תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 07:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 332 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 11:30 
הדיון היחיד שצריך להיות בנושא השלט הזה, הוא למה אין שם עוד Vים ואיך דואגים לכך שיהיו עוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הקהל, העידוד ו'שתהיה שואה למכבי'
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 11:53 
villa crespo כתב:
עומר מ. כתב:
אני תמיד אאשים את מי שפוגע בהפועל. מוזר שלפני עשר שנים לא הייתה לנו כזו תדמית ואפילו כשהפגנו מול סגול לא האשימו אותנו שרצחנו את ארלוזרוב. אז בסדר אני מבין את התגוננות שלכם, במו ידיכם לקחתם את שער חמש שעודד 90 דקות , בא מאהבה למועדון וגם ידע לשנוא כשצריך והפכתם אותו לשער שיודע רק לשנוא, שכל הטרמינולוגיה שלו היא עלק אנרכסיטית ומגניבה ושמובילי העידוד והדיעה בו הם אנשים שהייתי מתבייש להגיד שאני מכיר בכלל. הרגשת הקיפוח שאתה מציג היא בכלל מגוחכת ומזכירה קצת את הליכוד, אתם בשלטון בהפועל כבר שנים, קובעים מי ומה יהיה ביציע ואתם מתלוננים על מי? על התקשורת שמדווחת על חרא כי ככה הרגלתם אותה? או על אוהד הפועל מהשורה שרואה צלב קרס ב-א כי גם אותו הרגלתם לזבל שלכם?? בחייאת תוציא את הראש מהחול. מצטער על החפירה ואם הכללתי אותך בין אנשים שהם לא בדיוק אתה אבל עצבנת אותי.

אתה יכול להתעצבן ואתה יכול להאשים אותנו במה שאתה רוצה. בחלק מהדברים אני גם אסכים איתך.
הסיבה ששער 5 לא מעודד 90 דקות, הוא ממש, אבל ממש לא אולטראס הפועל, אלא הסיבה היא שיש פחות אנשים שבא להם לעודד ועושים הנחות לעצמם. זה שהם מצאו תירוץ נוח וגורם להאשים, זה יופי. עדיין במהלך 90 דקות שער 5 מתעסק בעידוד ועדיין אף אחד לא מעודד.
הרבה יותר נוח לראות משחק בישיבה עם הטלפון ביד, לעודד זה קשה שיותר, אז אנשים פשוט פורשים לצדדים ולא מעודדים.
כל היתר סיפורים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 332 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: