טכנית לארז כתב:
bruno conti כתב:
טכנית לארז כתב:
מה זה אומר "כאלה ששווים ליגת על"?
לדעתי בתכלס אין הבדל כזה גדול, אם בכלל, בין צמרת הלאומית למרבית ליגת העל.
להוציא את ב"ש, מכבי, בית"ר ואולי הפועל חיפה - אין אף קבוצה מליגת העל שהייתה מטיילת בלאומית ומנצחת כל שבוע 3-0.
מחזור הגביע האחרון הראה שאין באמת פערים כאלה גדולים בין כל המכבי פ"ת ובני יהודה מליגת העל להפועל, ראשון או כפ"ס מהלאומית.
משחק אחד בגביע לא מעיד על עונה שלמה...
גם כפס וגם הפועל בסגל הקיים נלחמות נגד הירידה בליגת העל השנה.
וכשאני אומר שווים ליגת על זה בכיוון של מרכז טבלה בואכה פלייאוף עליון
ולא בהשוואה לאשקלון עכו רעננה ושות׳.
אז זהו, לדעתי אין כזה הבדל גדול בין צמרת הלאומית למרכז הטבלה בליגל העל.
אתה חושב שסכנין, ק"ש או בני יהודה היו מטיילות מדי שבוע בלאומית? אני די בטוח שלא.
וזה לא משחק אחד.
היו איזה 6-7 משחקים בגביע בין קבוצות מליגת העל לקבוצות מהלאומית ובכולם היה די צמוד.
ראיתי אותנו נגד מכבי חיפה (אמצע טבלה/פליאוף עליון בליגת העל). בוא נגיד שלא ראיתי הבדלי רמות כ"כ.
אם אתה רוצה קבוצה למקום 4 ומעלה זה סיפור אחר.
שוב זה לא משנה כמה משחקים בגביע ראית עדיין מדובר במשחק אחד לקבוצה ולא במאמץ שמתפרש
על פני עונה שלמה.
בלי קשר יש דעיכה גדולה ברמה גם בליגת העל ובכלל כל הענף בדעיכה,אין מאמנים אין ישראלים טובים
והזרים שמגיעים לפה זה לא מה שהיה פעם.
לגבי הטיולים בליגה הלאומית,אין ספק שכאשר משחקים במגרשים כאלה מול קבוצות כאלה המתנגד מושך
אותך לרמה ירודה אז לא אני חא מחפש לטייל אלא להיראות קבוצת כדורגל קודם כל וזה לא קורה עד עכשיו
מכל מיני סיבות שקשורות יותר בנו מאשר בליגה.
בתחילת העונה כתבתי כאן שאני לא מחפש להיראות טוב אלא פשוט לעלות לסיים את הסיוט ובקיץ לבנות מחדש,
אבל כשאתה במשך חצי שנה שבוע אחרי שבוע רואה את הזוועה הזאת מול העיניים קשה לקבל את זה.
האידיאלי זה נתניה אבל אנחנו לא שם וזה כבר לא יקרה.
נעלה ונבנה בקיץ לעונה הבאה.