JR12 כתב:
איזה יופי,עכשיו כל אחד פה לפחות ראש הפקולטה של וינגייט.
בן אדם ששורד איזה 20 שנה בתחום כל כך תובעני ומוצף,בטח בשנים האחרונות כשכל חכמולוג הוא איזה "גורו תזונה",כנראה שיודע מה הוא עושה.לא לי ולא לאף אחד פה יש יותר מדי ממדים לשפוט את העבודה שלו ובטח שלא מספיק ידע כדי להביע פה דיעה רצינית
זה שהוא כאן 20 שנה זו ראיה לנכונות הדברים? אלי טביב גם שורד כבעלים של קבוצות כבר 20 שנה, דרור קשטן שורד כמאמן כמעט 30 שנה, גל שיש עדיין מחזיק בתעודה של שחקן כדורגל. לבוז לאחרים זה בסדר אם אתה משמיע טענה שעושה הגיון.
בתקופת רון ציבלין אני זוכר הפועל מאוד עייפה, וגם בעונת הדאבל קרסנו מהרגליים בחלקים נכבדים של העונה שלא לדבר על פציעות מרובות מגוחכות בעונה האחרונה שלו בהפועל שנובעות אך ורק מכושר לקוי. שנים שבכו פה בפורום על אימוני כושר חפיף ועל היעדר אימון שחרור אחרי משחקים וכל מיני כאלו.
בשנה האחרונה הפועל נראתה בכושר הכי טוב שאני זוכר ממנה כבר יותר מעשור, וזה לא בגלל שעברו פה מאמנים גדולים או שהתברכנו בשחקנים מאוד מוכשרים וחרוצים. יש לי דיפלומות אבל אני לא זקוק להן כדי להגיד שמשהו עבד מצויין בתחום הכושר בעונה החשוכה הזאת, וזה כנראה באחריותו של מאמן הכושר. לא מבין למה להחליף את החוליה הכי חזקה בצוות שלך.