תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פרשת הקזינו
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 09:52 
GATE7 כתב:
הבעיה היא שהם במסגרת של נבחרת ישראל ומייצגים אותה ואת כל המדינה ואתם אומרים שילכו לזונה ולקזינו.
למרות שאני יודע שחוץ מלצרוח בהיסטריה שלא הביאו לך שוקולד, לגנוב ברזים מהמלון ולעשות זיון המוני בבחורות שיכורות ללכת לקזינו ולזיין זונה זה משהו שצריך להיות על דגל ישראל מבחינתכם, כנראה שיש אנשים שרוצים שזה ישתנה.

מה הקשר בין קזינו לזונה? מה יהיה עם הדמגוגיה חסרת הבושה הזאת? ״אתם מסכימים שהם ילכו לקזינו ואז יכינו מצות מדם של נוצרים!!!״ זו בערך רמת הטיעון.
קזינו (במדינות שהוא חוקי בהן) זה בילוי לגיטימי וזו אחת הדרכים ששחקני כדורגל יכולים להנות בלי לשתות אלכוהול לעשן וכו׳, לאנשי הנבחרת אפילו עדיף שיצאו לקזינו מאשר לפאבים ומסיבות. זה שיש אנשים הזויים שמקשרים בין קזינו לאתיקה (או בפורום הזה, מסתבר, בין קזינו לזנות) לא אומר שאי אפשר להסתכל על זה בצורה רציונלית ולהגיד שזה שטויות במיץ.

בקיצור, שירחיקו אותם מהליגה ויום אחרי זה שישנו את הסעיף המטומטם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 10:35 
מזל שאין לנו שחקנים בנבחרת :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 12:11 
Fez כתב:
GATE7 כתב:
הבעיה היא שהם במסגרת של נבחרת ישראל ומייצגים אותה ואת כל המדינה ואתם אומרים שילכו לזונה ולקזינו.
למרות שאני יודע שחוץ מלצרוח בהיסטריה שלא הביאו לך שוקולד, לגנוב ברזים מהמלון ולעשות זיון המוני בבחורות שיכורות ללכת לקזינו ולזיין זונה זה משהו שצריך להיות על דגל ישראל מבחינתכם, כנראה שיש אנשים שרוצים שזה ישתנה.

מה הקשר בין קזינו לזונה? מה יהיה עם הדמגוגיה חסרת הבושה הזאת? ״אתם מסכימים שהם ילכו לקזינו ואז יכינו מצות מדם של נוצרים!!!״ זו בערך רמת הטיעון.
קזינו (במדינות שהוא חוקי בהן) זה בילוי לגיטימי וזו אחת הדרכים ששחקני כדורגל יכולים להנות בלי לשתות אלכוהול לעשן וכו׳, לאנשי הנבחרת אפילו עדיף שיצאו לקזינו מאשר לפאבים ומסיבות. זה שיש אנשים הזויים שמקשרים בין קזינו לאתיקה (או בפורום הזה, מסתבר, בין קזינו לזנות) לא אומר שאי אפשר להסתכל על זה בצורה רציונלית ולהגיד שזה שטויות במיץ.

זה שזה חוקי לא אומר שזה אתי. שניה אני אנסה למצוא דוגמא מקבילה.... אמ.... זנות! אה נכון זנות זה גם חוקי במדינות מסויימות ונחשב בילוי לגטימי אז זה בטח אתי ואין להשוות את זה לגילוי עריות לדוגמא!!! אה בעצם גם זה חוקי במדינות מסויימות.
אם אתה צריך שיסבירו לך למה קזינו זה לא בילוי לגטימי לאנשים שנמצאים בתפקיד שמהווה דוגמא ומייצג מדינה שלמה אולי אתה צריך לעבור חינוך מחדש.
עלאק מדבר על דמגוגיה חסרת בושה.
אסור להם להשתכר, אסור להם לעשות סמים, אסור להם ללכת לזונה ואסור להם להמר ואני אתן לך להמשיך לחשוב איזה עוד דברים נחשבים לא אתים בחברה שלנו, אתה גם יכול ללכת לצפות קצת בערוץ הילדים יש שם הסברה בסיסית שאולי מתאימה למצב שלך.

אגב שכזה מגיע לספורט לעסוק בהימורים זה אפילו פי כמה יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 12:31 
GATE7 כתב:
Fez כתב:
GATE7 כתב:

זה שזה חוקי לא אומר שזה אתי. שניה אני אנסה למצוא דוגמא מקבילה.... אמ.... זנות! אה נכון זנות זה גם חוקי במדינות מסויימות ונחשב בילוי לגטימי אז זה בטח אתי ואין להשוות את זה לגילוי עריות לדוגמא!!! אה בעצם גם זה חוקי במדינות מסויימות.
אם אתה צריך שיסבירו לך למה קזינו זה לא בילוי לגטימי לאנשים שנמצאים בתפקיד שמהווה דוגמא ומייצג מדינה שלמה אולי אתה צריך לעבור חינוך מחדש.
אסור להם להשתכר, אסור להם לעשות סמים, אסור להם ללכת לזונה ואסור להם להמר ואני אתן לך להמשיך לחשוב איזה עוד דברים נחשבים לא אתים בחברה שלנו, אתה גם יכול ללכת לצפות קצת בערוץ הילדים יש שם הסברה בסיסית שאולי מתאימה למצב שלך.

ושוב, חוץ מהשוואות חסרות בסיס ולא רציונליות בעליל (בתיבול כל מיני קשקושים על ערוץ הילדים להעצמת הדמגוגיה) לא הצלחת להסביר מה הבעיה עם ערב חוקי בקזינו. אין קשר לזנות וברור שלא צריך להסביר את זה אפילו לאדם עם קצת מחשבה הגיונית (כשהולכים לזונה יש עוד צד שמעורב, אתה יודע - הזונה עצמה ונושא הזכויות שלה, הניצול שלה וכו׳).
ערב חוקי בקזינו לא מתנגש עם ״אתיקה״ בשום צורה, אם יש לך איזשהו הסבר רציונלי חוץ מהשוואות לא רלוונטיות וחוץ מלצווח שאני צריך לעבור חינוך מחדש ולצפות בערוץ הילדים (תודה סבתא) אז כדאי שתעלה אותו או שתשקול מחדש את עמדתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מתנגש עם שום אתיקה, חוץ מעם הקוד האתי שהם חתמו עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 13:16 
GATE7 כתב:
Fez כתב:
GATE7 כתב:

לא הבנתי למה לך ולי מותר להמר בקזינו ולשחקנים אסור ?
(עזוב את הקוד האתי בצד).
לשחקני תיאטרון מותר? ולשחקני כדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
מה זה עזוב את הקוד האתי בצד?
אם אתה נוסע מטעם העבודה שלך לחו״ל, ובחוזה שלך כתוב בפירוש שבנסיעות לחו״ל אסור לך ללכת לקזינו - זה הפרת חוזה.

מותר לשחקנים ללכת לקזינו. כשהם בחו״ל מטעם עצמם ואין אף אחד שאוסר על זה.
אבל כשהם מטעם הנבחרת, כשהנבחרת בפירוש אוסרת על זה, אז זו עבירה על הקוד האתי. ולא, אי אפשר לעזוב אותו בצד, כי הוא כל האישיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 14:28 
red in blood כתב:
מה זה עזוב את הקוד האתי בצד?
אם אתה נוסע מטעם העבודה שלך לחו״ל, ובחוזה שלך כתוב בפירוש שבנסיעות לחו״ל אסור לך ללכת לקזינו - זה הפרת חוזה.

מותר לשחקנים ללכת לקזינו. כשהם בחו״ל מטעם עצמם ואין אף אחד שאוסר על זה.
אבל כשהם מטעם הנבחרת, כשהנבחרת בפירוש אוסרת על זה, אז זו עבירה על הקוד האתי. ולא, אי אפשר לעזוב אותו בצד, כי הוא כל האישיו.

כל מילה :ROSE:
איך זה לא ברור לכולם?!

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 14:34 
מה נסגר איתכם? לא היה פה אחד שלא הסכים עם זה

Fez כתב:

פעם אחר פעם אמרו כאן שאם הם עברו על סעיף שהם חתמו עליו אז הם צריכים להענש, זה מובן מאליו וזה לא קשור לעובדה שאין שום דבר לא אתי בקזינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 15:50 
א.ב כתב:
זאת הבעיה של האחים המפגרים שלך, כל החיים שלהם תקנונים.

עינת ויצמן לב לב לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 17:41 
כמו כל דבר במדינה. לא משנה מה עשו. משנה מתי עשו. אם הנבחרת היתה עושה את הבלתי יאומן ועולה לפלייאוף, בסוף הערב הזה מירי רגב בעצמה היתה מממנת זונות לשחקנים ועולה לרקוד על הבר בקזינו. זה פשוט אירוני איך כל הסיפור הזה מייצג בדיוק את הבעיה של הספורט בארץ ובכלל של המדינה. הכל תלוי במצב הרוח. אין באמת דרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 17:57 
Fez כתב:
GATE7 כתב:
Fez כתב:
GATE7 כתב:

ושוב, חוץ מהשוואות חסרות בסיס ולא רציונליות בעליל (בתיבול כל מיני קשקושים על ערוץ הילדים להעצמת הדמגוגיה) לא הצלחת להסביר מה הבעיה עם ערב חוקי בקזינו. אין קשר לזנות וברור שלא צריך להסביר את זה אפילו לאדם עם קצת מחשבה הגיונית (כשהולכים לזונה יש עוד צד שמעורב, אתה יודע - הזונה עצמה ונושא הזכויות שלה, הניצול שלה וכו׳).
ערב חוקי בקזינו לא מתנגש עם ״אתיקה״ בשום צורה, אם יש לך איזשהו הסבר רציונלי חוץ מהשוואות לא רלוונטיות וחוץ מלצווח שאני צריך לעבור חינוך מחדש ולצפות בערוץ הילדים (תודה סבתא) אז כדאי שתעלה אותו או שתשקול מחדש את עמדתך.

ההשוואות הן לא חסרות בסיס, הבסיס ביניהן הוא *מה אסור לך לעשות במסגרת התפקיד הציבורי* לכן זה לא משנה אם ללכת לזונה זה יותר חמור מלהמר או להשתכר ובגלל זה אתה הדמגוג פה שמנסה להפוך הימורים למשהו פחות חשוב בגלל ששום אישה לא מנוצלת שם לרעה - זה בכלל לא קשור לנושא.
טיסה לחו"ל עם הנבחרת זה לא החופשה של FEZ עם החברים שלו לבלגיה ולכן אתה לא יכול לעשות מה שאתה רוצה במיוחד לא דברים שהחברה שבה אנו חיים (כלומר לא הבית הפרטי של FEZ) החליטה שהם לא אתים.
הימורים זה אחד מהם, בטח שאתה מייצג את ישראל ופה הדבר נחשב לא חוקי.
אם אתה שואל למה הימורים זה לא אתי אני מציע שתבדוק על התמכרות להימורים, החיים והמשפחות שנהרסות מזה. זה לא משהו שהחברה רוצה לחנך אליו במיוחד לא ילדים וכן לצערנו שחקני הנבחרת גם מהווים דוגמא לילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 19:03 
זה שאנשים יכולים להתמכר להימורים לא אומר שזה ״לא אתי״ ללכת לבילוי חוקי בקזינו. אנשים גם מתמכרים לקניות ולאוכל וחיים שלהם נהרסים, זה לא אומר שכשהדברים האלה חוקיים אי אפשר לעשות אותם במידה. גם הסיבה שלספורטאי אסור לשתות היא לא התמכרות לאלכוהול אלא עניין של אורח חיים ספורטיבי.
יש ״דוגמא אישית״ ויש להעמיד ספורטאים בסטנדרטים לא הגיוניים, לא רציונליים ולא נחוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 19:49 
קזינו זה לא קצת בילוי של ילדים מפגרים בשנות ה 90?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2015, 20:11 
מה שמעצבן בפרשה הזו , שכבר מנסים לטאטא אותה , טוב ששלומי ברזל (הדובר של ההתאחדות) לא אמר בשידור ב 103 לשחקנים מה לומר כדי שהם לא יענשו
"אם נבין שהשחקנים לא הבינו את ההוראות" אז יכול להיות שלא יענשו
עכשיו כל העניין פה זה לא קזינו כן או לא , מספרים שהיתה אבטחה חסרת תקדים על השחקנים בשהותם בבלגיה מסיבות ביטחוניות אבל הם החליטו ללכת לטייל מבלי לעדכן אף אחד

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 17 אוקטובר 2015, 07:57, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 02:40 
Fez כתב:
זה שאנשים יכולים להתמכר להימורים לא אומר שזה ״לא אתי״ ללכת לבילוי חוקי בקזינו. אנשים גם מתמכרים לקניות ולאוכל וחיים שלהם נהרסים, זה לא אומר שכשהדברים האלה חוקיים אי אפשר לעשות אותם במידה. גם הסיבה שלספורטאי אסור לשתות היא לא התמכרות לאלכוהול אלא עניין של אורח חיים ספורטיבי.
יש ״דוגמא אישית״ ויש להעמיד ספורטאים בסטנדרטים לא הגיוניים, לא רציונליים ולא נחוצים.

לא נו אתה לא אמיתי.
א. אני אשכרה צריך להתכתב איתך פה על למה הימורים זה לא אתי. זה בדיוק כמו להתכתב עם בן אדם על למה זנות זה לא אתי ושהוא יתחיל להגיד לי ״אבל היא עושה את זה בשביל כסף ויש אנשים שעושים דברים גרועים״ ובלה בלה בלה. אתה רוצה להיות טרול בכח? זה לא אתי ככה זה אם אתה רוצה להיות מנותק מהעולם סבבה.

ב. מה עם האלכוהול?? מה?? על מה אתה מדבר? אני דיברתי על מה אסור לספורטאי לעשות? לא! אנחנו מדברים על מה אסור לעשות בתפקיד שמייצג את המדינה.
לצורך העניין זה יכול להיות גם שר החוץ שיצא לשיחות בסין וישתכר או שגם אז תגיד לי ששר בממשלה לא שותה בגלל שאישתו לא מרשה לו או משהו. בקיצור מה הקשר לכל הרוחות.

ג. מי מעמיד ספורטאים בסטנדרטים לא הגיוניים? שיחזור הביתה מהטיול עם הנבחרת ואחרי שבוע חזרה לבלגיה ויהמר ישתה ויזיין כמה שהוא רוצה. הוא לא יכול לעשות את זה בזמן שהוא עם הנבחרת. ממש עינוי ברוטאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 03:07 
זה די מדהים כמה הטיעון היחיד שלך הוא לברוח להשוואות לזנות (למרות שכבר ביססנו לחלוטין את העובדה הברורה שאין שום קשר ושום מקום להשוואה). כלומר, כבר משהו כמו 5 הודעות אין לך שום טיעון רציונאלי לתמוך בטענה שלך אלא רק "אני לא מאמין שאני צריך להסביר לך למה" או "לך לצפות בערוץ הילדים שיסבירו לך" או "ככה זה יא חתיכת טרול מנותק" ואז השוואות לזנות.
ואתה בכל זאת לא מנסה אפילו לאתגר את עצמך או את האמונות שלך בסוגיה הזאת, אלא ממשיך על אוטומט full retard mode. מה לעזאזל "לא אתי" בללכת להעביר ערב ברולטה או בשולחן בלאק ג׳ק? היית פעם בקזינו בכלל? בילוי תמים למדי.

רגע, תן לי לנחש. עכשיו תגיע עוד השוואה לזנות. העיקר שאנחנו מתקדמים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 10:15 
מה הקשר בין קזינו לזונות??
קזינו באירופה(ממה שאני זוכר)זה בילוי לגיטימי לגמרי,שמים קצת כסף במכונות.ואו ביג דיל.
עוד פעם דרישות הזויות משחקנים בשביל לשחק אותה עלק מקצוענים..מיק טייסון היה עושה שורות לפני קרבות וזה עוד החלק הסביר שלו,זה הפריע לו??
תחנקו את השחקנים יותר מדי והכוכבים פשוט יגידו לנבחרת ביי ביי.מה אחד כמו נאתכו צריך את הנבחרת בכלל?להסתכן בפציעות?להתכתש באיזה חור בקפריסין ?הרי כסף הוא לא יראה כי אין סיכוי להעפיל,יזכה בתהילה שלו בחו"ל,ינוח כמו שצריך ויאריך את הקריירה.אתם לא מאיימים עליהם עם הנבחרת הזאת יותר מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2015, 16:33 
מה הקשר בין קזינו לזונה:
נושא הדיון הוא השחקנים שהלכו לקזינו, בעמוד הקודם מישהו שאל "האם ללכת לזונה זה בסדר?" ומשתמש אחר ענה לו "שילכו לזונה למי איכפת"
-
אני הגבתי ורשמתי "אתם אומרים להם ללכת לקזינו ולזונות"
-
מכאן המשתמש FEZ התחיל לקרוא לי דמגוג חסר בושה שמשווה בין קזינו לזונות.

גם אחרי שאמרתי לפני 2 הודעות שהקשר היחיד בין זנות לקזינו בנושא שמדובר עליו זה מה אסור לשחקני נבחרת לעשות הוא ממשיך עם הטיעון הזה כי בא לו להתווכח על שטויות.

כתבתי פה טקסט ארוך בנסיון להסביר לך שוב דבר כל כך פשוט. אבל אין באמת טעם.
אסור לנציג ציבור ללכת לקזינו ואסור לו עוד הרבה דברים כי ככה החברה שאתה חי בה קבעה. לך תתווכח עם כל העולם על למה קזינו מותר ודברים אחרים אסור.
אולי כדאי לך להתחיל מלהפוך את זה לחוקי כאן בארץ כי הרי אין שום בעיה עם קזינו אז יהיה לך מאוד קל להעביר את החוק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: