Fez כתב:
GATE7 כתב:
הבעיה היא שהם במסגרת של נבחרת ישראל ומייצגים אותה ואת כל המדינה ואתם אומרים שילכו לזונה ולקזינו.
למרות שאני יודע שחוץ מלצרוח בהיסטריה שלא הביאו לך שוקולד, לגנוב ברזים מהמלון ולעשות זיון המוני בבחורות שיכורות ללכת לקזינו ולזיין זונה זה משהו שצריך להיות על דגל ישראל מבחינתכם, כנראה שיש אנשים שרוצים שזה ישתנה.
מה הקשר בין קזינו לזונה? מה יהיה עם הדמגוגיה חסרת הבושה הזאת? ״אתם מסכימים שהם ילכו לקזינו ואז יכינו מצות מדם של נוצרים!!!״ זו בערך רמת הטיעון.
קזינו (במדינות שהוא חוקי בהן) זה בילוי לגיטימי וזו אחת הדרכים ששחקני כדורגל יכולים להנות בלי לשתות אלכוהול לעשן וכו׳, לאנשי הנבחרת אפילו עדיף שיצאו לקזינו מאשר לפאבים ומסיבות. זה שיש אנשים הזויים שמקשרים בין קזינו לאתיקה (או בפורום הזה, מסתבר, בין קזינו לזנות) לא אומר שאי אפשר להסתכל על זה בצורה רציונלית ולהגיד שזה שטויות במיץ.
בקיצור, שירחיקו אותם מהליגה ויום אחרי זה שישנו את הסעיף המטומטם הזה.
זה שזה חוקי לא אומר שזה אתי. שניה אני אנסה למצוא דוגמא מקבילה.... אמ.... זנות! אה נכון זנות זה גם חוקי במדינות מסויימות ונחשב בילוי לגטימי אז זה בטח אתי ואין להשוות את זה לגילוי עריות לדוגמא!!! אה בעצם גם זה חוקי במדינות מסויימות.
אם אתה צריך שיסבירו לך למה קזינו זה לא בילוי לגטימי לאנשים שנמצאים בתפקיד שמהווה דוגמא ומייצג מדינה שלמה אולי אתה צריך לעבור חינוך מחדש.
עלאק מדבר על דמגוגיה חסרת בושה.
אסור להם להשתכר, אסור להם לעשות סמים, אסור להם ללכת לזונה ואסור להם להמר ואני אתן לך להמשיך לחשוב איזה עוד דברים נחשבים לא אתים בחברה שלנו, אתה גם יכול ללכת לצפות קצת בערוץ הילדים יש שם הסברה בסיסית שאולי מתאימה למצב שלך.
אגב שכזה מגיע לספורט לעסוק בהימורים זה אפילו פי כמה יותר גרוע.