תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 05:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חלוץ
הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:05 
האדום הצורר כתב:

לינגאנה אחלה שחקן אבל אני חושב שאלטמן יכול לעשות את הדברים שהוא עשה היום לא פחות טוב ממנו. אני גם די בטוח שהוא יתפקד בעמדה הזאת יותר טוב מאשר בתור חלוץ מרכזי.

שמע, אני מצטער, אבל השורה הזאת היא פשוט חוסר הבנה.
"העמדה הזאת" זאת עמדה שאלטמן מעולם לא שיחק בה, אפילו לא קרוב לזה.
לינגאנה משחק קשר אחורי לכל דבר, הוא עושה הגנה הכי הרבה בקישור, מגיע לבלמים כדי להתחיל התקפות. יכול להיות שאלטמן מסוגל לעשות חלק מהדברים, אבל אין לך שום דרך לדעת את זה. "הוא יכול לא פחות טוב ממנו" זה פשוט מצחיק.
אתמול קיבלת יופי של דוגמא איך שחקן קישור אמצע (רייכרט) גומר אוויר ומותח שריר ואתה חייב חילוף. מי הכנסת? את לקס. אז אתה רוצה להצר את הקישור המרכזי עוד יותר. לא נתפס.

אגב, אלטמן לא היה כזה נורא אתמול בתור חלוץ. הצליח לחלץ כמה כדורים בניגוד למה שכתבו פה בכמה הודעות, אפילו הרוויח כמה כדורי גובה, ועשה 2-3 פעולות התקפיות טובות, לעומת רייכרט ובומבה שלא נראו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 10:25 
NARKOTIKA כתב:
האדום הצורר כתב:

לינגאנה אחלה שחקן אבל אני חושב שאלטמן יכול לעשות את הדברים שהוא עשה היום לא פחות טוב ממנו. אני גם די בטוח שהוא יתפקד בעמדה הזאת יותר טוב מאשר בתור חלוץ מרכזי.

שמע, אני מצטער, אבל השורה הזאת היא פשוט חוסר הבנה.
"העמדה הזאת" זאת עמדה שאלטמן מעולם לא שיחק בה, אפילו לא קרוב לזה.
לינגאנה משחק קשר אחורי לכל דבר, הוא עושה הגנה הכי הרבה בקישור, מגיע לבלמים כדי להתחיל התקפות. יכול להיות שאלטמן מסוגל לעשות חלק מהדברים, אבל אין לך שום דרך לדעת את זה. "הוא יכול לא פחות טוב ממנו" זה פשוט מצחיק.
אתמול קיבלת יופי של דוגמא איך שחקן קישור אמצע (רייכרט) גומר אוויר ומותח שריר ואתה חייב חילוף. מי הכנסת? את לקס. אז אתה רוצה להצר את הקישור המרכזי עוד יותר. לא נתפס.

אגב, אלטמן לא היה כזה נורא אתמול בתור חלוץ. הצליח לחלץ כמה כדורים בניגוד למה שכתבו פה בכמה הודעות, אפילו הרוויח כמה כדורי גובה, ועשה 2-3 פעולות התקפיות טובות, לעומת רייכרט ובומבה שלא נראו בכלל.

מה זה לא היה נורא?
הוא היה קרוב לאיים על השער, הוא יכול לעשות לעצמו מצב לגול?
הוא לא זהבי שהוא גולר בנשמה ויש לו מאחוריו 4-5 שחקנים בהתקפה.
זו כמובן לא אשמתו, הוא פשוט לא חלוץ. והכי נורא, שמפסידים אותו בתור קשר יצירתי שמסוגל לתת פס לגול, לעבור שחקן עם הפנים לשער, לבודד את הקיצונים באגף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2015, 12:09 
אין ספק שצריך חלוץ אבל לא שובל גוזלן. שובל טו כשיש ברחבה הזדמנויות, שובל לא יודע לייצר לעצמו מצב. אני לא מתרשם בכלל ששנה שעברה סיים עם כ 10 שערים. כשהיה בהפועל ומאחוריו שיחק גיךי וזגורי, ראינו ממנו החמצות אין סופיות מאותם מצבים בודדים שהיו לו. ברעננה הסיפור היה שונה. זה לא החלוץ שאנחנו צריכים בודאי לא בהשאלה.
הפועל צריכה חלוץ סטייל דמארי , שיודע לייצר לעצמו מצב. זה גם יאפשר לו לכבוש מחצי מצב, וגם ישחרר קצת לחץ מאנטל ובומבה.
החלוצים שהוזכרו כמועמדים פוטנציאלים - ארבייטמן, בן בסט טוטו , עלות תועלת שלהם לדעתי נמוכה מאד עבורנו. -מחירם גבוה מאד והם לא יודעים לייצר לעצמם מצב.
אם מתעקשים על גוזלן, אני הייתי נותן הדמנות לבנות את שגיב כחלוץ של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: