JustZiv כתב:
טכנית לארז כתב:
לקס היה יורד עם השחקן של אשדוד שעשה תנועת עומק והיה נמנע של מצב של 3 על 3 בתוך הרחבה (מצב שהפך לגול). הוא גם היה מקריב צהוב בשביל זה במידת הצורך (כמו שעשה אתמול ועוד כמה וכמה פעמים השנה).
פריירה כבר "נצמד" לשחקן אשדוד שמסר את המסירת עומק, לא היה צורך שגם בואטנג יישאר איתו והוא היה צריך להמשיך עם השחקן של אשדוד שקיבל את המסירה הזו (עזוב את זה ששניהם עליו והוא עדיין מצליח לשחרר את המסירה הזו, אפרופו חילוצים וכאלה).
זו סתם דוגמא. זה גם יכול היה להיגמר בסתם בעיטה לשמיים ולא בגול, וזה אפילו לא קשור לזה שכל ההתקפה הזו מלכתחילה הגיעה מאיבוד כדור מיותר לחלוטין של בואטנג במרכז המגרש.
גם כמה דקות קודם שחקן של אשדוד עבר את בואטנג בצד שמאל די בקלות בדרך להרמה לרחבה.
אם לבואטנג יש מקום בהרכב זה על חשבון קאיו או פריירה, לא על חשבון קשר אחורי.
זה חלק משכר הלימוד של:
א. שחקן צעיר
ב. שחקן שנולד וגדל ללא שום משמעת טקטית, באפריקה הילדים לא גדלים לתוך הבנה טקטית כלשהי ואת היסודות של הסגירה הנכונה וכל השאר הם מקבלים כשהם יוצאים לאירופה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא חושב שיש פה קשר ל"משמעת טקטית" ולזה שבאפריקה "לא גדלים לתוך הבנה טקטית".
בואטנג הוא פשוט לא שחקן עם אוריינטציה הגנתית.
אני לא מצפה ממנו שייתן ספרינטים בירידה להגנה, אני לא מצפה ממנו שמראש יהיה במיקומים אחוריים יותר במגרש ואני גם לא מצפה ממנו שיעשה עבירות של צהוב במכוון ועוד כל מיני דברים כאלה, כי זה פשוט לא סוג השחקן שהוא.
יותר מרגיז לראות את היכולת ההגנתית של קלאודמיר מאשר את זו של בואטנג, כי הוא כאילו על תקן הקשר האחורי שגם הורג התקפות של היריב. זה כביכול חלק מהתפקיד שלו.