להגביר את הלחץ על החלאות האלה (אחרי פיטורי רפואה ועוד לפני שהתחיל הפירוק).
גביע הטוטו לא מעניין אותך. אתה בטח גם אמרת שכל ההפסדים יתחילו להפוך לנצחונות בליגה, נכון?
אתה לא היחיד שצועק על השוד, ואני לא מבין מה אתה רוצה מההנהלה/מאמן. זה מה שהשופטים החליטו. אתה רוצה להתחיל לקבל קנסות והרחקות? אפילו הדפקטים האלה יודעים שהפועל נראית כמו כלום וזה יהיה עלוב (גם אם זה צודק) לדבר על שיפוט.
נגד נתניה לא הגיע לך שום פנדל. היתה עבירה של אלטמן לפני. וכן נפלת מהם.
דבר איתי אחרי המשחקים נגד הפועל חיפה, בני יהודה וק"ש. תיקו נגדן יהיה בגדר נס (בדיוק כמו נגד נתניה).
וזה ממש יפה שאתה בונה על נקודות נגד חמש קבוצות שמתוכן הפסדת לארבע בחודש וחצי האחרונים. אתה והמציאות ממש חברים טובים.
נועם שחם כתב:
שמע, אם ממשפט אחד שלי הצלחת להגיע לכאלו תובנות, אתה צריך ללכת לעבוד כמדיום.
איך זה קשור ל"נתראה בלאומית"?
ואני לא בא לשלוט ולחנך, מביע את דעתי ושכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. התגובות פה בפורום היסטריות ומביכות.
אני אשקול את הנושא, תודה.
זה קשור ל"נתראה בלאומית" כי אתה מאשים את הקהל ברעש סביב הקבוצה והכתובת היא אחרת.
מי שעושה רעשים בקבוצה זה החלאות שהעיפו את ספורי, את דמארי וגם כמעט את דגני.
"הקהל משתף פעולה" עאלק.