תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 02:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 210 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גביע המדינה - הפועל נגד חדרה
הודעהפורסם: 17 ינואר 2019, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
הוקיץ' כתב:
זה שיש לך דעה זה בסדר גמור. אני תמיד משתדל לענות לעניין כשמישהו מביע את דעתו.
במקרה שלך דעתך נוגדת כמעט תמיד את דעת הרוב המוחלט פה. גם לי יש מקרים שדעתי לא תואמת לדעת הרוב פה ואני מניח שאצל רוב אם לא כל האנשים זה המצב. העניין הוא שאצלך זה כמעט תמיד מה שקורה וזה יוצר תחושה (אצלי לפחות) שזה נעשה בכוונה.
וזה, מה לעשות, מעורר אנטגוניזם מסוים.

אתה לא צריך את התחושות. הוא אמר במפורש, כמה פעמים, שזה מה שהוא עושה.
ולא רק שזה רעיון אידיוטי לכשעצמו, הוא גם עושה את זה בצורה הכי מטומטמת שאפשר.

לא ממש לא אמרתי את זה מפורשות וזה ממש לא מה שאני עושה. אבל מרוב שאתה עסוק בלהטריל בכל מקום אתה לא מסוגל להבין בין דיונים על הפועל (שזאת מהות הפורום) ובין ויכוחים חסרי תועלת בוולטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2019, 23:49 
RedFox כתב:
bruno conti כתב:
RedFox כתב:
el dudernio כתב:
הוקיץ' כתב:
תודה.

במבחן התוצאה רפואה כישלון. משחקים טוב או לא משנה.
זאת המציאות ומזה אתה מתעלם.

אז כן אין הבדל בין רפואה לחיים.

אני חושב שאם משחקים טוב ולא שמים גולים אז הבעיה לא המאמן.
יש לנו חלק התקפי מהגרועים שנראו אי פעם ביקום, תחרות שבועית מי יותר חלש מבין חבורת האפסים הזאת.
חייבים פה 2 שחקנים לחלק ההתקפי בשביל להישאר בליגה.

השאלה מה זה משחקים טוב?
ולקבל שני גולים כמו שקיבלת זה נקרא לשחק טוב?
אני חושב שגם בסיבוב הקודם של קובי היתה יותר מדי התלהבות מאיך שהקבוצה נראית
וזה די רחוק מהמציאות.
קבוצה שבאמת נראית טוב לאורך זמן גם תנצח משחקים ופה זה לא קורה,למה? כי יש פער עצום בין מה שמייחסים לקבוצה לאיך שהיא נראית ליכולת האמיתית שלה מקצועית על הדשא.
אתה יכול לדבר על שחקנים עד מחר אבל הסגל שלך לפחות שווה ערך ואפילו עדיף מלפחות שליש ליגה על הנייר.

דבר ראשון, קיבלנו גול מטעות נקודתית של רז שלמה, חוץ מזה חדרה לא הגיע למצב.
הגול השני מתנה מיפת, לא קשור לכדורגל בכלל.

למה זה לא קורה? זה לא קורה כי יש פער עצום מהציפיות שהיו משחקני ההתקפה שמאיישים אצלנו את העמדות שצריך להבקיע בהם שערים לבין מה שבפועל הם נותנים ומציגים.
הנייר לא שווה כלום והוא לא מעניין או רלוונטי ב-17 בינואר. הוא מעניין עד ספטמבר-אוקטובר בקושי.

אין שם פער, כל אחד פה שמחמיא על איך שאנחנו נראים מדבר על איך שאנחנו נראים עד ה-16. משם והלאה זה נופל על שחקנים לא איכותיים וטיפשים, לא רפואה ולא פפ יכולים לעשות משהו בנוגע לזה.

כלומר מה שאתה טוען זה שעד ה-16 זה עבודה של מאמן ומה -16 זה שחקנים כושלים ולא קשור לאימון.
בוא תלך לפתיחת העונה תעבור משחק משחק ותגיד לי כמה פעמים הקבוצה הצליחה לייצר מצב של אחד על אחד לחלוץ או כל שחקן אחר מול שוער? אני אומר שלא יותר מדי.
כן היו לא מעט משחקים שהיו לנו יותר ״מצבים״ מהיריב אבל לרוב לא מצבי 100 אחוז כתוצאה ממשחק התקפי מאומן של תיאום בין השחקנים.
אתה בא בטענות לסגל מי בנה אותו? קובי רפואה בנה לא אף אחד אחר,עכשיו לפי הפרסומים שני שחקנים ישוחררו ושניים יגיעו במקומם,מן הסתם הבדל גדול לא יהיה בין אלה שעזבו לאלה שיבואו.
יש פה קטע בפורום כאילו אני נגד רפואה ברמה האישית או משהו כזה ולא אוהד פשוט שמביע ביקורת לגיטימית ודאגה מכך
שתחת רפואה הקבוצה ניצחה השנה פעם אחת ועוד שניה פברואר...
ואל תכניס לי את אופיר חיים כמו כל הליצנים פה כאילו אני הבאתי אותו ורציתי אותו בהפועל,
גם כל השוואה ביניהם לא רלוונטית מבחינתי ואין בה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2019, 23:58 
el dudernio כתב:
Red or Dead כתב:
el dudernio כתב:
Red or Dead כתב:
יום חג לאל דודרניו, הסוגד למנקואים, הקורצקים והאופיר חיימים, זה שקרא להוריד את לבקוביץ׳ לספסל בדרבי וזה שלא יפנים שלכמות המצבים שהגענו היום במחצית לא הגענו בשבעה משחקים עם הבובה שהוא מעריץ
איזה יצור אלוהיי

יום חג ל red or dead הפועל של המאמן שהוא מעריץ שוב הפסידה לחדרה. שוב החטיאה מלא מצבים קורצים. שוב שרקו נגדנו פנדל. ועפנו מהגביע. אבל היי לפחות רפואה מאמן ונראנו כמו קבוצה, כי הרי סה מה שחשוב

בניגוד אליך אני לא מוצא בכשלונות של הפועל סיבה למסיבה
ואיזה כיף שאפשר לחזור אחורה ולמצוא כמה אתה מבין, בעיקר במאמנים

el dudernio כתב:
איווניר.

מאמן שהצליח בעבר בליגה השניה וראוי לליגת העל במידה ונעלה.
בנוסף מאמן שיודע לעמוד על שלו ולא יהיה בובה של הניסנובים.
כמו כן הוא מאמן בעל שם בניגוד לתורגמן אבל לא מנופח באגו כמי רוני לוי וכבר עבד לא מעט עם צעירים ככה שאולי יצליח לקדם שחקן או 2.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

בניגוד אליך אני מגיב למה שאני רואה ולא הולך שנתיים אחורה לחפש הצדקות למה אני לא מסוגל להגיב לענין.
אז
א. כתבת שזה יום חג כי עפנו מהגביע וזה שקר.
ב. טענת שאני מעריץ את אופיר חיים וזה שקר.
ג. טענת שאני מעריץ את מנקו וזה שקר.

אז ביססת הודעה שלמה על שקרים, ענית לך בהתא,רק בלי שקרים.
אתה באמת חושב שרפואה מאמן על.
אתה באמת חושב שזה שאנחנו מגיעים למצבים ומפסידים זה עדיף על לא להגיע למצביםצ לסיים בתיקו.
וכן אתה באמת שמח שהפסדנו עם איווניר כי עכשיו אתה יכול לבוא ולשלוף הודעה מלפני שנה וחצי בשביל לחרוץ לשון לאוהד אחר.

לא צריך לשלוף
אפשר להכנס לכל אשכול שאתה משתתף בו פה או בפורום הכדורסל
ולראות את הדיון הזה איתך ואיך אתה נתפס בעיניי כלל המשתמשים

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 00:02 
el dudernio כתב:
Noam כתב:
הוקיץ' כתב:
זה שיש לך דעה זה בסדר גמור. אני תמיד משתדל לענות לעניין כשמישהו מביע את דעתו.
במקרה שלך דעתך נוגדת כמעט תמיד את דעת הרוב המוחלט פה. גם לי יש מקרים שדעתי לא תואמת לדעת הרוב פה ואני מניח שאצל רוב אם לא כל האנשים זה המצב. העניין הוא שאצלך זה כמעט תמיד מה שקורה וזה יוצר תחושה (אצלי לפחות) שזה נעשה בכוונה.
וזה, מה לעשות, מעורר אנטגוניזם מסוים.

אתה לא צריך את התחושות. הוא אמר במפורש, כמה פעמים, שזה מה שהוא עושה.
ולא רק שזה רעיון אידיוטי לכשעצמו, הוא גם עושה את זה בצורה הכי מטומטמת שאפשר.

לא ממש לא אמרתי את זה מפורשות וזה ממש לא מה שאני עושה. אבל מרוב שאתה עסוק בלהטריל בכל מקום אתה לא מסוגל להבין בין דיונים על הפועל (שזאת מהות הפורום) ובין ויכוחים חסרי תועלת בוולטון.

אתה לא תגיד לי מה מהות הפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
el dudernio כתב:
Red or Dead כתב:
el dudernio כתב:
Red or Dead כתב:
יום חג לאל דודרניו, הסוגד למנקואים, הקורצקים והאופיר חיימים, זה שקרא להוריד את לבקוביץ׳ לספסל בדרבי וזה שלא יפנים שלכמות המצבים שהגענו היום במחצית לא הגענו בשבעה משחקים עם הבובה שהוא מעריץ
איזה יצור אלוהיי

יום חג ל red or dead הפועל של המאמן שהוא מעריץ שוב הפסידה לחדרה. שוב החטיאה מלא מצבים קורצים. שוב שרקו נגדנו פנדל. ועפנו מהגביע. אבל היי לפחות רפואה מאמן ונראנו כמו קבוצה, כי הרי סה מה שחשוב

בניגוד אליך אני לא מוצא בכשלונות של הפועל סיבה למסיבה
ואיזה כיף שאפשר לחזור אחורה ולמצוא כמה אתה מבין, בעיקר במאמנים

el dudernio כתב:
איווניר.

מאמן שהצליח בעבר בליגה השניה וראוי לליגת העל במידה ונעלה.
בנוסף מאמן שיודע לעמוד על שלו ולא יהיה בובה של הניסנובים.
כמו כן הוא מאמן בעל שם בניגוד לתורגמן אבל לא מנופח באגו כמי רוני לוי וכבר עבד לא מעט עם צעירים ככה שאולי יצליח לקדם שחקן או 2.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

בניגוד אליך אני מגיב למה שאני רואה ולא הולך שנתיים אחורה לחפש הצדקות למה אני לא מסוגל להגיב לענין.
אז
א. כתבת שזה יום חג כי עפנו מהגביע וזה שקר.
ב. טענת שאני מעריץ את אופיר חיים וזה שקר.
ג. טענת שאני מעריץ את מנקו וזה שקר.

אז ביססת הודעה שלמה על שקרים, ענית לך בהתא,רק בלי שקרים.
אתה באמת חושב שרפואה מאמן על.
אתה באמת חושב שזה שאנחנו מגיעים למצבים ומפסידים זה עדיף על לא להגיע למצביםצ לסיים בתיקו.
וכן אתה באמת שמח שהפסדנו עם איווניר כי עכשיו אתה יכול לבוא ולשלוף הודעה מלפני שנה וחצי בשביל לחרוץ לשון לאוהד אחר.

לא צריך לשלוף
אפשר להכנס לכל אשכול שאתה משתתף בו פה או בפורום הכדורסל
ולראות את הדיון הזה איתך ואיך אתה נתפס בעיניי כלל המשתמשים

שוב איך אתה נתפס בעייני כלל המשתמשים... מה דעתך םפתך דעה משלך ולנסות לקרוא את מה שאני כותב..

עזוב כל האשכולות בוא נתמקד באשכול הזה.
כתבתי שלדעתי היה פנדל (תפיסה ברורה של גנדה ברחבה), הוקיץ החליט במקום להגיד שהוא לא מסכים ולא צריך לשרוק פנדל לכל תפיסה ושלטובתנו בחיים יפת לא שורק על זה לעלות את אופיר חיים מהאוב

על זה כתבתי שמבחינת מבחן התוצאה באמת אין הבדל, הנה רפואה בדרך להפסיד פעם שניה לחדרה (וזה למרות שחיים עשה איתה תיקו).
על זה כולם כאן קפצו, ובאמת שלא ברור לי למה. ושוב לא אני העלתי את הנושא אלא הוקיץ במקום להתייחס למה שכתבתי בנוגע לפנדל הוא בחר להתייחס לדברים אחרים במטרה לעשות דהצלגיטציה לדברי שלא על ידי התיחסות אליהם אלא על ידי התייחסות אלי.

בדיוק כמו שאתה עשית עם הודעה הראשונה שלך שמופיעה בראש הציטוטים כאן. לא קראת כלום לא ניסת לחשוב אלא חלקת עם הפורום שלל שקרים בנוגע אלי שלא קשורים לנושא ואז רצת לחזק את זה עם הודעה מלפני שנה וחצי.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 18 ינואר 2019, 00:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 00:08 
המסר צריך להיות חד וברור - חיזוק.

שני שחקנים להתקפה: חלוץ, ושחקן שימסור לו.

או זה, או לשחק על תיקו מאופס כל העונה - כי זו הדרך היחידה לצבור נקודות ואולי בטעות להישאר בליגה עם החלק ההתקפי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 00:13 
אל דוד תפסיק להתנצל ולהסביר את עצמך.
זכותך להביע את דעתך המנומקת וזכותם להיות באנטי ולחיות בסרט שהם ״הרוב השפוי״...
כבר לא יודע מה יותר בדיחה הפורום או הקבוצה מה שבטוח שניהם בנפילה חופשית
לאורך השנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 00:18 
רואה את התקציר שוב. כל שבוע עם הפועל זה כמו עוד פרק בסדרה 1000 דרכים לאיך לא לשים גול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער כתב:
המסר צריך להיות חד וברור - חיזוק.

שני שחקנים להתקפה: חלוץ, ושחקן שימסור לו.

או זה, או לשחק על תיקו מאופס כל העונה - כי זו הדרך היחידה לצבור נקודות ואולי בטעות להישאר בליגה עם החלק ההתקפי הזה.

יכול להיות שאתה צודק. אבל אני לא בטוח שיש לנו כסף או לבעלים כוונה להוציא כסף נוסף.

לכן בנוסף לרכש יש עוד אפשרויות וזה למשל לשנות סיגנון משחק.
בשני המשחקים האחרונים הבקענו כאשר שיחקנו עם שני חלוצים, לדעתי נכון להתחיל לשחק ככה. אומנם אין לנו חלוצים טהורים, אבל ברור שלא יעזור יותר מידי להמשיך לבודד את גנדה / זיקרי / עגייב בקו ולכן צריך לשנות ולנסות משהו חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 00:25 
איזה הבדלים בין הפועל של קובי לבין הפועל של אופיר חיים.. השחקנים האלו כל כך לא מוכשרים בחלק ההתקפי ולא יודעים לתת גול זה מדהים.. להטיס את כל הרבעייה הזאת מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 00:49 
יש לנו חלק התקפי שמתאים לנצרת עילית

לדעתי שלישיית ההתקפה הכי פחות גרועה שיש לסגל הזה כרגע זה ספורי וגנדה בצדדים ו-ואלסקיס באמצע (וגם זה לפני שראינו אותו משחק שניה).
כל הרכב שלא כולל אף אחד מזיקרי, עאבד ועגייב זה כבר פחות גרוע.

זר כבר לא יגיע, אבל חייבים עוד שחקן אגף נורמלי כלשהו.
אני לא רואה איזה שחקן שגם ריאלי שיבוא וגם שהוא שווה באמת משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
כלומר מה שאתה טוען זה שעד ה-16 זה עבודה של מאמן ומה -16 זה שחקנים כושלים ולא קשור לאימון.
בוא תלך לפתיחת העונה תעבור משחק משחק ותגיד לי כמה פעמים הקבוצה הצליחה לייצר מצב של אחד על אחד לחלוץ או כל שחקן אחר מול שוער? אני אומר שלא יותר מדי.
כן היו לא מעט משחקים שהיו לנו יותר ״מצבים״ מהיריב אבל לרוב לא מצבי 100 אחוז כתוצאה ממשחק התקפי מאומן של תיאום בין השחקנים.
אתה בא בטענות לסגל מי בנה אותו? קובי רפואה בנה לא אף אחד אחר,עכשיו לפי הפרסומים שני שחקנים ישוחררו ושניים יגיעו במקומם,מן הסתם הבדל גדול לא יהיה בין אלה שעזבו לאלה שיבואו.
יש פה קטע בפורום כאילו אני נגד רפואה ברמה האישית או משהו כזה ולא אוהד פשוט שמביע ביקורת לגיטימית ודאגה מכך
ואל תכניס לי את אופיר חיים כמו כל הליצנים פה כאילו אני הבאתי אותו ורציתי אותו בהפועל,

דבר ראשון, זה לא רק שאני טוען את זה, אני חושב שאפילו פפ אמר את זה פעם.
דבר שני, מסכים שיש לרפואה אחריות בבניית הסגל הזה. אבל זה נעשה באילוצים וכנראה בהתערבות כלשהי של ההנהלה ובנוסף על הנייר רובנו חשבנו שהחלק ההתקפי שלנו יהיה טוב.
אבל כמו שאמרתי, הנייר כבר מזמן לא רלוונטי באמצע ינואר. זה נראה רע והשחקנים בחלק הקדמי לא מתפקדים ורואים את זה שבוע אחרי שבוע.
דבר שלישי, אי אפשר לצפות לשים גולים רק ממצבים של 100%, אם תסתכל על גולים שמובקעים בליגה אני מניח שרובם הגדול לא מגיע ממצבים מושלמים אלא מצבים מספיק טובים כדי ששחקנים סבירים יודעו לנצל.
אצלנו אין שחקנים סבירים כאלה וזאת הבעיה מהרכזית, ממש לא קובי רפואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 12:12 
RedFox כתב:
bruno conti כתב:

דבר שני, מסכים שיש לרפואה אחריות בבניית הסגל הזה. אבל זה נעשה באילוצים וכנראה בהתערבות כלשהי של ההנהלה ובנוסף על הנייר רובנו חשבנו שהחלק ההתקפי שלנו יהיה טוב.
אבל כמו שאמרתי, הנייר כבר מזמן לא רלוונטי באמצע ינואר. זה נראה רע והשחקנים בחלק הקדמי לא מתפקדים ורואים את זה שבוע אחרי שבוע.
דבר שלישי, אי אפשר לצפות לשים גולים רק ממצבים של 100%, אם תסתכל על גולים שמובקעים בליגה אני מניח שרובם הגדול לא מגיע ממצבים מושלמים אלא מצבים מספיק טובים כדי ששחקנים סבירים יודעו לנצל.

כשיהיו בישראל שחקנים ברמה כמו שמשחקים אצל פפ הדיון הזה יהיה רלוונטי.
בהיעדר כאלה אימון טקטיקה ותיאום הם שאמורים לעשות את ההבדל ולהקנות לקבוצה יתרון
או יכולת להתמודד עם היריבה(כמו שהיה בדרבי...) רק שבדרבי זה סוג מסויים של משחק שרובו
הגנתי טקטי ויציאה למתפרצות מה שבדכ עושים לנו הקבוצות האחרות...
בגדול ואיך שאני רואה את הדברים הקבוצה הזאת לא מאומנת התקפית ברמה מספיק טובה.
כן זה גם חלק מבניית הסגל וגם מרמת השחקנים ועדיין כל הנתונים מראים שהקבוצה הזאת אימפוטנטית
ולא מצליחה לבוא לידי ביטוי מעבר לעשרים מטר משער היריב.
אני תמיד דגלתי בזה שלמאמן כן יש השפעה עצומה על איך שהקבוצה נראית בניגוד לאחרים כאן וזה ויכוח עתיק כאן בפורום
ולכן כמעט תמיד אשליך כשלון והצלחה על המאמן יותר מכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גביע המדינה - הפועל נגד חדרה
הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
כן? בדרבי שיחקנו הגנתי ויצאנו למתפרצות?
זה מה שראית?

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
RedFox כתב:
bruno conti כתב:

או יכולת להתמודד עם היריבה(כמו שהיה בדרבי...) רק שבדרבי זה סוג מסויים של משחק שרובו
כן זה גם חלק מבניית הסגל וגם מרמת השחקנים ועדיין כל הנתונים מראים שהקבוצה הזאת אימפוטנטית
אני תמיד דגלתי בזה שלמאמן כן יש השפעה עצומה על איך שהקבוצה נראית בניגוד לאחרים כאן וזה ויכוח עתיק כאן בפורום

זה ממש לא רלוונטי מה רמת השחקנים. לא מדובר בכדורסל שהמאמן קובע תרגילים בהתקפה.
תיאום וטקטיקה זה בדיוק מה שמביא אותנו למצבי הבקעה, לשים את הכדור ברשת זה לא יכול.
אם אתה חושב שנחתים פה מאמן התקפי מהטובים בעולם נניח קלופ או פפ וזה יגרום לשחקנים הנכים האלה להבקיע אתה טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
ברור. אם קלופ יאמן עאבד נוגח לפינה

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 14:16 
ציטוט:

.

הנה, רק מצבים טובים:

מחזור שני:
הפועל חיפה:
נגיחה מ6 מטר של דמארי לידיים של השוער.
נגיחה מ7 מטר של דמארי לידיים של השוער (בלי שחקני הגנה).
בעיטה מ12 מטר של עאבד החוצה (אחד על אחד).
זיקרי 8 מ8 מטר מהשוער הכדור בורח לו, עאבד מ4 מטר בועט על השוער.

מחזור שלישי:
בני סכנין:
בעיטה מ7 מטר של דמארי לידיים של השוער.
בעיטה עאבד מ5 מטר ליידים של השוער (אחד על אחד).
בעיטה זיקרי מ7 מטר על הרגליים של השוער (אחד על אחד).
בעיטה מוליץ מ4 מטר החוצה.
בעיטה דמארי מ6 מטר החוצה.
בעיטה פירסמן 15 מטר החוצה.

מחזור רביעי:
קריית שמונה:
דמארי 7 מטר, לבד, מפספס את הכדור.
מוליץ 10 מטר, מתהמהמה (אחד על אחד).

מחזור חמישי:
דרבי:
עידן כהן 10 מטר החוצה.

מחזור שישי:
אשדוד:
זיקרי 6 מטר בועט החוצה.
זיקרי 10 מטר נבלם על ידי בלם.
מוליץ 6 מטר החוצה.
ספורי 10 מטר על השוער (אחד על אחד).
עאבד 14 מטר אלכוסנית קורה.
עגייב 7 מטר השוער הודף.
ספורי 11 מטר השוער הודף.
זיקרי 6 מטר השוער הודף.
עאבד 7 מטר השוער הודף.

מחזור שביעי:
בני יהודה:
עאבד 7 מטר נגיחה השוער הודף.
עאבד 11 מטר השוער הודף.
לקס 15 מטר מהשער החוצה.

מחזור שמיני:
מכבי חיפה:
עאבד 7 מטר השוער הודף.
מוליץ ננגיחה 7 מטר החוצה.
עאבד 4 מטר השוער הודף.
מוליץ 14 מטר השוער הודף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 14:26 
RedFox כתב:
bruno conti כתב:
RedFox כתב:
bruno conti כתב:

תיאום וטקטיקה זה בדיוק מה שמביא אותנו למצבי הבקעה, לשים את הכדור ברשת זה לא יכול.
אם אתה חושב שנחתים פה מאמן התקפי מהטובים בעולם נניח קלופ או פפ וזה יגרום לשחקנים הנכים האלה להבקיע אתה טיפש.

לא מה שאמרתי זה שהקבוצה לא מגיעה למצבים מספיק טובים ובדכ נתקעת על ה16,
וכן זה כן עניין של אימון ותיאום.
אתה מתאר מצב כאילו כל משחק השחקנים מגיעים למצב של רק לשים את הרגל על קו השער והכדור בפנים
וזה לא המצב.
המצב הוא שנגד רוב הקבוצות אנחנו אולי שולטים ומגיעים לחצאי מצבים ומחמיצים מהם,הטיפשות היא לייחס את כל העונה הזאת לחוסר מזל והחמצות,זו פשוט גניבת דעת.
בהתחלה אמרת(והרוב כאן)שהסיכויים שהקבוצה תצא מזה בעתיד גבוהים בגלל שנראים טוב,עכשיו זה כבר הפך לשחקנים פח בלי יכולת אישית,בקיץ כולם פה דיברו על פלייאוף עליון... .
ותעשה טובה תעזוב את קלופ ופפ במקומם זה לא אותו ענף בכלל ואתה שואל שאלות היפותטיות.

נערך לאחרונה על ידי bruno conti בתאריך 18 ינואר 2019, 14:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 14:30 
אנחנו כן.
יש פירוט הודעה מעליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 18:07 
הטרול עוכר הפועל לא ראוי להתייחסות. לטענתו רק אם החלוצים שלנו לא הבקיעו מול שער ריק אז אפשר להגיד שהם פח ורק אז זו אשמתם ולא אשמת רפואה. כאילו האחד על אחד של עאבד אתמול זה מצב מסובך שרק חלוץ ברמות הכי גבוהות מסתדר איתו.
למשל את הגול של אפואדו בדרבי, שנשאר מול שוער, כל שחקן התקפה שלנו מעיף גבוה מעל השער

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
RedFox כתב:
bruno conti כתב:
RedFox כתב:
bruno conti כתב:

אתה מתאר מצב כאילו כל משחק השחקנים מגיעים למצב של רק לשים את הרגל על קו השער והכדור בפנים וזה לא המצב.

זה ממש לא מה שאני מתאר, זה מה שאתה מצפה אולי שנגיע אליו כל משחק כדי שנוכל להגיד שאנחנו נראים טוב.
אני טוען בדיוק הפוך כמו שכתבתי לעיל שכל עוד אנחנו מגיעים למצבים טובים מספיק כדי ששחקן סביר בליגת העל יבקיע בהם והשחקנים שלנו לא עושים את זה - זה מעיד שיש איתם בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 18:58 
אתמול דגני בישל לאחמד עאבד שני מצבים לגול. אחד במצב של 0-0 חצי ראשון עם הסיבוב ההזוי הזה שלו והשני נגיחה ממש נוחה 8 מטר מהשער.
הוא היה חייב לסיים את המשחק אתמול לפחות עם שער אחד. במקום זה הוא אפילו לא היה קרוב לכבוש פעמיים.

כנל זיקרי ועגייב. זה לא שהם היו שמים את זה ברשת.
גם לעגגייב דגני הרים כדור גדול לנגיחה נוחה באיזה דקה 20. הטאלנט נגח לכיוון דגל הקרן.

צריך לשאוף לזה שלמצבים שלנו יגיעו גנדה, ואלסקיס (בתקווה) או אפילו קאיו.
רק לא אחד משלושת החבר'ה האלה, שצריכים ביחד 24 מצבים כדי לתת גול.

הפיתרון לזה הוא שהם פשוט לא יהיו על המגרש.
אלה שלושה שחקנים לנצרת עילית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 19:29 
או.. שמתיישהו הם כן אמורים לפגוע. הסטטיסטיקה צריכה חהתיישר. רגע לפני שזה עובד אתה רוצה להוציא אותם. משחק הבא עאבד באמת יכול להיות עם צמד. גם במשחק האחרון הייתה לו טכניקה סבבה. יש גם נאחס. לפעמים זה לא הולך.
בלי קשר צריך חלוץ דחוף.
גנדה לדעתי עוד לא לגמרי בריא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 20:52 
כן, עוד שניה הסטטיסטיקה תתיישר ועגייב ילמד לבעוט לשער ועאבד ילמד לנצל מצבי הבקעה (שחקן שגם אף פעם לא היה איזה סקורר גדול בקריירה שלו).

גם אני חשבתי ככה, בערך במחזור 10-11 הבנתי שזה לא עניין של מזל או של איזו תופעה חריגה מבחינה סטטיסטית. פשוט שחקנים שלא יודעים לתת גולים ממצבי הבקעה נוחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 23:08 
הסטטיסטיקה לא תתיישר עם שחקנים שלא יודעים לקבל החלטות בחלק ההתקפי ולא יודעים לסיים מהלכים.
אפשר להחמיץ 3-4 מחזורים , לא במשך 18 משחקים,וזה לא מסתכם רק בהחמצות אלא בקבלת החלטות כל כך גרועה.. שכל פעם מחדש מתסכלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2019, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
שחקנים עם סיומת של ליגה למקומות עבודה.
חבל שאין במושבה יציעים מאחורי השערים, אפשר היה לעשות הטרלה נחמדה אם אוהדים הן מגיעים עם חצי ענק ומכוונים אותם למסגרת בשביל השחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2019, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
חבל שאין במושבה יציעים מאחורי השערים, אפשר היה לעשות הטרלה נחמדה אם אוהדים הן מגיעים עם חצי ענק ומכוונים אותם למסגרת בשביל השחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2019, 02:32 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
גם לעגגייב דגני הרים כדור גדול לנגיחה נוחה באיזה דקה 20. הטאלנט נגח לכיוון דגל הקרן.

הנגיחה הזאת היתה אחד האירועים הביזאריים

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2019, 03:00 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
סומך כתב:

אפשר ליישם באשדוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2019, 14:56 
האמת שהדיון איתך ברונו, קצת מיותר. אני תמיד אומר שלשכנע אנשים בפורום ברב המקרים זה כמעט בלתי אפשרי, אבל הדיון איתם חשוב כי אנשים אחרים קוראים.
אתה טיפסת על איזה עץ ובשביל להישאר עליו אתה ממציא כל מיני שטויות של "סגידה" לרפואה ומביא כל מיני עובדות שלעיתים הן אכן עובדות אבל בלי קוטנקסט.
לשאלתך כן, היכולת של מאמן להשפיע על הביצוע בשליש המגרש האחרון קטנה מהיכולת שלו להטמיע בקבוצה שיטת משחק.
אין מה לעשות, בסוף כדורגל כמו כל ספורט תלוי בכשרון. עכשיו תשאל את עצמך איזה מאמן יכול להוציא מהקבוצה הזו תוצאות יותר טובות. אם פפ היה מאמן פה הוא היה מלמד את עאבד לא ליפול לפני שהוא בועט, להוריד את הכדור על הרצפה בדקה ה -87 נגד חדרה. היה אומר לקלאודימר לסובב את הכדור בדקה ה-90 יותר ימינה?
יכול להיות שמה שהוא כן היה עושה זה נותן לספורי כאפה כל פעם שהוא היה עושה החלטה לא נכונה במסירה ומחשמל את זיקרי כל פעם שהיה הולך עם הראש בקיר. פה האחריות לגמרי של המאמן ולכן אני לא מנקה את רפואה מהאחריות למצב הקבוצה, ואני חושב שהבעיה של הפועל היא לא רק בהחמצות אלא בכלל בקבלת החלטות בחלק הקידמי שאם היו מתקבלות בצורה נכונה הפועל היו מגיעים ליותר מצבים והמצבים שהיו מגיעים אליהם היו יותר טובים.
ועדייו, הבינג סד דט, בסוף יש שחקנים שכנראה לא יכולים הרבה יותר. אפשר ללמד לעשות לחץ, תנועה נכונה בלי כדור, יציאה נכונה קדימה, עמידה. להעביר קרוס אי אפשר ללמד, ואם שחקן הולך 3 על 1 ובסוף מחליט לבעוט מ-30 מטר אז הפתרון היחיד זה שהוא לא ישחק. אבל בהפועל אין מי שיחליף אותו.
זה מה יש. זה התקציב, זה השחקנים שבגדול אפשר להביא. אפשר היה לעשות פה ושם שינוי, אבל אתה באמת חושב שזה היה עושה הבדל אקוטי?
הפועל משחקים השנה כדורגל. פעם ראשונה מאז עונת רב"ש ולפני זה מאז גוטמן. גוטמן זו דוגמא קלאסית (בעיניי כמובן) למאמן בינוני שהכשרון של השחקנים שלו הציל אותו.
בגדול, הקבוצה הנוכחית זה בדיוק ההיפך. מאמן טוב שהכשרון של השחקנים מפיל אותו (ושוב, עדיין יש לו אחריות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 210 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: