תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 יוני 2025, 15:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 329 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המשחק נגד אשקלון
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 21:06 
חוץ מגוטליב והרוש וקצת שוינפלד, אף אחד לא שיחק מעל הממוצע היום.
מזל שיש עוד קבוצות פח בליגה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: המשחק נגד אשקלון
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 21:06 
נעים עיוור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
סיכום המשחק: אמא של כל השחקנים זונה.
להבטיח השארות ואז לעלות עם שחקני נוער עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
דיון ברמה אקדמאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 21:17 
שידחפו את הניצחון שלהם לתחת.
קבוצה של קקות (פרט לכמה בודדים). להקיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 21:28 
dino כתב:
GATE7 כתב:
על מה שימחאו להם כפיים? על ניצחון בקושי על אשקלון ב10 שחקנים שבוע אחרי שחטפו 5-0 בדרבי?
שיחזרו לחדר הלבשה ויגידו תודה שבכלל היו אנשים שנתנו מזמנם בשביל האשפה הזאת. אני לא עשיתי את זה.

אין בעיה, אבל אתה מסכים איתי שאנחנו לא קהל יותר טוב או מיוחד מהקהל של ביטר, מכמבי או חיפה? חוץ מיתרון שלהם בכמויות ובלחיות את המשחק.

זו אולי פעם ראשונה שאני מסכים איתך.
ולא הבנתי ממה חשבת שאני חושב אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 21:34 
אני לא מבין מה הרעיון בשריקות בוז, למי זה עוזר? מה לפגוע בשחקנים אישית ? איך זה תורם להפועל ? ועוד באמצע המשחק... לא מספיק רועדות להם הרגליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 21:37 
עמית האדוםם כתב:
אני לא מבין מה הרעיון בשריקות בוז, למי זה עוזר? מה לפגוע בשחקנים אישית ? איך זה תורם להפועל ? ועוד באמצע המשחק... לא מספיק רועדות להם הרגליים.

בוז היה צריך משריקת הסיום בדרבי וזהו.
לא מצפה מאף אחד לעודד כי אם הייתי הולך למשחק היום גם לא הייתי מעודד את הסמרטוטים האלו שהתבזו בדרבי
אבל שריקות הבוז בסוף היו מיותרים לדעתי,הם יודעים שהקהל לא יסלח להם כל כך מהר על הזריקת זין בדרבי אחריי ה2:0
פשוט לא היה צריך לעודד כל המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
סמל אישי של המשתמש
העבירה של ריכרט לא היתה של אדום אלא מקסימום של צהוב היא עצרה נתקפה של אשקלון וחייבה אותם להוציא כדור החוצה מה שהם לא עשו כששחקן שלנו שכב מתחילת ההתקפה על הדשא.
אז זה אולי "מפגר" אבל אם אתם רוצים קצת רוע בקבוצה הוא היחידי שמספק את זה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

עמית האדוםם כתב:

אם עד עכשיו לא הבנת, אז כבר לא תבין.
אתה תעודד את אלו שגרמו להשפלה שלך אני אזרוק להם בוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 21:40 
עמית האדוםם כתב:

רועדות להם הרגליים?
אני אישית רואה את זה אחרת. אני רואה חוסר ריכוז במקרה הטוב, זלזול וזריקת זין במקרה השני. ואני מניח שאני לא היחיד שמרגיש את זה וזה מעצבן. במיוחד אחרי אירועי השבוע שעבר.
אבל נגיד ו"רועדות להם הרגליים"... מה הם ילדים שעלו מהנוער? כמעט כולם שם שחקנים בוגרים שכבר ראו לא מעט משחקים מה זה רועדות להם הרגליים? נו באמת. שיעלו וישחקו כמו שחקני כדורגל כבר
נמאס לשמוע את השטויות האלה ולהגן עליהם. שיעשו את העבודה שלהם וינסו להציל את המעט שעוד נשאר מהמועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 21:47 
הם פשוט מפחדים לעשות טעויות בהגנה כמו שיש בדרבי אז כל כדור שמגיע אליהם במקום להרים את הראש ולתת פס פשוט לשחקן אדום קרוב הם בועטים למעלה
בעיקר זה דגני ושיש,איזה שחקנים מתסכלים..
והם תמיד חוזרים אלינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 21:48 
GATE7 כתב:
עמית האדוםם כתב:

רועדות להם הרגליים?
אני אישית רואה את זה אחרת. אני רואה חוסר ריכוז במקרה הטוב, זלזול וזריקת זין במקרה השני. ואני מניח שאני לא היחיד שמרגיש את זה וזה מעצבן. במיוחד אחרי אירועי השבוע שעבר.
אבל נגיד ו"רועדות להם הרגליים"... מה הם ילדים שעלו מהנוער? כמעט כולם שם שחקנים בוגרים שכבר ראו לא מעט משחקים מה זה רועדות להם הרגליים? נו באמת. שיעלו וישחקו כמו שחקני כדורגל כבר
נמאס לשמוע את השטויות האלה ולהגן עליהם. שיעשו את העבודה שלהם וינסו להציל את המעט שעוד נשאר מהמועדון הזה.
הם ניסו , בגלל זה הם בעטו 20 פעם לשער, הפסיכולוגיה בספורט זה דבר משמעותי במיוחד בבוגרים שיש לחץ.
אתה תמשיך לשרוק בוז והפועל תמשיך להראות כמו שהיא נראת לעוד שנים נוספות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 21:54 
Yalla Hapoel כתב:
הם פשוט מפחדים לעשות טעויות בהגנה כמו שיש בדרבי אז כל כדור שמגיע אליהם במקום להרים את הראש ולתת פס פשוט לשחקן אדום קרוב הם בועטים למעלה
בעיקר זה דגני ושיש,איזה שחקנים מתסכלים..
והם תמיד חוזרים אלינו

על מה אתה מדבר? הלוואי והם היו מעיפים כדורים למעלה. הם מעדיפים לכדרר ולהתמסר, לעשות עבירות ולאבד כדורים בזמן שהם חולמים בהקיץ.
מי שמפחד מעיף כדור לחוץ - לא לתוך הרחבה. אגב שיש שוב הרחיק היום כדור לרגליו של היריב בתוך הרחבה (במזל זה לא נגמר כמו שבוע שעבר) מעניין מי שם לב לזה.
ויש יותר דוגמא מזה? האפס המאופס הזה, שזה שהוא עלה היום זו אחת השערוריות הגדולות שראיתי, אמור היה לתת היום לפחות את המשחק הכי טוב בחיים שלו - וזה מה שהוא עושה.

עמית האדוםם כתב:
GATE7 כתב:
עמית האדוםם כתב:

רועדות להם הרגליים?
הם ניסו , בגלל זה הם בעטו 20 פעם לשער, הפסיכולוגיה בספורט זה דבר משמעותי במיוחד בבוגרים שיש לחץ.
אתה תמשיך לשרוק בוז והפועל תמשיך להראות כמו שהיא נראת לעוד שנים נוספות.

טוב לדעת שמצאת את האשם במצב הקבוצה.
זה אני (שלא הייתי במשחק כי הם אפילו לא שווים בוז) וכל מי ששרק בוז.
הכל טוב.

נערך לאחרונה על ידי GATE7 בתאריך 01 אוקטובר 2016, 21:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
כל הכבוד לקהל על מה שקרה אחרי השריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

רק אני ראיתי שמנגה שחקן לא רע בכלל למרות ההחמצה המזעזעת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 22:09 
שמישהו יארוז את גורבסוב וניקוליץ׳ וישלח אותם לקיבינמט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 22:15 
adomi כתב:
רק אני ראיתי שמנגה שחקן לא רע בכלל למרות ההחמצה המזעזעת?

שחקן טיפש, ליצן, אין לו רגש ברגל.
אוגבונה 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 22:16 
לא ראיתי את המשחק, מסתכל על התקציר - איך לא ניצחנו 8-0? נראה כי היה לנו אלפי מצבים של מאה אחוז גול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 22:16 
chimpfive כתב:
שמישהו יארוז את גורבסוב וניקוליץ׳ וישלח אותם לקיבינמט

מסכים.
להעיף את סרט הקפטן מניקוליץ שלא רץ ושם זין על כולם.
גורבסוב משוטט לו על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 22:21 
ניקוליץ׳ בושה וחרפה, לא יאמן שהוא קפטן, סרט השמנמן שזורק זין על כולם ומסיים כל משחק ב1.5 ק״מ ריצה.
גורבסוב, אין מילים, הפרחים למנג׳ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
GATE7 כתב:
על מה שימחאו להם כפיים? על ניצחון בקושי על אשקלון ב10 שחקנים שבוע אחרי שחטפו 5-0 בדרבי?
שיחזרו לחדר הלבשה ויגידו תודה שבכלל היו אנשים שנתנו מזמנם בשביל האשפה הזאת. אני לא עשיתי את זה.

אין בעיה, אבל אתה מסכים איתי שאנחנו לא קהל יותר טוב או מיוחד מהקהל של ביטר, מכמבי או חיפה? חוץ מיתרון שלהם בכמויות ובלחיות את המשחק.

אם היינו מנצחים את ביתר או מכבי 5-0 ועושים עליהם אולה מהדקה ה70, הם לא היו דנים בהאם זה בסדר שמקללים אותם או לא, אלא מבררים מה מספרי הטלפון של זק"א וקדישה, אז זה קצת שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
עמית האדוםם כתב:

השחקנים עד שריקות הבוז היום נראו כמו עובד שמגיע לעבודה כדי להעביר כרטיס ורק מחכה שיפטרו אותו כבר.
לגמרי במקרה הדקות היחידות שהם בערך נראו כמו אנשים שהמקצוע שלהם קשור לכדורים כלשהם היו במשחק שקיללו אותם לפניו אחריו ולכל אורכו, וב30 דקות ששרקו להם בוז נגד קריית שמונה.
אז כנראה שיש מצבים שבהם לחבק עוד ועוד זה לא התשובה, וכנראה שהקבוצה שיש לנו עכשיו היא אחד מהמצבים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
OrCohen כתב:
אתם מגזימים איתו.
אני כן חושב שהוא שחקן טוב, הוא עושה פעולות טובו אבל הוא לא חלוץ.
החמצות מביכות ביותר.

אם הוא היה בפיפא היה לו 0 בטכניקה+בעיטה.
זה אפילו יותר מצחיק כי הוא מגיע להרבה מצבים (שוב, בניגוד לכל האחרים) אבל הוא בחיים לא ישים כדור ברשת.

הוא שחקן פיפא שאין לו קפיץ בכפתור של העיגול, אז כל פעם שהוא לוחץ עליו יוצאת בעיטה בעוצמה מלאה.
לשנות את השם של קנסו למועצת היצורים על שם דולי מנגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
או קיי, אז ראיתי עכשיו את התקציר של המשחק.
זה ממש נראה שהבלם של אשדוד מכר.
בגול הוא כבר פשוט נעמד והסתכל על גוטליב.
לא שאיכפת לי וזה...

נערך לאחרונה על ידי סומך בתאריך 01 אוקטובר 2016, 22:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:

היו חסרות קללות נגד גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 22:36 
החתול של שרדינגר כתב:
Noam כתב:

זה היה מיותר, כי הוא קבור בתא הכבוד וזה לא היה מזיז לו. חוץ מזה, אין לי ספק שמגיעות לגוטמן כל הקללות שבעולם, אבל אני לא רואה איך זה מקדם את מצב המועדון כרגע, אלא רק איך מתעסקים בזה ללא הרף והולכים אחורה.
לעומת זאת, ההתנהלות מול השחקנים (שהיא המשך ישיר של האימון בשני) להערכתי היא הפעולה היחידה שיכולה באמת לקדם את הקבוצה, למרות שבעיניי השחקנים הם לא האשמים במצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
Noam כתב:

זה היה מיותר, כי הוא קבור בתא הכבוד וזה לא היה מזיז לו. חוץ מזה, אין לי ספק שמגיעות לגוטמן כל הקללות שבעולם, אבל אני לא רואה איך זה מקדם את מצב המועדון כרגע, אלא רק איך מתעסקים בזה ללא הרף והולכים אחורה.
לעומת זאת, ההתנהלות מול השחקנים (שהיא המשך ישיר של האימון בשני) להערכתי היא הפעולה היחידה שיכולה באמת לקדם את הקבוצה, למרות שבעיניי השחקנים הם לא האשמים במצב.

הוא זה שאחראי לבזיון הזה, הוא זה שהפקיר את הקבוצה שנייה לפני הדרבי, והמטרה של המהלך שלו היא שאיכשהו זה לא יהיה השם שלו שיוכתם מהכשלון שלו. הקללות נגדו מאוד ישפיעו במובן הזה, כי הן יבהירו שאנחנו לא שוכחים מי באמת אחראי לבזיון הזה, ויזכירו את זה למי ששכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
dino כתב:
GATE7 כתב:

אם היינו מנצחים את ביתר או מכבי 5-0 ועושים עליהם אולה מהדקה ה70, הם לא היו דנים בהאם זה בסדר שמקללים אותם או לא, אלא מבררים מה מספרי הטלפון של זק"א וקדישה, אז זה קצת שונה.

אבל בפועל זה היה נראה אותו דבר במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 22:42 
אני מסכים עם כל מילה שלך, אבל אתה שוכח שהקבוצה כרגע עם החרב על הצוואר, כשהפרש שערים הוא מה שמפריד בינה ובין המקום שמתחת לקו האדום.
אתה חושב שהתעסקות בגוטמן היא משהו שיועיל או יזיק לעניין הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 329 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: