תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 11:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אנחנו הפועל
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 12:07 
אזהרה - הולך להיות פה יהיר לפיד אז מי שלא מעוניין מוזמן לחתוך מראש.
:COMMY:

אז ככה, מוכן לשים כסף שהעונה הזאת קשה לי כמו לכולכם. להיות כפירניק שבמילא שמאלני וגם לסבול את העובדה שבערך אין קבוצה שלא הפסדנו לה בליגה. לסוע לכל המשחקים המגעילים האלה, להוציא אפטרים והפניות. לעמוד בקור ולראות בפלאפון מסכן על גבעה מסכנה אותנו מקבלים 3 מקש. שוב אחרי כל משחק כמעט להקיא מהטעם של המרירות והסיגריות בפה.

אבל די. זהו? נשברנו? את ה3-2 בדרבי עברנו. דאבל של בית״ר. העונה של שייע. בעצם, מה לא עברנו? אז זה מה שישבור אותנו? כולנו בסירה הזאת ביחד. כל פעם שאוהד הפועל זורק את המשפט ״אני עם הקבוצה הזאת גמרתי״ זה כואב לי בלב. זה פשוט לא הפועל. מישהו זוכר איפה היינו לפני שנה? אף אחד לא יכול להבטיח שבעתיד יהיה יותר טוב, אבל אפשר להבטיח שמנסים. בתקופות הקשות אחד הדברים שהחזיקו אותי היה הפורום וזה הולך ומתפורר והגיע הזמן לשים לזה סוף.

אני לא יכול להגיד לאף אחד פה להרים את הראש כי אין לי בעלות על אף אחד והסבל שלנו עצום אבל אני כן יכול לבקש מכם להרים את הראש בשבילי. כדי שנרים את הראש ביחד. כי כל אוהד הפועל רמוס ומתבייש מכניס בי עוד כאב. בואו נעבור את זה ביחד.

לא ישברו אותנו. עם הפועל חי! :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אנחנו הפועל
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
תגובה קצרה של אלפקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
מה מטרת האשכול בידיוק?
לאנשים פה כבר שורף בעיניים ממה שהקבוצה "עושה" או בעצם לא עושה על המגרש.
כל משחק שאני מגיע בבית ובחוץ הלב שלי נמחץ לראות את החוסר יכול וההקרבה של השחקנים, מרגיש 0 חיבור למועדון חוץ מהצבע והסמל.
שום דבר לא נשאר מהפועל... חוץ מהאפסנאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 12:15 
שונא ביטר ירושלים כתב:
מה מטרת האשכול בידיוק?
כל משחק שאני מגיע בבית ובחוץ הלב שלי נמחץ לראות את החוסר יכול וההקרבה של השחקנים, מרגיש 0 חיבור למועדון חוץ מהצבע והסמל.

אם אתה מרגיש 0 חיבור וששום דבר לא נשאר מהפועל מה גורם לך להישאר? הסמל? מבטיח שאפשר לרקום אותו גם לחולצה אחרת. גם לי שורפות העיניים מהקבוצה הזאת, אבל מי שאומר משפט כמו ״אני עם הקבוצה הזאת גמרתי״ בסוף משחק לא חייב להישאר במשפחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 12:19 
דניאליטו כתב:
אזהרה - הולך להיות פה יהיר לפיד אז מי שלא מעוניין מוזמן לחתוך מראש.
:COMMY:

אז ככה, מוכן לשים כסף שהעונה הזאת קשה לי כמו לכולכם. להיות כפירניק שבמילא שמאלני וגם לסבול את העובדה שבערך אין קבוצה שלא הפסדנו לה בליגה. לסוע לכל המשחקים המגעילים האלה, להוציא אפטרים והפניות. לעמוד בקור ולראות בפלאפון מסכן על גבעה מסכנה אותנו מקבלים 3 מקש. שוב אחרי כל משחק כמעט להקיא מהטעם של המרירות והסיגריות בפה.

אבל די. זהו? נשברנו? את ה3-2 בדרבי עברנו. דאבל של בית״ר. העונה של שייע. בעצם, מה לא עברנו? אז זה מה שישבור אותנו? כולנו בסירה הזאת ביחד. כל פעם שאוהד הפועל זורק את המשפט ״אני עם הקבוצה הזאת גמרתי״ זה כואב לי בלב. זה פשוט לא הפועל. מישהו זוכר איפה היינו לפני שנה? אף אחד לא יכול להבטיח שבעתיד יהיה יותר טוב, אבל אפשר להבטיח שמנסים. בתקופות הקשות אחד הדברים שהחזיקו אותי היה הפורום וזה הולך ומתפורר והגיע הזמן לשים לזה סוף.

אני לא יכול להגיד לאף אחד פה להרים את הראש כי אין לי בעלות על אף אחד והסבל שלנו עצום אבל אני כן יכול לבקש מכם להרים את הראש בשבילי. כדי שנרים את הראש ביחד. כי כל אוהד הפועל רמוס ומתבייש מכניס בי עוד כאב. בואו נעבור את זה ביחד.

לא ישברו אותנו. עם הפועל חי! :hapoel:

זו עונה מאד קשה, אבל עברנו גם כאלו כבר. צריך פשוט להמשיך ולקוות לטוב, לבוא ולתמוך בקבוצה גם כשלא הולך, ולקוות שהתהליך שבו התחילה השנה, יחד עם השינוי בעמדת המאמן ועם הפקת לקחים לקראת העונה הבאה, העסק יעלה לפסים הנכונים. אין באמת עוד אופציות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
דניאליטו כתב:
שונא ביטר ירושלים כתב:
מה מטרת האשכול בידיוק?

אם אתה מרגיש 0 חיבור וששום דבר לא נשאר מהפועל מה גורם לך להישאר? הסמל? מבטיח שאפשר לרקום אותו גם לחולצה אחרת. גם לי שורפות העיניים מהקבוצה הזאת, אבל מי שאומר משפט כמו ״אני עם הקבוצה הזאת גמרתי״ בסוף משחק לא חייב להישאר במשפחה.

מה גורם לי להשאר? האהבה שלי למה שנקרא הפועל תל אביב אולי? להיסטוריה שלי עם הקבוצה והאצטדיון?
אני בספק אם מישהו כאן מצליח להרגיש איזשהו חיבור לשחקנים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
מה שגורם לי להישאר זה שילוב של אינרציה, מסורת, בילוי חברתי עם השורה וכמובן טמטום טהור שגורם לי לשלם על המנוי עם הערך הכי נמוך ביחס למחיר הכי יקר בארץ.

וכמובן, התקווה שמתישהו, סופסוף, משהו טוב יקרה. אותה הסיבה שבגללה נסעתי לטדי ב 15/5.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
הפועל היתה לפני דניאליטו ו....
תהיה גם אחריו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 15:23 
אדום נחמד כתב:
הפועל היתה לפני דניאליטו ו....
תהיה גם אחריו

וטוב שכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
תגובה קצרה של אלפקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 17:36 
בסופו של יום ניהול טוב יחד עם ההשקעות הכספיות יניבו פירות , צריכים הרבה סבלנות ותמיכה
אני מאמין שעוד יבואו שנים טובות למועדון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
מה שגורם לי להישאר זה שילוב של אינרציה, מסורת, בילוי חברתי עם השורה וכמובן טמטום טהור שגורם לי לשלם על המנוי עם הערך הכי נמוך ביחס למחיר הכי יקר בארץ.

וכמובן, התקווה שמתישהו, סופסוף, משהו טוב יקרה. אותה הסיבה שבגללה נסעתי לטדי ב 15/5.

:hapoel:

מאוד דומה להימורים
יודעים שהסיכויים קלושים אבל ממשיכים לבוא כמו מכורים בתקווה שהפעם זה יקרה.
מה שעצוב שהסטטיסטיקה שאני אצא מורווח בשולחן רולטה טובה יותר מאשר שאני אחזור ממשחק של הפועל עם גול (שלא לדבר על ניצחון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
תגובה קצרה של אלפקה.

פרובוקטור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: