עומרי קנדה כתב:
אני חבר עמותה מיומה הראשון.
אין ספק שהנתק שנוצר בין העמותה לאוהדים הרבים מידי שלא חברים בה הוא מצב אבסורדי שמונע מהעמותה לעשות את הדבר שלשמו הוקמה וגורם לה להתעסק ביותר מידי דברים שהם לא מענייניה מסיבות לא ברורות.
תאמינו לי שכחבר פעיל בעמותה יש לי טונות של ביקורת כלפי כמה מהעומדים בראשה שלצערי אנחנו לא מצליחים להיפטר מהם כי אין מועמדים חדשים.
בשורה התחתונה אפשר להמשיך לבקר וליילל על הצעדים הטיפשיים שהעמותה עושה ועל הדרך שבה היא מתנהלת, אבל זה לא יתרום כלום ומהיכרות עם חלק מהאנשים שם הם גם ככה מנותקים ולא מודעים לביקורת.
ואפשר גם אחרת, אפשר להבין שהעמותה כרגע היא תשתית מצויינת לגוף שבאמת ייצג את האוהדים, גוף שבעיני הוא הכרחי ומי שהזכרון שלו לא קצר מידי יזכור שבעבר הנושא הזה עלה בפורום מספר פעמים והייתה תמימות דעים לגבי הצורך בגוף כזה, מה צריך לקרות כדי לשנות את ההתנהלות של הגוף הזה?
פשוט מאוד, להיות חברים בו ולבחור אנשים ראויים ונטולי אינטרסים לנהל אותו.
העובדה שהעמותה מחזיקה 20% מהבעלות על המועדון היא לא גזירת גורל ואם חברי העמותה יחליטו שאין בזה צורך אפשר יהיה להיפטר מהאחוזים האלה, הדרך היחידה לעשות את זה היא להצטרף לעמותה ולקבל את ההחלטות האלה מבפנים.
מה עוד צריך לקרות כדי שתתעורר? מה?
תעמוד מול המראה, תן לעצמך כאפה ותתעורר.
מה שצריך לעשות כאן זה לנתק את החשמל ממכונת ההנשמה של העמותה הזאת. דחוף. לעשות לה דה-לגיטימציה מוחלטת עד שהיא נעלמת מעל פני האדמה. שכל מי ש-״חבר פעיל״ בדבר הזה יקח אחריות ומהר. שיעצור את זה כאן ועכשיו.
להוסיף חמצן למכונת ההנשמה של עמותת העסקנים הגוססת הזאת ולחזק אותה עם עוד כספים וחברים זה בדיוק מה שאסור לעשות. זאת העיצה הכי גרועה שאפשר לתת. הדבר הזה חייב למות ואנחנו חייבים כקהל לדרוש ממנו למות. אנחנו יצרנו את המפלצת הזאת ואנחנו צריכים להרוג אותה.
די, מספיק.
Wake the fuck up
כל יום שהגוף הזה קיים ומתיימר לדבר בשם כולנו ולקבל החלטות בשמנו הוא ביזיון