redrony כתב:
אני מאוד אוהב את קובי רפואה, גם לפני שהגיע אלינו. לפחות לפי מה שהוא אומר אחרי משחקים, עושה רושם שהוא מבין מה צריכה להיות המטרה.
ומבחינת כדורגל, להבדיל מה-5 נצחונות בתחילת העונה שהיה ברור שזה מתישהו ייפסק, עכשיו רואים שיש מגמה נכונה. זה לא שהפועל משחקים כרגע כדורגל גדול, אבל לפחות בשני המשחקים באחרונים אפשר לראות שיש קבוצה עם עליונות על היריבות שלה.
הציוות של דגני ואוסטווינד מאחור הוא מעולה (אני יודע שכולם אוהבים פה את ידין, לליגה הזו ולמטרות של הפועל אני לא בטוח שהוא תורם) וזו הבסיס לכדורגל נכון יותר
מסכים לגבי רפואה, לא מסכים לגבי דגני-ידין.
בעיני ידין היה יותר טוב מדגני בעמדה הזאת. דגני מאוד מהיר וחזק מה שעוזר לו לחלץ כדורים, אבל הוא לא מתקרב אפילו ליכולת של ידין לסגור שטח. הוא פשוט לא רואה את המגרש בצורה הזאת. הוא גם לא באמת יודע להוציא כדור קדימה.
דגני עושה עבודה מצויינת בהתחשב בנסיבות, אבל כשידין חוזר הוא עדיף.
בשביל הליגה הזו, ברב המשחקים, אופי המשחק של ידין לא תורם. דגני הוא עוד שחקן שיוצא קדימה ואפילו נכנס ל-16. ידין, אחת הבעיות שלו זה שהוא לא יודע להסתובב עם כדור קדימה. זה מה שתקע אותו כל הקריירה ולא איפשר לו ללכת צעד אחד קדימה מבחינה אישית. קשר אחורי הוא לא רק בשביל לסגור שטחים, הוא חייב גם להשתתף בהנעת הכדור ובמעבר מהיר מהגנה להתקפה. ואת זה ידין פשוט לא עושה.