NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
בר קולמוסא כתב:
אז איפה אנשי ״כשהקבוצה תהיה *באמת* על המדף״ ומה דעתם על העובדה שהקבוצה באמת על המדף ואין מתעניינים?
האנשים האלה, או לפחות אחד מהם, אמרו שוב ושוב שהצטברות החובות וההלוואות יובילו למצב שבו גם אם מישהו ירצה לקנות את הקבוצה זה פשוט לא יהיה אפשרי ונצטרך מישהו פסיכי שיהיה מוכן לשים הרבה מאוד כסף רק על עצם הרכישה עצמה. באופן מפתיע, זה בדיוק המצב שהגענו אליו.
די להודעות ריקות מתוכן האלה.
מה זה הרבה מאוד כסף? תכמת את זה. איך אני אוכל למדוד את ההודעה שלך בעוד חצי שנה?
הפועל היום על המדף בכלל לא בהרבה כסף. חוץ מזה זה מכרז, מה זה אומר הרבה כסף? מה מונע מאנשים להגיש הצעה של 6 מיליון שקל רכישה?
עלות התפעול שלנו בכלל לא יקרה כמו שאתם עושים ממנה. כולה לשלם שכר ל4 חודשים לסגל סביר. ההתפתלויות שעושים פה כדי להצדיק אג'נדה היא מגוחכת. כל בן אדם שרוצה לקנות קבוצת צמרת יצטרך להשקיע סכום כזה בממוצע כל שנה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4892759,00.html ציטוט:
מתברר כי הרוכש יאולץ לקבל על עצמו את כל ההתחייבויות של המועדון עד לסיום העונה, כולל חוזי שחקנים ויתר ההוצאות, מכלול ששוויו כ-15 מיליון שקלים. לכך יש להוסיף את החוב הבטוח לפיפ"א בסך כחמישה מיליוני שקלים בעבור אבדג'י (ססאר מנדיונדו לא יקבל את הפסיקה בשל ההליך המוטעה מבחינתו, גבריאל דוס-סנטוס בהסדר תשלומים מחוץ לפיפ"א), ולכך ייקבע עוד סכום של הרכישה עצמה, כך שמדובר בהשקעה ראשונית מינימלית של 22-25 מיליוני שקלים.
כימתתי, מבסוט ?
אני אוהד הפועל ואם הברירה היא לשים עכשיו 20 מיליון שקל ולקחת את הקבוצה במינוס 9 נקודות עם הימור גדול שהיא תשרוד בליגה או לתרום 2-3 מיליון שקל כדי לעזור לקוטלר למשוך עד סוף העונה ואז לקחת אותה נקיה לחלוטין בעונה הבאה, גם אם זה אומר בליגה השניה, אז הבחירה שלי קלה. אגב, לא מופרך שלשם מכוון סתיו שחם.
גם במקרה של לקיחה בעונה הבאה, החובות לאבדג'י נשאר.