Yalla Hapoel כתב:
הם פשוט מפחדים לעשות טעויות בהגנה כמו שיש בדרבי אז כל כדור שמגיע אליהם במקום להרים את הראש ולתת פס פשוט לשחקן אדום קרוב הם בועטים למעלה
בעיקר זה דגני ושיש,איזה שחקנים מתסכלים..
והם תמיד חוזרים אלינו
על מה אתה מדבר? הלוואי והם היו מעיפים כדורים למעלה. הם מעדיפים לכדרר ולהתמסר, לעשות עבירות ולאבד כדורים בזמן שהם חולמים בהקיץ.
מי שמפחד מעיף כדור לחוץ - לא לתוך הרחבה. אגב שיש שוב הרחיק היום כדור לרגליו של היריב בתוך הרחבה (במזל זה לא נגמר כמו שבוע שעבר) מעניין מי שם לב לזה.
ויש יותר דוגמא מזה? האפס המאופס הזה, שזה שהוא עלה היום זו אחת השערוריות הגדולות שראיתי, אמור היה לתת היום לפחות את המשחק הכי טוב בחיים שלו - וזה מה שהוא עושה.
עמית האדוםם כתב:
GATE7 כתב:
עמית האדוםם כתב:
אני לא מבין מה הרעיון בשריקות בוז, למי זה עוזר? מה לפגוע בשחקנים אישית ? איך זה תורם להפועל ? ועוד באמצע המשחק... לא מספיק רועדות להם הרגליים.
רועדות להם הרגליים?
אני אישית רואה את זה אחרת. אני רואה חוסר ריכוז במקרה הטוב, זלזול וזריקת זין במקרה השני. ואני מניח שאני לא היחיד שמרגיש את זה וזה מעצבן. במיוחד אחרי אירועי השבוע שעבר.
אבל נגיד ו"רועדות להם הרגליים"... מה הם ילדים שעלו מהנוער? כמעט כולם שם שחקנים בוגרים שכבר ראו לא מעט משחקים מה זה רועדות להם הרגליים? נו באמת. שיעלו וישחקו כמו שחקני כדורגל כבר
נמאס לשמוע את השטויות האלה ולהגן עליהם. שיעשו את העבודה שלהם וינסו להציל את המעט שעוד נשאר מהמועדון הזה.
הם ניסו , בגלל זה הם בעטו 20 פעם לשער, הפסיכולוגיה בספורט זה דבר משמעותי במיוחד בבוגרים שיש לחץ.
אתה תמשיך לשרוק בוז והפועל תמשיך להראות כמו שהיא נראת לעוד שנים נוספות.
טוב לדעת שמצאת את האשם במצב הקבוצה.
זה אני (שלא הייתי במשחק כי הם אפילו לא שווים בוז) וכל מי ששרק בוז.
הכל טוב.