תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מה עובר על המשטרה?
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 13:33 
תמיד כיף להזכר:
https://www.youtube.com/watch?v=SCl6rl5kBi4
לא נראה שהרבה השתנה מאז, הפועל מנצחת את בני יהודה. לא מרוצים מהשופט. איינוגבה.

מה כן השתנה: כפי שאפשר לראות בסרטון, אוהדי הפועל יושבים בשער שמונה עד הגדר של עשר. אוהדי בני יהודה גם יושבים עד הגדר. אתמול, לעומת זאת כמה מאות מקומות בשער 8 ויותר מאלף בכלל האצטדיון שימשו כ"הפרדה".

אני ישבתי בשער 2. הייתי מעדיף ב-8 (הייתי מעדיף ב-5, אבל אני שמח שהוא מלא במנויים). סביבי ישבו הרבה אוהדים שהעדיפו את שער 8, וכולם גם היו נהנים יותר בלי הכללים הנוקשים של שער 2. לחלקם גם יכול להיות שהפרשי המחירים הפריעו. אני לא יודע אם יש אוהדים שהגיעו למגרש ונמנעו מלהכנס כי המחיר המינימלי של כרטיס היה 100 ש"ח. אם יש כאלה, זה חבל.

https://www.youtube.com/watch?v=A7Dhde-PsjI

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מה עובר על המשטרה?
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 13:36 
מתן כתב:
תמיד כיף להזכר:
https://www.youtube.com/watch?v=SCl6rl5kBi4
לא נראה שהרבה השתנה מאז, הפועל מנצחת את בני יהודה. לא מרוצים מהשופט. איינוגבה.

מה כן השתנה: כפי שאפשר לראות בסרטון, אוהדי הפועל יושבים בשער שמונה עד הגדר של עשר. אוהדי בני יהודה גם יושבים עד הגדר. אתמול, לעומת זאת כמה מאות מקומות בשער 8 ויותר מאלף בכלל האצטדיון שימשו כ"הפרדה".

אני ישבתי בשער 2. הייתי מעדיף ב-8 (הייתי מעדיף ב-5, אבל אני שמח שהוא מלא במנויים). סביבי ישבו הרבה אוהדים שהעדיפו את שער 8, וכולם גם היו נהנים יותר בלי הכללים הנוקשים של שער 2. לחלקם גם יכול להיות שהפרשי המחירים הפריעו. אני לא יודע אם יש אוהדים שהגיעו למגרש ונמנעו מלהכנס כי המחיר המינימלי של כרטיס היה 100 ש"ח. אם יש כאלה, זה חבל.

https://www.youtube.com/watch?v=A7Dhde-PsjI

הייתה לך בעיה לקנות כרטיסים לשער 8?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 13:39 
חמישים דקות לפני הפתיחה לא היו בקופות כרטיסים לשמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 13:44 
מתן כתב:

וואלה?

אחת הבנות שלי שאין לה מנוי באה, עם חברה, כדי להיכנס לשער 8 (לצערנו אין לה אפשרות להצטרף אלינו לשער 7). הלכו לקנות כרטיסים, מישהו חילק להם בחינם. זה היה 15 דקות לפני המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
בני יהודה יתנקמו בנו על המחירים האלה. .
מה עם העמותה ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 13:56 
בדיוק רציתי לכתוב על זה באשכול של הקהל. הבזיון של המשטרה לא חדש, ההפרדות המופרזות והמוגזמות שלה זה משהו שצריך להגיע אולי לאיזה חבר כנסת שיעשה רעש אחרת זה לא ייגמר. אתמול למשל היא גנבה מאות מקומות משער 8 ( נגמרו לשם הכרטיסים למי שתוהה ) ועוד מאות מקומות משער 13, זה בנוסף להפרדה בתוך 10/11. עוד בזיון משרשרת הבזיונות שנקרא גם משטרת ישראל ובכלל מהמדינה. בכל משחק כזה הפועל מפסידה מאות מקומות, ומאות הורים נאלצים לבחור בין תשלום של 100 שח לכל ילד שהביאו לשער 2 ו13 לבין ללכת הביתה מאוכזבים. הפרדה צריכה להיות מינימלית, שתיים שלוש שורות פלוס סדרנים מכל צד וזהו. אלא אם תקום פה הנהלה של קבוצה כלשהי שתגיד שהיא לא עולה לשחק עד שזה נגמר או שמישהו בכנסת יעלה לסדר היום, הטירוף הזה יימשך. מדינה מיותרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 14:42 
זה קורה רק ואך ורק במשחקים של הפועל וביתר.
במשחקים של מכבי או חיפה אין כאלה דברים.
אצל מכבי ההפרדה היא מזערית בתוך 4-5 לכל צד.
ההנהלה שלנו צריכה להתעקש ולהלחם איתם כדי לבטל את זה. באמת לא הוגן שילד צריך לשלם 100₪ כרטיס כי המשטרה דורשת הפרדה הזויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 15:05 
אדום מטלי כתב:
מתן כתב:

וואלה?

אחת הבנות שלי שאין לה מנוי באה, עם חברה, כדי להיכנס לשער 8 (לצערנו אין לה אפשרות להצטרף אלינו לשער 7). הלכו לקנות כרטיסים, מישהו חילק להם בחינם. זה היה 15 דקות לפני המשחק.

תכניס את הבת ל7.
אני תמיד מגיע עם חבר, אני מנוי והוא לא, ותמיד יש מישהו שמוכר ניקוב במחיר מחירון.
אמנם יש לבנאדם תמיד איזה 6-7 מנויים היד אבל אף פעם לא דורש יותר מהמחיר הסטנדרטי לכרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2015, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
בדיוק רציתי לכתוב על זה באשכול של הקהל. הבזיון של המשטרה לא חדש, ההפרדות המופרזות והמוגזמות שלה זה משהו שצריך להגיע אולי לאיזה חבר כנסת שיעשה רעש אחרת זה לא ייגמר. אתמול למשל היא גנבה מאות מקומות משער 8 ( נגמרו לשם הכרטיסים למי שתוהה ) ועוד מאות מקומות משער 13, זה בנוסף להפרדה בתוך 10/11. עוד בזיון משרשרת הבזיונות שנקרא גם משטרת ישראל ובכלל מהמדינה. בכל משחק כזה הפועל מפסידה מאות מקומות, ומאות הורים נאלצים לבחור בין תשלום של 100 שח לכל ילד שהביאו לשער 2 ו13 לבין ללכת הביתה מאוכזבים. הפרדה צריכה להיות מינימלית, שתיים שלוש שורות פלוס סדרנים מכל צד וזהו. אלא אם תקום פה הנהלה של קבוצה כלשהי שתגיד שהיא לא עולה לשחק עד שזה נגמר או שמישהו בכנסת יעלה לסדר היום, הטירוף הזה יימשך. מדינה מיותרת.

באירופה ואפילו במשחק הפתיחה של אצטדיון טרנר עשו ההפרדה באמצעות יריעת ברזנט חזקה מתוחה על הכיסאות.
ככה יש הפרדה ברורה, לא צריך הרבה מאבטחים, מרוויחים שטח פרסום, יודעים בדיוק כמה כיסאות לא נמכרים.
לא ברור למה לא מיישמים את זה אצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: