תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 07:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ימי החסד
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 18:17 
האדס כתב:
70 ש"ח מחיר אחיד לחדרה.
עופו מהפועל.
70 כולל עמלת תרופות?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ימי החסד
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
שוב פעם "מה יעשו האולטראס".
זה ההבדל בין הפועל ת"א לבין כל קבוצה אחרת עם קהל גדול בעולם, התלות הזאת באולטראס במצבים האלה זה משהו.

האולטראס הם קבוצת לחץ חזקה ואפקטיבית, ובניגוד לשאר קבוצות הלחץ שיכולות לצאת מהקהל שלנו, זו קבוצה שכבר קיימת. הם חייבים להשתמש בכוח שלהם אחרת. ולהיות פחות מכילים ויותר אגרסיביים. זה שאנחנו עם הפועל בטוב וברע לא אומר שנתן שיעשו לנו רע. נראה שההנהלה והשחקנים אפילו לא קרובים להבין איזו השפעה יש לקבוצה הזו על חיים של עשרות אלפי אנשים. אין הסבר אחר לזה שלקחו חמישה ימי חופש בפגרת הנבחרת. כשהמשפחה שלי מצפה ממני למשהו אני הורג בשביל לעשות אותו, מהם אלפי משפחות מצפות, ומשלמות, והם פשוט אדישים בצורה מבחילה. אין להם שום רצון להשתפר. זה דוחה וזה מוציא את החשק מהקבוצה הזו. ולהוציא לנרקומנים כמונו את החשק זו לא משימה לפשוטה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
יש עמוד בפייסבוק שנקרא HTA
יש לו 16k לייקים

צריך לדבר שם עם האדמינים (לדעתי בני נוער) ולגרום להם להתחיל את המחאה על המחירים, ומשם לצבור כח ולעבור למחאות גדולות יותר נגד ההנהלה

מהואולטרס אני לא מצפה לכלום כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 18:48 
MoToBOy כתב:
יש לו 16k לייקים

צריך לדבר שם עם האדמינים (לדעתי בני נוער) ולגרום להם להתחיל את המחאה על המחירים, ומשם לצבור כח ולעבור למחאות גדולות יותר נגד ההנהלה

צריך להתחיל מחאה כנגד הבעלים כנגד ההתנהלות
המחירים של הכרטיסים זה רק עוד חלק מכל הדברים שאנחנו צריכים למחאות נגדם
לא איכפת לי מה אפשר לעשות בגדר ה״ניהול השפוי״ שלהם, בכל מועדון גדול אחר השפלות שכאלו לא היו עוברות בשקט
יותר מידי נוח להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
Redfan כתב:
זה ההבדל בין הפועל ת"א לבין כל קבוצה אחרת עם קהל גדול בעולם, התלות הזאת באולטראס במצבים האלה זה משהו.

האולטראס הם קבוצת לחץ חזקה ואפקטיבית, ובניגוד לשאר קבוצות הלחץ שיכולות לצאת מהקהל שלנו, זו קבוצה שכבר קיימת. הם חייבים להשתמש בכוח שלהם אחרת. ולהיות פחות מכילים ויותר אגרסיביים. זה שאנחנו עם הפועל בטוב וברע לא אומר שנתן שיעשו לנו רע. נראה שההנהלה והשחקנים אפילו לא קרובים להבין איזו השפעה יש לקבוצה הזו על חיים של עשרות אלפי אנשים. אין הסבר אחר לזה שלקחו חמישה ימי חופש בפגרת הנבחרת. כשהמשפחה שלי מצפה ממני למשהו אני הורג בשביל לעשות אותו, מהם אלפי משפחות מצפות, ומשלמות, והם פשוט אדישים בצורה מבחילה. אין להם שום רצון להשתפר. זה דוחה וזה מוציא את החשק מהקבוצה הזו. ולהוציא לנרקומנים כמונו את החשק זו לא משימה לפשוטה.

את האולטראס מעניין האולטאס, הפועל לא מעניינת אותם. כל עוד לא פוגעים באג׳נדות הפרטיות שלהם לא תשמע מהם.
מכיר את השלט ׳מייצגים את הפועל ולא את ישראל׳? אז תחליף את הפועל באולטראס ואת ישראל בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 19:37 
1. בעונת 1988/9 היינו עם אותו הסגל שלקח אליפות ב 1987/8 אבל ירדנו ליגה כי נענשנו על חוזים כפולים, הורדת נקודות, רוב השחקנים הטובים שלנו הורחקו ל 3-4 משחקים, ואחר כך היו קשיים כלכליים ושביתת שחקנים שגרמה להפסד טכני.
2. בעונת 2016/7 ירדנו ליגה בגלל הפירוק, הורדת 9 נקודות (תקנון) ומצב כלכלי דפוק שהביא לבריחת מאמנים, מכירת שחקנים וכו' - אם היו מורידים לנו רק 6 נקודות (תקנון) לא היינו יורדים.
3. העונה הנוכחית שונה מהן, אם חס וחלילה נרד, נרד כי אנחנו קבוצה שלא יודעת\יכולה להילחם, שמשחקת כדורגל נאיבי ושולטת "שליטה אופטית" שאיננה משיגה את המטרה היחידה של המשחק - הבקעת שערים. אפשר להאשים את הבעלים בנאיביות, ב"אי הכנסת היד לכיס"(לא לעניין, הכיס שלהם הוא עניינם האישי) אבל הבעיה האמיתית זה שאנחנו בלי זרים, בלי שחקנים מנוסים שנמצאים בכושר משחק, ורוח הלחימה די חלשה - הקבוצה נשברת מהר מדי. אפשר לתקן אם כי זה קשה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ימי החסד
הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 19:54 
RedFox כתב:
רואה שחורות כתב:
Redfan כתב:

את האולטראס מעניין האולטאס, הפועל לא מעניינת אותם. כל עוד לא פוגעים באג׳נדות הפרטיות שלהם לא תשמע מהם.
מכיר את השלט ׳מייצגים את הפועל ולא את ישראל׳? אז תחליף את הפועל באולטראס ואת ישראל בהפועל.

הרבה יותר חשוב לשיר שירי שואה, לריב עם השוטרים ולארגן קטטות המוניות עם קהלים יריבים.
לעודד בלי קשר למשחק, לא לייצר לחץ על השופטים ולשרוק בוז לשחקן בכיר בסגל זה הרבה יותר חשוב.
אם חלילה לא יכניסו תופים ליציע, תראה מהר מאוד איך הם מוחים ע״י חוסר עידוד, או נטישת היציע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 19:54 
המנטרה צריכה להיות "לא רוצים את הניסנובים בהפועל"
מחאה נקודתית על מחירי כרטיסים זה לא העניין גם לא איזה שחקן מביאים בינואר, גם אם התקציב יהיה קטן אפילו בשלושה מיליון בלי הניסנובים והמודל יהיה המודל של הכדורסל זה עדיף מכל בחינה, ערב כמו אתמול עם אוהדי בית"ר שהם רוב ביציע שמיועד לאוהדי הפועל לא ייקרה יותר. אני מעדיף להיות עם תקציב קצת יותר נמוך מלתת להם לנהל את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 19:55 
אדום עתיק כתב:
1. בעונת 1988/9 היינו עם אותו הסגל שלקח אליפות ב 1987/8 אבל ירדנו ליגה כי נענשנו על חוזים כפולים, הורדת נקודות, רוב השחקנים הטובים שלנו הורחקו ל 3-4 משחקים, ואחר כך היו קשיים כלכליים ושביתת שחקנים שגרמה להפסד טכני.
2. בעונת 2016/7 ירדנו ליגה בגלל הפירוק, הורדת 9 נקודות (תקנון) ומצב כלכלי דפוק שהביא לבריחת מאמנים, מכירת שחקנים וכו' - אם היו מורידים לנו רק 6 נקודות (תקנון) לא היינו יורדים.
3. העונה הנוכחית שונה מהן, אם חס וחלילה נרד, נרד כי אנחנו קבוצה שלא יודעת\יכולה להילחם, שמשחקת כדורגל נאיבי ושולטת "שליטה אופטית" שאיננה משיגה את המטרה היחידה של המשחק - הבקעת שערים. אפשר להאשים את הבעלים בנאיביות, ב"אי הכנסת היד לכיס"(לא לעניין, הכיס שלהם הוא עניינם האישי) אבל הבעיה האמיתית זה שאנחנו בלי זרים, בלי שחקנים מנוסים שנמצאים בכושר משחק, ורוח הלחימה די חלשה - הקבוצה נשברת מהר מדי. אפשר לתקן אם כי זה קשה מאוד.

אפשר להאשים את הבעלים שהם מחזיקים קבוצת כדורגל בלי שיש להם יכולת אמיתית לעשות זאת?
אפשר להאשים את הבעלים שהם לא עושים דברים וחצי דבר על מנת למצוא איש עסקים אמיד מהם שירכוש את הקבוצה ויוכל לעשות טוב יותר?
אפשר להאשים את הבעלים בכך שאנחנו בלי זרים ושחקנים מנוסים שנמצאים בכושר משחק?
אפשר להאשים את הבעלים שהביאו שני שחקנים ב5000 שקל מהליגה השניה בפינלנד ומאקדמיה באפריקה שכבר מהסרטונים ידעת שלא ייראו דשא?
אפשר להאשים את הבעלים בכך שהפקירו את הקבוצה בעמדות מפתח כמו בלם וקשר אמצע,ואם בטעות רז שלמה ושי אליאס לא נותנים תפוקה לגיטימית(ואת הקרדיט הזה בחיים לא אתן להם, הם עלו כי קובי רפואה הבין שהליצנים הזרים שהביאו לו לא רלוונטיים בכלל להיות מוזכרים כאופציות), אתה היום עם שני בלמים בלבד בסגל וקשר מרכז מגרש אחד, שגם הוא שיחק בערך רק בלאומית ובספסל של סכנין?
אפשר להאשים את הבעלים שעל המוצר המחריד שהם בנו לנו ועל 6 שערים בסיבוב שלם אנחנו משלמים את המנוי היקר בליגה וכרטיס למשחק אתמול עלה 104 שקלים?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 20:47 
Red or Dead כתב:
אדום עתיק כתב:

אפשר להאשים את הבעלים שהם מחזיקים קבוצת כדורגל בלי שיש להם יכולת אמיתית לעשות זאת? - נאיביות כבר אמרנו?
אפשר להאשים את הבעלים שהם לא עושים דברים וחצי דבר על מנת למצוא איש עסקים אמיד מהם שירכוש את הקבוצה ויוכל לעשות טוב יותר? - אני לא שמעתי על מישהו שרוצה לקנות, זהכבר היה מתפרסם והרוכש הפוטנציאלי היה לוחץ חזק דרך האוהדים
אפשר להאשים את הבעלים בכך שאנחנו בלי זרים ושחקנים מנוסים שנמצאים בכושר משחק?
אפשר להאשים את הבעלים שהביאו שני שחקנים ב5000 שקל מהליגה השניה בפינלנד ומאקדמיה באפריקה שכבר מהסרטונים ידעת שלא ייראו דשא?
אפשר להאשים את הבעלים בכך שהפקירו את הקבוצה בעמדות מפתח כמו בלם וקשר אמצע,ואם בטעות רז שלמה ושי אליאס לא נותנים תפוקה לגיטימית(ואת הקרדיט הזה בחיים לא אתן להם, הם עלו כי קובי רפואה הבין שהליצנים הזרים שהביאו לו לא רלוונטיים בכלל להיות מוזכרים כאופציות), אתה היום עם שני בלמים בלבד בסגל וקשר מרכז מגרש אחד, שגם הוא שיחק בערך רק בלאומית ובספסל של סכנין?
אפשר להאשים את הבעלים שעל המוצר המחריד שהם בנו לנו ועל 6 שערים בסיבוב שלם אנחנו משלמים את המנוי היקר בליגה וכרטיס למשחק אתמול עלה 104 שקלים? -
[/color] - זו בעיה, אני מקווה שהיא נובעת מהרצון להכניס קצת כסף לקופת המועדון ולא לכיס של מישהו

בכל מקרה אני הראשון שאשמח מאוד אם יבוא רוכש רציני ואמיד, אבל אני לא רואה את זה עד שלא תעלם התדמית של שירי השואה, אי כיבוד ערכי המדינה והאלימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 20:51 
אי כיבוד ערכי המדינה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2018, 20:59 
די עם החרטא הזאת
בית"ר יפה מאוד מצאה רוכש ואף אחד לא שמע עליו לפני
זה לקח יומיים!!! והוא שילם 25 מיליון שקל
הקהל של בית"ר מחונך? לא מקלל? לא חרט על עצמו את הגאווה להיות גזען? לא התפרע באירופה וגרם לקבוצה שלו קנסות של עשרות אלפי שקלים?

בתקופת הפירוק באמת לא מצאו רוכש, הקבוצה הייתה במצב כלכלי נורא עם אינספור חובות, תביעות ובעיקר חוסר וודאות
אני לא מאלו שיגידו לך שהכל קונספריציה ואלפי רוכשים פוטנציאלים נדחו על ידי הבעלים
אני אומר דבר פשוט - אם לא ינסו למכור, לא יצליחו למכור.
האם ידוע מה המחיר אותו דורשים הבעלים תמורת המועדון?
מה המאמצים שהושקעו על ידי האחים ניסנוב ושותפיהם על מנת למצוא רוכש?
מתי הנושא עלה על הפרק בפעם האחרונה? מתי הנושא עלה בצורה רצינית אי פעם? דובר אך ורק פעם-פעמיים בראיונות עם אפס חשיפה, עם ניסנוב כשהיינו בלאומית.
האם ניסו למצוא מתווך שיעזור בתהליך?
לא עשו כלום, לא עושים כלום, אז מה הפלא שלא קורה כלום?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2018, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
הם לא רוצים למכור, אמרו זאת כמה פעמים בראיונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2018, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
די עם החרטא הזאת
בית"ר יפה מאוד מצאה רוכש ואף אחד לא שמע עליו לפני
זה לקח יומיים!!! והוא שילם 25 מיליון שקל
הקהל של בית"ר מחונך? לא מקלל? לא חרט על עצמו את הגאווה להיות גזען? לא התפרע באירופה וגרם לקבוצה שלו קנסות של עשרות אלפי שקלים?

בתקופת הפירוק באמת לא מצאו רוכש, הקבוצה הייתה במצב כלכלי נורא עם אינספור חובות, תביעות ובעיקר חוסר וודאות
אני לא מאלו שיגידו לך שהכל קונספריציה ואלפי רוכשים פוטנציאלים נדחו על ידי הבעלים
אני אומר דבר פשוט - אם לא ינסו למכור, לא יצליחו למכור.
האם ידוע מה המחיר אותו דורשים הבעלים תמורת המועדון?
מה המאמצים שהושקעו על ידי האחים ניסנוב ושותפיהם על מנת למצוא רוכש?
מתי הנושא עלה על הפרק בפעם האחרונה? מתי הנושא עלה בצורה רצינית אי פעם? דובר אך ורק פעם-פעמיים בראיונות עם אפס חשיפה, עם ניסנוב כשהיינו בלאומית.
האם ניסו למצוא מתווך שיעזור בתהליך?
לא עשו כלום, לא עושים כלום, אז מה הפלא שלא קורה כלום?

חשוב רק לציין שהרוכש של ביתר עדיין לא הוכיח שהוא עשוי מחומר אחר.
לי עושה רושם שהוא בדיוק אותו דבר כמו כל מה שהסתובב אצלנו בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2018, 14:19 
MoToBOy כתב:
יש לו 16k לייקים

בוא נתחיל בלפתוח את הפורום לרישום משתמשים חדשים.

מה לעזעזאל צריך לעשות כדי שהדבר הזה יקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: