תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 12:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דריבלים
הודעהפורסם: 16 ינואר 2016, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
תשמעו, צריך לבדוק את זה, אבל נדמה לי שלמרות שיש לנו את הקבוצה עם הכי מעט דריבליסטים, אנחנו עושים הכי הרבה דריבלים בליגה.
בלתי נסבל, אי אפשר לראות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2016, 00:19 
סימפטום קלאסי של קבוצה לא מאומנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דריבלים
הודעהפורסם: 17 ינואר 2016, 01:01 
כמו שאמרו פה לפני כמה שבועות זה משהו שבלתי ניתן לסבול, יותר מידי שחקנים שמחזיקים בכדור ומנסים לדרבל ולרוב כושלים או נופלים, וגם שהם מצליחים פעם אחת הם מנסים.
מעדיף כבר שחקנים שינסו לבעוט ויחמיצו או שימסרו, נמאס לי מזה פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2016, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
סימפטום קלאסי של קבוצה לא מאומנת.

בדיוק.
התנועה בלי כדור של השחקנים הכי לא חכמה שיכולה להיות.
שימו לב שברגע ששחקן מחזיק בכדור כל שאר השחקנים פשוט זזים למקום הלא נכון - או שבורחים לתוך הרחבה כדי להיות זה שמציל את המולדת ומחכים להרמה לאורך המגרש או שרצים ישר עליו וסוגרים לו את התנועה.
מדובר בשחקנים צעירים שצריכים שיסבירו להם תנועה נכונה על המגרש.
סימפטום של אין מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2016, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
זה לא רק העמדה במגרש, רבות הפעמים שכן אפשר לוותר על דריבל בתמורה לפס פשוט לחברך ליד, אבל ישנה העדפה לדריבל(צעירים מטומטמים) וזה גם עניין של מאמן. אצל קשטן הישן למשל, דריבל מיותר היה יכול לעלות לשחקן ביוקר. עדר ללא רועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2016, 08:32 
דווקא הרבה התקפות שלנו מהאגף מסתיימות בהרמות שלא יוצא מהן כלום ומהאמצע התקפית גם ככה אין לנו כלום (עד שאסולין נכנס ודי הפתיע לטובה וקצת נסאר שלפחות בעט למסגרת). לא רואה בעיית דריבלים יוצאת דופן (מי אתמול ניסה כל הזמן לעבור? בומבה? יחזקאל? לא באמת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2016, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק מה שחפרתי למסכנים שעמדו לידי אתמול ביציע...
תופעה בלתי נסבלת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2016, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
דווקא הרבה התקפות שלנו מהאגף מסתיימות בהרמות שלא יוצא מהן כלום ומהאמצע התקפית גם ככה אין לנו כלום (עד שאסולין נכנס ודי הפתיע לטובה וקצת נסאר שלפחות בעט למסגרת). לא רואה בעיית דריבלים יוצאת דופן (מי אתמול ניסה כל הזמן לעבור? בומבה? יחזקאל? לא באמת).

יחזקאל מנסה דריבל לרוב, בומבה הורג את עצמו עם גל הניסיונות שלו, אלטמן, אבו עביד שזה הכי הזוי ומטריף מנסה דריבלים מלא פעמים. זה לא כמו וורמוט שלרוב מצליח וכך משיג יתרון בהתקפה. אלו דריבלים שהולכים לפח, במקום לעשות פעולה יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2016, 08:56 
אלטמן אתה צודק, אבל זה לא במצבים כאלה מחוץ לרחבה שהוא מחרב משהו יותר מדי.
בומבה דווקא אתמול לא השתגע יותר מדי עם הדריבלים (בניגוד למשחקים קודמים) ואבו אביד נראה לי עשה את זה מחוסר ברירה. איתו זה נראה לי יותר היה בקטע של לשמור על הכדור מאשר בקטע של לנסות לעבור.

באופן כללי אנחנו קבוצה שלא יודעת להניע כדור. אני באמת לא יודע כמה פעמים במשחק אתמול (כפר סבא בבלומפילד אשכרה) הצלחנו לחבר יותר מ5 פסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2016, 10:06 
אין קשר בין מספר דריבלים לבין קבוצה מאומנת או איכותית. למשל בגרמניה הקבוצות עם הכי הרבה דריבלים פר משחק הן לפי הסדר: באיירן, לברקוזן, גלדבאך, וולפסבורג, שאלקה ודורטמונד. אלה 6 מתוך 7 המוליכות. מה שמשנה זה מתי עושים את הדריבלים ומה יוצא מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 ינואר 2016, 10:18 
נו על זה הוא דיבר. דריבליסטים לא טובים שעושים דריבלים (מן הסתם לא מוצלחים וחסרי תכלית ברובם הגדול).
זה קורה אצלנו כי אין להם מושג מה לעשות למי למסור ולאן לרוץ. אז הולכים עם הראש בקיר
עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: