תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יוני 2025, 14:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עמותת האדומים
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 22:42 
סמרטוטים שמייצגים רק את עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עמותת האדומים
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
עוד משהו מבורך בפירוק הזה, הגוף העלוב הזה סוף סוף יעלם.

שלום ולא להתראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
על פניו נשמע מאוד הגיוני ומוצדק,
אני אשמח לשמוע למה לדאוג לאנשים הכי מסכנים, דפוקים וחלשים במערכת זה רע?

אגב, על כמה כסף מדובר בכלל?
דהיינו, כל המשכורת של העובדים הזוטרים ביחד בכלל מגיעות למשכורת של שוינפלד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 03:04 
האדס כתב:
עוד משהו מבורך בפירוק הזה, הגוף העלוב הזה סוף סוף יעלם .

שלום ולא להתראות.

זה ודאי, או השערה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 06:59 
סמל אישי של המשתמש
עמותה מגעילה. מצטער על כל שקל שהכנסתי אליהם.

Sent from my D5803 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
מקווה שיתעלמו מהם כמו שהתעלמו מהם עד עכשיו.
עצם ההגעה לפירוק וכל מה שקרה מאז העפת טביב זה כשלון מוחלט של הדבר הזה שנקרא העמותה.
הם צריכים להחזיר את הכסף אם זה אפשרי ולהתפרק גם הם.

אפילו לא יקראו את המכתב שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 08:39 
מה שמדהים שיושב איתם בן זאב עם העו״ד הדגול שהם רוצים להנחית, אותו בן אדם שישב על הספרים, שבא על תקן המשיח הניהולי (עוד אוהד מסור)וידע הכל וסתם את הפה, אם זה היה תלוי בו היינו ממשיכים בסחיבת הגופה לעוד שנים.
לצערי זה נראה שבית הדין כן מתחשב בעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
העמותה לא מייצגת אותי
בתור מי שהיה חבר עמותה במשך שנתיים מאז שקמה
העמותה לא מייצגת אותי ואני לא מעוניין שהיא תקבע בשביל המועדון כלום
התפקיד היחיד של העמותה היה לגרום לשקיפות ולמנוע מצב כמו זה שאנחנו בו היום

מוזמנים להתארגן כל מי שהיה חבר עמותה אם רוצים נפתח עצומה או כל שקר אחר בשביל להעביר לבית המשפט שלא ישקול אפילו בצחוק להתייחס לבדיחה הזאת שנקראת עמותת האדומים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
תפתחו עצומה, צריך עד יום ראשון בבוקר להחתים כמה שיותר אנשים, גם באינטרנט וגם במשחק מול סכנין
צריך שיובהר בנוסח העצומה שהעמותה אינה מייצגת אף אחד מהאוהדים אלא רק גוף קטן וקיקיוני, חסר כל סמכות או לגיטימציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
המשתמש שחר התחבר לעמותה מרגע הקמתה, ותמיד שיבח אותה על פועלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 12:18 
KingAlpaca כתב:
על פניו נשמע מאוד הגיוני ומוצדק,
אני אשמח לשמוע למה לדאוג לאנשים הכי מסכנים, דפוקים וחלשים במערכת זה רע?

אגב, על כמה כסף מדובר בכלל?
דהיינו, כל המשכורת של העובדים הזוטרים ביחד בכלל מגיעות למשכורת של שוינפלד?

זה לא רע אבל לא קשור לערבויות הללו.
גם צריך לדאוג לספקים הקטנים שבלי החזר החובות מהפועל עלולים לפשוט רגל ולהם העמותה לא דואגת.

זה כמו שאני אתן לך ערבות למשכנתא.
אתה תלווה בנוסף כסף מאדם שני לפתיחת עסק ואז כשלא תחזיר לו את הכסף הוא יתבע אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
הערבויות בבקרה הם תמיד רק לשחקנים וצוות מקצועי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
הערבויות בבקרה הם תמיד רק לשחקנים וצוות מקצועי?

זה מה שמוגדר בתקנון הבקרה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקרה בכל סיטואציה שבה נשאר משהו מהערבויות האלה אחרי תשלום המשכורות, עובדי המועדון הם בעדיפות הראשונה לקבל את הכסף שמגיע להם, לא?
כלומר, הסיכוי היחיד שתהיה למכתב הזה משמעות בפועל היא שיחליטו להשתמש בכספים שהכרחיים לתשלום משכורות לשחקנים בשביל לשלם ליתר העובדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה לי שמבחינה משפטית הבטוחות שנמצאות בבקרה קשורות ליחסי עובד-מעביד. זה הסדר שקיים בין ההתאחדות לבין הקבוצות שרשומות בה, ובתקנון מוגדר בפירוט מה אפשר לעשות בכספים האלה ובאיזה תנאים.
אולי יש בקהל איזה עו"ד שיכול להאיר קצת יותר את הנושא.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 15:25 
מה שבאמת הכי מדהים פה זה אפס המחויבות שיש לעמותה הזאת לתת דין וחשבון לאוהדים. לחבריה, לאנשים שהיא אמורה לייצג. הם לא מרגישים שום צורך להסביר את עצמם.
הדברים שנאמרו פה צברו מספיק הד גם בפורום וגם ברשתות החברתיות כדי שאפילו גוף שאינו מייצג את האוהדים היה מוצא לנכון לתת איזושהי תגובה.
אבל עמותת העסקנים? דממת אלחוט. אפס התייחסות. אפס תגובה. לא כאן, לא בעמוד הפייסבוק שלהם שהדברים נכתבו להם גם שם (והם יודעים להשתמש בו יופי כדי לבלבל את הביצים). עמותה שמעסיקה דובר שהתפקיד שלו הוא בדיוק זה.

זה מה שהם שמים עליכם. זה רמת הדין וחשבון שהם חייבים לקהל. הם אפילו לא יגיבו, לא יתייחסו. הם עסוקים מדי בבחישות ודאגה לאינטרסים שלהם.

די, תתפרקו כבר! הבכתם אותנו מספיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 15:31 
השאלה שצריך לשאול היא למה העמותה נכשלה כך?
האם באמת אין מקום בשבילה או שזה בגלל האנשים שהיו בה?
בכל מקרה היא צריכה להתפרק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 15:41 
ואני אומר את זה בשיא העדינות:
העובדה שעברה כבר כמעט יממה מאז שהדברים האלה נכתבו כאן ובמקומות אחרים, תפסו מספיק תהודה בקרב הקהל בפורומים וברשתות החברתיות, ולא קיבלו שום התייחסות מהעמותה שתפקידה לייצג את הקהל - כשבינתיים במהלך הזמן הזה הם ממשיכים להוציא כל מיני הודעות לתקשורת ולהתעלם באופן מופגן ובוטה מהאנשים שהם אמורים לייצג - זו שערוריה שפשוט אין כדוגמתה. אין.
זה חוצפה ממדרגה ראשונה. זה הרבה יותר גרוע מהשערוריה הראשונית שהיא "המכתב הדחוף" שהם הוציאו לבקרה. זה דבר שהוא לא יתכן. לא יכול להיות שהאנשים האלה בעמותה לא חייבים שום דין וחשבון לאוהדים ולחברי העמותה שהם רק נציגיהם, זה משהו אבסורד.

באמת שנגמרו המילים לתאר את הפארסה שנקראת עמותת האדומים.
די, מספיק. הגיע הזמן להפסיק.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 07 דצמבר 2016, 15:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מה שבאמת הכי מדהים פה זה אפס המחויבות שיש לעמותה הזאת לתת דין וחשבון לאוהדים. לחבריה, לאנשים שהיא אמורה לייצג. הם לא מרגישים שום צורך להסביר את עצמם.
הדברים שנאמרו פה צברו מספיק הד גם בפורום וגם ברשתות החברתיות כדי שאפילו גוף שאינו מייצג את האוהדים היה מוצא לנכון לתת איזושהי תגובה.
אבל עמותת העסקנים? דממת אלחוט. אפס התייחסות. אפס תגובה. לא כאן, לא בעמוד הפייסבוק שלהם שהדברים נכתבו להם גם שם (והם יודעים להשתמש בו יופי כדי לבלבל את הביצים). עמותה שמעסיקה דובר שהתפקיד שלו הוא בדיוק זה.

זה מה שהם שמים עליכם. זה רמת הדין וחשבון שהם חייבים לקהל. הם אפילו לא יגיבו, לא יתייחסו. הם עסוקים מדי בבחישות ודאגה לאינטרסים שלהם.

די, תתפרקו כבר! הבכתם אותנו מספיק

למה אתה סתם מלכלך? הם הספיקו לחשוף פרטים אישיים של אחד האוהדים שהגיב להם בפייסבוק במקום להגיב עניינית למה שהוא כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 15:45 
התומכים הנלהבים שלהם בפורום גם נעלמו, אולי הם יכולים לקבל מהחבורת כלום האלה תגובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 15:52 
מדובר בעמותה שעשתה לעצמה שם על הוצאת תגובות לכל דבר שלא קשור אליהם אפילו בקצת
שזכו לעמוד פייסבוק סאטירי "עמותת האדומים מגיבה לדברים" על האובססיה שלהם לייצר תגובות

כשבאמת יש מקום להגיב (ולמעשה חובה להגיב) לקהל שלהם שהם מחויבים אליו - הם שותקים

מרגיש שאני באזור הדמדומים
בחיי שזה אבסורד ברמה שאי אפשר לתאר גם בדימיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
יש בעמותה פחות שקיפות ממה שהיה בהנהלת הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
אני חבר עמותה מיומה הראשון.
אין ספק שהנתק שנוצר בין העמותה לאוהדים הרבים מידי שלא חברים בה הוא מצב אבסורדי שמונע מהעמותה לעשות את הדבר שלשמו הוקמה וגורם לה להתעסק ביותר מידי דברים שהם לא מענייניה מסיבות לא ברורות.
תאמינו לי שכחבר פעיל בעמותה יש לי טונות של ביקורת כלפי כמה מהעומדים בראשה שלצערי אנחנו לא מצליחים להיפטר מהם כי אין מועמדים חדשים.

בשורה התחתונה אפשר להמשיך לבקר וליילל על הצעדים הטיפשיים שהעמותה עושה ועל הדרך שבה היא מתנהלת, אבל זה לא יתרום כלום ומהיכרות עם חלק מהאנשים שם הם גם ככה מנותקים ולא מודעים לביקורת.
ואפשר גם אחרת, אפשר להבין שהעמותה כרגע היא תשתית מצויינת לגוף שבאמת ייצג את האוהדים, גוף שבעיני הוא הכרחי ומי שהזכרון שלו לא קצר מידי יזכור שבעבר הנושא הזה עלה בפורום מספר פעמים והייתה תמימות דעים לגבי הצורך בגוף כזה, מה צריך לקרות כדי לשנות את ההתנהלות של הגוף הזה?

פשוט מאוד, להיות חברים בו ולבחור אנשים ראויים ונטולי אינטרסים לנהל אותו.

העובדה שהעמותה מחזיקה 20% מהבעלות על המועדון היא לא גזירת גורל ואם חברי העמותה יחליטו שאין בזה צורך אפשר יהיה להיפטר מהאחוזים האלה, הדרך היחידה לעשות את זה היא להצטרף לעמותה ולקבל את ההחלטות האלה מבפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 16:21 
עומרי קנדה כתב:
אין ספק שהנתק שנוצר בין העמותה לאוהדים הרבים מידי שלא חברים בה הוא מצב אבסורדי שמונע מהעמותה לעשות את הדבר שלשמו הוקמה וגורם לה להתעסק ביותר מידי דברים שהם לא מענייניה מסיבות לא ברורות.
תאמינו לי שכחבר פעיל בעמותה יש לי טונות של ביקורת כלפי כמה מהעומדים בראשה שלצערי אנחנו לא מצליחים להיפטר מהם כי אין מועמדים חדשים.

בשורה התחתונה אפשר להמשיך לבקר וליילל על הצעדים הטיפשיים שהעמותה עושה ועל הדרך שבה היא מתנהלת, אבל זה לא יתרום כלום ומהיכרות עם חלק מהאנשים שם הם גם ככה מנותקים ולא מודעים לביקורת.
ואפשר גם אחרת, אפשר להבין שהעמותה כרגע היא תשתית מצויינת לגוף שבאמת ייצג את האוהדים, גוף שבעיני הוא הכרחי ומי שהזכרון שלו לא קצר מידי יזכור שבעבר הנושא הזה עלה בפורום מספר פעמים והייתה תמימות דעים לגבי הצורך בגוף כזה, מה צריך לקרות כדי לשנות את ההתנהלות של הגוף הזה?

העובדה שהעמותה מחזיקה 20% מהבעלות על המועדון היא לא גזירת גורל ואם חברי העמותה יחליטו שאין בזה צורך אפשר יהיה להיפטר מהאחוזים האלה, הדרך היחידה לעשות את זה היא להצטרף לעמותה ולקבל את ההחלטות האלה מבפנים.

מקווה מאוד שהמכתב לשופט שימנה את המפרק, יהיה המכתב האחרון שהעמותה הזאת הוציאה בשם אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 16:30 
אפשר בתמצית של שורה אחת, למה פתאום כולם שונאים את העמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 16:31 
עומרי קנדה כתב:

מה עוד צריך לקרות כדי שתתעורר? מה?
תעמוד מול המראה, תן לעצמך כאפה ותתעורר.
מה שצריך לעשות כאן זה לנתק את החשמל ממכונת ההנשמה של העמותה הזאת. דחוף. לעשות לה דה-לגיטימציה מוחלטת עד שהיא נעלמת מעל פני האדמה. שכל מי ש-״חבר פעיל״ בדבר הזה יקח אחריות ומהר. שיעצור את זה כאן ועכשיו.
להוסיף חמצן למכונת ההנשמה של עמותת העסקנים הגוססת הזאת ולחזק אותה עם עוד כספים וחברים זה בדיוק מה שאסור לעשות. זאת העיצה הכי גרועה שאפשר לתת. הדבר הזה חייב למות ואנחנו חייבים כקהל לדרוש ממנו למות. אנחנו יצרנו את המפלצת הזאת ואנחנו צריכים להרוג אותה.

די, מספיק.
Wake the fuck up
כל יום שהגוף הזה קיים ומתיימר לדבר בשם כולנו ולקבל החלטות בשמנו הוא ביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 16:34 
עומרי קנדה כתב:

:bang: הו, תודה רבה שהם ישקלו לוותר אם הם יראו בזה צורך, אתה גם קצת מנותק, לא נורא עוד מעט המפרק יחבר אותך ואת העמותה הליצנית למציאות עם 0 אחוזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 17:06 
עברה יממה והדממה נשמרת.

דברים שעמותת האדומים רואה צורך להגיב אליהם:
ביטויים של גיא לוי
אוהדי בית"ר
תמונות נגד הרוש באינטרנט
אוהדי בית"ר
קשקושים של מירי רגב
אוהדי בית"ר
אוהדי בית"ר
אוהדי בית"ר
עיתונות חופשית
אוהדי בית"ר
המאגר הביומטרי
אוהדי בית"ר
התחממות גלובלית
אוהדי בית"ר

דברים שעמותת האדומים לא רואה צורך להגיב אליהם:
אוהדי הפועל שדורשים הסברים
חברי העמותה שדורשים הסברים

בסה"כ הגיוני. מדובר באותו דובר אגב, מה שאפילו משכלל את האבסורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
עומרי קנדה כתב:

:bang: הו, תודה רבה שהם ישקלו לוותר אם הם יראו בזה צורך, אתה גם קצת מנותק, לא נורא עוד מעט המפרק יחבר אותך ואת העמותה הליצנית למציאות עם 0 אחוזים.

הכוונה הייתה שהדרישה מהעמותה לוותר על האחוזים שלה במועדון היא לגטימית ותוכל לקרות רק אם אתה והאחרים שמתנגדים להתנהלות של העמותה מבחוץ תיכנסו ותעזרו לזה לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עמותת האדומים
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 17:39 
הלכו ה20% שהם מחזיקים בהראל החזקות. שילכו לעזאזל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: