SUI GENERIS כתב:
קוף על תוף כתב:
SUI GENERIS כתב:
לא מכיר מעשן אחד שהפסיק לטוס לחו"ל בגלל שלא יכול לעשן 5 או 10 שעות...
אני גם יכול לא להשתין/לחרבן/ לאכול/לישון 30 שעות רצוף אז?..
אתה כנראה צעיר...אני לא יכול להתאפק לא להשתין 30 שעות...
בתור אחד שמעשן,לא הפסקתי לטוס או לנסוע ברכבת ...
אני אכן צעיר, מעשן וגם אני לא הפסקתי לטוס או לנסוע ברכבת או ללכת למסעדות או להגיע למשחקי כדורסל מדי פעם או פעם.
השאלה היא לא אם אתה יכול להתאפק כי סביר להניח שכולם יכולים לא לעשן שעתיים.
השאלה היא, אם זה לגיטימי לפסול מנהג שהיה מקובל מאות שנים במספרים מטורפים של משתמשים ובכמה שנים פשוט להתחיל לסגור את הברז ולצמצם את המקומות שאדם יוכל לעשן בהם בסוף למקום אחד שיהיה הבית שלו. להעלות את מחירי הסיגריות עד שהכפילו את עצמם בידיעה שזה לא ימנע מאף אחד לעשן אלא רק להוציא יותר כסף על סיגריות במקום שגם ככה אנשים מתקשים לקיים את עצמם כמו שצריך. לא כמו אוסטרליה שמישהו העלה פה.במקום להילחם ביצרני הסיגריות נלחמים במעשנים. זה לא צריך לעבוד ככה. אם אתה מדליק סיגריה כדי להפיג מתח או עייפות, או אם פשוט בא לך עכשיו סיגריה בפאקינג משחק כדורגל שהוא לא משקף בשום צורה את החיים בחוץ, אני לא מקלל או צועק בשום מקום כמו שאני מקלל במשחקי כדורגל, אני גם בטוח שיש אנשים שלא מעשנים בקביעות ותמצא אותם מדליקים את הסיגריות הספורות שלהם באיצטדיון. תראו מה הולך במחצית במושבה בחוץ.
בשבע השנים הראשונות שלי במגרשים לא עישנתי, וזה מעולם לא הפריע לי. אני אומר את הדוגמא על עצמי וברור לי שלכל אחד יש את הזכות להחליט אם הוא מוכן שיעשנו בקרבתו.
אז בראייה שלי ב90 דקות של כדורגל מותר הכל, אפשר גם לשתות בירה כמו בחו"ל.
אני גם די בטוח שהבית זונות יסגר בקרוב ויתחילו לאכוף את החוק הזה בחריפות בקרוב ואני אצטרך להתאפק 45 דקות. לא סוף העולם, אבל באסה. למה? כי במשחק של הפועל אני מרגיש שזה אחד המקומות שבהם אני הכי רוצה להדליק סיגריה.
מי שלא מצליח להתאפק, חשוב שיסופק לו איזור עישון נגיש לכל אורך השהות שלו במרחב באיצטדיון. ועל זה אני חושב שכולם יסכימו.
על עצמי אני יכול להעיד, אני מעשן כבר שש שנים לערך.
מאחל לעצמי להפסיק בשנים הקרובות.
אני חושב שזה יהיה מאוד קשה כך שאני לא עושה שום דבר מעבר ללחשוב על זה ולהבטיח לעצמי שיום אחד אפסיק.
שלא נדבר על כל החיים אחרי זה, שסיגריה אחת יכולה להחזיר אותך למעגל.
אז אולי תיכנסו קצת לראש של באמת קשה להפסיק עם החרא הזה כי הייתי שמח לשבת בדרבי ולא לפורר קופסא, באמת שהייתי שמח.