תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: משטרת ישראל VS הפועל ומכבי ת"א
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
UH99 כתב:
הודעת הארגון
לצערנו הרב, לפני הניצחון אתמול מול בני יהודה, נאלצנו להתמודד שוב, כמו מתחילת העונה, עם קמפיין הנקמנות החדש מטעם משטרת ישראל. עושה רושם שמתחילת העונה שמה לעצמה המשטרה למטרה לחמם בכוח את האווירה ביציעים, ולכן אנו עדים להרעה נוספת ביחס שמלכתחילה היה מתחת לכל ביקורת.

יחס זה בא לידי ביטוי בכך שמתחילת השנה זוכים האוהדים המכניסים את הציוד בכניסה המוקדמת ליחס מבזה ומשפיל במהלך הכנסת ובדיקת הציוד, כאשר אותם אוהדים זוכים ליחס כאילו היו אויבי הציבור. המשטרה נוהגת בחוסר אחידות בכל הנוגע לאישור ציוד הזוכה לאישור, כאשר ציוד כמו דגלים ושלטים נפסל שרירותית ללא שום עקביות בין מרחב למרחב, ואפילו בתוך אותו מרחב עצמו. המשטרה נוהגת כאילו היא הצנזור הראשי, ומונעת את הכנסתו של ציוד מאושר בשלל טיעונים מומצאים, אשר אינם בתחום סמכותה כגוף שכביכול נועד לשמירה על שלום הציבור.

לפני המשחק אתמול נתקלנו בכך שוב, כאשר ביום ראשון התקבלה הודעה על ביטול האישור שהיה קיים לדגלי פריסה, לאחר שבדגל למשחק הושקעו אלפי שקלים מבחינת עלות הציוד, זאת מבלי לציין ימים ארוכים של עבודה, שהובילו לכך שהוא הושאר בחוץ בהחלטה שרירותית של המשטרה. הסברים להחלטה כמובן שלא נמסרו, כשלעומת זאת איומים ועלבונות מצד המשטרה במקום נמסרו בשפע.

מעבר לכך החלה המשטרה מתחילת השנה להתנהל באופן שנועד להטיל טרור על אוהדי הקבוצה, כאשר שוטרי סיור מסתובבים באזור המגרש, מעכבים ללא עילה אוהדים הנמצאים בדרכם אליו, עורכים עליהם חיפושים בלתי מוצדקים, ולא פעם עוצרים אותם מעצרי שווא, אך ורק על מנת שאוהדים אלה יחתמו על הרחקה של שלושים יום על מנת להמנע מלילה במעצר. שיטות ההפחדה והטרור הללו מזכירות את התנהלות כוחות משטרה במדינות טוטאליטריות, ועומדות בסתירה לתפקיד אותו אמורה כאמור המשטרה למלא.

אנו מפרסמים את הנושא רק לאחר שפניות מטעם אוהדים רבים למח"ש מתחילת השנה בין היתר על מעצרי שווא, הטרדה והחרמת רכוש אישי בדמות מנויים, זכו להתעלמות גורפת.

התנהגות המשטרה נראית כאילו היא נועדה להלהיט את הרוחות ולהוביל לעימותים. אולי מתוך אינטרס להצדיק החזרה של המשטרה למגרשים,, אולי מתוך אינטרס אחר. על כל פנים, בגלל שברור לנו לאן מועדות פני המשטרה, בחרנו להוציא את הסיפור הזה כבר עכשיו.

גם בצד השני של הכביש:

ציטוט:
"משטרת ישראל מפתיעה בכל פעם מחדש, הפעם לאחר שאושרה התפאורה, שכללה דגל פריסה אשר הושקעו בו מאות שעות עבודה ועשרות אלפי שקלים, החליטה משטרת ישראל שלא מתאים לה שייכנס דגל הפריסה. שוב עבודה וכסף לפח, ותודה למשטרת ישראל אשר החריבה את המשחק הזה, משחק פתיחה בליגת האלופות. במקום שתהיה חגיגה, יהיה בית קברות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: משטרת ישראל VS הפועל ומכבי ת"א
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
מפתיע. לא מתאים למשטרה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
מה המניע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
מה המניע?

אתה חושב שהם צריכים מניע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/ouriel.daskal/ ... 9861053752

משטרה זונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
מה המניע?

"מניעת הכנסת רימוני עשן"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
אגב מתברר שגם למכבי חיפה לא נתנו להכניס
כנראה שזאת החלטה כללית נגד כל הקבוצות
מדהים
דרבי ללא תפאורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין מה קרה. הייתה תקופה שזה היה אסור בתקופה ההיא לפני כמה שנים הוכנסו מלא רימוני עשן ואבוקות. בערך קצת לפני לא מזמן שהתירו שוב להכניס דגלי פריסה לא היו רימונים כלל וכלל. ועכשיו שוב? מה הם רוצים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
דל פיירו כתב:
אני לא מבין מה קרה. הייתה תקופה שזה היה אסור בתקופה ההיא לפני כמה שנים הוכנסו מלא רימוני עשן ואבוקות. בערך קצת לפני לא מזמן שהתירו שוב להכניס דגלי פריסה לא היו רימונים כלל וכלל. ועכשיו שוב? מה הם רוצים?

הנה מה שהם רוצים -
הקהלים יתעצבנו, יתחילו לקלל שוטרים, יתחילו "להוכיח" שאפשר להכניס רימוני עשן גם בלי דגלי פריסה, האלימות תעלה, הם גם ידאגו לפמפם על זה בכנסת, בהתאחדות ובתקשורת,
ואז יחזירו להם את תקציבי הענק שהם כל כך מתגעגעים אליהם. ברור שזה לא איזו תוכנית מגירה ששלפו אותה, הם תמיד יתחילו מהלך בכך שינסו להתסיס את היציעים השרופים.
מקווה מאוד שאף אחד לא ישחק לידיים שלהם, תרתי משמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 21:48 
אפשר לומר "משטרת ישראל נגד אוהדי הכדורגל".
מה חדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: